سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه ویندوزتون 7 هست درایو ویندوزتون NTFS هست. واسه درایو های دیگه بهتره NTFS باشه. میتونین از این قسمت نگاه کنین که فایل سیستم درایوتون چی هست :
اگه درایوتون FAT32 هست و میخوایین به NTFS تبدیل بشه ولی نمیخوایین فرمت بشه باید از دستور convert استفاده کنین:
ببخشید دوست عزیز پس مخفف R- یا r- به چا کار بردی میاد اگه del برای پاک کردنه!!فرق rm با R- یا r- چیه؟؟؟!!!
r- و rm چی هستن؟؟ متوجه نشدم منظورتون رو
من توی یک وبلاگ خوندم که مخففه ریموو هستش؟؟یعنی اشتباهه!!یا کاربردیش جایه دیگس!!!
آها اون rm از دستورات لینوکس هست. توی ویندوز نمیشه ازش استفاده کرد
دوست عزیز شما در ضمینه ی ساخت اتوران هم تجربه ای دارید!!چون من می خوام نوشتن اتوران را فعلا در سطح مبدتی یاد بگیرم و یک تاپیک جدید ایجاد کردم ولی فقط یه سری مقالات اینگیلیسی(که من ازش چیزی سر در نیاوردم)گیرم اومد شما میتونید کمکم کنید!!!![]()
تو همون تاپیک جواب دادم
برای کپی و کات باید از چه دستوری استفاده کنم!! میشه برای این فایل های بات آکون گذاشت؟؟؟
![]()
برای کپی از copy و برای کات هم از move استفاده میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول مسیر فایل نوشته میشه (مبدا) بعد هم مقصد. فقط دقت کنین که تو مقصد هم باید اسم فایل رو بنویسین و فقط نوشتن مسیر پوشه قابل قبول نیست. مثلا اینجوری غلطه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)