بله همه پارتیشن ها رو میاره و فرمت NTFS و FAT32 هم ساپورت می کنه.
بله همه پارتیشن ها رو میاره و فرمت NTFS و FAT32 هم ساپورت می کنه.
سلام به اساتید .
متاسفانه من دفعه ی قبل به خاطر افزایش قیمت ها از خرید منصرف شدم ولی این دفعه دوباره تصمیم به خرید دارم .
es7770 در سایز 40
یا
es6960 در سایز 46
خودم که توی مغاره مقایسه کردم انصافا سری 7 بهتر بود . به علاوه بر خلاف سری 6 ، صفحش هم براق بود که من اینطوری بیشتر دوست دارم . از لحاظ مشخصات هم که سرتره . ولی خوب به جاش سایز 46 اینچ رو بیشتر ترجیح میدم .
نظر دوستان چیه ؟ کسایی که 40 اینچ خریدن پشیمون نیستن ؟
به نظر من 46 بگیر. تو فیلم های فول اچ دی من با فاصله 2 متر که فیلم می بینم اصلا 46 به نظرم زیاد نیست.
اون 2مدل بدرد پذیرایی میخوره اگه واسه اتاق و استفاده Game بخوای پلاسما بهترین تصویرو داره، 51 پلاسمای سری 6 سامسونگ قیمت 40، 7770 درمیاد تقریبا و اگه واسه اتاق میخوای تصویرش بهتره.
Last edited by parham511; 01-03-2013 at 21:38.
تو فیلم های فول اچ دی اگر با بیت ریت بالا باشه شاید 2 متر خیلی اذیت نکنه ( هر چند به نظر من کمه ) اما اگر تو 46 فیلم های فول اچ دی ببینید که فرمت MKV داره و حجمش مثلا 1.5 گیگ شده اون موقع جالب نمی شه تازه این برای فیلم های فول اچ دی وقتی کیفیت پایین تر بیاد که دیگه سایز 46 خیلی بزرگ برای 2 متر فاصله .
به هر حال بیشتر از این که تخصصی باشه بحث سلیقه است این مورد و این که اولویت با چه سورسی برای کیفیت های پایین قطعا فاصله بیشتر بهتره به نظر من که 40 اینچ تا 3 الی 4 متر هم خوبه .
خیلی وقت سینما نرفتم ولی اون قدیما که با دوستام می رفتیم یادمه اونها عشق نشستن ردیف های جلو بودن من همیشه اون ته نمی دونم چرا دوست نداشتم پشت سرم کسی بشینه همیشه هم مسخره ام می کردند که تو هیچ لذتی از سینما و فیلم نمی بری کلا اکثرا عشق دیدن تصویر بزرگ تر دارند ولی من برعکس .
من 46 اینچ 7770 دارم . خوب تصویرش خوبه . ولی داری پولی بابت امکاناتی میدی که اونقدرها هم استفاده نداره . به هر حال من جای شما باشم 46 اینچ 6960 می گیرم . و بیشتر اگه جای شما باشم می رم یه پلاسمای VT30 پاناسونیک می گیرم .
46 مدل 7750 هم خوبه .
دوستان پلاسما اگر بخوام بخرم حتما باید یک مدل خوب بگیرم مثل e8880 . که طبیعتا بودجشو ندارم . بنابراین محکومم به خرید led !
گزینه ی اولم که es7750 بود که اولا خیلی کمه تو بازار ( مشهدم ) و هم قیمتش بیشتر از 3500 هست .
برای گیم معمولا تو فاصله ی 1.25 میشینم و برای فیلم 2 متر . فیلم 1080p با فرمت mkv هم خیلی نگاه می کنم و همچنین 720
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من دقیقا متوجه نشدم چی میگید ؟! با توجه به نیاز من الان 40 اینچ پاسخگو هست یا 46 اینچ بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)