خوب این ورژنهاش فرق میکنه یا برای هر هاردی متفاوته یا فرقی نمیکنه بعد آیکونش هم اونجا موجوده برای دانلود
ممنون از همه دوستان گلم بابت کمک هاشون![]()
خوب این ورژنهاش فرق میکنه یا برای هر هاردی متفاوته یا فرقی نمیکنه بعد آیکونش هم اونجا موجوده برای دانلود
ممنون از همه دوستان گلم بابت کمک هاشون![]()
Last edited by gg123456; 16-09-2014 at 20:47.
اگه اون لینک رو مطالعه کرده باشید گفته:Seagate Dashboard is software that originally came on the Seagate Backup Plus, Seagate Slim and Seagate Central drivesبنابر این، این نرم افزار مربوط به هارد شما هم هست.
آیکونش رو ندارم ولی اگه پیدا کردید یا هر آیکون دلخواه دیگه خواستید بگذارید، تو ریشه درایو هاردتون آیکون رو کپی کنید و یه فایل بسازید و محتواش رو به این صورت در نظر بگیرید:
به جای icon file name اسم آیکون رو جایگزین کنید
[autorun]
icon="icon file name.ico"
![]()
Last edited by SETIZEN; 16-09-2014 at 21:25.
سلام
من هارد 500 سگیت دارم یه 2 سالی میشه اما الآن مشکل پیدا کرده اوایل فایل تو درایوای آخرش کپی یا پیست نمی شد(پارتیشن بندی کرده بودم)گفتم ساید ایراد از پارتیشن کلا فرمت کردم دوباره پارتیشن کردم فقط درایو آخرم ساخته نشد الان که دیگه کلا ین سنگین میاد بالا یا نمیاد چی کار کنم تعمیرشم که نمی کنن
![]()
سلام .
احتمالاً كه بدسكتوري دارد . SMART Status را بررسي كنيد . براي اينكار ميتونيد از قسمت Health برنامه HDtune استفاده كنيد و ببينيد OK هستند و يا خير (عكس يگذاريد) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)