تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: راهنمایی در مورد انتخاب لباس مناسب

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی بلده آستین پیراهن مردانه که پشت سر آستینش طرح داره رو بالا بزنه؟ میشه یاد بدید؟

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

تایپیک مرتبط تر پیدا نکردم !
    یه از خدا بی خبری برداشته شلوار لی رو اتو کرده !
    حالا هرکاری میکنم مثل اولش نمیشه مثله یه خط از بالا تا پایین جاش مونده و رنگش روشن تر شده
    یه بار تو ماشین لباسشویی تقریبا 2 ساعت با اب 95 درجه انداختم یکم کم رنگ تر شد.
    بنظرتون چیکار کنم؟
    درود
    اگه شلوارتون یک رنگ هست بدین رنگ کنن. واسه اتوی لی و جین باید حتما با بخار اتو کنید و شلوارو برعکس کنین تا ردی به جا نذاره.

Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

"درخواست راهنمایی برای خرید لباس"
    درود
    با توجه به که ظاهر خیلی مهمه و اونم به طرز لباس بستگی داره وبعضی مواقع تو انتخاب لباس دچار مشکل میشه آدم
    چند سوال دارم شاید مسخره به نظر بیاد به هر حال برای من مهمه. البته میدونم خرید لباس بیشتر سلیقه ای هستش:
    - برای فصل زمستون چه لباس هایی میتونم بپوشیم؟ لباس زیر و رو هم بگید.
    - نحوه ست کردن لباس ها با هم؟
    - جنس خوب و با کیفیت رو چطور از جنس بد تشخیص داد؟چون شاید بعضی از جنسا چینی باشند و بی کیفیت. یه نکته دیگه هم از روی قیمتم نمیشه تشخیص داد چون همیشه ارزون بودن خوب نیست یا نمیشه گفت گران بودن بخاطر کیفیت و جنس کالا هست.
    - نظرتون درباره فروشگاههاییکه که برعکس بازاری ها قیمت مقطوع میدن چیه؟ آیا چون قیمت منصفانه ای داره مقطوع میباشه تا مشتری بیشتری جدب بشه؟ در صورتی ما میبینیم قیمت ها هر وقت که بخوان بالا و پایین میبرن. بنظره خودم قیمتشون نسبت به جاهای دیگه بالاتره
    منتظر راهنمایی و نظرات خوبه شما هستم.

با تشکر
    Last edited by mp6; 31-01-2014 at 07:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کسی نمیتونه جواب بده؟؟؟
    "درخواست راهنمایی برای خرید لباس"
    درود
    با توجه به که ظاهر خیلی مهمه و اونم به طرز لباس بستگی داره وبعضی مواقع تو انتخاب لباس دچار مشکل میشه آدم
    چند سوال دارم شاید مسخره به نظر بیاد به هر حال برای من مهمه. البته میدونم خرید لباس بیشتر سلیقه ای هستش:
    - برای فصل زمستون چه لباس هایی میتونم بپوشیم؟ لباس زیر و رو هم بگید.
    - نحوه ست کردن لباس ها با هم؟
    - جنس خوب و با کیفیت رو چطور از جنس بد تشخیص داد؟چون شاید بعضی از جنسا چینی باشند و بی کیفیت. یه نکته دیگه هم از روی قیمتم نمیشه تشخیص داد چون همیشه ارزون بودن خوب نیست یا نمیشه گفت گران بودن بخاطر کیفیت و جنس کالا هست.
    - نظرتون درباره فروشگاههاییکه که برعکس بازاری ها قیمت مقطوع میدن چیه؟ آیا چون قیمت منصفانه ای داره مقطوع میباشه تا مشتری بیشتری جدب بشه؟ در صورتی ما میبینیم قیمت ها هر وقت که بخوان بالا و پایین میبرن. بنظره خودم قیمتشون نسبت به جاهای دیگه بالاتره
    منتظر راهنمایی و نظرات خوبه شما هستم.

با تشکر

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

جواب دو سوال اول شما:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال سوم:

سعی کنید از مغازه های معتبر خرید کنید (از برندهای خاص و یا مغازه های خاص) اگر گرون هم باشه حداقل به جنسش مطمئن هستید وگرنه راه خاصی جز تجربه نداره (یعنی به مرور و تست کردن اجناس مختلف دستتون بیاد که چه جنس هایی بهتر هستن و....)

در مورد سوال اخرتون هم قضاوت خاصی ندارم بازار هست و مسائل خاص خودش نمیشه رفتار همه رو به یک دلیل نسبت داد

موفق باشید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •