تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 87

نام تاپيک: کدوم شرکت خارجی رو واسه استخدام پیشنهاد می کنین ؟

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

سلام من باید تایید کنم پستایی و که زیر پونزده تاست
    برای ه اینکه به تایید من نیازی نباشه لطلا پستای بالاتو دوتاشو که شبیه هستنو ادیت کن یه چیزی بزار در حدی که بهم گیر ندن پس پستاتو پاک نمیکنم تا مشکل پونزده پستی دگه نداشته باشی پستای قبلیتم من تایید میکردم - یا اگه یادم می رفت ساعت دوازده شب اوتوماتیک تایید میشه همه
    بگذریم

اتفاقا منم از این سایته پیدا کردم دانشگاهارو به بیشترشونم میل زدم یکیشونم زنگ زدم گفت اکسنتت عربیه که جواب دادن ما به شما اصول مقدماتی دارکس و ... رو یاد میدیم بیشتر رو انالیز کار میکنیم یه دونشون بود که گیم یاد میداد که اونم شهریه دوره مسترینگش 180000 دلار که کف کردم و دیگه نگشتم
    به نوعی من با سازنده miror edge با یکی از بچه های massive studio که بازی هایی مثل کیل زون و... رو کار کردن رفیقم که هر دوتاشون گفتن تحصیلات اکادمیکی وجود نداره براش

علت اینکه میگم کیفیت پایینه من فکر میکردم تونسته ام که منظورمو برسونم منظورم این بود که نور پردازی و افکت های تصویری نداری پس 90 % از روز عقب تری ( راستی رئال تایمه با کارت گرافیک 9400 سال 2008 بدون افت فریم - خودم ساختم شیدرشو چون فقط محور زد هست یه دوربینه که از زیر زمین داره به بالا نگاه میکنه و تکسچرش مولتیپای میشه با تکسچر زمین که خیلی جای کار داره واقا نابوده الان ) اگه ایده پردازی ایده پرداز خالی نمی خوان
    ببین من با ubisoft حرف زدم
    با bilizzard حرف زدم
    با ea games north حرف زدم
    با activision حرف زدم
    حلاصه سرتو درد نیارم

یکیشون حرف قشنگی بهم زد ( یادم نیست چند سال پیش اما یادمه اولین بازی assasin cread ساخته شده بود که می خواستیم مو بایلشو بسازیم ) گفت کسی که اینجا گیم رو تست میکنه ( منظورش این بود که کم تحصص ترین فرد ) دانش ساختن بازیش از کل گروه شما بالا تره.
    این شد که من فهمیدم چی می خوان

پس رفتم معماری یاد گرفتم و اصول معماری بی نهایت کارمو قشنگ کرد ( ایده خودمه این طراحی نداشت کارای با طراحی زیادی دارم )
    رفتم رندر رئال تایممو قوی کردم
    کد نویسیم خوب بود اما نه تو همه زمینه ها پس تو همه زمینه ها قویش کردم
    صدا گذاریو اهنگ سازیو که از بچگی میکردم
    گرافیک دو بعدی رو هم که قوی کردم

و رفتم سراغ مدرک پروفوسوری و دکترا برای هوش مصنوعی که نشد ولی خیلی چیز یاد گرفتم

حالا ایمیل هایی که دادم
    بهشون گفتم من طراح هوش مصنوعی هستم اما تخصص های زیرو دارم .
    تازه بعد این ... رفتم تو لیست کسایی که باید ازمایش بشه سطحشون

ببی تو باید بدونی ورتکس چیه
    شادو مپ چطوری کار میکنه
    فرقش با شادو های پیکسلی چیه
    باید بدونی ورتکس بیک چیه ( ایو تغربا هیچ کس تو ایران نمی دونه اما رمز موفقیط و سبکی کارای من اینه )
    باید اصتلاحارو بلد باشی

حالا بگذریم

اونی که میل تورو می خونه یک بیزینس من واقغیه با کت و شلوار سرمه ای شایدم مشکی
    شما بعد از سلام
    فرمول ایرانیه ممنون میشم وقتتونو بزارید اینو بخونید
    من به صورت حرفه ای تو زمینه .... مشغول به کارم ( کلمه تو سرم نمیاد شرمنده ) و بسیار تمایل دارم به عنوان پارتنر بخش .. با شما همکاری داشته باشم .
    لینک زیر نمونه ای از توانایی های منو نشون میده
    اگر رزومه زیر را مطالعه کردید و تکنیک من را کم تر از نیاز برای همکاری با شما بود مرا راهنمایی کنید
    و ...
    زیاد ننویس لطفا کوتاه و مختصر حرف بزن

معمولا دو شنبه میل بده
    که زود جواب بگیری

یادم رفت بگم
    خارجیا از بچگی تو مدرسه علم بسر شناسیشون بالا میره
    یعنی می دونن چه رنگی به چی میاد چی کجا قشنگه و....
    همین نمونه کار های گیاهی که رنگ و لعاب خوشکلی داره به مدیر می فهمونه که تو کجای سلیغه ایستاده ای
    Last edited by ehsan_wwe; 01-07-2013 at 21:32.

2. 4 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احسان با بلیزارد حرف زدی ؟

از طرف دیگه مگه شرکت مورد نظر باس رو پروژه یا موتور من کار کنه ؟ من فکر می کردم تو میای کاراتو نشون میدی و اونا ازش استقبال می کنن و میان از اول با امکانات خودشون بازی رو میسازن. فک نمی کردم که بخوان رو پروژه نیمه کاره ت و اونم با موتور یونیتی کار کنن. اما اگه این نکاتی که گفتی خیلی مهمه من سعی می کنم که فضا رو حرفه ای تر درست کنم و بهشون تحویل بدم. فعلا یه عکس از فضای داخلی اما بازم متذکر میشم که نما کاملا خامه:
    من فقط برداشت خودمو میگم و صحبنام نیاز به تایید داره

مگهمثلا شما یک کار طراحی میکنی که بازیکن از X به Y بعد ا طی کردن یک مسیری میرسه ، حالا تو Unity با transform.translate این مسیرو میره تو game maker با transform_toward_point ( یا همچین چیزی ) مثله مهم نحوه ی پیاده سازیو اگوریتمو سبک بودنشه بقیه فانکشن های زبون اسکریپت نویسیه ، یا مثلا وقتی شما یک افکت عه Flare میزاری تو گیم تو یونیتی فلیر عه اسمش تو فراست بیت اسمش چیز دیگست ؟ نه همونه نتیجه جفتشم یکیه تازه شما مثلا یک صحنه ی خوب که با یونیتی میزنی و میای بهشون میگی این صحنرو با یونیتی زدم اینا میان با خودشون میگن خوب اینو با "یونیتی در اورده " با موتور "ما " که بهتره یک چیزه خوف درمیاره حتما ، ترقیب میشن ^_^

بازم اگه اشتباه میکنن بگین لطفا

4. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

اتفاقا منم از این سایته پیدا کردم دانشگاهارو به بیشترشونم میل زدم یکیشونم زنگ زدم گفت اکسنتت عربیه که جواب دادن ما به شما اصول مقدماتی دارکس و ... رو یاد میدیم بیشتر رو انالیز کار میکنیم یه دونشون بود که گیم یاد میداد که اونم شهریه دوره مسترینگش 180000 دلار که کف کردم و دیگه نگشتم
    به نوعی من با سازنده miror edge با یکی از بچه های massive studio که بازی هایی مثل کیل زون و... رو کار کردن رفیقم که هر دوتاشون گفتن تحصیلات اکادمیکی وجود نداره براش
    من متوجه نمیشم. سایتش هست و شما هم مراجعه کردی اما دوستای خارجی تون میگن تحصیلات آکادمیک وجود نداره ؟ جالبه.

علت اینکه میگم کیفیت پایینه من فکر میکردم تونسته ام که منظورمو برسونم منظورم این بود که نور پردازی و افکت های تصویری نداری پس 90 % از روز عقب تری ( راستی رئال تایمه با کارت گرافیک 9400 سال 2008 بدون افت فریم - خودم ساختم شیدرشو چون فقط محور زد هست یه دوربینه که از زیر زمین داره به بالا نگاه میکنه و تکسچرش مولتیپای میشه با تکسچر زمین که خیلی جای کار داره واقا نابوده الان ) اگه ایده پردازی ایده پرداز خالی نمی خوان
    آهان پس از Target Texture استفاده کردی. مطمئنی ؟ می بخشی که این سوالو می پرسم اما Target Texture ایفکت آینه ای نداره و من تو فضای کارت MirrorReflection رو می بینم. من فکر می کردم که از MirrorReflection استفاده کردی. (البته کیوب مپ برای سطوح صافی مثل زمین کاربرد نداره)

ببین من با ubisoft حرف زدم
    با bilizzard حرف زدم
    با ea games north حرف زدم
    با activision حرف زدم
    حلاصه سرتو درد نیارم

یکیشون حرف قشنگی بهم زد ( یادم نیست چند سال پیش اما یادمه اولین بازی assasin cread ساخته شده بود که می خواستیم مو بایلشو بسازیم ) گفت کسی که اینجا گیم رو تست میکنه ( منظورش این بود که کم تحصص ترین فرد) دانش ساختن بازیش از کل گروه شما بالا تره.
    این شد که من فهمیدم چی می خوان

پس رفتم معماری یاد گرفتم و اصول معماری بی نهایت کارمو قشنگ کرد ( ایده خودمه این طراحی نداشت کارای با طراحی زیادی دارم )
    رفتم رندر رئال تایممو قوی کردم
    کد نویسیم خوب بود اما نه تو همه زمینه ها پس تو همه زمینه ها قویش کردم
    صدا گذاریو اهنگ سازیو که از بچگی میکردم
    گرافیک دو بعدی رو هم که قوی کردم
    و رفتم سراغ مدرک پروفوسوری و دکترا برای هوش مصنوعی که نشد ولی خیلی چیز یاد گرفتم

حالا ایمیل هایی که دادم
    بهشون گفتم من طراح هوش مصنوعی هستم اما تخصص های زیرو دارم .
    تازه بعد این ... رفتم تو لیست کسایی که باید ازمایش بشه سطحشون

ببی تو باید بدونی ورتکس چیه
    شادو مپ چطوری کار میکنه
    فرقش با شادو های پیکسلی چیه
    باید بدونی ورتکس بیک چیه ( ایو تغربا هیچ کس تو ایران نمی دونه اما رمز موفقیط و سبکی کارای من اینه )
    باید اصتلاحارو بلد باشی

حالا بگذریم
    شما تمام تخصصای مربوط به بازی رو داریو با بیشتر شرکتای مطرح بازی سازی دنیا هم در تماسی و با بعضی هاشونم دوستی بعدش بهت می گن که باس آزمایش شی ؟ سردرنمیارم. پس اونا دیگه کیو میخوان ؟ موجودات فرازمینی ؟

اونی که میل تورو می خونه یک بیزینس من واقغیه با کت و شلوار سرمه ای شایدم مشکی
    شما بعد از سلام
    فرمول ایرانیه ممنون میشم وقتتونو بزارید اینو بخونید
    من به صورت حرفه ای تو زمینه .... مشغول به کارم ( کلمه تو سرم نمیاد شرمنده ) و بسیار تمایل دارم به عنوان پارتنر بخش .. با شما همکاری داشته باشم .
    لینک زیر نمونه ای از توانایی های منو نشون میده
    اگر رزومه زیر را مطالعه کردید و تکنیک من را کم تر از نیاز برای همکاری با شما بود مرا راهنمایی کنید
    و ...
    زیاد ننویس لطفا کوتاه و مختصر حرف بزن

معمولا دو شنبه میل بده
    که زود جواب بگیری
    ممنون میشم اگه همین چند خطو به انگلیسی برگردونی. به هر حال شمایی که با شرکتای مختلف مکاتبه داریو و در تماسی تجربه تون از من بیشتره و بهتر می تونین بنویسین. من فقط با یکی شون تماس گرفتم که اونم دانشگاه بود نه شرکت.

یادم رفت بگم
    خارجیا از بچگی تو مدرسه علم بسر شناسیشون بالا میره
    یعنی می دونن چه رنگی به چی میاد چی کجا قشنگه و....
    همین نمونه کار های گیاهی که رنگ و لعاب خوشکلی داره به مدیر می فهمونه که تو کجای سلیغه ایستاده ای
    آره باهات موافقم. باید تا جایی که می تونی یه کار خوب ارائه بدی.

راهنماییت خیلی بهم کمک کرد. بازم مرسی که وقت میذاری.
    Last edited by Homunculus; 02-07-2013 at 05:46.

6. 2 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

احسان با بلیزارد حرف زدی ؟

من فقط برداشت خودمو میگم و صحبنام نیاز به تایید داره

مگهمثلا شما یک کار طراحی میکنی که بازیکن از X به Y بعد ا طی کردن یک مسیری میرسه ، حالا تو Unity با transform.translate این مسیرو میره تو game maker با transform_toward_point ( یا همچین چیزی ) مثله مهم نحوه ی پیاده سازیو اگوریتمو سبک بودنشه بقیه فانکشن های زبون اسکریپت نویسیه ، یا مثلا وقتی شما یک افکت عه Flare میزاری تو گیم تو یونیتی فلیر عه اسمش تو فراست بیت اسمش چیز دیگست ؟ نه همونه نتیجه جفتشم یکیه تازه شما مثلا یک صحنه ی خوب که با یونیتی میزنی و میای بهشون میگی این صحنرو با یونیتی زدم اینا میان با خودشون میگن خوب اینو با "یونیتی در اورده " با موتور "ما " که بهتره یک چیزه خوف درمیاره حتما ، ترقیب میشن ^_^

بازم اگه اشتباه میکنن بگین لطفا
    آره منم موافقم. به نظرم اگه کار خوبی ارائه بدی بیشتر ترقیب میشن...احسان هم به همین اعتقاد داشت. الان دارم رو پروژه م کار می کنم و ایفکتای اطراف رو اضافه می کنم.
    Last edited by Homunculus; 02-07-2013 at 06:11.

8. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

فعلا دارم به شدت رو پروژه م کار می کنم تا یه portfolio حرفه ای از آب درآد اما بد نبود که آخرین سرچم تو این زمینه رو هم باهاتون در میون بذارم.

تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شخصی می خواست شغلی رو بین داروسازی و بازی سازی انتخاب کنه و ببینه که کدومشون بهتره و آینده کاریشون چطوره و یکی هم در جواب نکات خیلی خوبی رو مطرح کرد. از کلاس بندی رشته های مورد نظر گرفته تا حقوق و غیره :

There is a massive market for employment in the video game development industry, and talented, skilled developers are in demand. Of course, there are also a lot of individuals without the necessary level of skill or education that are hunting around for work and not finding it. So, there are two sides to that argument.

Here are some information resources to help you understand the current state of the industry, and perhaps, will help you decide:

First, this article discusses the results of the 2010 Game Developer Magazine's industry salary survey: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The article breaks the information down by career specialty, like design, programming, art, etc.

There are several major areas involved in game design/development, they include:

Production (Management)
    Art
    Animation
    Programming
    Design
    Business
    Audio
    Quality Assurance (Game Testing)

Most people do not realize that the different areas exist and each require very different skills. Artists and animators must have strong drawing ability coupled with proficiency in digital art software, while programmers must be skilled coders and have excellent advanced education in mathematics. Designers typically have many of the skills of both areas, including some animation experience and writing/storytelling ability.

For detailed information on the duties of specific careers, you can look through the career profiles on this list: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Secondly, most people think that game studios are only located in California. While there are several there, many more in the US are scattered across nearly all fifty states. This site has a thorough list of studios that is searchable by city, state, and country: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

For an example of the careers currently available in the job market, you can look at this site: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

In the last year, there have been many high-profile layoffs in the industry. This is just a fact of life, but does not signal a decline in game development. Forbes and other business publications still project the game industry to eventually overtake film. The fact is that small and medium studios are bought and sold my larger companies every day, and with that, often comes layoffs. However, most of those who lose their jobs eventually find employment with the competition. Also, many positions are on contract. You will work on one game for a year or two, then when the game is done, you find another gig. With experience and talent, it usually isn't too difficult to pick up another project. Of course, regular, full-time employment is still the majority of the industry.

The site I mentioned earlier also has two good interviews about the game industry that might be helpful:

Producer for ThatGameCompany: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Lead Analyst for Blue Fang Games: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Source(s):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم حقوق هر بخش توضیح داده شده.

امیدوارم کمکتون کنه...

10. 2 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من متوجه نمیشم. سایتش هست و شما هم مراجعه کردی اما دوستای خارجی تون میگن تحصیلات آکادمیک وجود نداره ؟ جالبه.
    تازه شورا فرهانی رو هم میشناسی ؟ گرافیست کال اف دیوتی ها اونم میگه تحصیلات اکادمیک نداریم برای بازی سازی یه بار با اونم حرف زدم می خوای برات بگم چطوری استخدام شد

شما تمام تخصصای مربوط به بازی رو داریو با بیشتر شرکتای مطرح بازی سازی دنیا هم در تماسی و با بعضی هاشونم دوستی بعدش بهت می گن که باس آزمایش شی ؟ سردرنمیارم. پس اونا دیگه کیو میخوان ؟ موجودات فرازمینی ؟
    دقیقا فرا زمینی می خوان اگه 100 نفر هسته ثابت استخدام کردن این 100 تفر بین کل جمغیت دنیا بهترین ها هستند
    برای رسیدن به حرفم یه سر به فرومایی مثل gamedev و .... بزن یه موجودایی رو میبینی که کلا می خوای ببوسی بزاری کنار بازی سازیو

من sent box میلمو تا جایی که شد گشتم ولی پیدا نکردم یه نمونشو برات کپ کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انگلیسیم خیلی ضغیف شده الان
    من انگلیسی زبان مادریمه ملی خوب الات 20 ساله ایرانم و هر روز بیشتر ضغیف میشم توش اشالا تو رفاقتمون زبانمو قوی کنی

بگذریم هیچ کدوم از اون پاچه خاریارو نزاشتم چون جمله بندیش دستم نمیومد تو اضافش کن
    راستی اینم اضافه کن که
    i am avalable from every time to every moment every were

راستی اسم و مشخصاتتم بنویس
    Last edited by ehsan_wwe; 02-07-2013 at 08:09.

12. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

راستی اینم بگما تو اگه مشکل بازی سازی نداری تو دوبی یکی از تیم های بازی سازی یوبی سافت هست که خیلی قدرت بالایی ندارن اما داره استخدام میگیره میتونی بری پیداش کنی تماس بگیری باهاشون ( البطه بعد از رسوندن حد رزومه )

اگرم خیلی اجله داری تو این کلاسای یی که خود شرکتا می زارن با قیمت های فضایی شرکت که کنی اگه نمره هات بالا باشه بعدش استخدامت میکنن
    یه کلاسی بود summer school شیش سال پیش یا EA گذاشته بود یا rockstar یا ubisoft
    در یه دوستی داشتم نیما نمی دونم چی چی اون با اینا رفت تو گروه بازی سازیشون
    Last edited by ehsan_wwe; 02-07-2013 at 08:22.

14. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض Getting into the Video Game Designing Industry

چه جالب.. همین الان به یه مقاله ای برخوردم که به صورت فوق العاده زیبا تمام چهارچوبای کار رو توضیح داده... من سعی می کنم یه توضیح کلی در مورد قسمتای مختلفش بدم:

There are many angles to get you into the video game business. Maybe you are a writer, an advertiser, programming, art, or into 3D animation. Whatever it may be, there are many different approaches to get into this career track. Going to a college that is labeled to be specifically for video games won't necessarily help you land that job
    اینجا می گه راه های خیلی زیادی برای ورود به زمینه بازی سازی وجود داره اما رفتن به کالج الزاما به معنی گرفتن شغل نیست.

Going to College

Go to college for what you enjoy. A lot of video game companies are not too concerned about what you went into college for, but the fact that you went. Going to a 4 year college for your bachelor's degree is a lot more impressive than going to a 2 year college. Reason being is that the video game business is growing and as things grow, they change. A 4 year bachelor's degree will make you overall a well rounded person. You are forced to take general classes you basically have no interest in, but the fact is, you took them. You will have knowledge of other subjects others around you never learned about. 2 Year colleges that emphasize in animation or art is still good however. Some times a degree isn't required if you really got the skills, but don't throw out the idea. Going to college is also a good way to see what your peers can do and what your competition may be like. There's always room for improvement. Some Colleges in this area would include: DeVryUniversity: more of a programming school ITT Technical Institute: this college offers a bachelor's degree in Digital Entertainment and Game Design DigitalMediaArtsCollege: a college where you can learn from the experts such as Disney and SEGA

چهار سال کالج مسلما بهتر از دو ساله و بعضی وقتا مدرک معیار نیست اگه مهارتشو داشته باشین اما می گه کالج رفتن خیلی بهتره. (خب احسان گمونم دیگه اینجا کاملا بحث دانشگاه رو توضیح داد)

Play Video Games
    Whether you want to be an advertiser, tech support, or an animator, this is the best way to learn a lot about gaming in general. If you're an advertiser and the last game you played was Mario Brothers for the Super Nintendo, you may have a hard time grasping your audience. If you want to be a novelist, the best thing to do is read other books. If you want to be an advertiser you have to pay careful attention to those around you. And if you want to be in the video game business, you have to play video games. Call it...research

به نظرم نکته فوق العاده ارزشمندی رو اینجا گفتش که می تونه مهر تاییدی باشه برای نوع ایمیلی که نوشتم. می گه هر کاره ای که می خوای تو این صنعت باشی باید به صورت کلی با گیم رابطه مستقیم داشته باشی. میگه اگه کارت تبلیغ باشه و فقط ماریو بازی کرده باشی مسلما نمی تونی نظر مخاطبتو جلب کنی. اگه می خوای تو صنعت بازی سازی باشی باس بازی هم کرده باشی. نکته ش فوق العاده بود.

Build an Outstanding Portfolio
    Employers are going to want to see your work. You can have a great resume, but what can you really do? The key to a great portfolio is not quantity, but quality. Don't show them absolutely every single little thing you ever made since your senior year of high school when you got your interest. Show them your senior project in college, your best of the best. Some people like to build a multimedia portfolio on a disk, or build a website with links to all your works

اینم نکته فوق العاده زیبایی بود که آکسان میذاره رو حرف احسان. گفته بهترین بهترین نمونه کارتونو ارائه بدین و کمیت رو فدای کیفیت نکنین. اونا می خوان بهترین رو ببینن. ممنون از احسان و lord arthas که رو این زمینه تاکید داشتن.

.
    Start at the Bottom and Work Your Way Up
    Getting a job at a video game store may not necessarily help you in the future to get a job for a game company, but it's a job, and it'll keep your knowledge of gaming going. Some video game stores even let you borrow games and bring them home for research. This goes back to, "play video games". The more you know about the business itself, the easier it is to get in. Many times the only thing you will be able to get is a job at the mailroom or an internship. Take it. If you can get your foot in the door in any way possible, even if it's cleaning windows, take it. You will not only have an easier time finding out about job openings for a position you want, but also start to build contacts. What Programs Should You Learn? Well if you want to be an animator, the programs you should start to learn is 3D Studio Max or Maya

کار کردن تو یه فروشگاه بازی به معنی ورود به عرصه بازی سازی نیست اما می تونه نقطه شروعی باشه برای کسب اطلاعات در زمیه بازی. (پس این نشون میده که کسب اطلاعات تو زمینه بازی یکی از معیار های مهم ورود به این عرصه س)

.
    Where are the jobs located?
    A lot of jobs are located in California. However, if you do your research there are jobs in the video game industry all over the United States. Now if you can speak Japanese and want to work with the big dogs over there like with Square-Enix, then Japan is another large gaming industry.
    Companies to check up would include (but not limited to) this: EA Games Blizzard Entertainment Square-Enix Activision Sony Microsoft LucasArts One other thing to remember is that sometimes smaller game companies have games bought by bigger companies. There are a lot of names out there. This is another reason to definitely do your research, and play some video games and keep note of all the companies that make them

شرکتای زیادی تو ایالات متحده تو زمینه بازی سازی هستش و اما اگه ژاپنی بلد باشین اونوقت شرکتایی مثل squareEnix هستش و ژاپن هم صنعت بازی سازی بزرگی رو به خودش اختصاص داده. بعدش یه سری شرکتایی رو واسه شروع اسم برده و در آخر می گه که شرکتای کوچیک هم ممکنه کار شرکتای بزرگ رو به عهده بگیرن و بازم تاکید کرده رو بازی کردن بازی های کامپیوتری واسه به خاطر سپردن اسم شرکتایی که بازی مورد نظر رو میسازن.

.
    Do Your Research
    Along with playing video games and getting a good knowledge of what is all ready out there so that you can offer companies something unique, you have to do other kinds of research. You have to look into the companies before applying. What kind of games do they make? Where are they located? Do they release their games early and they end up falling through, or do they carefully examine and test each game to perfection first? There are so many companies out there in different locations. Do a lot of research in this area

در کنار بازی کردن و کسب اطلاعات کافی در این زمینه برای ارائه پیشنهادات منحصر به فرد به شرکت ها باید این نکته رو از یاد نبرد که قبل از درخواست باید در مورد شرکت به اندازه کافی تحقیق کرد. اینکه چه نوع بازی رو میسازن ... شرکتشون کجاس... آیا زود بازیو رلیز می کنن و بعد به مشکل بر می خورن و یا تا مطمئن نشن که تکمیل شده رلیز نمی کنن.
    .
    Become a Beta Tester
    You may not get paid for this job, but what better way to learn about the step process of releasing a game then by being part of the testing process? It may not always be "Resume worthy" but you will have been able to see a game in the working process at least once. The video game business is changing all the time. Some companies are bought out by other companies; new companies are formed from employees of another. One thing to do is to make contacts and be true and good at what you do. It's not impossible by any means to get into the gaming business. It is still risky, as sometimes they only hire people for short time contracts. Take what you can get for the time being, and some day you will see your name on the credits in the instruction manual

می گه واسه بتا تستینگ حقوقی دریافت نمی کنین اما حداقلش می تونین توسعه و پیشرفت بازی رو ببینین. بعضی شرکتا افراد رو واسه قراردادای کوتاه به کار می گیرن (و در آخر پیشنهاد کرده که) تمام زوایای کار رو در نظر بگیرن و شاید اسم شما روزی در لیست manual شرکتی ثبت بشه...

امیدوارم این مقاله تونسته باشه شک و شبهه ها رو از بین ببره

ویرایش: راستی یادم رفت که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بذارم.

Last edited by Homunculus; 02-07-2013 at 08:50.

16. 3 کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

تازه شورا فرهانی رو هم میشناسی ؟ گرافیست کال اف دیوتی ها اونم میگه تحصیلات اکادمیک نداریم برای بازی سازی یه بار با اونم حرف زدم می خوای برات بگم چطوری استخدام شد

دقیقا فرا زمینی می خوان اگه 100 نفر هسته ثابت استخدام کردن این 100 تفر بین کل جمغیت دنیا بهترین ها هستند
    برای رسیدن به حرفم یه سر به فرومایی مثل gamedev و .... بزن یه موجودایی رو میبینی که کلا می خوای ببوسی بزاری کنار بازی سازیو

من sent box میلمو تا جایی که شد گشتم ولی پیدا نکردم یه نمونشو برات کپ کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انگلیسیم خیلی ضغیف شده الان
    من انگلیسی زبان مادریمه ملی خوب الات 20 ساله ایرانم و هر روز بیشتر ضغیف میشم توش اشالا تو رفاقتمون زبانمو قوی کنی

بگذریم هیچ کدوم از اون پاچه خاریارو نزاشتم چون جمله بندیش دستم نمیومد تو اضافش کن
    راستی اینم اضافه کن که
    i am avalable from every time to every moment every were

راستی اسم و مشخصاتتم بنویس
    نکاتی رو که گفتی فراموش نمی کنم. اما در مورد فرازمینی گمونم حق با توه. چون اون 100 نفر جزء بهترین ها هستن. اما باور کن حتی اگه فقط ایده پرداز منحصر به فردی باشی براشون خیلی اهمیت داره. چون می تونه یه تیم رو به پیروزی یا شکست برسونه. حتی اگه بهترین بازی با بهترین گرافیک رو بسازی ولی نتونه تو داستان و گیم پلی قوی عمل کنه محکوم به فناست...

احسان جان واقعا ازت ممنونم. نکات فوق العاده ای رو مطرح می کنی. Peace!

من سعی می کنم ریزترین مطلب و ریز ترین ایمیل ارسالی رو براتون بفرستم تا در جریان باشین.

راستی اینم بگما تو اگه مشکل بازی سازی نداری تو دوبی یکی از تیم های بازی سازی یوبی سافت هست که خیلی قدرت بالایی ندارن اما داره استخدام میگیره میتونی بری پیداش کنی تماس بگیری باهاشون ( البطه بعد از رسوندن حد رزومه )

ویرایش: همین الان دبی رو چک کردم. منظورت این لینکه ؟:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش 2: مثل اینکه لینکی که دادم ربطی به بازی سازی نداشت. نهایتا نتونستم شرکتیو که می گفتی پیداش کنم. اگه لینک داری لطف کن بذار.
    بارم مرسی

اگرم خیلی اجله داری تو این کلاسای یی که خود شرکتا می زارن با قیمت های فضایی شرکت که کنی اگه نمره هات بالا باشه بعدش استخدامت میکنن
    یه کلاسی بود summer school شیش سال پیش یا EA گذاشته بود یا rockstar یا ubisoft
    در یه دوستی داشتم نیما نمی دونم چی چی اون با اینا رفت تو گروه بازی سازیشون
    والا اگه مشکل پول نبود که خیلی کارا رو میشد انجام داد.
    Last edited by Homunculus; 02-07-2013 at 09:06.

18. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

و در آخر می گه که شرکتای کوچیک هم ممکنه کار شرکتای بزرگ رو به عهده بگیرن و بازم تاکید کرده رو بازی کردن بازی های کامپیوتری واسه به خاطر سپردن اسم شرکتایی که بازی مورد نظر رو میسازن.
    من با این قسمتش خیلی موافقم ، همون بازی سازی هم که تو GameDev با ادم فضایی اشتباه میگیرنش فک نکنم یهو بیاد بزنه تو کار Rockstar و Blizzard و خیلیا دیگه ، از استودیو های کوچیک شروع میکنن تا رزومه و تجربه کسب کنن ، مثلا من موقعی که داشتم شرایط کاری Blizzard رو میخوندم برای هرکاریش از 2 - 5 سال سابقه ی کاری معتبر میخواست که حتا اشاره کرده بود سابقه کاری براشون خیلی مهمه ، بنظرمن یک سرچی هم برای استودیو های بازی سازیه کوچک بزن ، یادمه یکی از این استودیو ها که یکی از این بازی قوی ها ( یک RPG بود که صدا کرد الان اسمش یادم نیست ) رو ساخته استودیوشون تو قزاقستانه ! پس حتما لازم نیست راهه دور بری و بری سمت اروپا و امریکا

20. 3 کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •