تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: مناسب ترین LED سامسونگ ( سری 6 یا 7 ؟ )

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سری 7 می تونه یه هارد اکسترنالی رو که دو تا پارتیشن داره یکی FAT32 و دیگری NTFS ساپورت کنه؟ ( منظورم هر دو پارتیشنه )
    بله همه پارتیشن ها رو میاره و فرمت NTFS و FAT32 هم ساپورت می کنه.

2. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به اساتید .
    متاسفانه من دفعه ی قبل به خاطر افزایش قیمت ها از خرید منصرف شدم ولی این دفعه دوباره تصمیم به خرید دارم .
    es7770 در سایز 40
    یا
    es6960 در سایز 46

خودم که توی مغاره مقایسه کردم انصافا سری 7 بهتر بود . به علاوه بر خلاف سری 6 ، صفحش هم براق بود که من اینطوری بیشتر دوست دارم . از لحاظ مشخصات هم که سرتره . ولی خوب به جاش سایز 46 اینچ رو بیشتر ترجیح میدم .
    نظر دوستان چیه ؟ کسایی که 40 اینچ خریدن پشیمون نیستن ؟

4. این کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به اساتید .
    متاسفانه من دفعه ی قبل به خاطر افزایش قیمت ها از خرید منصرف شدم ولی این دفعه دوباره تصمیم به خرید دارم .
    es7770 در سایز 40
    یا
    es6960 در سایز 46

خودم که توی مغاره مقایسه کردم انصافا سری 7 بهتر بود . به علاوه بر خلاف سری 6 ، صفحش هم براق بود که من اینطوری بیشتر دوست دارم . از لحاظ مشخصات هم که سرتره . ولی خوب به جاش سایز 46 اینچ رو بیشتر ترجیح میدم .
    نظر دوستان چیه ؟ کسایی که 40 اینچ خریدن پشیمون نیستن ؟
    به نظر من 46 بگیر. تو فیلم های فول اچ دی من با فاصله 2 متر که فیلم می بینم اصلا 46 به نظرم زیاد نیست.

6. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اون 2مدل بدرد پذیرایی میخوره اگه واسه اتاق و استفاده Game بخوای پلاسما بهترین تصویرو داره، 51 پلاسمای سری 6 سامسونگ قیمت 40، 7770 درمیاد تقریبا و اگه واسه اتاق میخوای تصویرش بهتره.
    Last edited by parham511; 01-03-2013 at 21:38.

8. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تو فیلم های فول اچ دی اگر با بیت ریت بالا باشه شاید 2 متر خیلی اذیت نکنه ( هر چند به نظر من کمه ) اما اگر تو 46 فیلم های فول اچ دی ببینید که فرمت MKV داره و حجمش مثلا 1.5 گیگ شده اون موقع جالب نمی شه تازه این برای فیلم های فول اچ دی وقتی کیفیت پایین تر بیاد که دیگه سایز 46 خیلی بزرگ برای 2 متر فاصله .
    به هر حال بیشتر از این که تخصصی باشه بحث سلیقه است این مورد و این که اولویت با چه سورسی برای کیفیت های پایین قطعا فاصله بیشتر بهتره به نظر من که 40 اینچ تا 3 الی 4 متر هم خوبه .
    خیلی وقت سینما نرفتم ولی اون قدیما که با دوستام می رفتیم یادمه اونها عشق نشستن ردیف های جلو بودن من همیشه اون ته نمی دونم چرا دوست نداشتم پشت سرم کسی بشینه همیشه هم مسخره ام می کردند که تو هیچ لذتی از سینما و فیلم نمی بری کلا اکثرا عشق دیدن تصویر بزرگ تر دارند ولی من برعکس .

10. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من 46 اینچ 7770 دارم . خوب تصویرش خوبه . ولی داری پولی بابت امکاناتی میدی که اونقدرها هم استفاده نداره . به هر حال من جای شما باشم 46 اینچ 6960 می گیرم . و بیشتر اگه جای شما باشم می رم یه پلاسمای VT30 پاناسونیک می گیرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

46 مدل 7750 هم خوبه .

13. این کاربر از Saeed7Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان پلاسما اگر بخوام بخرم حتما باید یک مدل خوب بگیرم مثل e8880 . که طبیعتا بودجشو ندارم . بنابراین محکومم به خرید led !
    گزینه ی اولم که es7750 بود که اولا خیلی کمه تو بازار ( مشهدم ) و هم قیمتش بیشتر از 3500 هست .
    برای گیم معمولا تو فاصله ی 1.25 میشینم و برای فیلم 2 متر . فیلم 1080p با فرمت mkv هم خیلی نگاه می کنم و همچنین 720
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من دقیقا متوجه نشدم چی میگید ؟! با توجه به نیاز من الان 40 اینچ پاسخگو هست یا 46 اینچ بهتره ؟

15. این کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •