تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: خرید لپ تاپ - قیمت تا 5 میلیون تومان :)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

همه میدونن سونی از ایسوس و لنوو بهتره جای هیچ بحثی نیست.
    با این بودجه بهتره دنبال مدل های سونی باشید.

2. این کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نطرم از sony سری f از همش بهتره.اما من y500 و n56vz رو پیشنهاد میدم.

4. این کاربر از hossein pc 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز من دو ماه پیش بعد 3 4 ماه تحقیق و بررسی مدل svs 1511egx (سری s سونی ) و خریدم و واقعا راضی هستم ازش تا 6 ساعت شارژ نگه میداره و یه باتری اضافه هم داره که اگه اونم شارژ و وصل کنی تا 12 ساعت شارژ نگه میداره 2 تا کارت گرافیک هم داره یکی intel 4000 که ضعیف و مصرف انرژیش کمه یکی هم 640 gt که 2گیگ هست ... گیم و نرم افزارهای سنگین مهندسی رو هم به خوبی باز می کنه .. ( grid2 تو حالت medium و فول اچ دی 50 تا فریم میده ) وزنشم 1.9 کیلو که فوق العادس ...
    با همین مشخصات 13 اینچم هس که 1.7 کیلو هست ولی صفحش کوچیکه به نظرم ...
    اینم مشخصاتش
    intel core i7
    geforce 640le 2GB
    640 hdd
    8GB ram
    full hd led
    1.9 kg
    قیمتش هم دور بر 5 تومن باید باشه ... اگه بتونی سری s بخری اصلا به سری e یا f اصلا فک نکن (مخصوصا سری f که وزنش پدر ادمو درمیاره)

6. این کاربر از shahin.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز من دو ماه پیش بعد 3 4 ماه تحقیق و بررسی مدل svs 1511egx (سری s سونی ) و خریدم و واقعا راضی هستم ازش تا 6 ساعت شارژ نگه میداره و یه باتری اضافه هم داره که اگه اونم شارژ و وصل کنی تا 12 ساعت شارژ نگه میداره 2 تا کارت گرافیک هم داره یکی intel 4000 که ضعیف و مصرف انرژیش کمه یکی هم 640 gt که 2گیگ هست ... گیم و نرم افزارهای سنگین مهندسی رو هم به خوبی باز می کنه .. ( grid2 تو حالت medium و فول اچ دی 50 تا فریم میده ) وزنشم 1.9 کیلو که فوق العادس ...
    اینم مشخصاتش
    intel core i7
    geforce 640le 2GB
    640 hdd
    8GB ram
    full hd led
    1.9 kg
    قیمتش هم دور بر 5 تومن باید باشه ... اگه بتونی سری s بخری اصلا به سری e یا f اصلا فک نکن (مخصوصا سری f که وزنش پدر ادمو درمیاره)
    این مدل دیگه کلا تو بازار نیست .

من 2 هفته پیش میخواستم بگیرم پیدا نشد .

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم مشخصاتش
    intel core i7
    geforce 640le 2GB
    640 hdd
    8GB ram
    full hd led
    1.9 kg
    ssd؟
    ویندوز اورجینال؟

اگه بخوام با z500 مقایسه کنم cpu یکسان گرافیک کمی بهتر هارد پایین تر رم یکسان صفحه نمایش برتر و بهتر و همچنین 300-400 گرم سبکتر
    و البته 2 میلیون گرونتر

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برام جالبه که سونی همه ی محصولاتش از دوربین دیجیتالش که من دو ساله دارم تا لپتاپش که ایشون تهیه کرده نسبت به رقبا همیشه قیمت بیش از حد بالاتری داره!
    الان همین مدل svs 1511egx با قیمت بیش از 5.200.000 نه حسگر اثر انگشت داره(گرچه چندان کاربردی نیست) و نه هارد پرسرعت(دیگه این وجودش واقعاً حیاتیه) هاردش از نوع کم سرعت 5400rpm هست (من که هارد 7200rpm دارم شاکی هستم دیگه هارد 5400 خدا بخیر کنه) و msata SSD هم نداره! درایو DVD اون هم از Blu-ray پشتیبانی نمیکنه!

درسته که لپتاپهای سونی گفته میشه کیفیت ساخت + نمایشگر به نسبت بهتری دارند ولی دیگه نه با این قیمت عجیب.
    امکانات نرم افزاریش که توی سایتهای فروش دربارش اینقدر تبلیغات کاذب شده که اهمیتی نداره چون با دانلود و نصبش روی هر نوع لپتاپی فراهم شدنی هست.

از اون عجیب تر اینکه تفاوت مختصری در بین مدل های یک سری وجود داره ولی همون تفاوت اندک باعث افزایش قیمت نجومی شده!
    مثلاً مدل SVS15113FX نسبت به svs 1511eg دارای 2 گیگ رم کمتر(6GBدر برابر 8GB) و 1 گیگ رم گرافیکی کمتر(1GBدر برابر2GB) و بلوتوث نسخه ی 2.1 در برابر نسخه ی 4 هست ولی همینها باعث بیش از 1 میلیون ت تفاوت قیمت شده! که منطقی نیست
    Last edited by NorthBridge; 06-06-2013 at 20:22.

10. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

برام جالبه که سونی همه ی محصولاتش از دوربین دیجیتالش که من دو ساله دارم تا لپتاپش که ایشون تهیه کرده نسبت به رقبا همیشه قیمت بیش از حد بالاتری داره!
    الان همین مدل svs 1511egx با قیمت بیش از 5.200.000 نه حسگر اثر انگشت داره(گرچه چندان کاربردی نیست) و نه هارد پرسرعت(دیگه این وجودش واقعاً حیاتیه) هاردش از نوع کم سرعت 5400rpm هست (من که هارد 7200rpm دارم شاکی هستم دیگه هارد 5400 خدا بخیر کنه) و msata SSD هم نداره! درایو DVD اون هم از Blu-ray پشتیبانی نمیکنه!

درسته که لپتاپهای سونی گفته میشه کیفیت ساخت + نمایشگر به نسبت بهتری دارند ولی دیگه نه با این قیمت عجیب.
    امکانات نرم افزاریش که توی سایتهای فروش دربارش اینقدر تبلیغات کاذب شده که اهمیتی نداره چون با دانلود و نصبش روی هر نوع لپتاپی فراهم شدنی هست.

از اون عجیب تر اینکه تفاوت مختصری در بین مدل های یک سری وجود داره ولی همون تفاوت اندک باعث افزایش قیمت نجومی شده!
    مثلاً مدل SVS15113FX نسبت به svs 1511eg دارای 2 گیگ رم کمتر(6GBدر برابر 8GB) و 1 گیگ رم گرافیکی کمتر(1GBدر برابر2GB) و بلوتوث نسخه ی 2.1 در برابر نسخه ی 4 هست ولی همینها باعث بیش از 1 میلیون ت تفاوت قیمت شده! که منطقی نیست
    سونی مثل philips یه خورده پول مارکشونو می گیرن.الان asus و lenovo سطح خیلی بالا یی دارن

12. 2 کاربر از hossein pc 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این مدل دیگه کلا تو بازار نیست .

من 2 هفته پیش میخواستم بگیرم پیدا نشد .
    چک کردم موجود هست اگه خواستید آدرس میدم خدمتتون
    اگه 1511egx هم نشد با همین کانفیگ ویندور 8 هست فقط گرافیکش 1 هست قیمتش هم 4.900
    svs15127
    Last edited by shahin..; 06-06-2013 at 20:45.

14. این کاربر از shahin.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ssd؟
    ویندوز اورجینال؟

اگه بخوام با z500 مقایسه کنم cpu یکسان گرافیک کمی بهتر هارد پایین تر رم یکسان صفحه نمایش برتر و بهتر و همچنین 300-400 گرم سبکتر
    و البته 2 میلیون گرونتر
    ssd تو مدل 13.3 اینچی هست به این مدل هم میشه بعدا اضافه کرد ...
    ویندوز هم پرفشنال اوریجنال هست..
    و البته کیفیت ساخت بسیار بهتر

16. این کاربر از shahin.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز قراردادن هارد 5400 فقط برا کم کردن وزن لپ تاپ هستش و به نظر من میارزه ... بلوری هم اولا زیاد همه گیر نشده و یه سرچی تو اینترنت بکنید متوجه خرابی بیش از حد درایو هاشون میشید...
    من خودم هم ایسوس استفاده کردم الان هم سونی کلا کیفیت سونی به طور محسوسی بالاتره و به نظر من کاملا میارزه 20% پول اضافی بده بابت کیفیت بالاتر و ...
    در ضمن کیفیت صفحه سونی به غیر از صفحه رتینا اپل با هیچ لپ تاپی قابل مقایسه نیست ..
    Last edited by shahin..; 06-06-2013 at 20:47.

18. این کاربر از shahin.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •