فک کنم منظور دوستمون از ایرادهای ذاتی همون سوختگی پیکسل و مصرف برقه که هیچ کدومش مهم نیست
فک کنم منظور دوستمون از ایرادهای ذاتی همون سوختگی پیکسل و مصرف برقه که هیچ کدومش مهم نیست
سلام
یکی از ایراد های پلاسماها تا اونجایی که من میدونم باقی ماندن اثر تصویر هست ( مثلا آرم شبکه و همچین تصاویری که یه مدتی ثابت روی صفحه پلاسما ها میفتن ) که اثر تصویر باقی میمونه روشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان متخصص میان بهتر توضیح میدن
من یکمی تحقیق کردم ، به خاطر این مشکل قید پلاسما رو زدم ، به نظر من ال ای دی بگیری بهتره
مشکل باقی ماندن اثر تصویر توی پلاسماها وجود داره ولی در صورتی که مدتش طولانی باشه که میشه با عوض کردن تصویر ازش جلوگیری کرد
حالا بقیه ی دوستان هم نظر بدن بهتره مخصوصا اونایی که پلاسما دارن
تنها به همین دلیل ؟ این دلایل زیاد من رو قانع نمیکنه یعنی چیزی که قابل رفع نباشه من بیشتر به دنبال یک ایراد ذاتی میگردم مثلا عمر کمتر، خراب شدن زودتر، سوختن خیلی زودتر و ....
ممنون از شما قیمتش ؟
به نظر من برند سونی بیشتر پول مارکش رو میگیره و قیمت هاش با بودجه من همخوانی نداره
یک توضیحی میدی برادر
اینکه طولانی باشه یعنی چی ؟ یعنی مثلا من یک فیلم دارم میبینم از یک شبکه بعد آرم شبکه مثلا فیلم 3 ساعت باشه بعد از خاتمه فیلم هنوز اون بالا دیده میشه ؟ و مثلا کانال رو عوض کنم درست میشه ؟
نه ممکنه کلا اون آرم برای همیشه باقی بمونه روی تلویزیون
کاری که شما باید بکنی اینه که زیاد روی یه کانال و یه تصویر ثابت نمونی که این حالت اتفاق بیفته
البته من خودم تو همین هفته دارم تلویزیون میخرم و هنوز تجربه نکردم اینارم تو همین سایت ها خوندم
نه داداش توی این مورد اشتباه میکنی کیفیت تصویر این تلویزیون واقعا عالی مثل هر تلویزیون سری w سونی!
فک کنم قیمت w670 سونی 2 تومن باشه البته فک کنم 3d نداره ولی منم تعریفشو شنیدم
در ضمن سامسونگ توی پخش انواع فرمت های پخش فیلم خیلی قوی تر از سونی هست ، سونی فقط یه سری فرمت های خاص رو پخش میکنه ولی سام همه رو پخش میکنه
خوب یک کانال و یا فیلم همیشه تصاویر مختلف داره پخش میکنه یک تصویر رو ثابت برای مدت ها که نگه نمیداره
کسی در این زمینه تجربه ای داره نداره ؟ تجربه عینی و شخصی ؟ توی نت همیشه حرف های ضد و نقیض زیاد است چون من هنوز خدایی شک دارم پلاسما بد باشه و یا LED بهتر تا هم توجیه نشم تلویزیون نمی خرم
خوب اگه اینطور شما میگی و اینکه قیمتش همین حول و حوش 2 است و 42 اینچ است این هم به گزینه ها اضافه میکنم حالا 100 تومن باید از بودجه بیشتر بدم و شاید اصلا 200 تومن ولی خوب جنس خوب ارزش داره تا نظرات سایر دوستان رو بشنوم
خوب این دیگه بد شد ! اگه هر فرمتی رو نخواد پشتیبانی کنه این خیلی بده حداقل باید فرمت های رایج تصویری و صوتی رو پشتیبانی کنه که مثلا چه فرمت هایی شما میگی پشتیبانی نمیکنه؟
این تری دی رو ساپورت نکردن مهم نیست زیاد.
اینم مشخصات w670
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای بلاک شده banehmarket دات کام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)