تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 63

نام تاپيک: تراژدی بازی سازهای بی پول و بی امکانات! ( مبارزه با نسل جدید بازیها! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه عادل سلیمی 20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    داخل CPU

پيش فرض

خوب کاری کردی عزیز . تو و مصطفی ادم شدید باید حالا ببینم بقیه هم درست می شن یا نه ؟ . به خدا خیلی ناراحتم وقتی می بینم بعضی بچه ها اینقدر به خاطر بازی سازی عقب افتادند از زندگی .
    اقا همه برید بچسبید به یک کاری که حقوق بهتون بدن یا کاری که براتون درآمد خوبی داره این بازی سازی رو بزارن برای وقت های فراغتتون
    آقا مهدیار پاک امیدمون رو ترکوندی رفت
    من به خاطر این بازیسازی میخوام برم نرم افزار بخونم
    یعنی هیشکی با بازیسازی به جایی نرسیده (تو ایران)
    البته بازیسازی درست درمون
    با ایده های نو و خلاقیت
    تو که همیشه یه کمی ما رو امیدوار میکردی

2. 6 کاربر از عادل سلیمی 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

خوب کاری کردی عزیز . تو و مصطفی ادم شدید باید حالا ببینم بقیه هم درست می شن یا نه ؟ . به خدا خیلی ناراحتم وقتی می بینم بعضی بچه ها اینقدر به خاطر بازی سازی عقب افتادند از زندگی .
    اقا همه برید بچسبید به یک کاری که حقوق بهتون بدن یا کاری که براتون درآمد خوبی داره این بازی سازی رو بزارن برای وقت های فراغتتون
    از Game Over شدن خوشم نمیاد

راستی.. همین الان یه داستان منحصر به فرد به ذهنم خطور کرد. بیایم یه بازی بسازیم بر اساس مشکلات و سختی های بازی سازای ایرانی. مطمئنا می ترکونه و کلی هم فروش می کنه (حداقل تو ایران) چون تراژدی خوبی از آب درمیاد.

4. 4 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه عادل سلیمی 20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    داخل CPU

پيش فرض

از Game Over شدن خوشم نمیاد

راستی.. همین الان یه داستان منحصر به فرد به ذهنم خطور کرد. بیایم یه بازی بسازیم بر اساس مشکلات و سختی های بازی سازای ایرانی. مطمئنا می ترکونه و کلی هم فروش می کنه (حداقل تو ایران) چون تراژدی خوبی از آب درمیاد.
    ازش فکر نکنم بشه بازی ساخت
    بیشتر میشه یه فیلم ساخت
    اونم باید بدیم هدنی ها برامون درستش کنن

6. 3 کاربر از عادل سلیمی 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ازش فکر نکنم بشه بازی ساخت
    بیشتر میشه یه فیلم ساخت
    اونم باید بدیم هدنی ها برامون درستش کنن
    آره با فیلمش موافق تر ترم

8. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مهدیار پاک امیدمون رو ترکوندی رفت
    من به خاطر این بازیسازی میخوام برم نرم افزار بخونم
    یعنی هیشکی با بازیسازی به جایی نرسیده (تو ایران)
    البته بازیسازی درست درمون
    با ایده های نو و خلاقیت
    تو که همیشه یه کمی ما رو امیدوار میکردی
    عزیز جان من که نگفتم که کلا ببوسینش بزارینش کنار . گفتم فقط به عنوان شغل اصلیتون بهش نگاه نکنن فعلا . مگه اینکه یک کار تو بازی سازی گیر بیارید و حقوقش راضیتون کنه.
    ولی اگر شرایط بهتری براتون هست مثل همین مصطفی جان همینو بچسبید . چه اشکال داره هم در امدتون رو دارید هم تو بقیه وقتتون می تونید به بازی سازی برسید .
    چرا یک سری تو ایران با بازی سازی به همه چی ، خونه و ماشین رسیدن ولی تعدادشون از تعداد انگشتهای دست هم کمتره و البته بعدش هم بازیسازی رو گذاشتن کنار با پولهاشون رو کارهای دیگه سرمایه گذاری کردند.
    در ضمن عزیز نرم افزار رشته خوبی هست ولی انتظار یادگیری برنامه نویسی جدید و برنامه های جدید و موارد خیلی کاربردی و.. رو نداشته باش رشته نرم افزار تو ایران 25 سال عقبه .

10. 3 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا وقتی که فکر میکنی میتونی با بازیای خارجی رقابت کنی هیچی نمیشی
    اینم بازیه جدید Ubisoft اسمش هم The Division هست و این عکس هم از وسط تریلر گیمپلی بازی گرفته شده اگه خواستی میتونی بری با کیفیت 1080 حجم 300 مگی هست تریلرش...
    فقط این رو بگم که فکر رقابت رو از سرت بیرون کن,بزرگ ترین شرکت های ایرانی اندازه یه استودیوی 20 نفره ی ژاپنی نمیتونن کار کنن,ضعف مدیریتی هم از اصلی ترین مشکلاتشه.

حالا فکر انجین و جمع کردن آدم باش تا اموراتت بگذره
    یه مستند هم ساختن از معروف ترین بازی ساز های مستقل دنیا,توش با سازنده FEZ و Super Meat Boy و غیره مصاحبه میکنن,فقط برو ببین چجور دهنشون موقع ساخت بازی سرویس شده تا تونستن به چنین فروش هایی برسن,یکیشون موقع ساخت بازی انگار رسماً خمپاره خورده تو صورتش از بس کد زده.....
    Indie Game The Movie 2012

12. 6 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اخ آخ مصطفی جان یادش بخیر گذشته ها اومد جلو چشمم. کربلا گفتی و کردی کبابم. خیلی دلم برات تنگ شده خوب شد که یه سر زدی.
    ولی جدا اخه پسر این چه کاریه می خوای بکنی بازی سازی هم شد اخه کار عزیز الان اون دو سه سالی هم که تو ساخت و ساز رفتی تو کار ساخت بازی بودی هیچ پیشرفتی نداشتی الان . مخصوصا در حال حاضر که شرکت های بازی سازی هم اکثرا وضعیتشون افتضاحه . اصلا در واقع کسایی که شرکت بازی سازی راه انداختن واسه این بوده یک پولی بگیرن سرمایه زندگیشون کنند برای بقیه کارها نه اینکه بیان یه بازی بسازن .
    اون اولا هم که بنیاد وضعش خوب بود همینجوری ردیفی به این شرکتها حمایت میلیونی می داد و آخرش بازیها با یک قیمت چند صد میلیونی فروخته می شدند در حالی که نهایت فروششون تو بازار زیر صد میلیون بود .

خلاصه عزیز بچسب به کسب و کارت و زندگیت رو بکن . یعنی ببینم باز زدی تو فاز گیم خودم میام با بیل و کلنگ دنبالت می افتم . همه ما بخاطر این بازی سازی عمر و جوونیم رو هدر دادیم دیگه بسه تورو خدا هر کی موقعیت کاری بهتری مثل تو داره به نظرم فقط باید بچسبه به اون بعد هم تو اوقات فراغت وقت داشته یه بازی کوجک با سرمایه گذاری محدود بکن اونم در صورتی که دیگه خیلی علاقه به بازی سازی دارید.
    ممنون مهدیار جان. من تا حالا چندبار تا یک قدمی اجاره شرکت رفتم اما باز گفتم بذار پول یکم بیشتر بشه که بعدا همین یه مقدار سرمایه ای هم که دارم از بین نره
    ولی در کل پول به چه درد میخوره اگه نشه باهاش به خواستمون برسیم؟ ملت بازی میسازن که پول دربیارن من پول درمیارم که بازی بسازیم (به من میگن یه بازی ساز واقعی)
    چند سال پیش که اون همه باهم دیگه کار کردیم فقط شما و امین و امیررضا و ... بودید که واقعا میشد روشون حساب کرد و آخرش هم به خاطر اشتباه رفتن مسیر کار متوقف شد
    اون موقع هم یادمه شما زیاد تذکر میدادی که چرا رو کد نویسی و گیم پلی کار نمی کنیم منم که تحت تاثیر گرافیک خوب UDK قرار گرفته بودم هی مخالفت میکردم
    حالا باز شما که وضعیتت خیلی بهتره حداقل دانشجو هستی مشکل سربازی نداری و ...

ولی خیالت راحت من اینکارو ادامه میدم مگر اینکه بلایی نازل بشه. اگه تو تهران زمین پیدا بشه که میام تهران در کنار همین کار فعلیم بازی سازی هم میکنم اما
    اگه هم نتونستم بیام تهران زمین بگیرم همینجا چندتا کار خوب دیگه راه میندازم حداقل ماهی 10 میلیون درآمد داشته باشه و بدش میام تهران کارو ادامه میدم خلاصه
    دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
    تا وقتی که فکر میکنی میتونی با بازیای خارجی رقابت کنی هیچی نمیشی
    اینم بازیه جدید Ubisoft اسمش هم The Division هست و این عکس هم از وسط تریلر گیمپلی بازی گرفته شده اگه خواستی میتونی بری با کیفیت 1080 حجم 300 مگی هست تریلرش...
    فقط این رو بگم که فکر رقابت رو از سرت بیرون کن,بزرگ ترین شرکت های ایرانی اندازه یه استودیوی 20 نفره ی ژاپنی نمیتونن کار کنن,ضعف مدیریتی هم از اصلی ترین مشکلاتشه.

یه مستند هم ساختن از معروف ترین بازی ساز های مستقل دنیا,توش با سازنده FEZ و Super Meat Boy و غیره مصاحبه میکنن,فقط برو ببین چجور دهنشون موقع ساخت بازی سرویس شده تا تونستن به چنین فروش هایی برسن,یکیشون موقع ساخت بازی انگار رسماً خمپاره خورده تو صورتش از بس کد زده.....
    حرفت درسته اما منکه نگفتم میخوام با گرافیکی ترین بازیهای دنیا رقابت کنم. هدف من یه سناریو خیلی عالی با یه گیم پلی عالی + یه گرافیک قابل قبوله که گیمر بتونه تحملش کنه
    با همین یونیدی هم میشه گرافیک قابل قبول ایجاد کرد اما تو نسل بعد واسه یه گرافیک قابل قبول نیاز به یه موتور قوی تره اومدیم و همین سال بعد یه موتور بهتر اومد...

در مورد The Division هم مثال های بهتر هم هست مثل همین GTA V که از هر نظر نگاهی کنی فوق العادست و حتی کوجیما رو هم از بازیسازی ناامید کرده چه برسه ما
    ولی همیشه یه فرصتی این وسط به وجود میاد که بشه پیش رفت مثل همین The Walking Dead که توسط یه تیم کوچیک ساخته شده اما از نظر من با بهترین بازیها میتونه رقابت کنه
    بازی سال هم که شد

در مورد اون طرف هم اگه اون خمپاره خورده تو صورتش من بمب اتم خورده تو صورتم. اون اگه صبح تا شب کد میزده من شب تا صبح با 20 تا نرم افزار و پلاگین مختلف کار میکردم
    Last edited by anti-military; 14-07-2013 at 00:19.

14. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

ولی در کل پول به چه درد میخوره اگه نشه باهاش به خواستمون برسیم؟ ملت بازی میسازن که پول دربیارن من پول درمیارم که بازی بسازیم (به من میگن یه بازی ساز واقعی)
    بی پول نبودی
    وقتی عابر بانک که آخرین امیدت باشه رو بزنی به ATM ببینی توش پول هست اما نمیده بهت چون موجودیت کمه فوشو بدی به ...... پیاده راه نیوفتادی از آریاشهر تا ولیعصر بری که به جلسه برسی کار بگیری
    موقع برگشت انقد خسته باشی و گشته که چشمت بجا اینکه جلورو نگا کنه فقط به سمبوسه و ساندوچو خردنی های دست مردم باشه

16. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بی پول نبودی
    وقتی عابر بانک که آخرین امیدت باشه رو بزنی به ATM ببینی توش پول هست اما نمیده بهت چون موجودیت کمه فوشو بدی به ...... پیاده راه نیوفتادی از آریاشهر تا ولیعصر بری که به جلسه برسی کار بگیری
    موقع برگشت انقد خسته باشی و گشته که چشمت بجا اینکه جلورو نگا کنه فقط به سمبوسه و ساندوچو خردنی های دست مردم باشه
    اشکمو در آوردی

18. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حق با تو هست پیام جان منم اون فیلم رو دیدم . ولی اونا باز جا دارن واسه دهن سرویس شدن .چونکه فکرشون راحته در امدشون رو دارن که یکی 2 سال بشینن یه کله بازی مستقل بسازن و پول خرج آرت و آهنگ و غیره اش کن و اینکه اکثرا 2 نفره بودن که نفر دوم هم چون رفاهه پا به پاشون می یاد. سیستم و امکانات و اتاق هر کودومشون رو هم که دیدی چه وضعیته و امکاناتشون چه جوری هست . کاملا معلومه فکرشون از همه چی راحته و با خیال راحت و فکر باز فقط می شینن تمرکز می کنن رو کارشون تنها دغدغه شون می شه همون کارشون .

اینجا اما مشکلات و ... که ماشالا بیداد می کنه . برای اکثریت مشکل سربازی ، فشار خونواده ، بی پولی ، بی نظمی و بی قانونی و هرج مرج که کلی شده تو زندگی هممون الان . بعد اینه حتی ساخته هم بشه که هفت خان رستمه به فروش رسوندنش و اگه بخواد برای خارج بسازه که تحریم ها و چگونه بستن قرارداد و پول گرفتن و واویلا . طرف اینقدر صنم داره که یاسمن توش گمه . اینقدر دغدغه تو زندگی هست که مشکلات بازی سازی می شه کمترینش .واسه همین توصیه من به بچه ها اینه که حداقل سعی کنین یه آرامش فکری نسبی با پیدا کردن یه کار دفتری ، شرکتی چیزی پیدا کنید تا در امدتون رو داشته باشید بعد بیاید شروع کنید به بازی سازی

ممنون مهدیار جان. من تا حالا چندبار تا یک قدمی اجاره شرکت رفتم اما باز گفتم بذار پول یکم بیشتر بشه که بعدا همین یه مقدار سرمایه ای هم که دارم از بین نره
    چند سال پیش که اون همه باهم دیگه کار کردیم فقط شما و امین و امیررضا و ... بودید که واقعا میشد روشون حساب کرد و آخرش هم به خاطر اشتباه رفتن مسیر کار متوقف شد
    اون موقع هم یادمه شما زیاد تذکر میدادی که چرا رو کد نویسی و گیم پلی کار نمی کنیم منم که تحت تاثیر گرافیک خوب UDK قرار گرفته بودم هی مخالفت میکردم
    حالا باز شما که وضعیتت خیلی بهتره حداقل دانشجو هستی مشکل سربازی نداری و ...
    عزیز جان اگه خواستی هم پولتو بیاری تو بازی سازی زیاد تو فکر ریخت و پاش و شرکت انچنانی نباش با یه تیم 5-6 نفره شروع کن بیشتر از 50-60 تومن هم نباید سرمایه کنی . خواستی بهت میگم چه طوری میشه با این مبلغ یه بازی خوب و قابل قبول جمع کرد ( تناسب مقدار هزینه ای که تو بخش های مختلف می کنی خیلی مهمه . الان اکثر شرکت های بزرگترین اشتباهشون تو همین نسبت نذاشتن درست هست .مثل همون قضیه ای که من اونموقع هی بهت می گفتم بعدا ممکنه رو کد نویسی به مشکل بخوریم و گوش نمی دادی )

منم با مشکل سربازی قبل اینکه بیام دانشگاه دست و پنجه نرم کردم و دوسالی برام آب خورد تا این مشکل حل بشه پس می دونم چی می گی . خلاصه عزیز اول پشت خودتو محکم کن و بعد بچسب به علاقت اگه بتونی به قول خودت همون در آمد ماهیانه رو داشته باشی که خیالت راحت باشه بعد بیای بازی بسازی واقعا خیلی خوبه . ایشالا که موفق می شی بچه های اینجا هم هواتو دارن.

کدوم جور حرفها؟ تو هم قبول داری حرفهام چرت و پرته؟
    منم هنوز مشکل سربازی دارم اما من همیشه یه راهی واسه دور زدنش دارم اما درکل واقعا دست و پا گیره و تو آینده واسم
    مشکل ساز میشه. به امید اینکه محسن رضایی بیاد و سربازی رو حذف کنه بهش رای دادم و کلی تبلیغ کردم به دیگران هم که بهش رای بدید
    اما بدبختی چهارم شد. این سربازهای عقده ای که خودشون خدمتشون تموم شده بود به رضایی رای ندادن که ما رو ببرن خدمت

نمیدونم چرا اما فقط به بازیهای بزرگ و گرافیکی با یه داستان قوی علاقه دارم چون بازی آرکید نمیشه داستان گذاشت و منم بازی رو فقط واسه
    داستانش بازی میکنم
    اینو الان دیدم . پس تو هم به رضایی رای دادی ؟ من و یکی از دوستان هم ستاد رضایی رو داشتیم .برای همین طرحهای سربازیش و طرحهای اقتصادیش که قول وام های مختلف داده بود. خدا کنه حالا روحانی حداقل به عنوان وزیر اقتصاد انتخابش کنه بازم طرحهاش رو اجرا می کنه . فقط به خاطر همین طرحهاش دوس داشتم رای بیاره
    Last edited by Prince_ of _Persia; 14-07-2013 at 11:11.

20. 3 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •