دوستِ من من نه از لنوو پول میگیرم نه از اچ پی!
پسر عموم K56cb داره و به معنای واقعی داغ میکنه اگر لازمه مدرک هم نشون بدم!!!!!!!!!
دوستِ من من نه از لنوو پول میگیرم نه از اچ پی!
پسر عموم K56cb داره و به معنای واقعی داغ میکنه اگر لازمه مدرک هم نشون بدم!!!!!!!!!
من اون مدل رو ازش اطلاعی ندارم ولی توی همین لینکی که دادم نقد n550 رو هم که ببینید ذکر کرده وضعیت دمایی خیلی خوبی داره
بهرحال به نظر شما من این مدل که اطمینان دارم داغ میکنه رو بخرم یا اسوسه ?
1.هرجور خودت صلاح میدونی
2.به جیبت نگاه کن
من سعی کردم راهنمایی کرده باشم. البته میتونی یه مقدار صبر کنی و مدل هایی که با ویندوز ۸.۱ میان رو بخری یا اینکه همون اسوس رو بخری
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حالا اصلا مگه n550jv تو بازار هست که میخوای بگیری؟
من مشکل اصلیم انتخابه اگر انتخابش کردم توی بازار هم نیومد از دبی میخرم نهایتا
دوستان توی نقد سایت wereview نوشته لپ تاپ y510p ، به دلیل داشتن کلاک کم رم که ناشی از نبود cpu boost هست توی بعضی بازیها و بعضی تنظیمات افت میکنه
این سی پی یو بوست جریانش چیه ?
نمی دونم هنوز خرید کردی یا نه.
به هرحال قبلا توی تاپیکهای مختلف درخصوص این دو مدل مفصل صحبت شده. چیزی که کاملا مشخصه:
لنوو این لبتاپ رو برای گیم زده و ایسوس برای مالتی مدیا.
لنوو کارت گرافیک کمی سریعتری داره (درحالت تک کارته) چون gddr5 هستش اما ایسوس از رم gddr3 کمی کندتر استفاده کرده که البته باعث میشه کمی هم لبتاپ خنک تر بمونه.
لنوو قابلیت اضافه کردن کارت گرافیک دوم داره اما ایسوس نداره اما بجاش ایسوس تصویر بهتری داره.
لنوو مشکل cpu boost داره که تمام سایتها هم بهش اشاره کردند یعنی تمام هسته ها موقعی که نیازه که کار شدید بکنند و اورکلاک بشند دچار اشکال شده و کلاک پردازنده افت شدیدی میکنه. لذا boost پردازنده در حالت چند هسته ای رو باید فراموش کنید! هرچند این روزها گیمها بیشترشون به کارت گرافیک فشار میارند تا پردازنده و لذا این نقیصه خیلی هم همیشه احساس نمیشه.
از نظر من خریدن کارت گرافیک دوم برای لنوو (که تو ایران پیدا هم نمیشه) خیلی منطقی نیست چون هم هزینه کلیش معادل یه لبتاپ گیمینگ با کارت 765 به بالا میشه و هم از طرف دیگه کلا بازیها هنوز هم نمیتونند درحالت sli فریم خیلی خوبی در مقایسه با یک کارت گرافیک قویتر تک کارته هم قیمت بدند و همچنین این بازیها هم همراهشون باید پروفایل خاصی هم برای حالت sli داشته باشند تا بتونی از قدرت واقعی sli در اون بازی استفاده کنی. همه اینها یعنی دردسر و مکافات و تو ذوق خوردن احتمالی در آینده.
مقایسه این دوتا هم کلا زیاد درست نیست چون برای دو منظور مختلف (گیم و مالتی مدیا) ساخته شده اند.
اگه به حرارت حساسی باید بدونی که کلا لبتاپ ها درحالت گیم خیلی داغ میشن حتی اگر از سری گیمینگ باشند و مخصوصا لنوو مذکور هم که همیشه خدا آتیشی و پرهیجانه !
در آخر هم فعلا ایسوس مذکور تو بازار نیست.
اون به خاطر باریکی و بدنه الومینیومیه برای دستگاه مشکلی به وجود نمیاد
i7 یا i5 ؟
؟؟؟؟؟؟؟
ایا از g60 هم بهترن
Last edited by mehrabooni; 20-11-2013 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)