تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: چه تلویزیونی بخرم با بودجه 1.900 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

فک کنم منظور دوستمون از ایرادهای ذاتی همون سوختگی پیکسل و مصرف برقه که هیچ کدومش مهم نیست

2. این کاربر از mirinasiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    یکی از ایراد های پلاسماها تا اونجایی که من میدونم باقی ماندن اثر تصویر هست ( مثلا آرم شبکه و همچین تصاویری که یه مدتی ثابت روی صفحه پلاسما ها میفتن ) که اثر تصویر باقی میمونه روشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا دوستان متخصص میان بهتر توضیح میدن
    من یکمی تحقیق کردم ، به خاطر این مشکل قید پلاسما رو زدم ، به نظر من ال ای دی بگیری بهتره

داره خودمونی میشه M@SOUD64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام بهترین گزینه
    SONY 42Inch W670

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مشکل باقی ماندن اثر تصویر توی پلاسماها وجود داره ولی در صورتی که مدتش طولانی باشه که میشه با عوض کردن تصویر ازش جلوگیری کرد
    حالا بقیه ی دوستان هم نظر بدن بهتره مخصوصا اونایی که پلاسما دارن

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    یکی از ایراد های پلاسماها تا اونجایی که من میدونم باقی ماندن اثر تصویر هست ( مثلا آرم شبکه و همچین تصاویری که یه مدتی ثابت روی صفحه پلاسما ها میفتن ) که اثر تصویر باقی میمونه روشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا دوستان متخصص میان بهتر توضیح میدن
    من یکمی تحقیق کردم ، به خاطر این مشکل قید پلاسما رو زدم ، به نظر من ال ای دی بگیری بهتره
    تنها به همین دلیل ؟ این دلایل زیاد من رو قانع نمیکنه یعنی چیزی که قابل رفع نباشه من بیشتر به دنبال یک ایراد ذاتی میگردم مثلا عمر کمتر، خراب شدن زودتر، سوختن خیلی زودتر و ....
    سلام بهترین گزینه
    SONY 42Inch W670

ممنون از شما قیمتش ؟
    به نظر من برند سونی بیشتر پول مارکش رو میگیره و قیمت هاش با بودجه من همخوانی نداره
    مشکل باقی ماندن اثر تصویر توی پلاسماها وجود داره ولی در صورتی که مدتش طولانی باشه که میشه با عوض کردن تصویر ازش جلوگیری کرد
    حالا بقیه ی دوستان هم نظر بدن بهتره مخصوصا اونایی که پلاسما دارن
    یک توضیحی میدی برادر
    اینکه طولانی باشه یعنی چی ؟ یعنی مثلا من یک فیلم دارم میبینم از یک شبکه بعد آرم شبکه مثلا فیلم 3 ساعت باشه بعد از خاتمه فیلم هنوز اون بالا دیده میشه ؟ و مثلا کانال رو عوض کنم درست میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

نه ممکنه کلا اون آرم برای همیشه باقی بمونه روی تلویزیون
    کاری که شما باید بکنی اینه که زیاد روی یه کانال و یه تصویر ثابت نمونی که این حالت اتفاق بیفته
    البته من خودم تو همین هفته دارم تلویزیون میخرم و هنوز تجربه نکردم اینارم تو همین سایت ها خوندم

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون از شما قیمتش ؟
    به نظر من برند سونی بیشتر پول مارکش رو میگیره و قیمت هاش با بودجه من همخوانی نداره
    نه داداش توی این مورد اشتباه میکنی کیفیت تصویر این تلویزیون واقعا عالی مثل هر تلویزیون سری w سونی!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

فک کنم قیمت w670 سونی 2 تومن باشه البته فک کنم 3d نداره ولی منم تعریفشو شنیدم
    در ضمن سامسونگ توی پخش انواع فرمت های پخش فیلم خیلی قوی تر از سونی هست ، سونی فقط یه سری فرمت های خاص رو پخش میکنه ولی سام همه رو پخش میکنه

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نه ممکنه کلا اون آرم برای همیشه باقی بمونه روی تلویزیون
    کاری که شما باید بکنی اینه که زیاد روی یه کانال و یه تصویر ثابت نمونی که این حالت اتفاق بیفته
    البته من خودم تو همین هفته دارم تلویزیون میخرم و هنوز تجربه نکردم اینارم تو همین سایت ها خوندم
    خوب یک کانال و یا فیلم همیشه تصاویر مختلف داره پخش میکنه یک تصویر رو ثابت برای مدت ها که نگه نمیداره
    کسی در این زمینه تجربه ای داره نداره ؟ تجربه عینی و شخصی ؟ توی نت همیشه حرف های ضد و نقیض زیاد است چون من هنوز خدایی شک دارم پلاسما بد باشه و یا LED بهتر تا هم توجیه نشم تلویزیون نمی خرم

نه داداش توی این مورد اشتباه میکنی کیفیت تصویر این تلویزیون واقعا عالی مثل هر تلویزیون سری w سونی!
    خوب اگه اینطور شما میگی و اینکه قیمتش همین حول و حوش 2 است و 42 اینچ است این هم به گزینه ها اضافه میکنم حالا 100 تومن باید از بودجه بیشتر بدم و شاید اصلا 200 تومن ولی خوب جنس خوب ارزش داره تا نظرات سایر دوستان رو بشنوم
    فک کنم قیمت w670 سونی 2 تومن باشه البته فک کنم 3d نداره ولی منم تعریفشو شنیدم
    در ضمن سامسونگ توی پخش انواع فرمت های پخش فیلم خیلی قوی تر از سونی هست ، سونی فقط یه سری فرمت های خاص رو پخش میکنه ولی سام همه رو پخش میکنه
    خوب این دیگه بد شد ! اگه هر فرمتی رو نخواد پشتیبانی کنه این خیلی بده حداقل باید فرمت های رایج تصویری و صوتی رو پشتیبانی کنه که مثلا چه فرمت هایی شما میگی پشتیبانی نمیکنه؟
    این تری دی رو ساپورت نکردن مهم نیست زیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •