ببخشید من مدیوم نیستم
ببخشید من مدیوم نیستم
دنیا همینه دیگه.
یکی میگه هست. یکی میگه نیست.
ولی میدونم اونایی هم واقعا هیج اعتقادی به جن و یا روح ندارند لااقل احتمال بودنشون رو بیشتر از نبودنشون میدونند.
تا اینجای کار هیچ کس روش رو امتحان نکرده ....
لطفا هرکس میخواد نظر بده ، این روش رو امتحان کنه بعد در موردش نظر بده ، فعلا به قبرستان کاری نداشته باشید ...
الان فقط میخوام ببینم تجربه ی مدیوم بودن رو کسی داره یا نداره ، کسی میتونه الان کسب کنه با این روش یا نه
نظرسنجی هم نیست که یکی بگه من اعتقاد دارم یکی بگه من اعتقاد ندارم
فقط راجع به این روش ، کسایی که انجام دادن ، تجربه ی خودشون رو میگن ، که در مرحله ی بعدی فیلم تهیه میشه و سند گذاشته میشه و تحلیل میشه
از بیان خاطرات بپرهیزید ، اگر در این مورد خودتون انجام میدید و کاربلد هستید ، تجربه ی خودتون
پروفایل و پیام خصوصی بنده برای تجربیات دیگتون بازه ، خوشحال میشم بشنوم ولی اینجا نمیشه همه چیز رو مطرح کرد
بنده به دنبال یه تحقیق علمی هستم راجع به این موضوع ، پست های اضافی و بی ربط فقط کار من رو مشکل تر میکنه توی این تاپیک و باعث حذفش میشه و من از نظر بقیه محروم میمونم
صمیمانه تقاضا دارم رعایت کنید![]()
تاثیراتی رو که افراد در دور و برشون میبینند میشه گفت شاید دورجنبانی بوده یعنی توسط خودشون انجام شده ، اما در مواردی اطلاعاتی به شخص داده میشه توسط اون X که حتی خود شخص هم از قبل نمیدونسته و این یکی از مسائل عجیبیه که من چندین مورد گزارشش رو از افراد مختلف خوندم .
سلام
من امشب این کارو انجام میدم
آخه یه جورایی خودم هم گیر این موضوعم
منتظر جوابم باشید
با تشکر
kindangel
Last edited by A M ! N; 04-02-2013 at 11:15. دليل: تایپ پینگلیش ممنوع است
میخواستم بگم خیلی راحت میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم، حتی همین چندروز پیش یکیشون تو خونه ی من گیر کرده بود آزاد کردم رفت خونش
ازینکارم خیلی خوشحالم بهم گفتن از این قدرتم با کسی حرف نزنم ، خب شماها هم که منو نمیشناسید اما میخوام بگم این قدرتو دارم.
Last edited by A M ! N; 04-02-2013 at 11:32. دليل: تایپ پینگلیش ممنوع است.
آره من دارم و میتونم با اونا ارتباط برقرار کنم
اگه سوالی داری بپرس تا جوابتو بدم.
Last edited by A M ! N; 04-02-2013 at 11:33. دليل: تایپ پینگلیش ممنوع است.
سلام دوست گرامی ، ضمن عرض خوشامد به انجمن؛
- قانون انجمن
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
باسپاس./.
یک سوال دارم و جواب منطقی میخوام براش.
چرا هربار که صحبت از وجود جن و روح میشه ، ما به واژه های کلیدی ای مثل:
قدیما ، توی روستا ، بابا بزرگم ، جد پدرم و.....
بر میخوریم....؟
جن ها و روحها فقط در زمان قدیم خیلی پرتعداد بودن؟؟ ماشالله هر فرد مسنی رو
که باهاش صحبت کنی یـــک میلیون خاطره برات تعریــــف میکنه که آی توی حموم
روستا جن کیو گرفت و .... دیگه نیاز به احظار هم نبوده ، جن خودش مث چیز پخش
بوده توی خیابون !!! گویا جن ها آدم احضار میکردن !! امــــا الان که متاسفانه تعداد
این جن ها کم شده و دیگه به ندرت گونه ای ازشون مـشاهده میشه، باید کاسه و
نعلبکی و اینا بیاری و بالاخره یجوری ظاهرشون کنی!
یعنی بیشتر این چیزهایی که نقل میشه اشاره به زمان گـــذشتــه و مکـان های
روستایی داره که میدونیم خرافه بیشتر بر مردم حکم فـرما بوده. حالا چی شـده
که دیگه جن و روح ها دیگـه نیستن !! یا اینکه به نسبتی که علم پیشرفت میکنه
به همون نسبت هم این شایعات کاهش پیدا میکنن ؟
انصافن ، تعداد گزارشهـــــایی که پدربزرگهای شما از وجود جن و روح در زمانهای قدیم
میدن و براتون تعریف میکنن بیشتره یا گزارشهای الان ( مثلن دوستت بگه دیشب توی
اتاق من یه جن یا روح بود )
Last edited by A M ! N; 04-02-2013 at 15:18.
خب يه سري سوالات خاص بپرسيد ، مثلا چرانميشه ديدشون ، سنشون ،اگه سنشون زياد بود ،درباره ي مسائل تاريخي سوال كنيد ، ميزان اطلاعاتشون رو بپرسيد و درباره ي مسائل ازشون سوال كنيد ، يه سري سوالات بپرسيد كه براي خودتون هم مجهول باشه و ندونيد .
اگه ميتونند روي اشيا تغييري ايجاد كنند ، به طور مثال تغيير مكان ، خواهش كنيد كه اين كار رو انجام بدن . ازشون بپرسيد چرا بايد بقيه ندونن؟ اين پنهان كاري چه سودي داره ؟
كلا همونجور كه با يه آدم آشنا ميشيد ، مكالمه كنيد و ازش بپرسيد ، مكالماتتون رو عينا همينجا قرار بديد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)