تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 53

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر: حقوق انسان

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

به نظرم به خطر افتادن امنیت هزاران نفر یه تعریف کلی هست که نمیشه یه قانون یا مجوز رو برای تمام حالات و تهدیدات در نظر گرفت ولی با فرض شرایط خاص برای این مجوز (از نقشه ای مطلع میشیم و یکی از افرادی که در حال اجرای کار بودن رو می گیریم، شخص هم اعتراف می کنه هدفش این بوده ولی میگه این عقیده من هست و من به شما اطلاعات نمیدم ) در چنین شرایطی:

شخص اعتراف نمی کند و شکنجه و آزار فیزیکی و غیر فیزیکی اعمال میشه »»
    1)اون شخص اعتراف میکنه !(برای چنین اندیشه ای که فرد برای اعتقادش دست به عملیات تروریستی میزنه و حاضر هست جونش رو بده چنین موردی احتمال کمی داره)

2)اون شخص اعتراف نمیکنه چون اعتقاد داره بر اساس عقیدش حرکت کرده.. (چنین حالتی احتمال بیشتری داره و شخص حاضره جونش رو هم برای اعتقادش بده)

بنابراین چه تضمینی وجود داره که شکنجه و آزار کارآمد باشه ؟
    فرضا این شخص بر اثر شکنجه و آزار بمیره و ما موفق به گرفتن اعتراف نشیم و بمب منفجر بشه و هزاران نفر هم به همراه اون شخص کشته بشن.. در چنین شرایطی ما هم حقوق انسانی رو به بدترین شکل ممکن (بدون اینکه جون شکنجه کننده در تهدید باشه باعث شکنجه و آزارو مرگ انسانی دیگه شده و مستحق این هست که به علت زیر پا گذاشتن حقوق انسانی شخص دیگه حقوق انسانیش هم نادیده گرفته بشه) نقض کردیم.. و هم جون هزاران نفر رو نجات ندادیم

یک سمت ماجرا تروریست هست : یک تروریستی که عضو یک گروه تروریستی هست و در یک مجیط عاری از انسانیت و سرشار از خشونت رشد و نمو کرده ( معمولا گروه های

تروریستی اون اشخاص رو از کودکی تحت اموزش قرار میدند و ایدیولوزی شون از همون اول با اسلوب هایی به اون اشخاص القا میکنند ) حالا این شخص دستگیر شده و با توجه که

ایمان داره که به فرض با انفجار اون بمب اون شخص به بهشت میره پس احتمال این موضوع که اون شخص اطلاعاتی بده پایین هست

سمت دیگر : اشخاص بیگناهی هستند که بی خبر از همه جا به خاطر به بار نشستن یک تفکر باید جونشون رو از دست بدند و فرزندی که تا ابد در حسرت

پدر یا مادر بزرگ خواهد شد

سمت دیگر : خیلی از کشورها بخش بزرگی از اقتصاد خودشون رو بر مبنای صنعت توریسم استوار کردند صنعتی که باعث جریان ورود پول خارجی به کشور میشه

باعث سرمایه گذاری خارجی و رونق وضع معاش مردم میشه و... اگه این اتفاق فرضی بیوفته اولا ورود توریست کمتر میشه در ثانی وجه امنیتی یک کشور در جهان خدشه دار

میشه

بنابراین
    در یکسمت ماجرا تروریستی هست که ما میدونیم سخت جواب میده و در سمت دیگر مردم و امنیت کشور. در حقیقت ی حقوق یک اقلیت منفرد در برابر حقوق

یک کل فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه .بنابراین ما باید کل رو در نظر بگیریم نه جز . احتمال به جواب رسیدن بسیار پایین هست اما دست روی دست گذاشتن یک

اشتباه بزرگ هست چون نمیشه امنیت و ارامش کل رو فدای کرامت انسانی نداشته یک تروریست کرد .

وستا گرامی هیچ تضمینی وجود نداره اما چاره ای هم نیست ولی این موضوع که کاربر استریم اشاره کردند که تکنیک هایی وجود داره خوب چه بهتر .این جوری دیگه

دیگه کار به شکنجه و ازار جسمی فرد هم نمیکشه

و من یک سوال دارم به فرض ماجرا تموم شد حالا به هر نحوی ! قرار هست اون شخص اعدام بشه در ملا عام من سوالم اینجاست چرا ملت جمع میشه برای دیدن مراسم یک اعدام و

ابراز شادمانی هم میکنند ؟ ( من نمیگم اون ادم خوبی هست اما بالاخره هر انسانی از دیدن زجر یک انسان ناراحت میشه ) ( اصلا فرض کنیم تروریست هم نبوده یک شخصی بوده مخل

امنیت اجتماعی )

دیدن زجر کشیدن یک شخص چه لذتی داره ؟ ( گاهی میخونم اخباری روکه چقدر جمعیت جمع شده بودند و تماشا میکردند و... )

اصلا چرا باید اون شخص در ملا عام اعدام بشه ؟ ما فکر غرور خانواده اون شخص رونباید بکنیم ؟
    Last edited by بانو . ./; 29-11-2013 at 12:11.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چرا از تجربیات تاریخی استفاده نکنیم؟ همونطور که گفتم بله وقتی در صحبت پیش میرویم کامل منطقی به نظر میرسد ولی:
    در اکثر موارد جلوگیری از خطر امنیت مطرح نیست. بلکه شکنجه فقط برای دگراندیشان ، ایجاد جو ارعاب و ترساندن مردم بکار میرود.
    شما چند مورد واقعی میتوانید مثال بزنید که بخاطر عدم شکنجه مظنون اطلاعات نرسیده، و چند مورد که شکنجه برای بهترین انسانها بکار رفته؟
    چه کسی دستگاه انسانی را مقدس میکند که خطایی رخ ندهد؟ چه کسی تعیین میکند که کرامت دارد و که نه؟
    چه کسی اعتبار خدشه دار شده دستگاه امنیتی و کشوری که شکنجه اشتباهی روی مظنون انجام داده جمع میکند؟

----

دستگاه های پلیس در خیلی جاهای دنیا وقتی میگویند با شیوه های فنی-پلیسی کسب اطلاعات شد، خیلی ساده به چند توسری و سیلی و چپاندن فرد در بدترین جاها و...اشاره میکنند و اینطور است که یک دزد ماشین به ده ها جرم که کرده و نکرده فله ای اعتراف و تا دزدیدن اولین دوچرخه اش را رو میکند...

وقتی به گروهی مجوز میدهیم که با شکنجه اعتراف بگیرد یا با شکنجه از وقوع جرایم بعدی جلوگیری کند، با شکنجه کم کاریهای اطلاعاتی و فنی خود را جبران کند....خیلی ساده این نیرو را در خیلی جاها فعال میکنیم، همان شکنجه گران اگر از آنها درخواست شود که برای مثال معترضان بودایی و مسلمان برمه رو سرکوب کند، در ادارات متبوع بدون هیچ فرقی با دزد ماشین یا قاتل یا بمب گذار انتحاری همانکار را با معترض مدنی هم میکنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

احتمال این موضوع که اون شخص اطلاعاتی بده پایین هست
    اولا که دستگاه های Polygraph مدرن امروزی براحتی و با ضریب خطای بسیار ناچیز میتونن در گام اول بما نشون بدن فرد درباره ی اهدافش داره راست میگه و یا بلوف میزنه و دروغ میگه . پس فرد بی گناه به گام دوم نمیرسه و تحت شکنجه هم قرار نمیگیره ...

دوم اینکه برخلاف تصور ما و تبلیغات هدفداری که شده تا باور کنیم که روشهای شکنجه ی فیزیکی (مثلا القای حس خفگی) و روشهای شکنجه ی غیر فیزیکی (مثلا اجبار به تحمل بیخوابی) جواب میدن امروزه میدونیم که فرد برای فرار از درد حاضره هر نوع جرمی رو به گردن بگیره
    دستگاههای اطلاعاتی کشورهای پیشرفته امروزه از روشهای بیوشیمیایی (داروهای روان گردان خاص) و غیر اون مثلا از انواع روشهای مبتنی بر هیپنوتیزم بوسیله ی مدیومهای حرفه ای کمک می گیرند تا براحتی فرد رو تخلیه ی اطلاعاتی کنند و وقت و هزینه ی بیجا صرف شکنجه (که عموما در کشورهای عقب مانده مرسومه) نکنند که خودش میتونه بعدا عواقب حقوقی براشون داشته باشه

اگر از من بپرسید اطمینان دارم چیزهایی که درباره ی گوانتانامو و... بعنوان روشهای اقرارگیری از مجرمین گفته میشه کذب محض هست و این نوع شکنجه ها که البته واقعا هم بصورت موردی در اونجاها صورت گرفته (و گاهی هم عمدا به بیرون درز داده شده) صرفا بعنوان پوششی برای افشا نشدن روشهای مدرن اطلاعات گیری شون هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

اولا که دستگاه های Polygraph مدرن امروزی براحتی و با ضریب خطای بسیار ناچیز میتونن در گام اول بما نشون بدن فرد درباره ی اهدافش داره راست میگه و یا بلوف میزنه و دروغ میگه . پس فرد بی گناه به گام دوم نمیرسه و تحت شکنجه هم قرار نمیگیره ...

دوم اینکه برخلاف تصور ما و تبلیغات هدفداری که شده تا باور کنیم که روشهای شکنجه ی فیزیکی (مثلا القای حس خفگی) و روشهای شکنجه ی غیر فیزیکی (مثلا اجبار به تحمل بیخوابی) جواب میدن امروزه میدونیم که فرد برای فرار از درد حاضره هر نوع جرمی رو به گردن بگیره
    دستگاههای اطلاعاتی کشورهای پیشرفته امروزه از روشهای بیوشیمیایی (داروهای روان گردان خاص) و غیر اون مثلا از انواع روشهای مبتنی بر هیپنوتیزم بوسیله ی مدیومهای حرفه ای کمک می گیرند تا براحتی فرد رو تخلیه ی اطلاعاتی کنند و وقت و هزینه ی بیجا صرف شکنجه (که عموما در کشورهای عقب مانده مرسومه) نکنند که خودش میتونه بعدا عواقب حقوقی براشون داشته باشه

اگر از من بپرسید اطمینان دارم چیزهایی که درباره ی گوانتانامو و... بعنوان روشهای اقرارگیری از مجرمین گفته میشه کذب محض هست و این نوع شکنجه ها که البته واقعا هم بصورت موردی در اونجاها صورت گرفته (و گاهی هم عمدا به بیرون درز داده شده) صرفا بعنوان پوششی برای افشا نشدن روشهای مدرن اطلاعات گیری شون هست

ببینید من فقط و فقط در مورد شخصی که :

ز (از نقشه ای مطلع میشیم و یکی از افرادی که در حال اجرای کار بودن رو می گیریم، شخص هم اعتراف می کنه هدفش این بوده ولی میگه این عقیده من هست و من به شما اطلاعات نمیدم )
    صحبت کردم و این طور که شما میفرمایید و این روش هست چرا باید یک شخص رو شکنجه کنیم ؟! وقتی میشه با روش هایی از ایشون اعتراف گرفت . ببینید من نمیگم شکنجه کنیم من

میگم اطلاعات (( از همون شخصی که کاملا واضح هست و اعتراف کرده به بمب گذاری )) رو از ایشون بگیریم .

.
    Last edited by بانو . ./; 29-11-2013 at 13:52. دليل: اضافه کردن متن خاکستری

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

ببینید از نطر بنده شکنجه ( که حالا مثل اینکه روش های دیگری هم هست ) فقط و فقط در مورد اون شخص فرضی که کاربر وستا توضیح دادند هست کسی که

دستگیر شده و معترف هست که این کار وکرده و شواهد و عدله بسیار بسیار محکمی وجود داره برای اثبات ماجرا . هیچ شخصی حق نداره کرامت انسانی رو قضاوت

کنه . چه کسی به یک شخص این حق رو میده که حقوق . و یا ... یک شخص دیگر رو قضاوت کنه ؟! کدوم انسانیت اجازه میده ما با شک ( و یا حتی ندونسته )چیزی رو قضاوت

و بعد محاکمه کنیم ؟! حکومت حق نداره بر اساس شک وشبه یک شخص رو ازار بده (جسمی/روانی ) ولی متاسفانه در جوامع غیر دموکراتیک هزاران بار این اتفاق ها به دلیل نبود

فضای دموکراتیک می افته و معمولا گروه ها همین روش ها رو بسط میدند با یک نام زیبا ماجرا شروع میشه و اون رو درتمام معضلات امنیتی /اجنماعی و.... بست میدند

______

.
    Last edited by بانو . ./; 09-12-2013 at 11:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    همین ورا

پيش فرض

نظر من اینه که نمیتونیم شکنجش بدیم. کسی که همچین کاری و میکنه ما فقط میتونیم تو خنثی کردن بمب کاری کنیم. نه اینکه اونو شکنجه بدیم اگرم حرفش صحت داشت باید مجازاتی که قانون واسش تعیین میکنه انجام بشه و من و تو به عنوان یک فرد عادی نه میتونیم اونو شکنجه کنیم و نه مجازات.باز هم همه چیز رو قانون مشخص میکنه البته بستگی داره تو چه کشوری باشی و چه کسی و چه معیاری قانون گذاره.

7. این کاربر از Morning Glory n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خب این بدیهیه که همه ی انسان ها حتی بدترین شکنجه گران روی کره ی زمین اگر از سلامت عقلی برخوردار باشند متفق القول، نفس خود شکنجه رو محکوم می کنند!
    نکته اینجاست که برای اجرای اون دلیل های بظاهر موجه می تراشند طوریکه سرسخت ترین مخالفین رو هم در موضع قضاوت درونی قرار داده و آخرالامر همراه خودشون می کنند! درست همون تضاد دیدگاه افراد و نتیجه گیری نهایی یکسان که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... و ... دیدیم به تصویر کشیده شده

ضمن اینکه وقتی از زاویه ی متفاوتی به قضیه نگاه کنیم مشکل دومی هم خودش رو بما نشون میده و اون اینه که با دادن مجوز شکنجه، نه تنها عده ای از افراد عادی جامعه رو تبدیل به شکنجه گر حرفه ای می کنیم بلکه در عمل تبدیلشون می کنیم به افرادی مضر که عمدا تبدیل شدند به افرادی سادیسمی، روانی و مازوخیست که نوعی ماشین خشونت و بیرحمی برای جامعه خواهند بود که ما استارت شروع بکارشون رو زدیم ولی دیگه ترمزی برای نگهداشتنشون وجود نخواهد داشت (قتل های زنجیره ای دهه 70 بعنوان نمونه ی بارز) . با اینها قراره چکار کنیم؟
    منکه فکر نمیکنم بشه خود آدم شکنجه گر رو درمان کرد . پس حداقل از این منظر هم اگر نگاه کنیم باز هم مجبوریم راجع به مجاز شمردن شکنجه (ولو در موارد خاص) تجدید نظری کاملا جدی کنیم

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منتظر بودم دوستان اگر موردی در نظر داند اعلام کنند که فکر میکنم موردی نیست.

اگر موافق باشید در رابطه با اینکه آیا انسانی که در حال مرگ هست (مثلن سرطان داره) و دیر یا زود خواهد مرد و فقط داره درد میکشه، حق داره خودش رو بکشه؟ بحث و تبادل نظر کنیم.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منتظر بودم دوستان اگر موردی در نظر داند اعلام کنند که فکر میکنم موردی نیست.

اگر موافق باشید در رابطه با اینکه آیا انسانی که در حال مرگ هست (مثلن سرطان داره) و دیر یا زود خواهد مرد و فقط داره درد میکشه، حق داره خودش رو بکشه؟ بحث و تبادل نظر کنیم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در اینجا بطور مفصل بحث شده در این مورد و تاپیک هم باز است برای ادامه بحث. این مورد در اینجا نمی تونه بطور موازی با اونجا بحث بشه.

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی فرهنگ دانشجو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

درود بر شما وسپاس از نگاه زیبا یتان. امیداست که این گونه نگاه در نزد همکان رو به گسترش باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •