بسته به نوع برند رم گارانتیهای متفاوتی وجود داره و معمولا هم گارانتی دارن.
فرکانس ، تایمینگ ، ظرفیت و . . . از جمله مواردی هستند که در خرید رم باید بهشون توجه کرد. همچنین مشخصات گفته شده توسط فروشنده رو با مشخصات قید شده روی رم چک کنین.
بسته به نوع برند رم گارانتیهای متفاوتی وجود داره و معمولا هم گارانتی دارن.
فرکانس ، تایمینگ ، ظرفیت و . . . از جمله مواردی هستند که در خرید رم باید بهشون توجه کرد. همچنین مشخصات گفته شده توسط فروشنده رو با مشخصات قید شده روی رم چک کنین.
متشکرم،خوب من همون رمی که خودتون گفتین می خوام بگیرم،فرکانسش که احتمالا1333 مگاهرتزه ظرفیت هم که چهار گیگ بقیه چیزایی که گفتین مثلا تایمینگ متاسفانه متوجه نشدم! آقا من آماتورم در این زمینه!
اگر از برند کینگمکس میخواین تهیه کنین ، این برند رو شرکت آواژنگ معمولا گارانتی میکنه و میتونین با این گارانتی بگیرین.
تایمینگ رم پیشنهادی CL9 هست و فرکانسش هم همون 1333 هست. که متوسط هست و مناسبه. در کل تایمینگ هرچه کمتر باشه بهتر هست که البته قیمتهای بالاتری هم دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته رو که باید در خرید دو نوع رم متفاوت مد نظر قرار داد، چیپ اونها هستش.
چون در برخی موارد، اگر چیپ رمها با هم متفاوت باشن توی فرکانسهای کاری بالا(با آور ولتاژ ویا فرکانس) حتما مشکل زا خواهد شد.
البته توی رمهای Midle معمولا 95رمها چیپهای متوسط و یکسانی دارن. و در بیشتر مواقع سیستم رو به راحتی بوت میکنن.
در یک مورد که اصلا نمیشه ازشون در کنار هم تست گرفت، چیپهای هاینیکس و الپیدا هستن که عین کارد و پنیر میمونن!!!
پس به این نکته توجه داشته باشین!
سلام دوستان متشکرم
من امروز یه رم کینگمکس 4 گیگ DDR3 1333(تایمینگشو جاییش ننوشته !)با گارانتی وثوق رایانه(گارانتیش به درد می خوره؟) از مشهد گرفتم 103 تومن(توی راهم یه ماشین از رو پام رد شد !)
چیپشو کجاش نوشته؟
کاش زودتر می گفتین یا من دیرتر گرفته بودم !
چیپ رم های قبلیم از اون عکسه که گذاشتم مشخصه ؟ آخه الآن مسافرتم بهشون دسترسی ندارم
Last edited by a.g g.a; 18-08-2013 at 15:16.
موردی که حامد مطرح کردن همونطور که گفته شد به اورکلاک رمهای حرفه ای که تایمینگ پایین و فرکانسهای بالا دارن مربوط میشه.
برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد و مسئله ای نیست.
مشخصات رمتون از جمله تایمینگ رو میتونین توسط برنامه CPU-Z متوجه بشین.
معمولا99درصد رمهای زیر فرکانس1600 و با تایمینگهای بالای8 از یک نوع چیپ بهره میبرن و شما به هیچ مشکلی نخواهید خورد.
من این مطلب رو بخاطر این مطرح کردم که 99درصد افراد فکر میکنن دو رم مختلف در کنار هم همیشه کار میکنند و فقط باید به تایمینگ اونها دقت کرد!
و همونطوری که علیرضای عزیز هم گفت، این امر بیشتر در مواقعی پیش میاد که شما قصد آور رم رو داشته باشین. پس جای نگرانی ایی نیست.
سلام دوستان
می خوام هاردم رو هم ارتقا بدم و یه هارد یک ترابایت بذارم کنار هارد فعلیم،توی بخش هاردها دوستان هارد سیگیت 1ترا رو پیشنهاد کردن با قیمت تقریبا 220 تومن،دیروز رفتم یه مغازه(قصد خرید از اون نداشتم فقط می خواستم یه کم از اوضاع بازار خبردار بشم)قیمت هارد یک ترابایت سیگست رو ازش پرسیدم،گفت هارد وسترن دیجیتال 1ترا داره با گارانتی اصلی 240 تومن،گفتم سیگیت چنده گفت ندارم وسترن که بهتر از سیگیته ،منم گفتم ممنون اومدم بیرون(می دونم که به حرف فروشنده ها نباید اعتماد کرد!)
به نظر شما کدومشو بگیرم ؟ خودم فکر می کنم که سیگیت بهتر باشه...بودجم برای هارد بین200 تا حدود 270 هست
با تشکر
Last edited by a.g g.a; 22-08-2013 at 11:17.
همونطور که خودتون هم گفتین هاردهای سیگیت هم مناسبن.
همچنین هاردهای وسترن سری بلک هم گزینه خوب و مناسبیه و سرعت نسبتا بالاتری نسبت به مدلهای مشابه داره. البته قیمت 1 ترابایتش حدودا 320 هست.
پس اون مدلی که اون فروشنده گفته سری بلک نبوده...نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)