تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 50

نام تاپيک: 80 Days

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    آقای samsung شما باید بیرون بالون و روی بال سمت راست باشید که جلتون سه تا سیم هست که یکی به طرف جوجه میره .اگه تا اينجا رو درست رفتید وقتی زیر طنابی که جوجه بهش گیر کرده میرسید فقط باید Space رو بزنید تا طناب رو بگیره جز این راهم راه دیگهای نیست
    Last edited by oomidd; 30-09-2006 at 17:03.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب من همین کارو میکنم ولی تا یه ذره جلو میرم می افته پایین فکر کنم دیگه اینجا برای همیشه موندم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    آقاي samsung مشكل شما از بازيه چون من اين قسمت رو خيلي راحت رفتم بهتره از internet دنبال سيو بازي بگرديد من خودم دو سه روزي ميشه براي بار دوم اين بازي رو تموم كردم بعدشم پاكش كردم براي همين نميتونم كمكتون كنم ولي اگه بگرديد حتما سيوش رو پيدا ميكنيد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ممنون که تا اینجا کمک کردی منم پاکش میکنم بره از قبل هم توی روزنامه ( کلیک) خونده بودم که بازی مشکلاتی هم داره ولی باورم نشد و رفت خریدمش خداحافظ

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا اميد يادمه گفتيد كه از طرف بال راست بايد بريد منظورتون همون بالي كه 2 تا سرباز كنارش ايستادن اگه آره اون در باز نميشه و من از بال سمت چت ميرم كه فقط 1 طناب به سمت جوجه ميره آيا همين راهه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقاي samsung شما درست رفتيد. راستي شما طناب رو ميگيريد ميريد جلو بعد ميافتيد يا اصلا نميتونيد طنابو بگيريد با طناباي كنارتون هم اين مشكل رو داريد يا فقط با اين طناب مشكل داريد من شنيدم يه Patch براي بازي اومده راستي بازي شما مال چه شركتيه مال من مال علي باباست. حالا شما بازي رو از چنتا سيو قبلي شروع كنيد شايد درست بشه. بازيه قشنگيه حيفه تا اينجا اومديد بعدشم پاكش كنيد .

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تو چين جايي كه يه مامور تو حيات داره رژه مي ره و ما از توي چاه ميايم توي حيات گير كردم. هر كار مي كنم ماموره منو مي بينه. اگه راهي دارين ممنون مي شم.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب شما بايد يه كاري كني كه نبينت از چاه كه اومدي بيرون وايسا تا اون سربازه برگرده و بهد تو از پشت سنگها و سپس به پشت خونه برو بعد پشت خونه بايست چون يه نفر ديگه از در خونه مياد بيرون بهد از رفت اون به سمت بالا برو اونجا هم يه نفر ديگه هست بعد از رفتن اون شما با سرعت به طرف در ورودي حركت كنيد بعد نامه رو از طبقه دوم برداريد و ( البته مواظب اون پل باشيد چون احتمال ديده شدنتون زياده دكمه ي ايكس رو بزنيد و آرام روي پل حركت و به ان طرف بريد ) براي برگشت از پنجره بين دو پايگر استفاده كنيد

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

راستي آقا اميد من اونجا يه طناب بيشتر نميبينم يعني 2 تا طنابه كه بعد از رسيدن به يك ميله يه طناب ميشه و من در گرفتم طناب مشكل ندارم وقتي جلو ميرم يه حالت لرزش توي بازي درست ميشه بعد مي افته پايين (در ضمن من از بال چپ براي نجات جوجه ميرم چون بال راست كه دوتا سرباز هم كنارش ايستادن باز نميشه )

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از شما ولي فكر كنم اين قسمت رد نشه. آخه من بازي رو براي همين قسمت پاك كردم چون نزديك 2 ساعت گير دادم ولي نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •