تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: چجوری میشه هم کار کرد هم درس خوند ؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    همه دوستان گفتن که کار کردن بیشتر از اونچه که شما گفتی وقتت رو میگیره و شکی توی این مورد نیست
    مساله بعدی که شما میگی میخوای بری خارج یه مساله ساده نیست متاسفانه الان خارج رفتن کار ساده ای نیست راحت ترین راهش ویزای دانشجویی بعدشم ویزای کار هست اما بهتره اولش با ویزای دانشجویی بری برای اینم باید توی دانشگاه های مطرح کشور درس بخونی با وضعیت تحصیلی بالا فارغ التحصیل بشی تا بتونی با یه دانشگاه خوب اونجا مکاتبه کنی برای پذیرش، که برای این کارا باید فقط درس بخونی و توی این زمینه فعالیت های زیادی با اساتید داشته باشی

اما اگر بخوای کار کنی مسلما به اینا نمیرسی مگر اینکه واقعا هدفت این باشه و بسیار بسیار سخت تلاش کنی(هم خوب درس بخونی هم خوب کار کنی) و در واقع میشه چندین سال تلاش بی وقفه یعنی یه جورایی باید قید بعضی مسائل رو بزنی مثل رفیق بازی و گشت و گذار

2. 4 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

چرا پیام نور نمیری به غیر از کلاس های عملی لزومی به رفتن سر کلاس های دیگش نیست بعدشم پول یک ترمش به نسبت آزاد خیلی کمتره اما اگه اشتباه نکنم امتحاناش،کشوری که هستند کمی سختترند
    خیلی از متاهلین و کسایی که سر کار میرند دانشگاه پیام نور میرند
    درود.

در ابتدا بگم شاید حرفام زیادی تلخ باشه ولی خب خوبیش اینه که همش حقیقته و هیچ چیز بهتر از شنیدن حقیقت نیست ؛ به قول جمله ه که میگه " ترجیح مـــــیدم یک
    حقیقت آزارم بده تا یک دروغ آرومم کنه."

به عنوان کسی که موهای سرشو توی پیام نور سپید کرده (: دی) از دوست گرامیمون استدعا دارم در کنار کار به دانشـگاه پیام نــــور فکر نکنند اصلن.. حتا من پیام نور رو
    برای کسایی که صرفن میخوان تحصیل کنن هم زیاد توصیه نمیکنم.. به جرات میگم سخت ترین متد آموزشی و سیستـم نمـــــــره دهــــی رو پیام نور داره ( خصوصن اگه
    رشته های مهندسی میخواین برین ، رشته های غیرمهندسی آسون تره) پیام نور درست مث یه تله هستش برای کسـایی که فکـــر میکنن در کنار تحصیل باید کار کنند یا
    در کنار کار باید تحصیل کنند ، چون در پیام نور باید واقعن درس بخونی و هیچ شانس و اقبالی وجود نداره و طرف حساب شما یـــک کامپیوتره که نه احساس داره و نه شعور
    و تموم نمره هارو اون میده بدون کوچکترین ارفاقی؛ کل نمره ای که استاد میتونه به شما بده 6 نمره هستش که اونم معمــولن نمیـده! شما میرید پیام نور و در کنارش کار
    میکنید، کار اجازه نمیده درستون رو درست بخونید ، ازون طرف دارید شهریه میدین و بنابراین پول حاصل از کارتون هم ســــوخت میشه در نتیجه هیچی به هیچی.

جسارت نباشه ولی شما الان جوانی و مستلزم راهنمایی ، هیچوقت دست به آزمون و خطا نزن توی این روزگـــــار کـه اصلـــــن فرصـتی برای این کار نیست. سعی کن از
    تجربه های بزرگترها استفاده کنی و اونهارو چراغ راهت قرار بدی.. به نظر من یه دانشگاه برو که سیستــــــم نمــــــره دهیش کاملـن دست استــــاد باشه و آسون باشه
    (علمی کاربردی گزینه ی خوبیه به نظر من ) اگه سرمایه اش رو دارین برید آزاد ولی اونم خیلی آسون نیست. کار و دانشگاهت باید کـاملـــــن و به نحــوی بسیــــار دقیـــق
    زمان بندی و برنامه ریزی بشه از همون قبل. یعنی اینطوری نشه که بری دانشگاه بعد ببینی زمان بندی کار میلنگه و بگی "اشکال نـداره یه کاریش میکنیم حالـا خدا بزرگه"
    همین جمله میتونه بیچارت کنه (طبق تجربه میگم). وضعیت شما من رو یاد خودم میندازه و خوشبختانه کارهای زیادی رو تاحالا امتحـان کردم ، تا سن 20 سالـــگی حــداقل
    15 نوع کار مختلف رو انجام داده بودم به مدت کافی.. در کنار درسم کار کردم (البته توی این زمونه درستش اینه که بگیم در کنار کـارم درس خوندم) واقعن کار سخت و طاقت
    فرساییه ولی شدنیه چون خودم گذروندم اینارو.

حالا یه چیز هم بگم خالی از لطف نیست ؛ من هرکاری رو که میخواستم برم قبلش مینشستـم دقیق حساب و کتـــــاب میکردم کـــه سـرماه چقدر برام میمونه و سرسال
    چی میشه و.. یه کار که بهم پیشنهاد میشد یا خودم پیدا میکردم انگار دنیارو بهم داده بودن و میگفتـم دیگه تموم شد همه ی بدبختیام و دیگه پولدار میشم و ... . همیشه
    قبل از رفتن سر یک کار خیلی خوشبین بودم و انتظارم زیاد بود ، تا اینکه یه مدت میرفتم سرکار میدیدم اصــلن اون چیزی که فکر میکـردم نیست و این قضیه چندین بار برای
    من تکرار شد تا اینکه یاد گرفتم زیاد نباید خوشبین باشم به این مسائل. مثلن سریع میرفتم به داداشم یا دوستــــــم میگفتم این کـار آینده ی خیلی خوبی برای من خواهد
    داشت و کلی پول ازین راه بدست میارم و فلان..ولی بعدش عکس این قضیه اتفاق میفتاد.. چون واقع بین نبودم و بــه جاش خوشبیـن بودم و این خوشبینی باعث شده بود
    که من چشمم رو به روی واقعیت ها کاملن ببندم و حتا وقتی داداشم بهم میگفت "اینطوری که فکر میکنی نیست" بـــــاورم نمیشد و با خودم میگفتم "ولش کن اینا چشم
    دیدن موفقیت من رو ندارن".. البته اینم بگم همه ی آدمها واقعن از سر دلسوزی نمیان حرفی رو بهت بزنن و گاهی اوقـات واقعن میخوان چوب لای چرخت کنن ، ولی هدف
    داداش من یا دوست من واقعن این نبود حالا که فکر میکنم : دی

نمیدونم این حرفایی که زدم تا چه حد میتونه روت تاثیر مثبت بزاره ، شاید اگه برگردم به اون سالهای خودم و خودم رو جـای شمـا بگذارم اصلن توجهی به این حرفا نمیکردم!
    ختم کلام اینکه به ازای کوچکترین قدمی که میخوای برداری قبلش مشورت کن با یک فرد مجرب ، بیا اینجا و درمیون بگــــذار بــــالاخره دو نفر با تجربه کمکـــت میکنن.. چون
    میدونم و تجربه کردم که اگه یک شکست کوچیک بخوری از زندگی ناامید میشی و دیگه دیدت نسبت به همه چیز عوض میشه.

موفق باشی آقا

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

درود.

در ابتدا بگم شاید حرفام زیادی تلخ باشه ولی خب خوبیش اینه که همش حقیقته و هیچ چیز بهتر از شنیدن حقیقت نیست ؛ به قول جمله ه که میگه " ترجیح مـــــیدم یک
    حقیقت آزارم بده تا یک دروغ آرومم کنه."

به عنوان کسی که موهای سرشو توی پیام نور سپید کرده (: دی) از دوست گرامیمون استدعا دارم در کنار کار به دانشـگاه پیام نــــور فکر نکنند اصلن.. حتا من پیام نور رو
    برای کسایی که صرفن میخوان تحصیل کنن هم زیاد توصیه نمیکنم.. به جرات میگم سخت ترین متد آموزشی و سیستـم نمـــــــره دهــــی رو پیام نور داره ( خصوصن اگه
    رشته های مهندسی میخواین برین ، رشته های غیرمهندسی آسون تره) پیام نور درست مث یه تله هستش برای کسـایی که فکـــر میکنن در کنار تحصیل باید کار کنند یا
    در کنار کار باید تحصیل کنند ، چون در پیام نور باید واقعن درس بخونی و هیچ شانس و اقبالی وجود نداره و طرف حساب شما یـــک کامپیوتره که نه احساس داره و نه شعور
    و تموم نمره هارو اون میده بدون کوچکترین ارفاقی؛ کل نمره ای که استاد میتونه به شما بده 6 نمره هستش که اونم معمــولن نمیـده! شما میرید پیام نور و در کنارش کار
    میکنید، کار اجازه نمیده درستون رو درست بخونید ، ازون طرف دارید شهریه میدین و بنابراین پول حاصل از کارتون هم ســــوخت میشه در نتیجه هیچی به هیچی.

جسارت نباشه ولی شما الان جوانی و مستلزم راهنمایی ، هیچوقت دست به آزمون و خطا نزن توی این روزگـــــار کـه اصلـــــن فرصـتی برای این کار نیست. سعی کن از
    تجربه های بزرگترها استفاده کنی و اونهارو چراغ راهت قرار بدی.. به نظر من یه دانشگاه برو که سیستــــــم نمــــــره دهیش کاملـن دست استــــاد باشه و آسون باشه
    (علمی کاربردی گزینه ی خوبیه به نظر من ) اگه سرمایه اش رو دارین برید آزاد ولی اونم خیلی آسون نیست. کار و دانشگاهت باید کـاملـــــن و به نحــوی بسیــــار دقیـــق
    زمان بندی و برنامه ریزی بشه از همون قبل. یعنی اینطوری نشه که بری دانشگاه بعد ببینی زمان بندی کار میلنگه و بگی "اشکال نـداره یه کاریش میکنیم حالـا خدا بزرگه"
    همین جمله میتونه بیچارت کنه (طبق تجربه میگم). وضعیت شما من رو یاد خودم میندازه و خوشبختانه کارهای زیادی رو تاحالا امتحـان کردم ، تا سن 20 سالـــگی حــداقل
    15 نوع کار مختلف رو انجام داده بودم به مدت کافی.. در کنار درسم کار کردم (البته توی این زمونه درستش اینه که بگیم در کنار کـارم درس خوندم) واقعن کار سخت و طاقت
    فرساییه ولی شدنیه چون خودم گذروندم اینارو.

حالا یه چیز هم بگم خالی از لطف نیست ؛ من هرکاری رو که میخواستم برم قبلش مینشستـم دقیق حساب و کتـــــاب میکردم کـــه سـرماه چقدر برام میمونه و سرسال
    چی میشه و.. یه کار که بهم پیشنهاد میشد یا خودم پیدا میکردم انگار دنیارو بهم داده بودن و میگفتـم دیگه تموم شد همه ی بدبختیام و دیگه پولدار میشم و ... . همیشه
    قبل از رفتن سر یک کار خیلی خوشبین بودم و انتظارم زیاد بود ، تا اینکه یه مدت میرفتم سرکار میدیدم اصــلن اون چیزی که فکر میکـردم نیست و این قضیه چندین بار برای
    من تکرار شد تا اینکه یاد گرفتم زیاد نباید خوشبین باشم به این مسائل. مثلن سریع میرفتم به داداشم یا دوستــــــم میگفتم این کـار آینده ی خیلی خوبی برای من خواهد
    داشت و کلی پول ازین راه بدست میارم و فلان..ولی بعدش عکس این قضیه اتفاق میفتاد.. چون واقع بین نبودم و بــه جاش خوشبیـن بودم و این خوشبینی باعث شده بود
    که من چشمم رو به روی واقعیت ها کاملن ببندم و حتا وقتی داداشم بهم میگفت "اینطوری که فکر میکنی نیست" بـــــاورم نمیشد و با خودم میگفتم "ولش کن اینا چشم
    دیدن موفقیت من رو ندارن".. البته اینم بگم همه ی آدمها واقعن از سر دلسوزی نمیان حرفی رو بهت بزنن و گاهی اوقـات واقعن میخوان چوب لای چرخت کنن ، ولی هدف
    داداش من یا دوست من واقعن این نبود حالا که فکر میکنم : دی

نمیدونم این حرفایی که زدم تا چه حد میتونه روت تاثیر مثبت بزاره ، شاید اگه برگردم به اون سالهای خودم و خودم رو جـای شمـا بگذارم اصلن توجهی به این حرفا نمیکردم!
    ختم کلام اینکه به ازای کوچکترین قدمی که میخوای برداری قبلش مشورت کن با یک فرد مجرب ، بیا اینجا و درمیون بگــــذار بــــالاخره دو نفر با تجربه کمکـــت میکنن.. چون
    میدونم و تجربه کردم که اگه یک شکست کوچیک بخوری از زندگی ناامید میشی و دیگه دیدت نسبت به همه چیز عوض میشه.

موفق باشی آقا
    اگه شما بر میگشتی به ۱۸ سالگیت چیکار میکردی ؟‌

باز هم شغل های مختلفی رو امتحان میکردی ؟ یا مینشستی درس میخوندی ؟‌
    چه کارایی می بایستی میکردی اما نکردی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شنیدی میگن سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است؟
    به نظرم اینجور افکار و این بلند پروازی ها عاقبت خوبی نداره و به زودی پشیمونی به بار میاره!!!!

نمیدونم چند سالته ، ولی هر وقت هم اقدام کنی واسه درس و دانشگاه بازم دیر نیست !
    به نظرم دوباره یک سال با همت و تلاش بشین درستو بخون تا بتونی جای خوبی قبول بشی !

و.....

+

در مورد پست جناب A M ! N
    اون قسمتی که در مورد پیام نور توضیح داده قبول ندارم !
    خواستن توانستن هست ... عده ای انتظار دارن همه چیز هلو برو تو گلو باشه ...
    باید تلاش کرد ، سختی کشید ... در تصمیم و راهی که انتخاب کردی ، با ارده ی قوی گام برداشت !

آدم هایی رو میشناسم که با هزاران بدبختی با سن زیاد و متاهل و کلی گرفتاری ... حتی بهتر از من ، درس ها رو پاس میکنن !
    و ...
    Last edited by Eblis 2011; 19-08-2013 at 22:59.

6. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اگه شما بر میگشتی به ۱۸ سالگیت چیکار میکردی ؟‌

باز هم شغل های مختلفی رو امتحان میکردی ؟ یا مینشستی درس میخوندی ؟‌
    چه کارایی می بایستی میکردی اما نکردی ؟
    میچسبیدم به یه کاری و تا تهش ادامه میدادم و ازین شاخه به اون شاخه نمیپریدم. ترجیحن "کارهای فنی" که در فاز تولیدی تمرکز دارند.
    به درس به این اندازه اکتفا نمیکردم و اولویت اولم رو کار میگذاشتم.

+

در خصوص پیام نور من نگفتم که نشدنیه ، اما شرایط حاکی ازینه که افرادی که دانشگاههای دیگه تحصیل میکنن خیلی خیلی راحتتر از یک دانشجوی پیام نور درسشون رو تموم میکنن و اینقدر عذاب نمیکشن.. و نکته ی حائز اهمیت تر اینه که با اینکه توی پیام نور اینقدر سختی میکشی ، مدرکت بین دانشگاههای دیگه پایینترین ارزش رو داره. به این خاطر که میگم جوونیت رو توی پیام نور هدر نده.
    با نصف نصف اون انرژی که برای تحصیل توی پیام نور میگذاری ، میشه یه مدرک مث اون (یا حتی آبرومندانه تر) رو از علمی کاربردی یا آزاد گرفت. پس عاقلانه تره که پیام نور رو انتخاب نکنی.

8. 8 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

در خصوص پیام نور من نگفتم که نشدنیه ، اما شرایط حاکی ازینه که افرادی که دانشگاههای دیگه تحصیل میکنن خیلی خیلی راحتتر از یک دانشجوی پیام نور درسشون رو تموم میکنن و اینقدر عذاب نمیکشن.. و نکته ی حائز اهمیت تر اینه که با اینکه توی پیام نور اینقدر سختی میکشی ، مدرکت بین دانشگاههای دیگه پایینترین ارزش رو داره. به این خاطر که میگم جوونیت رو توی پیام نور هدر نده.
    با نصف نصف اون انرژی که برای تحصیل توی پیام نور میگذاری ، میشه یه مدرک مث اون (یا حتی آبرومندانه تر) رو از علمی کاربردی یا آزاد گرفت. پس عاقلانه تره که پیام نور رو انتخاب نکنی.
    این صحبت رو از رو چه حسابی میکنی؟
    لطفا در زمینه ای که اطلاعات درست و کاملی نداری ، نظر قطعی نده ...
    چون باعث میشه دیگران با خوندن این نظرات ، دچار اشتباه بشن ......

10. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

میچسبیدم به یه کاری و تا تهش ادامه میدادم و ازین شاخه به اون شاخه نمیپریدم. ترجیحن "کارهای فنی" که در فاز تولیدی تمرکز دارند.
    به درس به این اندازه اکتفا نمیکردم و اولویت اولم رو کار میگذاشتم.

+

من پیام نور نبودم اما دارم دوستهایی رو که با من هم رشته ای بودند در دانشگاه پیام نور مخصوصا در مقطع ارشد فوق العاده تحت فشار قرار داشتند! کلا روند اموزشیش سخته و نه اینکه بد باشه فقط زیادی سخته!
    و من با اقا امین موافقم که برای کسی که به دنبال کار و درس بطور همزمان هست شاید بهتر باشه پیام نور نره!
    بجای اون در دانشگاههایی مثل ازاد سعی کنه برنامه ریزی برای گرفتن واحدها طوری باشه که اولا تعداد واحد پایین و دوما کل کلاسها رو در دو روز خلاصه کنه((شدنیه بدون شک))
    اینجوری بهتر به کارش میرسه راحتتر هم از پس پاس کردن برمیاد

12. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

این صحبت رو از رو چه حسابی میکنی؟
    لطفا در زمینه ای که اطلاعات درست و کاملی نداری ، نظر قطعی نده ...
    چون باعث میشه دیگران با خوندن این نظرات ، دچار اشتباه بشن ......
    گرچه ادبیات شما اصلن زیبا نیست ، ولی چشم !

اعتبار مدرک دانشگاه ها رو بر حسب رنکینگ جهانی آکادمیک میسنجن، رنکینگ معتبر.. مث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. توی رنکینگ تایمز تنها دانشگاهی که رتبش ثبت شده شریف هستش..
    برای ادامه تحصیل در کشورهای خارجی هم هیچ دانشگاه خارجی ای نمیدونه مدرک پیام نور خوردنیه یا پوشیدنی.

اما اگه بخوایم برحسب رنکینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام که رتبه ی دانشگاههارو در داخل خود کشورها هم بررسی میکنه) رتبه بندی کنیم ، مثلن نظام سایماگو (SIR) ، دانشگاه آزاد رتبه ی اول این رنکینگ رو داره و در همین حال پیام نور رتبه ی 16 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی یکی از رنکینگ ها بین دانشگاههای جامع ایران یادمه دانشگاه پیام نور از بین 38 تا دانشگاه رتبش شده بود 34 !! دقت داشته باشید این رنکینگ تازه از بالاترین سطح دانشگاههای
    پیام نور گرفته شده.. ولی در اکثر شهرستانها وضعیت پیام نور ازین هم بدتره.

با توجه به اینکه دوستمون اشتیاقی مبنی به خارج شدن از ایران هم داره ، مدارکی مث پیام نور تقریبن فاقد اعتبار هستند. بنابراین در داخل خود ایران هم اگه قرار باشه برحسب اعتبار مدرک به کسی کار بدن ، مطمئن باش پیام نور اعتبارش ته لیسته. به همین خاطره که به این دوست گرامی توصیه میشه اگر سرمایه اش رو دارن برن آزاد درس بخونن.

14. 7 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ادبیات بنده با هر شخصی متفاوته ! و اون میتونه بستگی به طرف مقابلم داشته باشه ...
    چون شما پیام نور بودید و توانایی و کشش ادامه ی تحصیل رو در این دانشگاه نداشتید مدرکش دارای اعتبار نیست؟!

به نقل از پیام نورنا:

آیا مدرک تحصیلی دانشگاه پیام نور معتبر است؟

جواب: بلی؛ مدارک تحصیلی این دانشگاه همانند مدارک تحصیلی سایر دانشگاههای دولتی، معتبر است و برای ادامه تحصیل در داخل و خارج از کشور نیز معتبر است.
    مدارک از طرف وزارت علوم تحقیقات و فناوری تایید شده می باشد.

+ باید خدمتتون عرض کنم که دانشجویان پیام نور به دلیل مطالعه ی کتاب های زیاد و از اونجایی که به قول شما مثل دانشگاه های دیگه نمره ی کیلویی نمیدن ، و سخت میگیرن ، دارای دانش و سواد بیشتری هستند ...

با تمامی توصیفات ، همه چیز گویاست..
    تمامی صحبتها نشون دهنده ی اعتبار مدرک پیام نور در داخل و خارج.
    لازم دونستم به عنوان کاربر فعال پیام نور ، از پیام نور دفاع کنم ...

قضاوت با دیگران./

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز شما ناراحت نکن خودتو آدم باید واقعیت رو قبول کنه هرچند تلخ باشه...

رنکینگ دانشگاهها بدین شکله:

1 روزانه دولتی
    2شبانه دولتی
    3آزاد
    4غیرانتفاعی
    5پیام نور
    6علمی کاربردی و ....

البته همه چیز بستگی به خود فرد هم داره توی همون پیام نور هم ممکنه دانشجو ی واقعی پیدا بشه
    من خودم دلیل اصلی که سراغ پیام نور نیمرم اینه که خودم بدون برنامه ریزی و کلاس منظم درس نمیخونم
    امسال هم آزاد یا غیرانتفاعی قبول شم میرم و هدفم اینه که بعد از لیسانس وارد دانشگاه دولتی خوب بشم !(غیرانتفاعی تنها به دلیل اینکه هزینه ش نصف بشه و در صورتی که فقط در یکی از دو دانشگاه غیرانتفاعی خوب شهر خودمون(سجاد و خیام) قبول بشم و در صورتی که رشته ای که قبول میشم نسبت به اون رشته ای که در دانشگاه آزاد قبول میشم پایین تر نباشه! )
    بقول یکی از دوستان که گفته بود به محض اینکه یه سرمایه ی درست حسابی بتونم جور کنم پولمو یه جا سرمایه گذاری میکنم و از طریق سودش خرج دانشگاه و زندگیمو میچرخونم و اجازه نمیدم کار به درسم لطمه بزنه مگر یه سری کارهای پاره وقت کم زحمت انجام بدم برای داشتن منابع درآمد بیشتر
    Last edited by ahmad0120; 20-08-2013 at 13:38.

18. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •