تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: دیوید بکام باز نشسته شد...

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اتفاقا میلاد جان بار اول که خوندمش متن رو متوجه اش شدم بعد که اومدم درستش کنم با خط بعدیش اشتباه گرفتم و فکر کردم درسته توهم زدم

کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس اعلام کرد که در پایان رقابت های این فصل از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد
    سایت گل- دیوید بکام، اسطوره فوتبال انگلیس از دلایلش برای خداحافظی از دنیای فوتبال در پایان رقابت های این فصل صحبت کرده و یادآوری کرده که دوست دارد تا از او به عنوان فوتبالیستی سخت کوش، و عاشق فوتبال یاد شود.
    روز 5شنبه بود که دیوید بکام، ستاره انگلیسی پاری سن ژرمن اعلام کرد که در پایان رقابت های این فصل صد دارد تا به دو دهه حضورش در دنیای فوتبال پایان داده و در گفتگو با اسکای سپورتس از دلایلش برای این تصمیم صحبت کرده.
    دراینجا می توانید بخش هایی از این گفتگو را مطالعه کنید:
    *فکر می کنی زمان مناسبی برای خداحافظی است؟
    فکر می کنم که آماده بازنشستگی هستم. تصمیم سختی است.من حس می کنم که هنوزهم می توانم در سطح بالایی فوتبال بازی کنم و در طول شش ماه اخیر هم این کار را انجام داده ام ولی من همیشه به خودم می گفتم که می خواهم در اوج کنار بروم. اگر هشت ماه پیش به من می گفتید که من در لیگ فرانسه بازی خواهم کرد و قهرمان جام حذفی فرانسه و لیگ می شوم و چنین پایانی در دنیای فوتبال خواهم داشت، شاید به شما می گفتم که محال است...ولی این فرصت رایم فراهم شد که به پاری سن ژرمن بیایم و و الان حس می کنم که زمانش فرا رسیده. من واقعا فوتبال را دوست دارم ولی حس می کنم که زمان خداحافظی رسیده. براین باور هستم که الان زمانش است. ولی من همیشه حس می کنم که می توانم بازهم بهتر باشم و مشکل اینجاست
    *چه زمانی تصمیم به خداحافظی گرفتی؟
    شاید وقتی که در بازی خانگی، مسی از من عبور کرد... نه؛ نمی دانم... من درکارنامه ورزشی ام واقعا خوش شانس بودم.این را در مورد تیم هایی که برایشان بازی کردم و بازیکنانی که درکنارشان بازی کردم ..جام هایی که فتح کردم..بازی کردن در ام.ال.اس و قهرمانی در لیگ آمریکا و بعد انتقالم به پاری سن ژرمن و قهرمانی در لیگ فرانسه می بینم. به نظرم این مسیر خیلی خوبی برای طی کردن بود
    *یعنی به عنوان یک قهرمان کنار می روید؟
    فکر می کنم که این رویای هرورزشکار و هر فوتبالیستی است که در اوج و بعد از فتح یک جام قهرمانی کنار برود. خیلی وقت ها این اتفاق نمی افتد ولی من خوش شانس بوده ام. وقتی یونایتد را ترک کردم، ما در لیگ قهرمان شده بودیم. وقتی رئال مادرید را ترک کردم هم به عنوان قهرمان لالیگا از این تیم رفتم. زمانی که از گلکسی جدا شدم، دو سال بود که در لیگ قهرمان می شدیم و حالا به پاریس آمدم و قهرمان لیگ فرانسه شدیم. این حس خوبی است که این طور کنار بروی. فکر می کنم که مردم به گذشته نگاه می کنند. خیلی ساده است. تو به عنوان یک قهرمان از تیم می روی و به همین خاطرهم فکر می کنم که الان زمان مناسبی است.
    *دوست داری مردم چطور از تو یاد کنند؟
    فقط می خواهم که مردم من را یک فوتبالیست سخت کوش بدانند. کسی که عاشق این ورزش بود و هر زمان که وارد زمین می شد، تمام تلاشش را به کار می گرفت. چون من خودم با این حس وارد زمین چمن می شدم و تا پایان عمر فوتبالی ام هم همین طور بودم.من همیشه تمام تلاشم را برای تیم به کار می گرفتم. فکر می کنم که در طول سالهای گذشته، در زندگی ام و درکارنامه ورزشی ام، مردم به مسائل مختلفی توجه کرده اند و گاهی وقتها آنچه در زمین کسب کرده ام، زیر سایه مسائل دیگری قرار گرفته..شاید من گفتم که این مرا اذیت نمی کرده ولی واقعا از این بابت اذیت شده ام و در نهایت، من فوتبالیستی هستم که برای برخی از بزرگترین باشگاه های دنیا بازی کرده ام و درکنار برخی از بهترین بازیکنان دنیا توپ زده ام و زیر نظر بزرگترین و بهترین سرمربیان دنیا فوتبال بازی کرده ام و تقریبا تمام افتخارات ممکن را کسب کرده ام.
    قطعا این ناراحت کننده است که برخی از مردم راجع به مسائل دیگری فکر می کنند.حالا با اتمام عمر ورزشی ام، به عقب نگاه می کنم و با خودم می گویم:«من تقریبا تمام افتخارات ممکن را با هر باشگاهی که در آن توپ زده ام، کسب کرده ام...115 بازی ملی برای تیم ملی کشورم انجام داده ام و دوبار پشت سربزرگترین فوتبالیست های دنیا، در رده دوم جایزه بهترین بازیکن فوتبال سال دنیا قرار گرفته ام و از این بابت احساس غرور می کنم.»

2. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بدون شرح...

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 942240_10151362202596571_2006188338_n.jpg  

4. 14 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نمیدونم چرا اولین تصویری که از بکهام تو ذهنمه مربوط میشه به بکهام مو طلایی بازی پلی استیشن یک!!
    یکی از شخصیتای دوست داشتی دنیای فوتبال بود و خیلیا از رفتنش ناراحت شدن و خاطره هاشون دوباره زنده شد براشون!
    ای خدا چی میشد یه دفعه دیگه بازیکنای کهکشانی رئال مادريد 2002-3 رو دوباره کنار هم میدیدم
    Last edited by EngineeR EhsaN; 18-05-2013 at 10:32.

6. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

واقعا عاشقش ام...
    فکر نکنم از هیچ بازیکنی به اندازه بکام خوشم اومده باشه.
    همه چیش خاص بود.مدل مو.خالکوبی.آستین بلندش تو زمین.نوع حرکت پاش موقع ضربه زدن.پنالتی خراب کردناش.دعواش با فرگوسن..هر چی خاطره داریم با بکامه....
    امیدوارم بزنه تو خط بازیگری.....حیفشه....

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

8. 3 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rerar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کلبــﮥ احـــزان

پيش فرض

خسته نباشه
    از وخنی ما بچه بودیم کارت بازی میکردیم این فوتول بازی میکرد ...

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

10. این کاربر از Rerar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

واقعا فوتبال بدون فیگو _زیدان_ بکهام _رونالدو(همون همیشه مصدومه) اصلا معنی نمی ده.من که فکر کنم یه 15 سالی دنیای فوتبال رکود رو تجربه کنه.

12. 3 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

چقدر زود همه چی تموم میشه
    انگار همین دیروز بود بازیهای اینا رو نگاه میکریم امثال زیدان اسطوره - رونالدوی بزرگ- بکهام (استاد ابدی ضربات آزاد)-فیگو -ریوالدو (با اون برگردوناش)-روبرتو کارلوس (با اون شوتهای وحشتناک و قوسیش) و ...
    با اومدن امثال مسی و نیمار و کریس رونالدو فصل جدیدی از زندگی ورزشی ماها ورق خورد و نسل به نسل همین منوال ادامه پیدا میکنه
    و در آخر این و فقط میشه گفت :

حیف
    حیف اون همه هیجان
    حیف اون شادی ها
    حیف اون خاطره ها
    Last edited by M A S 0 U D; 18-05-2013 at 14:17.

14. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بچه ها یه فیلم دیدم امروز تو تبلت یکی از دوستان همین امروز و دیروز در اومده.از بچگی تا بزرگی بکام رو نشون میده و افتخارات و گل های قشنگشو و اولشم از عکس بچگیش تا الانش رو میزاره مثل انیمیشن.هر کی به یوتوب دسترسی داره دانلود کنه برای ما هم بزاره حجمشم حدودا 60 مگه.تو صفحه اولش هم هست.

16. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بچه ها یه فیلم دیدم امروز تو تبلت یکی از دوستان همین امروز و دیروز در اومده.از بچگی تا بزرگی بکام رو نشون میده و افتخارات و گل های قشنگشو و اولشم از عکس بچگیش تا الانش رو میزاره مثل انیمیشن.هر کی به یوتوب دسترسی داره دانلود کنه برای ما هم بزاره حجمشم حدودا 60 مگه.تو صفحه اولش هم هست.
    اگه لینک دانلودشو گیر اوردی بدی ما هم ببینیم

18. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

لینک یوتیوب بده مستقیم کنیم همه ببینن

20. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •