تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 53

نام تاپيک: چند سوال در مورد یونیتی

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

مثل اینکه منوجه نشدی چی میگم
    الان با دو سه خط کد برات حاظرش میکنم
    موفق باشی
    ( دو سه مین دیگه میزارمش اینجا)

ازین روش خیلی کارا میتونی بکنی
    مثل استفاده از شیدرهای پارتیکلی مثل مولتیپای برای سوزوندن صفحه و....

یک سری قانون تو برنامه نویسی هست که احساس کردم بلد نیستی
    زیر ایف اگه یک خط کد داشتی میتونی از {} استفاده نکنی اما اگه بیشتر بود و تو از اونیارو گیومه استفاده نکردی فقط خط زیر ایف حساب طبق شرط اجرا میشه

میتونی برای کد رنگ فید شدنت تو اسکریپت همونی باشه که تو یونیتی وارد میکنی از این روش استفاده کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا کد همون رنگی که تو یونیتی زدی رو تو اسکریپتت فرا خانی کردی

اون اف و اون انیمیشنی که گذاشتم برای خوشکلی کاره و حالت اموزشیو به درد بخور نداره ( کلا من کار زشت نمیدم نت )
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    Last edited by ehsan_wwe; 03-08-2013 at 09:23.

2. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

کد:
    راستش همونطوری که گفتم من کد نویسی بلد نیستم و فقط می تونم بخونم و تا حدودی سر در بیارم. کدی که دادی رو امتحان کردم اما بازم ارور داد. می تونی اینو به اسکریپت پایین اضافه ش کنی ؟ شاید دارم اشتباه اضافه ش می کنم.
    کد:
    ازین روش خیلی کارا میتونی بکنی
    مثل استفاده از شیدرهای پارتیکلی مثل مولتیپای برای سوزوندن صفحه و....
    ایول احسان. جالب بود. پسر تو برنامه نویسی هم بلدی ؟ پس همه کاره ای دیگه.
    می خوام از این کدت واسه لوگوی اول بازی استفاده کنم که با fade in شروع شه و با fade out هم تموم. میشه به کدت fade out هم اضافه کنی که time هم داشته باشه ؟ مثلا ظرف 5 ثانیه لوگو crossfade شه.
    Last edited by Homunculus; 04-08-2013 at 00:49.

4. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

تو کد یه جایی گفتم که تایم اضافه بشه اون =+ اینو تبدیل کن به =- بعد عدد اولیه تایم رو هم تغییر بده به 1 بعد یکمم ایف رو تغییر بده
    اگه حرفه ای تر می خوای کار کنی رنگارو تغییر بده دیگه برات بگم ممم.... از رندرتوتکسچر برای ذخیره آخرین صحنه از سکانس قبل و به صورت فید مخلوط شدن با صحنه جدید استفاده کنی

در مورد اسکریپت بالا من به این اسکریپتا میگم قرتی بازی خوشمم نمیاد ازشون
    ارور کد من هم احتمالا به دلیل رعایت نکردن حروف کوچیک و بزرگه معمولا با زدن کلید ctrl+space وقتی که یه کلیک کردی رو کد کد رو غلط گیری میکنه
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    Last edited by ehsan_wwe; 04-08-2013 at 01:32.

6. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

تو کد یه جایی گفتم که تایم اضافه بشه اون =+ اینو تبدیل کن به =- بعد عدد اولیه تایم رو هم تغییر بده به 1 بعد یکمم ایف رو تغییر بده
    اگه حرفه ای تر می خوای کار کنی رنگارو تغییر بده دیگه برات بگم ممم.... از رندرتوتکسچر برای ذخیره آخرین صحنه از سکانس قبل و به صورت فید مخلوط شدن با صحنه جدید استفاده کنی

در مورد اسکریپت بالا من به این اسکریپتا میگم قرتی بازی خوشمم نمیاد ازشون
    ارور کد من هم احتمالا به دلیل رعایت نکردن حروف کوچیک و بزرگه معمولا با زدن کلید ctrl+space وقتی که یه کلیک کردی رو کد کد رو غلط گیری میکنه
    در مورد سمپلی که دادی دقیقا اسکریپتی رو که گفتم به همین صورت عمل می کنه. با این تفاوت که دیگه لازم نیست که plane رو به صورت دستی بسازی.
    یه عکس مشکی کوچیک میسازی و میندازی تو قسمت texture ش و صحنه به راحتی fade-in میشه.

کد:
    اما من فقط نمی خوام فید این بشه. می خوام بعد چند ثانیه فید آوت بشه و بعدش Level مورد نظرمو لود کنه. تو یاهو زحمت این کارو کشیدی اما به level بعدی لود نمیشه.

بعد از کلی تحقیق به یه پلاگین حرفه ای واسه یونیتی رسیدم به نام playManager ... یعنی هر کاری که دلت بخواد می تونی باهاش بکنی اما باس کار باهاشو یاد بگیری... خیلی راحت میشه باهاش Fade ها رو به صورت حرفه ای و تعیین زمان معین انجام داد...

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

خب رسیدم به مرحله حساس کار که خیلی برام حائز اهمیته...

بحث Lightmapping و OcclusionCulling ...

از دوستان اگه کسی اطلاعات تخصصی تو این زمینه داره لطفا راهنمایی کنه.

در مورد Lightmapping:

1. بعد از Lightmapping یه تکسچر می گیری که حاوی اطلاعات map شده دور و نزدیکه (البته اگه Dual Lights رو از گزینه انتخاب کرده باشین) نکته ای که نمی گیرم این هستش که این تکسچر چجوری به مش های مربوطه کانکت میشه ؟ مثلا وقتی می خوایم یه تکسچری رو به آبجکتی اضافه کنیم از طریق متریال این پیوند برقرار میشه. در مورد Lightmap چطور عمل می کنه ؟ تو همون تب Maps ؟ آخه بدیش اینه که با انتخاب آبجکت ها نمیشه به صورت Selective قسمت های مپ شده رو دید.

2. بهترین و بهینه ترین راه برای Lightmap کردن چیه ؟ مثلا فرض کنین یه ساختمون 5 طبقه داریم و تو هر طبقه ش آبجکت های فراوونی وجود داره. اینکه بخوایم بذاریم همه شونو Lightmap کنه مطمئنا کار زمانبریه. حدس خودم اینه که بیایم مثلا هر طبقه رو انتخاب کنیم و Selective Bake کنیم و بعدش با Lock Atlas مابقی فضای کارو به صورت index اضافه کنیم. درسته ؟

3. تو فضاهایی که Realtime Light های زیادی وجود داره چطور میشه بهترین output رو گرفت بدون حذف سایه ها ؟ حدس خودم اینه که اول بیایم اجسام static رو bake کنیم و بعدش بیایم light مربوطه رو فقط به layer شخصیت بازی یا هر جسم dynamic لینک کنیم. اما بدی این کار اینه که مثلا سایه شخصیت رو آبجکت های اطراف cast نمیشه. گمون نکنم راه بهتری باشه. مگه اینکه Occlusion Culling تنها راه حل باشه!

4. درسته که Lightmapping با تنظیمات خاص می تونه فضای کار رو واقعی تر و طبیعی تر کنه اما وقتی من محیط رو با Light نورپردازی کردم و ازش راضی هستم به نظرم خیلی بی معنیه که بخوام مقادیر رو اونقدر بالا و پایینش کنم تا به مورد خاصی برسم. به نظرم اونجایی که از Light و یا deffered Rendering استفاده نمی کنیم اونوقت Lightmapping در نوع خودش بی نظیر میشه. درست می گم ؟ پس حالا که من صحنه رو نورپردازی کردم چند تا تست می کنم تا به نورپردازی همین صحنه خلق شده برسم و فراتر از اون نرم و زودی رندر شه. درست می گم ؟

در مورد Occlusion Culling ...

این مورد هم مثل Light Mapping ه. به نظرم بسته به زاویه و دید دوربین بهتره که فضای اطراف رو occlude کنیم. حدس خودم اینه که این کار طبقه به طبقه صورت بگیره تا اتاق به اتاق...

منتظر پیشنهاداتون هستم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من بازم استفاده از این لایتمپو گزینه های یونیتی قرطی بازیه
    لایت مپو تو 3dmax بگیر برا خودت کیفیتو همه چیش بالا تره سرعتشم بیشتره کنترلشم دست خودته

10. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سامان تا اونجایی که من می دونم ouicllcing culling که ربطی به نور پردازی نداره . کار این ابزار که برای ما رایگان کار نیست . اینکه یک جدول bsp ایجاد می کنه (خیلی معلوم تو حالت producen طول میشه ) تا اینکه کار کنه اجسام پشت دیوار رندر نشن البته تنظیماتی داره که دیوار ها هم باید static بشن . کلا بدرد محیط های بسته می خوره .

12. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

احسان
    من شایدبیش از 10 بار بخوام تست کنم تا به نتیجه موردنظرم برسم. تمام نورها هم تو یونیتی تنظیم شده. چطور ممکنه بتونم تو تری دی مکس همچین کاریو بکنم ؟ من چهار تا نور میذارم تو تری دی مکس کلهم هنگ می کنه. واسه کار با تری دی مکس حتما سیستمت باس 64 بیتی باشه و سرعتشم بالا. به نظر من تری دی مکس اصلا user friendly نیست.

پرویز درسته...
    یه لحظه حواسم پرت شد. نباس occlusion culling رو با Lightmaping مقایسه می کردم چون اصلا ربطی به هم ندارن. من یه لحظه فکر کردم که خب اجسام کمتری رندر بشه مسلما نور کمتری هم تو اون زاویه دوربین رندر میشه در صورتی که occlusion culling نور رو رندر نمی کنه. اما راه حل مناسبی واسه Lightmapping وجود داره و اونم استفاده از Shadow Distance ه...

در مورد اینکه برای ما رایگان نیست خود همین light mapping گزینه Dual Map ش هم رایگان نیست. Deffered Rendering و خیلی چیزای دیگه شم رایگان نیست. مگه شما یونیتی رو خریداری کردین ؟
    خیلی گرون میشه ها! یعنی حدود 5.250.000 تومن.

Lightmapping و Occlusion از همین الان شروع میشه. حلالم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها دو تا سوال دیگه که یادم رفت بپرسم.

1. چطور باس از Collider ها به صورت بهینه استفاده کنم. تو بحث Collider هم باس محتاط باشیم چون نمیشه برای همه آبجکتها بخوایم از mesh collider استفاده کنیم. رو سرعت تاثیر میذاره. یعنی کلا باس به صورت دستی Box Collider درست کنم و گزینه Mesh renderer رو بردارم و تو تمام سطح کار ازش استفاده کنم ؟ تو Angry bot که یه همچین کاریو کرده.

2. چرا نمی تونم یه آینه ساده درست کنم ؟ میام از Mirror Reflection استفاده می کنم اما فقط رو plane خود یونیتی جواب میده. رو plane ی که با تری دی مکس ساخته شده خوب عمل نمی کنه. جدا از اون دو تا ضعف بزرگ وجود داره. یکی اینکه نمیشه بیشتر از یه آینه تو صحنه داشت چون کلا قاطی می کنه و دیگه اینکه وقتی از جلوش رد میشی کل صحنه کند میشه (کیفیت نرمالشم رو 1024 ه). راه دیگه ای وجود نداره ؟
    Last edited by Homunculus; 06-08-2013 at 04:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من شایدبیش از 10 بار بخوام تست کنم تا به نتیجه موردنظرم برسم. تمام نورها هم تو یونیتی تنظیم شده. چطور ممکنه بتونم تو تری دی مکس همچین کاریو بکنم ؟ من چهار تا نور میذارم تو تری دی مکس کلهم هنگ می کنه. واسه کار با تری دی مکس حتما سیستمت باس 64 بیتی باشه و سرعتشم بالا. به نظر من تری دی مکس اصلا user friendly نیست.
    جوک می قرمایید ؟ حالت ویو پرتتو عوض کن تا هنگ نکنه ( 3ds max خیلی خیلی سبک تر از یونیتیه )مثل عکس زیر عمل کن کلا هرچی نورپردازی کردی تو یونیتی رو از نظر من نگه دار اما شبیهشو تو مکس بزن بعد نوراتو بزار رو حالت اوتوماتیک تا کاراکترت که راه میره نور رو بدنش باشه ( به هر لامپی که نزدیک شی روشن میشه - این روشن شدن تو محیط تاثییر نداره )

16. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •