تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 18 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 179

نام تاپيک: مشاوره در مورد آپدیت LED Samsun UA46F8880

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    شما می توانید بجای استفاده زیاد از کنترول لمسی از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی باهم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1390 این است
    دوست گرامي
    اگه واقعن اين مشكل تو همه ي تلويزيون هاي اين سري وجود داشته باشه بايد واس سامسونگ متاسف بود كه مشكل رو برطرف نميكنه،اگه ايراد از كنترل باشه بايد همه ي كنترل هاي اين سري رو جمع آوري كنه و كنترل بدون نقص ارائه كنه،اگه مشكل از نرم افزار تلويزيونه بايد باگ نرم افزارشو بگيره،اگه هم مشكل از تلويزيونه بگه همه تلويزيونارو بيارين نمايندگي درستش كنن.

مرسي از راه حلتون ولي من ترجيح ميدم تلويزيونمو از طريق دكمه ي پاور تعبيه شده پشت خود تلويزيون خاموش و روشن كنم تا از كنترل هاي سري پايين تر استفاده كنم
    به قول خود سام سرويسيا اينجا ايرانه و نبايد انتظار زيادي داشت...

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست گرامي
    اگه واقعن اين مشكل تو همه ي تلويزيون هاي اين سري وجود داشته باشه بايد واس سامسونگ متاسف بود كه مشكل رو برطرف نميكنه،اگه ايراد از كنترل باشه بايد همه ي كنترل هاي اين سري رو جمع آوري كنه و كنترل بدون نقص ارائه كنه،اگه مشكل از نرم افزار تلويزيونه بايد باگ نرم افزارشو بگيره،اگه هم مشكل از تلويزيونه بگه همه تلويزيونارو بيارين نمايندگي درستش كنن.

مرسي از راه حلتون ولي من ترجيح ميدم تلويزيونمو از طريق دكمه ي پاور تعبيه شده پشت خود تلويزيون خاموش و روشن كنم تا از كنترل هاي سري پايين تر استفاده كنم
    به قول خود سام سرويسيا اينجا ايرانه و نبايد انتظار زيادي داشت...
    دوست عزیز
    کنترول معمولی تلویزیون شما همانطور که گفتم
    TM1390 این است ولی به دلایلی شرکت سامسونگ ایران از گذاشتن این کنترولها ممانعت می کنند ولی در کشورهای دیگر مثل امارات این کنترولها را هم در پکیج تلویزیون ضمیمه می کنند یعنی که تلویزیون شما قاعدتا باید دو تا کنترول داشته باشد

در آغاز فعالیت programmer69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپدیت کردم به مشکل بر خوردم ،کنترل صوتی کلن از داخل منو حذف شده ..

فقط از طریق کنترل میشه صوتو بهش انتقال داد

ورژن 1113 شده ..

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آپدیت کردم به مشکل بر خوردم ،کنترل صوتی کلن از داخل منو حذف شده ..

فقط از طریق کنترل میشه صوتو بهش انتقال داد

ورژن 1113 شده ..
    دوست عزیز
    بارها توضییح کردیم که اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید با آبدیت این گزینه در منوی مخفی خاموش شده است باید منتظر آبدیت بعدی باشید که قرار است در آبدیت بعدی این مشگل برطرف شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    بارها توضییح کردیم که اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید با آبدیت این گزینه در منوی مخفی خاموش شده است باید منتظر آبدیت بعدی باشید که قرار است در آبدیت بعدی این مشگل برطرف شود.
    دوست گرامي
    از ورژن 1110 دارم پشت سر هم آپديت ميكنم ولي همچنان با وجود ورژن 1113 هنوز مشكل پابرجاست.
    از منبع موثقي شنيديد كه تو ورژن 1114 اين مشكل برطرف ميشه؟چون تو هيچ سايت رسمي اي اصلن در مورد وجود اين مشكل صحبتي نشده چه برسه به اينكه بگن كي مشكلش حل ميشه
    با تشكر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست گرامي
    از ورژن 1110 دارم پشت سر هم آپديت ميكنم ولي همچنان با وجود ورژن 1113 هنوز مشكل پابرجاست.
    از منبع موثقي شنيديد كه تو ورژن 1114 اين مشكل برطرف ميشه؟چون تو هيچ سايت رسمي اي اصلن در مورد وجود اين مشكل صحبتي نشده چه برسه به اينكه بگن كي مشكلش حل ميشه
    با تشكر
    دوست عزیز
    شما از چه سایتی آبدیت می کنید ورژنی که در سایت امارات است و حتی در سایت افریقا و استرالیا ورژن 1025.0 است
    و تاریخ آن هم
    2013.12.09 است.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    شما از چه سایتی آبدیت می کنید ورژنی که در سایت امارات است و حتی در سایت افریقا و استرالیا ورژن 1025.0 است
    و تاریخ آن هم
    2013.12.09 است.
    دوست گرامي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    بارهااین توضیح را از شما دراین سایت شنیدیم!!!!!!!!! ا
    از آدم فنی گفتن این جمله بعیده که اگر دستگاهی مشکل نداشت نباید آپدیت کرد!!!!!!!!!!!!! پس با این حساب من 10 سال پیش ویندوز 95 داشتم و بدون مشکل هم بود حالا هم باید با همون کارکنم ؟!!!حتمالا الان ویندوز 8 برای من بی فایدست و آپدیتهاشم نباید استفاده کنم؟ جالبه !!! اگر نباید آپدیت کرد چرا ورژن جدید میاد ؟ چرا سرور آپدیت وصله؟
    شما تو کدوم سیستم دیجیتال یا سخت افزاری مشاهده کردین با بروز رسانی به ورژن جدید ، باگ سیستم بیشتر بشه . هدف ورژن جدید چیه؟ غیر از رفع باگ از ورژنهای قبلی؟
    شما توضیح می دهید تفاوت ورژن 1111 با 1113در چیه یا اصلا 1113 برای چی آمده ؟ فقط آمده تا کنترل صدا رو از کار بندازه ؟ پس چرا آپدیت از ورژن پایین تر به 1111 هم دوباره کنترل صدا رو از کار میندازه درحالی که 1111 اولیه این مشکل رو نداره؟
    این یک مشکل اساسی در این سیستم هست که سامسونگ ایران خودش هم سر در نمیاره .و میخواد با آزمون وخطا اصلاحش کنه .
    اگرسیستم مشکل نداشت ورژن جدید نمیداد و ماهم نیاز به آپدیت نداشتیم اما ورژن جدید یعنی این که سیستم امکانات جدید دارد و نواقص قبل برطرف شده و این به این معنیست که سیستم را آپدیت کن ولی جالبه شما میگید آپدیت نکن

10. این کاربر از alireza5555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از آدم فنی گفتن این جمله بعیده که اگر دستگاهی مشکل نداشت نباید آپدیت کرد!!!!!!!!!!!!! پس با این حساب من 10 سال پیش ویندوز 95 داشتم و بدون مشکل هم بود حالا هم باید با همون کارکنم ؟!!!حتمالا الان ویندوز 8 برای من بی فایدست و آپدیتهاشم نباید استفاده کنم؟ جالبه !!! اگر نباید آپدیت کرد چرا ورژن جدید میاد ؟ چرا سرور آپدیت وصله؟
    شما تو کدوم سیستم دیجیتال یا سخت افزاری مشاهده کردین با بروز رسانی به ورژن جدید ، باگ سیستم بیشتر بشه . هدف ورژن جدید چیه؟ غیر از رفع باگ از ورژنهای قبلی؟
    شما توضیح می دهید تفاوت ورژن 1111 با 1113در چیه یا اصلا 1113 برای چی آمده ؟ فقط آمده تا کنترل صدا رو از کار بندازه ؟ پس چرا آپدیت از ورژن پایین تر به 1111 هم دوباره کنترل صدا رو از کار میندازه درحالی که 1111 اولیه این مشکل رو نداره؟
    این یک مشکل اساسی در این سیستم هست که سامسونگ ایران خودش هم سر در نمیاره .و میخواد با آزمون وخطا اصلاحش کنه .
    اگرسیستم مشکل نداشت ورژن جدید نمیداد و ماهم نیاز به آپدیت نداشتیم اما ورژن جدید یعنی این که سیستم امکانات جدید دارد و نواقص قبل برطرف شده و این به این معنیست که سیستم را آپدیت کن ولی جالبه شما میگید آپدیت نکن
    داداش حرف شما کاملا درسته ولی این مسئله انگاری برای تی ویهای تو ایران خصوصا سامسونگ برعکس جواب میده و بدتر نشه بهتر نمیشه و بارها اینجا تی وی رو اپدیت کردن یا کنترل کلا از کار افتاده یا تصویر کیفیت ثابق رو نداشته یا بخشی از امکانات تی وی به ف** رفته و در بدترین حالت هم تی وی بالا نیومده دیگه و البته اپدیت جدید همیشه ادم رو وسوسه میکنه که انجام بده به خیال اینکه صدتا امکانات الان اضاف میشه و غافل از اینکه اگه قرار بود قابلیت جدیدی در کار باشه همون اول میزاشتن و برای این هم ساپورت نمیشه که تی وی های جدیدتر به فروش بره که مثلا دوتا برنامه بدرد نخور اضاف کردن و پانل هم همون قبلیه و شما پول دوتا برنامه رو فقط دادی و اگه واقعا به فکر کاربر بودن که یه جورایی اوپن سورس میکردن تا خود کاربرها براش برنامه بنویسن و بهترین تی وی حال و حاضر هم هنوز یه پلیر همه کاره که رو موبایلهای عهد بوقی یه کاربر معمولی نوشته رو ندارن.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر سیستمی به خوبی تست و کنترول شده و بدرستی کار می کند دیگر از آن تلویزیون چه انتظاری دارید یعنی می خواهید که آبدیت چه کاری برایتان یا در واقع چه معجزهای برایتان بکند یعنی آن دسته از دوستان و یا هم وطنانی که اصلا یک بار هم دست به تلویزیون شان نمی زنند و آن را آبدیت نمی کند برای تلویزیون شان مشگلی بوجود می آید ؟ قاعدتا خیر برایشان هیچ مشگلی بوجود نمی آید و همانطور که گفته شده است در سیستمهای صوتی تصویری مثل تلویزیون آبدیت کردن برای رفع اشگالات سیستمی است و متفاوت با کار کرد آن در کامپیوتر می باشد که این دو مسئله ای جدا گونه می باشد و قابل مقایسه با هم نیستند چون تلویزیون یک سیستم بسته است ولی کامپیوتر یک سیستم باز با قابلیتهای بسیار زیاد می باشد
    و در ضمن آبدیتها را معمولا برای قاره ها و یا کشورهای مختلف و بر اساس کار کرد سیستمهای دیتا صدا و سیما و عملکرد سیستم اینترنت آن کشورها نوشته می شود و در بعضی از مواقع عملکرد بعضی از آیتمها نسبت مستقیم با هم را دارند که آبدیت باعث خاموش شدن آیتمی و فعال شدن آیتم دیگر می شود که کاهی برای استفاده مجدد از آن آیتم خاموش لازم است که وارد منوی سرویس شده و آن را فعال کنید که البته باید از یک متخصص کمک بگیرید
    پس در نتیجه برای پیش نیامدن این وضعیت تا مشگلی ندارید آبدیت نکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •