تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 60

نام تاپيک: انتخاب لپ تاپ ترجیحا asus تا سقف 3 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من کل تاپیکها رو خوندم و وقتی رسیدم به آخر شما رو خودم دیدم که بین این ۲ مدل گیر کرده
    نظر من روی k46cb هست چون بنابه تجربه فاکتور فوق العاده مهم تو لپ تاپ قابلیت حمل اونه (تا حالا ۳ تا لپ تاپ از برندهای ایسر، اچ‌پی، وایو داشتم با بیش از ۲ کیلو وزن داشتم) فقط یه ذره کیفیت ساخت سری جدید k به خاطر نبودن هیچ ریویوویی برام جای سوال داره که اگه دوستانی که تجربه کار کردن باهاش رو دارن درباره کیفیت اجرای بازی ها و میزان گرمای این لپ تاپ نظر بدن شاید انتخاب بهتر و دقیقتری بدون ریسک بشه کرد
    یه مشکل همینه که میگین چون خیلی نازکه نمیدونم میتونه درست حسابی خنک کنه سیستم رو یا نه و مشکل بعدی اینه که من از نزدیک دیدمش،اما صفحش کیفیت جالبی نداشت (در مقایسه با n56 و Hp وسری های دیگه که دقیقا بغلش بودن)اینم یه مشکل دیگست وگرنه من خودم بعد گرافیک اولویتم با وزنه.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی از بچه های فروم k46 اومده دستش بهم گفت عالیه بازی رو بدون لوگ و روان اجرا میکنه و درمورد گرما هم اصلا داغ نمیکنه و باد سرد میده بیرون.کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه و اذیت نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یکی از بچه های فروم k46 اومده دستش بهم گفت عالیه بازی رو بدون لوگ و روان اجرا میکنه و درمورد گرما هم اصلا داغ نمیکنه و باد سرد میده بیرون.کیفیت صفحه نمایشش هم خوبه و اذیت نمیکنه
    میشه مشخصاتش رو بدی من خودم ازش بپرسم
    آخه گیج شدم دارم دیوونه میشم،ازینور سخت افزار خوب سری n وسوسم میکنه،ازینورم سبکی سری ultrabook و zenbook و همین مدلهای سری k.
    نمیدونم میخوام اصلا چی بخرم،ازینورم خیلی گرافیک سری ultra پایینه ولی وزن سبکش که مثلا 1.5 کیلو هم نمیشه منو وسوسه میکنه.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سریn سخت افزار خیلی قوی و وزن سنگین zenbook سخت افزار ضعیف و وزن خیلی سبک و قیمت بالا . k46cb وزن سبک سخت افزار خوب و قیمت عالی. از نظر من بهترین انتخاب همین k46, فقط فرکانس پردازندش یه خورده پایینه.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آی دی دوستمون رو نشد پ خ کنم.همینجا مینویسم البته شاید خلاف قوانین باشه .به هر حال مینویسم اما بعد پست رو پاک کنین...!vb.mohsen

6. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه مشکل همینه که میگین چون خیلی نازکه نمیدونم میتونه درست حسابی خنک کنه سیستم رو یا نه و مشکل بعدی اینه که من از نزدیک دیدمش،اما صفحش کیفیت جالبی نداشت (در مقایسه با n56 و Hp وسری های دیگه که دقیقا بغلش بودن)اینم یه مشکل دیگست وگرنه من خودم بعد گرافیک اولویتم با وزنه.
    منم دقیقا مثل خودت دارم دیوونه میشم اگه به نتیجه‌ای رسیدی اعلام کن ما هم از این چند دلی بین مدلهای ایسوس دربیایم
    راستی یه خوبیه دیگه n46 نسبت به k46 اینه که دیزاین خیلی بهتری داره

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

n46 دیزاین بهتری داره؟ هیچوقت دیزاین یه اولترابوک رو با لپ تاپ مقایسه نکن.

9. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اتفاقا دیزاین k46 بهتره،مثلا لبه هاشم یه تیکه هستش،حالا من دوباره باید پاشم برم بازار هر دوشون رو دوباره ببینم،این سری با دقت بیشتری تا بیام به شمام بگم.
    البته اینم بگم من خیلی دوست داشتم u31a رو بگیرم ولی خیلی گرون بود،هم اینکه دیزاین و کیفیت تصویرش عااالی هست،و هم اینکه من تو سایت notebookcheck دیدم امتیاز 90 داده بود که تا حالا فک کنم به هیچ لپ تاپی نداده حتی به mac.
    جالبیش اینه که قیمتش با همین n46 یکی هست تقریبا ولی نمیدونم چرا تو اینجا انقدر گرون شده و شده 3900 !!!!!

11. این کاربر از masoud_5april بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اتفاقا دیزاین k46 بهتره،مثلا لبه هاشم یه تیکه هستش،حالا من دوباره باید پاشم برم بازار هر دوشون رو دوباره ببینم،این سری با دقت بیشتری تا بیام به شمام بگم.
    البته اینم بگم من خیلی دوست داشتم u31a رو بگیرم ولی خیلی گرون بود،هم اینکه دیزاین و کیفیت تصویرش عااالی هست،و هم اینکه من تو سایت notebookcheck دیدم امتیاز 90 داده بود که تا حالا فک کنم به هیچ لپ تاپی نداده حتی به mac.
    جالبیش اینه که قیمتش با همین n46 یکی هست تقریبا ولی نمیدونم چرا تو اینجا انقدر گرون شده و شده 3900 !!!!!
    آره امیدوارم قیمت u31a بیاد پایینتر چون واقعا فوق‌العاده است

13. این کاربر از yeketaz.taz1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها قیمت ها تا 100 تومن افت داشته. n46vz از3350 به3250 افت کرده .آدم نمیدونه بخره یا صبر کنه قیمت ها افت کنه بهترین ها رو بخره.

15. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •