خلاصه کدوم بخریم ؟ کسایی که با این چندتا مدل کار کردن راهنمایی کنند
خلاصه کدوم بخریم ؟ کسایی که با این چندتا مدل کار کردن راهنمایی کنند
فکر کنم اول سرعت و گرافیک بالا بعد صفحه نمایش با کیفیت در اولویت باشه با کانفیگ core i 5
کلاس لنوو هم فکر کنم بالا تر باشه![]()
Last edited by arash820; 10-05-2013 at 10:37.
z500 باتریشم جدا شدنی نیست و عملکردشم زیاد جالب نبوده!!(ی جورایی فکر میکنم بیشتر بخاطرِ ضاهرش خیلی ها انتخاب میکنند)
فکر کنم سری y بهتر باشه مخصوصا اگهy500 پیدا بشه!
گرچه y580 هم طبقِ چیزهایی که تو نوت بوک چک دیدم بازم بهتر از z500 بود
فکر کنم کسایی که با این مدلهایی که شما گفتید کار کردند از نزدیک بهتر میتونند راهمایی کنند تا ما یه لپ تاپ خوب بگیریم![]()
اکثرا با GT 630 دیدم 630 خوب نیست ؟
GT 630 حد اکثر 144 تا Cuda core داره. اما GT 640 دارای 384 هست. که این یعنی خیلی تفاوتاز بازار رضا هم یه آمار بگیر به نتایج خوبی شاید برسی
![]()
گرافیک GT 630 حتی برای بازیهای اکشن هم جواب میده . به نظر من که خوبه .
v3 را برادر من داره وبه همین دلیل و دلیل دیگه اینکه صفحه نمایش با کیفیتی به نظر من نداره نمیخوام بگیرم , z500 هم که باطری جدا نمیشه و مسائلی که دوستمون گفت خوب نیست , آقا مورد دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟؟
لپ تاپ z500 از نظر باتری به هیچ مشکلی بر نمی خوره ! من به شخصه تو ۱ سالی که لپ تاپ داشتم هیچ وقت به این مشکل بر نخوردم که لپ تاپ هنگ کنه و باتری رو بخاطرش در بیارم همچنین باتری بسیار قوی که داره ۶ ساعت و بلکم بیشتر جواب میده
y500 خیلی فرا تر از بودجه ایشون هست در ظمن این مدل i7 هست
به صاحب تاپیک :
من در جریان تاپیک نبودم اما تا ۲ و ۵۰۰ v3 از ایسر و z500 از لنوو بهترین انتخاب ها هستن البته v3 یه کم ارزون تره ۴۵۴۰ اچ پی هم خوبه
الان دقیقا مشکل شما تو این تاپیک چیه ؟ سوالی چیزی داری ؟ از دیزاین بدت میاد ؟قیمت بالاست؟ گرافیگ ضعیفه ؟
چون معمولا کسایی که به مدت طولانی از لپ تاپ استفاده میکنند باتری و در میارن که عمر باطری بیشتر بشه ولی وقتی باتری جدا نمیشه مطمئنا عمر کمتری خواهد کرد واسه همین ما گفتیم این از معایب z500 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)