تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: بهترین نرم افزار طراحی وب بدون نیاز به برنامه نویسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

یادگیری طراحی قالب مخصوصا برای cms کمی زمان بر هست دوست من.
    اما ترجمه قالب سر جمع 4 خط css باید بلد باشیم و کار کردن با یه نرم افزار ساده که همش با یه فیلم 30 دقیقه ای قابل یادگیری هست.

ایشون هم حتما هدف خاصی دارند.

موفق باشید
    Thor God جان به من هم کمک کنید
    من هم برنامه نویسی نمیدونم اما میخام برای مجله ام وب سایت داشته باشم.
    چند بار تو پست های مختلف اینو مطرح کردم اما کسی کمک نکرد..
    چکار کنم؟ اصلا سردر نمیارم از این حرفا!! فرق دامین با دامنه چیه؟ بالاخره com یا ir؟
    بالاخره هاست و دامنه رایگان یا نه؟ از کجا؟
    من میخام خودم مدیریت سایتم رو انجام بدم و فعلا هم در حدی که وزارت ارشاد قبول کنه ، یه سایت ساده با یک صفحه 7، 8 تا مقاله قابل دیدن یا دانلود؟
    خیلی گیج شدم!!! چطور این مباحث رو یاد بگیرم؟ تازه دارم برا دکترا هم میخونم و ....
    لطفا کمک کنید

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

Thor God جان به من هم کمک کنید
    من هم برنامه نویسی نمیدونم اما میخام برای مجله ام وب سایت داشته باشم.
    چند بار تو پست های مختلف اینو مطرح کردم اما کسی کمک نکرد..
    چکار کنم؟ اصلا سردر نمیارم از این حرفا!! فرق دامین با دامنه چیه؟ بالاخره com یا ir؟
    بالاخره هاست و دامنه رایگان یا نه؟ از کجا؟
    من میخام خودم مدیریت سایتم رو انجام بدم و فعلا هم در حدی که وزارت ارشاد قبول کنه ، یه سایت ساده با یک صفحه 7، 8 تا مقاله قابل دیدن یا دانلود؟
    خیلی گیج شدم!!! چطور این مباحث رو یاد بگیرم؟ تازه دارم برا دکترا هم میخونم و ....
    لطفا کمک کنید
    نه دامنه رایگان استفاده کنید و نه هاست رایگان.

دامنه ir و com هم زیاد فرقی نداره، com بگیرید دردسر تایید و تنظیم DND اینا کمتره. دامنه ir سالانه حدود 5 هزار تومنه و com حدود 30 هزارتومان با کمی بالا پایین.

یک دامنه میگیرید، یک هاست هم میگیرید. دامنه رو روی هاست تنطیم میکنید. واسه تمام اینکارها اگر نمیدونید چجوری انجام میشه سرچ باید بکنید توی گوگل. مثلا "آموزش تنیطم DND در دامنه .ir "

بعدش یک وردپرس رو هم نصب کنید، و مطالبتون رو توش بنویسید. باز فقط کافیه سرچ کنید "آموزش نصب وردپرس"، "آموزش پست گذاشتن در وردپرس" و ...
    موفق باشید

3. این کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

نه دامنه رایگان استفاده کنید و نه هاست رایگان.

دامنه ir و com هم زیاد فرقی نداره، com بگیرید دردسر تایید و تنظیم DND اینا کمتره. دامنه ir سالانه حدود 5 هزار تومنه و com حدود 30 هزارتومان با کمی بالا پایین.

یک دامنه میگیرید، یک هاست هم میگیرید. دامنه رو روی هاست تنطیم میکنید. واسه تمام اینکارها اگر نمیدونید چجوری انجام میشه سرچ باید بکنید توی گوگل. مثلا "آموزش تنیطم DND در دامنه .ir "

بعدش یک وردپرس رو هم نصب کنید، و مطالبتون رو توش بنویسید. باز فقط کافیه سرچ کنید "آموزش نصب وردپرس"، "آموزش پست گذاشتن در وردپرس" و ...
    موفق باشید

دوست گرامی ممنونم که پاسخ دادید
    بنظرتون این هاست و دامنه را از کجا بگیرم؟ مثلا طلا هاست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست گرامی ممنونم که پاسخ دادید
    بنظرتون این هاست و دامنه را از کجا بگیرم؟ مثلا **؟
    نمیشه توی انجمن عمومی این موارد رو گفت، تبلیغ حساب میشه و صحیح نیست. بهتون پ.خ میدم.
    دامنه زیاد فرقی نمیکنه از کجا بگیرید، همش همینه! مگر اینکه از یکجا خیلی نامعتبری بگیرید که مثلا بعدا دامنه شما رو برای خودش برداره!
    ولی هاست کیفیتشون میتونه زمین تا آسمون با هم فرق بکنه

6. این کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان خیلی وقته که دیگه طراحی و توسعه وب به عنوان یک شغل و حرفه به حساب میاد ها!!
    شما اگر به یه بیماری مبتلا بشین ترجیح میدین به پزشک مراجعه کنید یا خودتون برین رشته پزشکی بخونین و بعد خودتون رو درمان کنید؟!

طراحی و توسعه وب نیاز به دانش و مهارت داره. کسی که میخواد سایت داشته باشه لزومی نداره که بره طراحی وب یاد بگره! میتونه کار رو بسپاره به دست متخصص اینکار...

شما برای طراحی وب نیاز به تسلط به زبان های سمت کلاینت و سرور دارید مثل html ,css,javascript,php و...

طراحی سایت با نرم افزار یا روشهای دیگه کار خوب و با کیفیتی تحویلتون نمیده...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

دوستان خیلی وقته که دیگه طراحی و توسعه وب به عنوان یک شغل و حرفه به حساب میاد ها!!
    شما اگر به یه بیماری مبتلا بشین ترجیح میدین به پزشک مراجعه کنید یا خودتون برین رشته پزشکی بخونین و بعد خودتون رو درمان کنید؟!

طراحی و توسعه وب نیاز به دانش و مهارت داره. کسی که میخواد سایت داشته باشه لزومی نداره که بره طراحی وب یاد بگره! میتونه کار رو بسپاره به دست متخصص اینکار...

شما برای طراحی وب نیاز به تسلط به زبان های سمت کلاینت و سرور دارید مثل html ,css,javascript,php و...

طراحی سایت با نرم افزار یا روشهای دیگه کار خوب و با کیفیتی تحویلتون نمیده...

دوست عزیز

ممنون که ب موضوع توجه کردید. همونطور ک خودتون هم گفتید، قطعا طراحی وب و بهبود کیفیت آن، نیازمند تخصص، توانمندی بالا و تسلط روی این کار است، مثل سایر کارهای حرفه ای.

من بتازگی با موضوع طراحی وب آشنا شدم و علاقه مند ب یادگیری ام(با وجود ارشد عمران بودنم، فکر نمیکردم، طراحی سایت چندان کاربردی باشه!)

فکر میکنم هر کدوم از دوستانی که لطف کردند و پاسخی که به ذهنشون میرسید به من گفتند هم منظورشون یه درمان نگه دارنده اولیه بود: یعنی فعلا حفظ اولیه و ابتدایی حیات!
    قطعا کسی ک با موضوعی آشنایی نداره، نمیتونه کار خوبی ارائه بده. من در حال یادگیری آموزش رانندگی ام و شما و سایر دوستان مدتهاست که حرفه ای رانندگی میکنیدمن تلاش میکنم که آنچه شما و سایر دوستان گفتند انجام بدم و حتی المقدور زبان هایی که اشاره کردید یاد بگیرم.
    خوشحال میشم اگه در این رابطه موضوع دیگری به نظرتون آمد، ب من بگید و بتونم باز هم از توصیه های همه دوستان استفاده کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از cms های آماده استفاده کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوست عزیز

ممنون که ب موضوع توجه کردید. همونطور ک خودتون هم گفتید، قطعا طراحی وب و بهبود کیفیت آن، نیازمند تخصص، توانمندی بالا و تسلط روی این کار است، مثل سایر کارهای حرفه ای.

من بتازگی با موضوع طراحی وب آشنا شدم و علاقه مند ب یادگیری ام(با وجود ارشد عمران بودنم، فکر نمیکردم، طراحی سایت چندان کاربردی باشه!)

فکر میکنم هر کدوم از دوستانی که لطف کردند و پاسخی که به ذهنشون میرسید به من گفتند هم منظورشون یه درمان نگه دارنده اولیه بود: یعنی فعلا حفظ اولیه و ابتدایی حیات!
    قطعا کسی ک با موضوعی آشنایی نداره، نمیتونه کار خوبی ارائه بده. من در حال یادگیری آموزش رانندگی ام و شما و سایر دوستان مدتهاست که حرفه ای رانندگی میکنیدمن تلاش میکنم که آنچه شما و سایر دوستان گفتند انجام بدم و حتی المقدور زبان هایی که اشاره کردید یاد بگیرم.
    خوشحال میشم اگه در این رابطه موضوع دیگری به نظرتون آمد، ب من بگید و بتونم باز هم از توصیه های همه دوستان استفاده کنم
    جواب من به سوال استارتر تایپیک بود که میخواستن بدون کد نویسی و برنامه نویسی سایت داشته باشن! که گفتم راهش استفاده از نرم افزار نیست و راه اصولی و منطقیش طراحی توسط متخصص اینکار هست.و چون تو این چند صفحه ندیدم کسی این موضوع رو گفته باشه لازم دونستم که نظرم رو بگم.

اما راجع به سوال شما که گفتین برنامه نویسی بلد نیستین ولی میخواین وب داشته باشین هم بهترین راه اینه که به یه طراح وب سفارش بدین...اما اگر نه خودتون علاقه دارین که این حرفه رو یاد بگیرین که بحثش جداست و میتونید وقت بزارید و زبان های برنامه نویسی سمت کلاینت رو یادبگیرید . و مطمئن باشید هر جایی که به مشکلی برخوردید یا به راهنمایی نیاز داشتین میتونین رو کمک من یا سایر دوستان حساب کنید.

موفق باشید

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

سلام دوستان یه دامنه با سایت سرور پارس ثبت کردم نوشته مرحله یعدی خرید هاست می باشد خود سرور پارس چند مدل هاست داره 100 مگ 50 مگ 500 مگ کدوم رو بگیرم؟ اصلا از همینجا بگیریم یا جایی دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان یه دامنه با سایت سرور پارس ثبت کردم نوشته مرحله یعدی خرید هاست می باشد خود سرور پارس چند مدل هاست داره 100 مگ 50 مگ 500 مگ کدوم رو بگیرم؟ اصلا از همینجا بگیریم یا جایی دیگه
    پیشنهاد من جاهای دیگه است، البته با اینجا که گفتد کار نکردم. بهتون پ.خ دادم

13. این کاربر از behnamy01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •