تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: LED وطنی یا خیر؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

بابا کشتی مارو با قاب قاب قاب!!!!
    امشب خواب قاب میبینم به خدا!!!
    احساس میکنم شما یه ضرر و زیانی از صنام کردی که اینطوری به آب و آتیش داری میزنی تا بگی که محصولاتش مشکل داره و بدرد نمیخوره!!!!
    اینم قسمت پاییینی :

وای خدا قاب ال ای دی ببین !!!

عزیز شما نمایندگی سامسونگ داری؟؟

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

خوشبختــــــــانه گفتگو ها و تصاویر به حد کافی گویا هستند

قرار شد از قطر محصول عکس بزارین ! حتما فراموش کردین !!

احساس میکنم شما یه ضرر و زیانی از صنام کردی که اینطوری به آب و آتیش داری میزنی تا بگی که محصولاتش مشکل داره و بدرد نمیخوره!!!!
    اشتباه احساس میکنی !!

من هرگز چنین خطایی نمیکنم

هدفم ارتقاع اطلاعات عمومی دوستانه و برام هیچ فرقی هم نمیکنه که کی داره تولید میکنه ، من از تولید کننده بی انصاف که مصرف کننده رو همه چیز فرض میکنه متنفرم

مردم ما لایق جدیدترین و با کیفیت ترین محصولات هستند ، لااقل اگه نمیتونیم به روز باشیم قیمت مناسبی داشته باشیم

متاسفانه تولید کننده داخلی فقط به فکر سوده و به دلیل عدم نظارت و آشفتگی بازار هر بلایی سر مردم در میارن

مردم ضعیف برای 100 هزار تومن میان به برند داخلی اعتماد میکنن ، بعدا سر یک ماه چندین برایر مشکل و هزینه براشون ایجاد میشه

دیروز محصول فریزر پارس مثلا بدون برفک رو یه بنده خدایی با 1 میلیون تومن خرید واسه اینکه 200 تومن بیشتر نداشت بده کره ای بخره

بعد باز کردن دیدم رده انرژی که روی کارتن نخورده بود اما بعد باز کردن رده G ، کیفیت رنگ افتضاح
    دارای خط بود فابریک کارخونه بعدا با پولیش و رنگ ماست مالی کرده بودند
    کیفیت قطعات داخلی افتضاح

تازه کمپرسورشم ال جی بود

واقعا این تولید کننده حمایت میخواد

کره ای بی دین از کره یه محصول میاره یه خط نداره ، کلی ایراد گمرکی براش میگیرن ! رده انرِژی باید ال و بل باشه
    اونموقع این وضع تولید داخلمونه

خدا رحم کرده این رقیبا هستند و الا این تولید کننده ها هرچی میخواستن تولید میکردن

اینطور میشه که نمایندهای محصولات وارداتی هم در این بازار آشفته ، هر طور بتونن فروش میکنن ، یا هر طور بخوان خدمات میدن

باید مردم از حقوق خودشون آگاه شن ، باید تولید کننده و کسی که خدمات ضعیف میده از چرخه تولید خارج شه یا متد و روشش رو عوض کنه

نه من سهمامدارم شرکتی ام نه فروشنده ، تو بستگانمونم تا 7 جد این کسب و کار ها نیست و نبوده ، خیالات راحتـــــــــــــــــت

من طرفدار هر برند با کیفیت و قیمت مناسبم میخواد کره باشه میخواد چین باشه ، میخواد افغانستان باشه

ولی از هم وطنی و تولید کننده ای که نمیخواد بخاطر منافع و سود آوری تولید با کیفیت کنه هرگز خرید نخواهم کرد
    Last edited by AMIRHJ; 15-08-2013 at 21:39.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

SANAM 23" LED TV

SAMSUNG 22" LED TV

عکس بهتری از سامسونگ نبود
    عزیز به من میگی الان کدوم فریزر کره ای 1200 هست ؟ یعنی واقعا داریم ؟
    ضمنا شما چرا وضعیت صنایع داخلی درک نمیکنید ؟؟؟ فشار اقتصادی که روی صنایع هست ؟؟
    همه میدونن که پارس ورشکسته بود و بخاطر مدیرعامل قوی که توی 2 سال گذشته داشت سرپا مونده!!!
    در مورد ایراد که میگیری یعنی محصولات برتر و معظم خارجی ایرادی ندارن؟؟!!!!؟
    Last edited by Soroush-S; 16-08-2013 at 07:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باز هم از تمامی دوستانی که به بنده در انتخاب بهتر کمک شایانی کردند متشکرم و از قضا پیگیری ها و پرس و جو های بنده به این نتیچه رسید که تلویزیون های داخلی تنها اسنوا و ایکس ویژن برای خرید مناسبند و از بین این دو اسنوا کیفیت بهتری دارد و ارزش خرید بیشتری دارد ولی در هر صورت با پرس و جو هایی که کردم ریسک نکردم و سراغ برندهایی رفتم که امتحانشان را پس داده و ویژپی سه بعدی مد نظر بنده را نیز داشتند و از این رو یک عدد ال ای دی سامسونگ سری F رو تهیه کردم و خدا رو شکر در این دو هفته :d راضیم

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •