به نظرم به خطر افتادن امنیت هزاران نفر یه تعریف کلی هست که نمیشه یه قانون یا مجوز رو برای تمام حالات و تهدیدات در نظر گرفت ولی با فرض شرایط خاص برای این مجوز (از نقشه ای مطلع میشیم و یکی از افرادی که در حال اجرای کار بودن رو می گیریم، شخص هم اعتراف می کنه هدفش این بوده ولی میگه این عقیده من هست و من به شما اطلاعات نمیدم ) در چنین شرایطی:
شخص اعتراف نمی کند و شکنجه و آزار فیزیکی و غیر فیزیکی اعمال میشه »»
1)اون شخص اعتراف میکنه !(برای چنین اندیشه ای که فرد برای اعتقادش دست به عملیات تروریستی میزنه و حاضر هست جونش رو بده چنین موردی احتمال کمی داره)
2)اون شخص اعتراف نمیکنه چون اعتقاد داره بر اساس عقیدش حرکت کرده.. (چنین حالتی احتمال بیشتری داره و شخص حاضره جونش رو هم برای اعتقادش بده)
بنابراین چه تضمینی وجود داره که شکنجه و آزار کارآمد باشه ؟ فرضا این شخص بر اثر شکنجه و آزار بمیره و ما موفق به گرفتن اعتراف نشیم و بمب منفجر بشه و هزاران نفر هم به همراه اون شخص کشته بشن.. در چنین شرایطی ما هم حقوق انسانی رو به بدترین شکل ممکن (بدون اینکه جون شکنجه کننده در تهدید باشه باعث شکنجه و آزارو مرگ انسانی دیگه شده و مستحق این هست که به علت زیر پا گذاشتن حقوق انسانی شخص دیگه حقوق انسانیش هم نادیده گرفته بشه) نقض کردیم.. و هم جون هزاران نفر رو نجات ندادیم
یک سمت ماجرا تروریست هست : یک تروریستی که عضو یک گروه تروریستی هست و در یک مجیط عاری از انسانیت و سرشار از خشونت رشد و نمو کرده ( معمولا گروه های
تروریستی اون اشخاص رو از کودکی تحت اموزش قرار میدند و ایدیولوزی شون از همون اول با اسلوب هایی به اون اشخاص القا میکنند ) حالا این شخص دستگیر شده و با توجه که
ایمان داره که به فرض با انفجار اون بمب اون شخص به بهشت میره پس احتمال این موضوع که اون شخص اطلاعاتی بده پایین هست
سمت دیگر : اشخاص بیگناهی هستند که بی خبر از همه جا به خاطر به بار نشستن یک تفکر باید جونشون رو از دست بدند و فرزندی که تا ابد در حسرت
پدر یا مادر بزرگ خواهد شد
سمت دیگر : خیلی از کشورها بخش بزرگی از اقتصاد خودشون رو بر مبنای صنعت توریسم استوار کردند صنعتی که باعث جریان ورود پول خارجی به کشور میشه
باعث سرمایه گذاری خارجی و رونق وضع معاش مردم میشه و... اگه این اتفاق فرضی بیوفته اولا ورود توریست کمتر میشه در ثانی وجه امنیتی یک کشور در جهان خدشه دار
میشه
بنابراین
در یکسمت ماجرا تروریستی هست که ما میدونیم سخت جواب میده و در سمت دیگر مردم و امنیت کشور. در حقیقت ی حقوق یک اقلیت منفرد در برابر حقوق
یک کل فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه .بنابراین ما باید کل رو در نظر بگیریم نه جز . احتمال به جواب رسیدن بسیار پایین هست اما دست روی دست گذاشتن یک
اشتباه بزرگ هست چون نمیشه امنیت و ارامش کل رو فدای کرامت انسانی نداشته یک تروریست کرد .
وستا گرامی هیچ تضمینی وجود نداره اما چاره ای هم نیست ولی این موضوع که کاربر استریم اشاره کردند که تکنیک هایی وجود داره خوب چه بهتر .این جوری دیگه
دیگه کار به شکنجه و ازار جسمی فرد هم نمیکشه
و من یک سوال دارم به فرض ماجرا تموم شد حالا به هر نحوی ! قرار هست اون شخص اعدام بشه در ملا عام من سوالم اینجاست چرا ملت جمع میشه برای دیدن مراسم یک اعدام و
ابراز شادمانی هم میکنند ؟ ( من نمیگم اون ادم خوبی هست اما بالاخره هر انسانی از دیدن زجر یک انسان ناراحت میشه ) ( اصلا فرض کنیم تروریست هم نبوده یک شخصی بوده مخل
امنیت اجتماعی )
دیدن زجر کشیدن یک شخص چه لذتی داره ؟ ( گاهی میخونم اخباری روکه چقدر جمعیت جمع شده بودند و تماشا میکردند و... )
اصلا چرا باید اون شخص در ملا عام اعدام بشه ؟ ما فکر غرور خانواده اون شخص رونباید بکنیم ؟