شما از یه سرویس محدود شبی 5 -7گیگ دانلود دارید ؟
میشه بگید اسم isp و سرویسی که ازش استفاده میکنید چیه؟![]()
شما از یه سرویس محدود شبی 5 -7گیگ دانلود دارید ؟
میشه بگید اسم isp و سرویسی که ازش استفاده میکنید چیه؟![]()
دوست عزیز من قبل از این که شرکت سرویس دهندمو انتخاب کنم و این روش را انجام بدم 6 شرکت از جمله ایرانسل را چک کردم + گرونترین سرویسشون ولی در اخر این کارو انجام دادم خودت حساب کن چقدر افتضاح بود...و دلیله دیگه ای که این کارو کردم بستر این کار برام اماده بود یعنی 3 تا خط + 3 تا مودم + 3 تا labtob و مساله ی دوم و مهمترینش بحث هزینست من هر 6 ماه برای هر کدام از این خط ها : 129000 هزار تومان میدم که برای 3 خط میشه 387000 تومان و در مجموع برای هر 3 خط در میاد = ماهی 65 هزار تومان
حالا شما بگو با ماهی 65 هزار تومان با کدام شرکت و کدام روش میتونی ماهی 540 گیگابایت دانلود داشته باشی ؟
Last edited by AF021; 13-11-2013 at 23:55.
دوست عزيز شما بهتره اينترنت اختصاصي وايرلس point to point بگيري با هر مگش مي توني 320 گيگ در ماه دانلود کني با 2 مگش 640 گيگ و ...
پارس انلاین![]()
یعنی چی دقیقا ؟!
البته فدات شم یک چیز رو درنظرداشته باش اگه این محدود کردن محدود ونامحدود که داره به جون همه isp ها می افته به جای شما که می دونم پارس انلاینه سرایت کنه دیگه عمرا بشه با 65 تومان هچین حجمی دانلود کرد
پس تا هست حالش روببر
واینکه مثلا همین پارس انلاین تو مشهد افتضاحه وعمرا بشه با دومگش همچین حجمی گرفت کلا هرکسی باید ازنزدیک های خودش تو همین شهربپرسه تا بهترین رو انتخاب کنه چون تو این مملکت هیچ چیزی صددرصد نیست وبرا همه جا صدق نمی کنه
فعلا 2-3 ساله محدود نشدیم اگر شدم میام یک تاپیک اینجوری میزنم میپرسم باید چکار کنمالبته فدات شم یک چیز رو درنظرداشته باش اگه این محدود کردن محدود ونامحدود که داره به جون همه isp ها می افته به جای شما که می دونم پارس انلاینه سرایت کنه دیگه عمرا بشه با 65 تومان هچین حجمی دانلود کرد
پس تا هست حالش روببر
دقیقا همینطوره که میفرمایید برای همین به این دوست عزیزمون گفتم بهترین سرویس دهنده شهر و مرکز مخابراتیشونو انتخاب کنه...واقعا هیچ شرکتی تو ایران کلیت نداره که بگیم خوبه یا بده, دوستم توی همین شهر ما از مرکز مخابراتی دیگه با پارس نصف این مقدارم شبی دانلود نمیکنهواینکه مثلا همین پارس انلاین تو مشهد افتضاحه وعمرا بشه با دومگش همچین حجمی گرفت کلا هرکسی باید ازنزدیک های خودش تو همین شهربپرسه تا بهترین رو انتخاب کنه چون تو این مملکت هیچ چیزی صددرصد نیست وبرا همه جا صدق نمی کنه![]()
يعني اينکه تلفن رو بر مي داري زنگ مي زني به يکي از شرکت هاي isdp که خدمات اينترنت وايرلس مي دهند. بعد ميان روي پشت بام شما يک آنتن نصب مي کنند و يک ارتباط نقطه به نقطه با آنتن
شرکت سرويس دهنده برقرار مي شه. يه اينترنت اختصاصي به شما تعلق مي گيره که محدوديت نداره و فقط متعلق به شما هست. پينگش معمولا زير 100 ميلي ثانيه هست و همانطور که گفتم با
سرعت يک مگابيت بر ثانيه مي توني ماهيانه 320 گيگ دانلود کنيد.
هزینه ماهانش تقریبا چند در میاد برای سرویس 1 میگابیت و سرویس 2 مگابیت ؟
نه اقا وحشتناک بالاست این روش یک سرچ تو نت بزنید صدرحمت به اینترنت ماهواره ایی اونو بری با ذلار3تومانی بگیری به صرفه تره
شما اگه بری 4تا خط دومگ نامحدود ازمخابرات استانتون که می گی سرعت رو نصف کرده بگیری بازم ارزونترازاین روش درمییادخیلی بیشترم می تونی دان کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)