خوب اون لینک میره تو صفحه اول
تو اون صفحه هم یکسری راه هست ولی نمیدونم کدومش جواب میده !؟
خوب اون لینک میره تو صفحه اول
تو اون صفحه هم یکسری راه هست ولی نمیدونم کدومش جواب میده !؟
تصمیم گرفتم اول ویروس رو بکشم بعدش ویندوزم رو ( سون ) رو پاک کنم و یک ویندوز 8 بریزم
فقط اگه ویروس پاک نشده باشه و ویندوز جدید بریزم باز هم ویروس باقی میمونه ؟
دوستان من هنوز برای انتخاب آنتی ویروس به نتیجه مناسبی نرسیدم !!!!
وارد این لینک بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته :
Step-by-step guides to uninstall Dirty Decrypt.exe Virus manually
بعدش دیگه مراحل رو طی کنید
از NPE هم میتونید برای کشتن این ویروس استفاده کنید ولی قبلش تاپیکش رو کامل مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار درست همینه
کسپرسکی , بیت دیفندر و نورتون بهترین پاکسازی ها رو دارن ولی من نمیدونم ویروس رو میشناسن یا خیر
از NPE استفاده کنید که بر اساس اعتبارسنجی اسکن میکنه
دوست عزیز من الان درست متوجه نشدم !
ببینید من الان زدم ویندوز 8 پرو از سایت سافت98 دانلود شه
میتونم وقتی از زیپ خارجش کردم بریزمش تو یدونه از درایو ها و از اونجا شروع کنم به نصبش و هنگام نصب بگم اول کل درایو C رو فرمت کنه ؟
اینطوری ویروس هم پاک میشه ؟
سلام دوستان،مشکل من خیلی عجیب غریبه تورو خدا کمکم کنید.
>>>من ویندوزمو عوض کردم ولی همه فایل هام Encrypt هستند. دیگه هم خبری از ویروس نیست ولی همه فایل هام رمزگذاری هستند و نمیدونم چه جوری درستشون کنم<<<<
Lن هم بعد از تعویض ویندوز بهمیدم اینطوری شده !
اکثر فایل هام اینطوری شدن !!!!
فایل های ضروریم هم اینطوری شدن !!!!
سلام دوست عزیز اگه امکان داره یکی از فایلهای انکریپت شده رو اپلود کنید و لینکش اینجا قرار بدید شاید راه حلی پیدا شد.
سلام
اگر دقیقا مشکل تون همین ویروس این تاپیک باشه این ویروس رو فایل های اجرائی اثری نداره و فقط عکس و فایلهای PDF و افیس رو رمگذاری می کنه اگر تو اینترنت سرچ کنید راه حل پاک کردنش زیاد گفته شده تنها چیزی که من هنوز هم پیدا نکردم این که حالا چطور فایل های رمزگذاری شده رو از این حالت خارج کنم . خودم تو این فکرم که ویندوز رو عمدا آلوده کنم چون سری قبل تست نکردم که ایا فایل های رمزگذاری شده رو میشه با برنامه ای که خود ویروس مجبور به دانلود می کرد باز کرد یا نه و اگر باز شد ایا میشه جای دیگه این بار بدونه دخالت ویروس سیو کرد یا نه چون خیلی وارد نیستم می ترسم بگردم دنبال فایل ویروس ولی خیلی ستمه این هم کمپانی باید تا حالا یک برنامه می ساختند برای باز کردن این فایلها .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)