تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: نوت بوک تا 4 میلیون و برای کار گرافیک

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگر جملتونو کامل می گفتین ممنون می شدم . تو تاپیک های مختلف چی ؟؟؟؟؟ مطمئنین کسی اومد غلط املایی بگیره ؟؟؟؟

دوست عزیزمون تو چند تا تاپیک مختلف رفتاری داشتند که دوستان به ایشون کمی اعتراض کردن .

منم تو این تاپیک متوجه شدم کمی به قول خودشون رک می گن . تصمیم گرفتم دوستانه بگم . ولی ایشون با رفتار ناشایستی جواب بنده رو دادند .

من هم می تونستم مثل بقیه با دعوا به ایشون اعتراض کنم ولی تصمیم گرفتم خیلی دوستانه بگم که به جای اینکه با آرامش جواب بدن خیلی بد برخورد کردند .

به هر حال خودشون متوجه شدن چه اشتباهی کردن و معذرت خواهی کردند .

لذا بهتره دیگر دوستان کشش ندن تا قضیه به وساطت مدیران و ناظران نکشه .

دوستان هم به جای اینکه چند تا تاپیک آخر رو بخونن و قضاوت کنند ، بهتره پست های مختلف در تاپیک های مختلف رو بخونن .

اگر هم به این کار علاقه ای ندارند ، توصیه می شه توجه مدیران و ناظران رو به حواشی جلب نکنن تا کسی دلگیر نشه
    اشتباه نکنید دوست خوب من . معذرت خواهی ایشان دال بر اشتباهشان نبوده اصلا. متن شما رو هم سه بار خوندم همچین مودبانه مودبانه هم نبود شما حرف دلتون رو گفتید بعدش انتظار پاسخ هم نداشتید این روز ها تو جامعه حتی کلمه معذرت می خوام هم میشد چهار جور گفت که اولیش فحش وبی احترامی به طرف باشه و آخریش نهایت احترام به طرف .تو هم مثل برادرم هستی دوستان هم به این خاطر وساطت می کنند کند تو تاپیک عمومی بحث خصوصی زده میشه پس نباید از واسطه ها ایراد گرفت چون واقعا خسته کننده است
    Last edited by tekno2006; 24-09-2013 at 06:31.

2. این کاربر از tekno2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز اختلاف قدرت این دو لپ تاپ آنقدر نیست که بگیم اصلا پیشنهاد نمی شه . این طور لحن باعث گمراهی کاربر می شه . یه دفعه دیدی خریدار رفت شاید شاید شاید N46vj توی بازار نبود . اصلا گفتن نسلش تو این کره خاکی منقرض شده لطفا خریدار رو گیج نکنین چون هیچ اجباری نیست . تصمیم آخر رو خریدار می گیره .

قصد توصیه داشتم چون تاپیک های دیگه رو هم می خوندم متوجه شدم لحنتون زیاد دوستانه نیست . بماند

دیگر کاربران هم لطفا در هنگام پست دادن مشخصات کامل لپ تاپ رو بنویسن به مدل اکتفا نکنند . چون 1- ممکنه یکی مثل من از ورود لپ تاپ های جدید بی اطلاع باشه 2 - معمولا فروشندگان به 2 حرف آخر لپ تاپ های Asus توجهی نمی کنند و به طور کلی به طور مثال به همشون می گن N46 ! اسامی کامل فقط در فروشگاه های آنلاین کاربرد دارند .

نرم افزار های گرافیکی و ویدیویی هم بسته به نوع نرم افزار ممکنه پردازش رو به عهده GPU یا CPU بزارن . لذا هر دو عامل تاثیر گذارند.

دوست عزیز شما ملاکتون رو N46vj بزارین . اگر گشتین نبود بیشتر بگردین . اگر بیشتر گشتین نبود صبر کنین بیاد . اگر نیومد N46VZ هم گزینه مناسبیه
    شما تو این پستتون مثبت ترین حرفتون که خودم خیلی خوشم اومده بود همین جمله های لایت شده بود
    Last edited by tekno2006; 24-09-2013 at 06:28.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز وقتی خود کاربر می خواد بحث رو تموم کنه ، ممنون می شم با ندادن پست های بیشتر باعث کش دار شدن قضیه بشین تا مدیران و ناظران حساس نشن .

همون طور که گفتم قضیه کمی متشنح شد . لذا پست رو گزارش دادم تا پست های تشنح آمیز پاک بشن .

هدف بنده این بود که بحث به خوبی و خوشی تموم شه بره . خود Alitaali هم که داره می گه تموم بشه . چرا دوستان کش دارش می کنن ؟

اگر دیگه به این قضیه پرداخته نشه بهتره چون نمی تونیم جلوی برداشت بد دوستان رو بگیریم
    Last edited by Public Enemy; 24-09-2013 at 11:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز وقتی خود کاربر می خواد بحث رو تموم کنه ، ممنون می شم با ندادن پست های بیشتر باعث کش دار شدن قضیه بشین تا مدیران و ناظران حساس نشن .

همون طور که گفتم قضیه کمی متشنح شد . لذا پست رو گزارش دادم تا پست های تشنح آمیز پاک بشن .

هدف بنده این بود که بحث به خوبی و خوشی تموم شه بره . خود Alitaali هم که داره می گه تموم بشه . چرا دوستان کش دارش می کنن ؟

اگر دیگه به این قضیه پرداخته نشه بهتره چون نمی تونیم جلوی برداشت بد دوستان رو بگیریم
    حرفتون رو کاملا تایید می کنم و از این به بعد اول خودم عمل می کنم بازم ازت عذرخواهی می کنم و شرمنده اخلاق خوبتم. یاحق

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •