تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 93

نام تاپيک: گپ و گفتگو: نسخه ی مخصوص گیمرها

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

با پست بالايي قشنگ ياد اين مهمونيا افتادم كه توش همه با هم شروع مي كنن به حرف زدن با همديگه هيچ كسم گوش نمي كنه بقيه چي ميگن
    دوستان بنظرتون براي اين تاپيك هدف بزاريم بهتر نيست ؟ كه هر بار همه با هم درباره يه موضوع بحث كنيم و بحثو به نتيجه برسونيم بعد بريم سراغ تاپيكِ بعدي براي بحث و گفتگومون ؟اينجوري در هم برهم هم نميشه تاپيك چون الان تعداد كمه پستا راحت پيدا ميشن ، تعداد اعضاي شركت كننده اين تاپيك يذره بره بالاتر و هر كس درباره يه موضوع بخواد حرف بزنه پيگيريه حرفامون سخت بشه فكر كنم ...

2. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

با پست بالايي قشنگ ياد اين مهمونيا افتادم كه توش همه با هم شروع مي كنن به حرف زدن با همديگه هيچ كسم گوش نمي كنه بقيه چي ميگن
    دوستان بنظرتون براي اين تاپيك هدف بزاريم بهتر نيست ؟ كه هر بار همه با هم درباره يه موضوع بحث كنيم و بحثو به نتيجه برسونيم بعد بريم سراغ تاپيكِ بعدي براي بحث و گفتگومون ؟اينجوري در هم برهم هم نميشه تاپيك چون الان تعداد كمه پستا راحت پيدا ميشن ، تعداد اعضاي شركت كننده اين تاپيك يذره بره بالاتر و هر كس درباره يه موضوع بخواد حرف بزنه پيگيريه حرفامون سخت بشه فكر كنم ...
    "باید" همین جوری بشه! خب حالا چه موضوعی؟
    بچه ها بیاین موضوعات خودتون رو بدید تا بالاخره یکی شون رو انتخاب کنیم!
    من میگم درباره بازی هایی که تاریخ انتشارشون نزدیکه بحث کنیم! اینطوری تاپییک همیشه به روز هستش!

4. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جذابیت ِ گفتگوی آزادا همین شلم شورباییشه. الان اگه اون پست ِ بالاییت ملزوم بود راجع به موضوع پست بذاره همون پست رور هم نمیذاشت
    تجربه بهم ثابت کرده خود بخود اون موضوع ِ واحد پیش میاد یعنی به مرور NPC های فروم (!) خودشون با AI ِبالایی که دارن یه موضوع واحد پیدا میکنن و تموم که شد شیفت میکنن میرن روی موضوع بعدی. اگه اینطوری نشد خودمون یه پچ 1.0.0.0.1 میدیم بیرون درست میشه

6. 5 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من نگرانيم فقط اينه كه اين مسعود نياد كاسه كوزه مارو جمع كنه
    اره پارسا الان بيشتر فكر كردم ديدم راست ميگي بحث خود به خود پيش مياد پس لِتس راكــَن رُل
    +
    اقا اين از خدا بي خبري كه GTA اومده دستش داره همينجوري ويديو گيم پلي ميده بيرون نمي گه ما هم قلب داريم ؟ نميگه ما هم دلمون ميخواد ؟
    +
    SC رو دوباره تموم كردم ، يادمه سرِ نسخه قبلي با مراد و دوستاي ديگه اون موقع انجمن درباره ريبوتِ گيمپلي بازي هاي بزرگ بحث ها گفتگو هاي خوبي داشتيم ، الان به نظرم اين نسخه SC نشون داد كه حق هميشه با منه اقا ما هي گفتيم " ريبوت اگر اساسي باشد مانعي ندارد" مورد قبول واقع نميشد ، الان اين نسخه بنظر من تعريف خوب از ريبوت گيم پلي يه IP معروف هست كه هم ويژگي هاي خوب سري اصلي رو حفظ كرده ، هم يسري ويژگي جديد به بازي اضافه كرده ... خلاصه اينكه نتيجه مي گيريم من خيلي خفنم
    +
    Rayman چقدر بي نظيره ! واقعا يكي از fun ترين بازي هاي موجوده ، از يوبيسافت بعيد بود همچين بازيي ( مخاطب خاص جنابِ حميد خان)
    +
    اقا كمك ! اينPLANTS VS ZOMBIES 2 مارو از كارو زندگي انداخته ! دفترم كه ميرم فقط همينو بازي مي كنم كلا از كار خبري نيست، خيليم سخت تر شده لامذهب (شايدم لامصب ايا؟ )

8. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

پیشنهاد آرمین پیشنهاد خوبیه، در عین همون شلختگی موضوع ها میشه یه موضوع روز (یا هفته) هم داشته باشیم!
    اما موضوع انشای امروز ما! مراجع امتیازات بازی ها و به طور خاص متا و GameRankings هست و در ادامه بحثی که توی تاپیک GTA شکل گرفته بود:

- موقع مقایسه بازی ها نمره متا یا GR و رتبه های سالانه اون چقدر براتون اهمیت داره؟ از 1 تا 10 نمره بدید.

- نمره و رتبه ها و لیست های سالانه GameSpot ، IGN ، Edge ، GameInformer ،Eurogamer ، CVG ، PCGamer یا هر سایت معتبر دیگه ای که چک می کنید چقدر براتون اهمیت داره؟ از 1 تا 10 نمره بدید.

- سوال سوم که یه جورایی به دو سوال بالا ارتباط داره:
    برای مثال اگه GameSpot و IGN به TLOU نمره های 8 و 10 رو دادن، متر و عیاری که متا یا GR با اون این دو سایت رو مشخص می کنه (اعدادی که هیچ وقت اونها رو علنی نمی کنه) چقدر می تونه معیار درستی داشته باشه و آیا واقعا اختصاص دادن ضریب به هر سایت برای لحاظ کردن در میانگین وزنی محاسبه شده، نسبت به نقد یک بازی مشخص، کار به مراتب حساس تر، سخت تر و بحث بر انگیزتری نیست؟
    به نظرتون متا یا GR چقدر این توانایی و جایگاه رو دارند که به همه سایت های معتبر (و کمتر معتبر) عددی رو نسبت بدن و توی محاسبات اون رو لحاظ کنن و این چقدر می تونه دقیق و درست باشه؟ از 1 تا 10 نمره بدید.
    (توضیح: طبیعتا نمره نهایی به سایتی که ضریب بیشتری به اون اختصاص داده شده نزدیک تر هست و بعضی جاها می بینیم که نمره چند سایت شناخته شده، نمره نزدیک به 50-100 نقد معتبر دیگه رو به شدت تحت تاثیر قرار میده و نمره نهایی رو چند واحد بالا یا پایین می بره)

فان فکت آخر: جایگاه متا یا GR در گیم رو با جایگاه اسکار در فیلم در یک بند مقایسه کنید! (البته فکت نیست، اما دیروز این مطلب رو به عنوان فکت دیدم)

10. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اقا اجازه ! ما انشامونو بخونيم ايا ؟
    خوب عرضم به حضور دوستان كه نظر من اين كه مهمه متا ! ولي يه نكته مهم هست ، بنظرم بازياي هر دوره بايد نمرشون با توجه به زمان ، تعدادنقد و كلي شرايط ديگه سنجيده بشه ، بحث متا ميشه هميشه يه زلدا رو داريم با متاي 99 ، حالا سوالي كه پيش مياد اينه مقايسه اين متا با يه بازي مثله KZ ويتا درسته ؟ بنظر من نه ، شرايط زيادي در نمره يه بازي بايد لحاظ بشه ، تعداد نقد ها ، حتي فرد نقد كننده در يه سايت ( بشخصه بعضي از منتقدين سايتي حتي مثله GS رو هم معتبر نمي دونم )، نمره هاي پرت و ... همه و همه بايد لحاظ بشه ... ولي ... حتي با وجود فرق داشتن اين فاكتور ها از بازي به بازي ، بازم بنظر من نمره متا يه ميانگين خيلي خوب از برايند كار يه شركت بازيسازي رو به مصرف كننده ميده ، ببينين نمره هم كه ميگم منظورم بازه اي هستش ، مثلا بازيي كه متاش بالاي 85 يانزديك به اين عدد بوده قطعا بازيي هست كه در سبك خودش براي عمده گيمر هاي اون سبك بازيه عاليي محسوب ميشده ؛ اما يه بحث داريم مقايسه بازي هاي درون همين بازه ها ، مثلا GTA بامتاي 98 بازيه بهتريه يا TLOU با متاي 95 ، مقايسه هايي كه بعضا طرفداراي بازيهاي مختلف انجام ميدن و البته با توجه به شرايط هم اين مقايسه ها اغلب غير تخصصي و اصولا غير حرفه اي هستند ( مثلا بر چه اساسي بايوشاك رو ميشه با tlou مقايسه كرد ولو امتيازشون يكي هم باشه ) اما بدليل جذابيت ، اين بحث ها عمدتا هم فراگير ميشن ؛ تو اينجور مقايسه ها متا بنظر من اصلا نميتونه ملاك باشه ، چون بنظرم در مقايسه بين دو چيز كه هر دو هم در بخشي كه بايد از بهترين ها بودن سليقه دخيل است و بس !(لازم به تذكر است در برتر بودن سري GTA بر تمام بازي هاي ادوار ، حتي بازيه اون دكترِ عينكيه ، يا اون كوتوله هه كه قارچ مي خورد ميخواست مخِ پرنسس رو بزنه ، شكي نيست ، با تشكر از همكاري شما دوستان گرامي)
    +
    معراج نمره ها به صورت اينديويجوآل () هم بنظر من مهمن ولي نمره ميانگين كه برايند همه اين نمره هاست به نظر من ارجح تره .
    در زمينه رتبه بندي بازي ها و بهترين بازي سال سايت هاي مختلف هم هميشه پيگير بودم و دنبال ميكنم ولي برام اينكه بازي مورد حمايتمبهترين انتخاب ميشه يا نه مهم نيست و ارزشي هم نداره چون سليقه شديدا دخيل ميشه تو اين انتخابا
    +
    من كاملا با وزن داشتن نقد ها تو ميانگين گيري موافقم ، ببين درسته سايتي مثله GS هم نشون داد ميتونه نمره پرت بده ولي با توجه به اعتبارش و عمده نمره هايي كه داده و بدور از تعصب بوده بنظر من بايدتو ميانگين وزن دار باشن چنين سايت هايي كه بتونن تاثير امثال تام چيك رو خنثي كه نه ولي كمرنگ كنن حداقل
    +
    فان فكت : به اين نولان يه اسكار بدن اين حميدِ ما دست از سر كله كچل اكادمي برداره

12. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

پستاتون خیلی طولانی بود نخوندم
    +
    این دوست عزیزی که gta v داره رو تو xbox live بن کرد مایکروسافت
    من موندم این که یه آدم عادی هست و دستش به بازی رسیده،scene group ها نتونستم تا الان یه نسخه از بازی رو تهیه کنن؟
    +
    برای gta v متای 95-96 رو پیش بینی میکنم،عمرا متاش 98 بشه..... ببینید کی گفتم!
    +
    چرا کسی diablo 3 بازی نمیکنه؟ :(

14. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

آقا من الآن SC:Blacklist -Rayman legends-Farcry3 نصبه رو سیستم ، واقعا نمیدونم کدوم رو بازی کنم! به نظر شما اول کدوم رو بازی کنم؟ خداییش این عناوین از ubi شاهکاره به تمام معناست!(البته به جز لیست سیاه)

یه کمکی بی زحمت!

16. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

آقا من الآن SC:Blacklist -Rayman legends-Farcry3 نصبه رو سیستم ، واقعا نمیدونم کدوم رو بازی کنم! به نظر شما اول کدوم رو بازی کنم؟ خداییش این عناوین از ubi شاهکاره به تمام معناست!(البته به جز لیست سیاه)

یه کمکی بی زحمت!
    FC3 !!

دوستان من هر بازیی رو که خیلیم ازش خوشم بیاد رو حتی بعد از چندماه نمیتونم دوباره بازیش کنم ! شمام همینطورین عایا؟

نظرتون در مورد یه تاپیک "ترول گیم" چیه؟؟
    ایدش مال خودمه از مدیرا اجازه میگیرم یا جواب نمیدن یا جواب منفی میدن

18. 3 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

-من توی همین 35 دقیقه داشتم ریمن میزدم. یه جوریه که لامصب نمیتونی خارجش کنی بری سر یه بازی دیگه!
    -هی گهگاهی پیش میاد که اینجوری میشه! ولی بازی ای که خیلی خیلی خوشم بیاد رو نه!

-اگه به ماهم هم یاد بدی که چه جوری ترول درست کنیم، بَدِمان نخواهد آمد! واقعا جاش خالیه!

یا جواب نمیدن یا جواب منفی میدن

20. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •