فقط سونی
از 20 سال پیش یه تلویزیون داریم لامصب اخ نگفته کیفیتش به اندازه پلاسماهای الانه![]()
فقط سونی
از 20 سال پیش یه تلویزیون داریم لامصب اخ نگفته کیفیتش به اندازه پلاسماهای الانه![]()
این چیزی که میگین ربطی به مشکل من نداشت البته بله این مشکل هم داره نه فقط قسمت بالا بلکه تو چهار گوشه اینطوریه
اون چیزی که گفتم تو قسمت پایین و چپ تو تصاویر پر تحرک به وجود میاد
نمیدونم این که میگم ایراد به حساب میاد یا نه نو تصاویر تاریک مثلا تیتراژ اخر فیلم که فقط تصویر سیاه داره و نوشته ها نور تصویر کم میشه
کلی صبر کردیم و اینو گرفتیم اخرش این گو... نصیبمون شد
Last edited by NOR-1; 19-09-2013 at 23:46.
تازه فقط ایراهایی که گفتم نیست
وای-فایش بگیر نگیر داره یعنی حال که وصل میشه حال نکنه وصل نمیشه
فونت فارسیش مشکل داره مثلاً اندازه یه فایلی تقریباً 2 گیگ باشه به انگلیسی مینویسه (about 2G) اما به فارسی مینویسه (درباره 2 گیگ)
رنگ قرمز صفحه بیش از حد قرمزه به حدی که باید دستی درست کرد
قابلیت SMART TV به درد عمه محمودی هم نمیخوره مرورگر اینترنتش اونقدر کند و اعصاب خورد کنه که عملاً غیر استفادست برنامه هاشو اگه بخوای دانلود کنی با این که دو مگ حجمی دارم 30 سال طول میکشه اون هم اگه دانلود کنه!
حیف 2 تومانی که پای این دادم
به جایی این میدادم به بچه های سرطانی بیشتر وجدانم راحت بود
سونی خوبه ولی از نظر پخش USB به پای برندهای سامسونگ و الجی نمیرسه. ضمنا دیگه دوره تلویزیونهای لامپ تصویری گذشته
حداکثر عمر تلویزیونهای جدید 60000 هزار ساعته!!!
ما الان سونی دایم usb خیلی از فرمت های حدود رو پخش میکنه ولی از یک طرف هم شنیدم میگن که ال جی خیلی داغ میکنه و سامسونگم زود پیکسل هاش میسوزه
بالاخره میشه روی ی برند خواستی دست گذاشت و گفت خوبه؟؟؟میگن سونی بیشتر دووم میاره و کیفیت ساختش بهتره ولی سامسونگ و الجی تکنولوپی پیشرفته تری دارند ولی زود تر خراب میشن و میسوزند!!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)