يعني تو حاضري كه سرطان پوست و هزار جور درد و مرض بگيري ولي ريش نداشته باشي؟؟؟![]()
غير قابل دركه!!!!!! شايد تو مشكلي داري و پنهان مي كني.....
تازه منم فقط نظرم رو گفتم، بقيه هم همينطور فكر نكنم كاره بدي كرده باشيم......![]()
يعني تو حاضري كه سرطان پوست و هزار جور درد و مرض بگيري ولي ريش نداشته باشي؟؟؟![]()
غير قابل دركه!!!!!! شايد تو مشكلي داري و پنهان مي كني.....
تازه منم فقط نظرم رو گفتم، بقيه هم همينطور فكر نكنم كاره بدي كرده باشيم......![]()
سپاسگزارهم هستیم.ناراحت نشین.![]()
سوال خوبیه.این هنرپیشه های خارجی <البته ازجنس مونث>چیکار میکنن که موی مثلا ساق هاشون کامل ازبین رفته؟اون که دیگه لیزرنیست؟درسته؟![]()
همه دوستان زحمت کشیدن وگفتن که لیزر.ولی از عوارض اون چیزی نگفتن. بعدش این که هزینش زیاده.خب هزینش چقدری هست؟
تا بعد از بحث ها حداقل به یه نتیجه گیری برسیم.
شما هنوز مشکلتون حل نشده؟
بانوان رو نمیدونم ولی طوریکه دیدم آقایان در باشگاههای بدنسازی مدرنشون از نوعی چسب کاغذی استفاده میکنند اینطوریکه مثلاً روی شکم می چسبونند و بعد موقع کندن موها هم کنده میشه
شخصی که روی بدن افراد اینکار رو میکنه باید ماهر باشه تا سوزش یا درد به حداقل برسه
لیزر درمانی جلسه ای هست و به مقداری که هر جلسه لیزر انجام میشه قیمت هم بیشتر میشه.حتی به دفترشون هم زنگ بزنید قیمت خاصی رو بهتون نمیدن باید حضوری مراجعه کنید.ولی شما 3 تومانی روش حساب کن
عوارض اصلی هم اینکه شما لایه هایی رو دارید از پوستتون کم می کنید که در برابر نور خورشید و اشعه مخرب اسیب پذیر تر می شوید.حتی می گن خال رو هم بر ندارید چه برسه به اینکه کاملا ریش بخواید بسوزونید.
بعد از لیزر واسه از بین بردن همیشگی مو هنوز علم به اون درجه از پیشرفت نرسیده که راه حل دیگه ای داشته باشی.یعنی در حال حاضر بهترین راه حلت لیزره.هزینشم بستگی به به تعداد جلسات و جاییه که میری.یعنی نرخ ثابتی نداره.
بله شما نظرتون رو گفتید نظرتون هم محترم
ولی خیلی خیلی معذرت می خوام. نمی تونم جور دیگه ای بگم:
اگر بخوام ریشمو از بین ببرم به کسی مربوط نمیشه. چون بدن خودمه!
ولی باز هم ممنون
ببین جانم هر کی راه حلی میگه لازمه عوارضش رو هم گفته باشه تا بعدش احیاناً شما و یا سایرینی که تصمیمی میگیرند و کاری میکنند شاکی نشنوند. و شما اشتباهاً برداشت نصیحت شدن دارید ازش میکنید
البته بخشی از اعتراضتون رو قبول دارم که ما ایرانیها هر جای دنیا هم بریم و هر قدر هم درس خونده باشیم باز هم کم و بیش حاشیه مون بیشتر از متن هست و این مشکل فرهنگی رو خودمون هم متوجهش نیستیم
هر کی نظرات همین تاپیک و بقیه ی تاپیکهای بخش مشاوره ی پزشکی رو نگاه حرف بنده رو تأیید میکنه که دو سوم نظرات رو باید Del کرد چون یک عده ذاتاً باید از راه زبان و یا از راه تایپ کردن یکریز صحبت کنند و برن روی مخ مردم تا برای خودشون ثابت بشه که وجود دارند! اصلاً سکوت در مواردی که چیزی نمیدونند در قاموسشون وجود نداره
بعضی از خانمها هستند به خاطر مسائل هورمونی رو چانه شان یه چیزایی شبیه ریش در میاد بعد میرن با لیزر از بینش میبرن ولی من توی چند نفری دیدم جاش به صورت سوراخ سوراخ روی پوست مونده و چون صورت هست بیشتر مشخص میشه شما هم یه راه حلی رو انتخاب کن که به اون چیزی میخوایی برسی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)