تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 65

نام تاپيک: من یکی که دارم گیج میزنم: 46 اینچ تا 3.5 برای دیدن فیلم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mdk96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هاله نور اطراف قسمتهای نورانی تصویر مختص full LED های local dimming دار و یا edge LED های micro dimming دار سامسونگ هست تو edge های عادی مثل ES6950 وجود نداره،
    اتفاقا اگه عکس بالا رو از es6960 میگرفتن طبق تئوری باید اون هاله واقعا وجود می داشت، چون تو تکنولوژی micro dimming سامسونگ تصویر به zone های مختلف تقسیم میشه و frame به frame تصویر پردازش میشه و در هر فریم بسته به نیاز اون منطقه تصویر که تاریکتر یا روشنتره brightness و colour و sharpness اون قسمت کم و زیاد میشه و چون این zone ها محدودن باعث همچین ایجاد همچین هاله ای در اون منطقه تصویر میتونستن بشن، که البته بازم آنچنان مشهود نبودن مثل هاله ی full LED های Locall mimming، که توی عکس بخوان اونجوری دیده بشن،

اون هاله ها تو عکس بالا بخاطر دوربین موبایل خودمه که اونجوری عکسو انداخته، اگه نه هیچ هاله ای تو تصویر وجود نداشت و کاملا شارپ و بدون هاله بود تصویر.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزيز آيا امكان استفاده از كي برد گوشي موبايل براي تايپ در مدل 6950 از طريق واي فاي وجود داره. و ميشه موقع استفاده از شبكه هاي اجتماعي به آن ميكرفون وصل كرد؟ چون ظاهرآ از موس و كيبرد بيسيم پشتيباني نميكنه.
    درود.

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوست عزيز آيا امكان استفاده از كي برد گوشي موبايل براي تايپ در مدل 6950 از طريق واي فاي وجود داره. و ميشه موقع استفاده از شبكه هاي اجتماعي به آن ميكرفون وصل كرد؟ چون ظاهرآ از موس و كيبرد بيسيم پشتيباني نميكنه.
    درود.
    اطلاعی ندارم و تا حالا باهش وبگردی نکردم، اگه میخواید وبگردی کنید 6980 بگیرید، چون این 6950 تو منوها زیاد روون نیست و تو اسمارت هاب که میرید کلی طول میکشه و دنگ و فنگ داره.

در ضمن موس و کیبرد هم از طریق پورت USB و هم از طریق WIFI به این TV وصل میشه.

3. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

این گزینه LED سامسونگ 6960 رو که با یک سینمای خانگی
    HT-E355K هست چطور میبینید(به قیمت 4060000؟ آیا به نظرتون سیستم رو جدا با یه سینمای خانگی دیگه بخرم بهتره یا همین گزینه خوبی هست.بودجه من برای خرید هم حدود 4 تومان هست.
    Last edited by peyman_Ar58; 11-03-2013 at 10:49.

5. این کاربر از peyman_Ar58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

E355K سینمای ضعیفیه، 330 وات هست که تو سینماها اصلا رقمی حساب نمیشه، من از مدلاش شناختی ندارم اما بنظرم e455k که 200 گرونتره با قدرت 1000 وات گزینه جالبتری باشه.

7. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه marmad67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلااااام
    با تشکرات فراوان از دوستان عزیز مخصوصاً parham , hapalii
    مگم الان که قیمتها خیلی بالا هست به نظرتون مشه یه معجزه ای چیزی بشه و کَمُکی قیمتها پایین بیاد ؟ یا قراره همینطوری تا ثریا بالا بره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

والا من هر روز دارم یک 6960 رو کنار یک 6950 می بینم حتی اگر نخواهم هم باز جلو چشمم هستند تنها فرق تصویر این دو تا که گفتم هم خیلی جزئی دقت تو نور دهی که البته خیلی هم جزئی و با کلی نگاه کردن ادم متوجه اش میشه البته متاسفانه هیچ وقت نمی تونم نور فروشگاه رو اونطور که باید تنظیم کنم تا تاثیر منفی نور محیط که اتفاقا انجا خیلی زیاد هم هست از بین بره ولی همین چند وقت پیش که فیلم گلادیاتور رو داشتم تست می کردم هم تو زیر نویس و هم تو صحنه های اولیه فیلم که تو محیط جنگلی رنگ های تیره مثل ابی پررنگ و سرمه تو محیط قلبه داره با کمی دقت فاصله گرفتن از دو تا تی وی میشه دید که دقت رنگ های تیره تو 6960 بیشتر یا کلا تیره تره ضمن این که تمام حسن این لوکال دایمینگ یا میکرو دایمینگ اینه که جلو نشت نور رو بگیره هرچند تو مدل ساموسنگ فکر نمی کنم خیلی هم پیشرفته باشه ولی قطعا بودنش به این خاطر که جلو نشت نور به محیط های تیره تر رو بگیره اگر قرار باشه دور زیر نویس تو مدل معمولی نشت نور نداشته باشه تو مدل دارای این تکنولوژی داشته باشه دیگه فایده اون چی ؟

10. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان

این گزینه LED سامسونگ 6960 رو که با یک سینمای خانگی
    HT-E355K هست چطور میبینید(به قیمت 4060000؟ آیا به نظرتون سیستم رو جدا با یه سینمای خانگی دیگه بخرم بهتره یا همین گزینه خوبی هست.بودجه من برای خرید هم حدود 4 تومان هست.
    گرونه سینما رو می تونید حدود 560 بخرید تی وی رو هم حدود 3.200 جمعش کمتر میشه همین تی وی رو با یه سینمای سه بعدی تقریبا همین قیمت می تونید بخرید . البته 6960 یه کم موجودیش تو بازار کمه اما مثلا الان راحت می تویند 6980 رو 3.450 بخرید .

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

والا من هر روز دارم یک 6960 رو کنار یک 6950 می بینم حتی اگر نخواهم هم باز جلو چشمم هستند تنها فرق تصویر این دو تا که گفتم هم خیلی جزئی دقت تو نور دهی که البته خیلی هم جزئی و با کلی نگاه کردن ادم متوجه اش میشه البته متاسفانه هیچ وقت نمی تونم نور فروشگاه رو اونطور که باید تنظیم کنم تا تاثیر منفی نور محیط که اتفاقا انجا خیلی زیاد هم هست از بین بره ولی همین چند وقت پیش که فیلم گلادیاتور رو داشتم تست می کردم هم تو زیر نویس و هم تو صحنه های اولیه فیلم که تو محیط جنگلی رنگ های تیره مثل ابی پررنگ و سرمه تو محیط قلبه داره با کمی دقت فاصله گرفتن از دو تا تی وی میشه دید که دقت رنگ های تیره تو 6960 بیشتر یا کلا تیره تره ضمن این که تمام حسن این لوکال دایمینگ یا میکرو دایمینگ اینه که جلو نشت نور رو بگیره هرچند تو مدل ساموسنگ فکر نمی کنم خیلی هم پیشرفته باشه ولی قطعا بودنش به این خاطر که جلو نشت نور به محیط های تیره تر رو بگیره اگر قرار باشه دور زیر نویس تو مدل معمولی نشت نور نداشته باشه تو مدل دارای این تکنولوژی داشته باشه دیگه فایده اون چی ؟

هدف local dimming ها اینه که کنتراست بالا بره، ضعف پنلهای LCD رو میخواد از طریق کم نور و پر نور کردن منطقه های مختلف تصویر بر طرف کنه واسه همین چون ظرافتی مثل پلاسماها نداره که بتونه تک تک پیکسلهارو کنترل کنه و کم نور و پرنور کنه به ناچار تصویرو به حالا 300، 500، 600 و یا بیشتر منطقه تقسیم میکنه و یا مثل LG و SONY و ... نور زمینه رو از طریق خاموش و روشن کردن LED های پشت پنل full led تنظیم مینکنه، یا مثل نرم افزار TV ها edge lit سامسونگ میاد پنل و قسمت بندی میکنه و قسمتهای تاریکترو برایتنس پنل LCD اون منطقشونو کمتر میکنه و یا قسمتهای پرنور ترو برایتنس اون منطقه رو بیشتر میکنه که کنتراستو بالا ببره، اما هزینه این افزایش کنتراست چیزی نیست جز پدیده ای به نام white crush یا black crus یا blooming خالی نور در اطراف قسمتهای روشن تصویر، مثل همون هاله ای که در اصل نبود(بخاطر دوربین ضعیف اونطوری دیده شد) اما شما فک کردید کنار زیرنویس واقعا هاله هست.
    اما توی edge lit های ساده همونطور که گفتم این blooming یا white/black crush وجود نداره و کنتراست هم کمتره.
    هدف local dim برندها یا micro dim سامسونگ افزایش کنتراست هست نه مقابله با نشت نور، نشت نور به کیفیت ساخت و مونتاژ ربط داره، و اصلا همین local dim یا micro dim باعث بیشتر نشتها و تخریب جزئیات میشه تو قسمتهای شلوغ تصویر.
    شما تو سری 7 و 8 تصاویر دموی TV هاتونو ببینید متوجه میشید که در قسمتهای سفید تصویر جزئیات مشکی از بین میرن و در قسمتهای تازیک جزئیات روشن از بین میرن که به ترتیب white crush و black crush نام داره و عیب اصلی همین local یا micro dim هاست.
    Last edited by parham511; 14-03-2013 at 01:41.

13. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلااااام
    با تشکر فراوان از راهنمایی دوستان و اساتید
    بالاخره دلو زدیم به دریا و خریدیم:
    46ES6960
    قراره امروز بیان نصبش کنن.
    راستی من باید چه چیزایی رو قبل از فرار نصاب چک کنم؟
    یه چیزایی درباره تصاویر تک رنگ شنیدم ولی جزییاتشو نمیدونم.
    راستی سینما خانگی هم هدیه روش بود .اونم نصب میکنه؟برا سینما چی؟چجوری چکش کنم؟
    لطفا فوری تا یارو نیومده راهنماییم کنید.

15. این کاربر از marmad67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بازم سلام
    بنده خدا این نصابه که غیر از اونی بود که ما شنیده بودیم !
    خدا خیرش بده همه چیشو نصب کرد و بعد تست کرد و کار باهاشم تا حدودی یادم داد .
    فقط تصویر یخورده نا میزونه. کیفیت تصویر شبکه های آنتن دیجیتالی که اصلا جالب نیس.
    برای مه.واره هم یه کم بهتره ولی بازم خوب نیست.
    شما برای بهتر شدن تصویرش چه پیشنهادی می دین؟

17. این کاربر از marmad67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •