تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: تصفیه ی خون بدون حجامت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلا هم جایی باقی نمیمونه! من 3بار انجام دادم حجامت عام رو در پشت کتف اصلا جایی نگذاشته همچنین پشت ساق پا هم ردی از حجامت باقی نمونده!
    چرا؟ به این دلیل که اون شیوه قدیمی هستش که باعث برجا موندن اثر تیغ میشه بطوری که در روش سنتی 3خط عمودی(3برش عمودی) میزدنند که این 3خط جاش برای همیشه باقی میمونه
    اما در روش جدیدی که الان بیشتر جاها انجام میدن(بهتره قبلش بپرسید) تعداد زیادی خطوط مورب با فاصله کم از هم زده میشه که به شخصه بعد از حدود 1هفته بطور کامل رفع شد!(البته بستگی به پوست داره بعضی ها شاید دوهفته بعد علامت حجامت بره و...اما چیزی که هست قطعا خواهد رفت!)

در مورد روش yrdمن اطلاعی ندارم اما بنظرم چیزه جالبی میرسه با این توصیف شما
    اما وقتی بشه بی دردسر با ماهی یکبار حجامت انجام داد شاید اینجوری بهتر باشه!
    ببینید نتایجش هست(من در سایتها جستجو کردم) بررسی شده میزان سمومی که از خون حجامت بدست اومده از میزان سمومی که توسط خون گیری به شیوه معمولی بدست اومده 13برابر بیشتر بوده! و این یعنی واقعا عالیه!

اصلا هم مهم نیست شما کم خون باشید یا پرخون! چون ملاک میزان خونی که گرفته میشه نیست حتی اگه به اندازه نصف استکان خون گرفته بشه بازهم تاثیرش رو خواهد گذاشت!

البته اگه طرف کارش درست باشه هیچوقت همینجوری به شما نمیگه بیا حجامت کن 3هفته قبلش باید شربت اخلاط بخورید و چندین ساعت قبلش هم حدودا 4لیوان شربت عسل و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد
    مشکل ماها اینه که یک چیزی میشنویم و ساده قضاوت میکنیم
    درصورتی که حتی ساده ترین موارد هم یکسری اصول و پیش نیاز دارند!

در مورد حس چندش نه برادر/خواهر من ، حس چندش رو فقط تا اندازه ای زالو گذاشتن ایجاد میکنه وگرنه فصد و حجامت چندش آور نیست

درد حجامت هم به دلیل بادکش بینهایت مختصره

خیلی پست من طولانی شد عذرخواهی میکنم اما وظیفه خودم دونستم که منی که واقعا از این شیوه ها جواب گرفتم حق مطلب رو ادا کنم

موفق باشید

فرمایشات شما عالی و درست هست. در مورد بحث جای تیغ حجامت باید بگم که یکی از فامیل که دختر هست و پوستشون تیره یا بهتر بگم برنزه هست جای حجامت هایی که سال ها قبل انجام داده کاملا پیداست خودش خیلی از این بابت ناراحت هست و به خاطر همین افسرده شده و واقعا هم جاش خیلی ناجوره انگار که قبلا ایشون جک باور (در 24) بوده.
    و در مورد خارج شدن سموم قطعا تجربیات و نظرات شما محترمه ولی من چون خودم از یه سری مشکلات خونی و ..... رنج می بردم کلا توسط پزشک به حجامت توصیه شدم ولی با تحقیقات بیشتر و مراجعه به پزشک های فوق تخصص بیماری های خون به من گفتن که حجامت اصولا تاثیری نداره و 99% به صورت بهداشتی انجام نمیشه و یه روش درمانی نیست بلکه تنها یک مکمل درمان هست و بیشتر جنبه تلقین و بزرگداشت حرف گذشتگان رو داره هر چند که یک روش چینی حجامت هست که واقعا موثره ولی من کسی که بلد باشه پیدا نکردم و بنابراین روش yrd بهترین راه بود و خیلی هم جالب بود چون اصلا خونی از رگ خارج نشد بلکه فقط از طریق یونالیزاسیون تمام سموم بدن در 24 ساعت در یک کیسه سرم جمع شد ولی خب اولش چندتا آزمایش خون داشت و در نهایت برای وصل کردن دستگاه باید در بیمارستان بستری باشید و این که دکتر انقدری ماهر باشه که رگ درست رو ببره.در این کار همون طور که میدونید تمام عناصر موجود در بدن از جمله آهن و ..... به صورت یون قرار دارند در این کار ابتدا مثلا تمام یون های سرب بعد به ترتیب بقیه یون های مضر خارج شده و اگر یونی در بدن کم باشد وارد بدن می کنند تا تعادل بدن برقرار شود.

2. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

در مورد شربت انگبین و شراب حلال طب الرضا هم توضیحی بدید
    تا جایی که من میدونم شربت انگبین در واقع همون سرکه انگبین(سکنجبین) خودمون هست
    شیوه تهیه:
    نسبت مساوی سرکه یا اب لیمو ترش+ عسل یا شیره انگور+ آب
    فرضا یک فاشق عسل و یک قاشق اب لیمو ترش بهمراه اب
    البته اینم بگم معمولا عرق نعناع هم بهش یک کمی اضافه میکنن
    کلا این شربت به نوعی تعدیل کننده خوراکی های خنک هست(سردی) دلیل استفاده از سکنجبین موقع مصرف کاهو هم همینه!

حالا اینا در حد اطلاعات من بود شاید هم اشتباه کرده باشم
    اونیکی شربت رو اطلاعی در موردش ندارم متاسفانه

4. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

راستی من میگم که انار و آب انار هم قطعا تاثیر داره و این که نظرتون راجع به پد دفع سموم کینوکی چی هست یه سری میگن خوبه من تا حالا نخریدم لطفا تجربه استفاده ازش رو بگید.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

.
    ولی با تحقیقات بیشتر و مراجعه به پزشک های فوق تخصص بیماری های خون به من گفتن که حجامت اصولا تاثیری نداره و 99% به صورت بهداشتی انجام نمیشه و یه روش درمانی نیست بلکه تنها یک مکمل درمان هست و بیشتر جنبه تلقین و بزرگداشت حرف گذشتگان رو داره هر چند که یک روش چینی حجامت هست که واقعا موثره ولی من کسی که بلد باشه پیدا نکردم
    در مورد این حرفتون توی خود سازمان اانتقال خون هم که برید به تمام در و دیوار زده که حجامت فایده ای نداره و غیر بهداشتی هستش و تاثیر خون دادن رو نداره و ...

اما من که خون دادم هیچ تاثیری رو مشاهده نکردم حالا میخوام یه بار حجامت و امتحان کنم ببینم چطوریه

با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن

7. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

فرمایشات شما عالی و درست هست. در مورد بحث جای تیغ حجامت باید بگم که یکی از فامیل که دختر هست و پوستشون تیره یا بهتر بگم برنزه هست جای حجامت هایی که سال ها قبل انجام داده کاملا پیداست خودش خیلی از این بابت ناراحت هست و به خاطر همین افسرده شده و واقعا هم جاش خیلی ناجوره انگار که قبلا ایشون جک باور (در 24) بوده.
    و در مورد خارج شدن سموم قطعا تجربیات و نظرات شما محترمه ولی من چون خودم از یه سری مشکلات خونی و ..... رنج می بردم کلا توسط پزشک به حجامت توصیه شدم ولی با تحقیقات بیشتر و مراجعه به پزشک های فوق تخصص بیماری های خون به من گفتن که حجامت اصولا تاثیری نداره و 99% به صورت بهداشتی انجام نمیشه و یه روش درمانی نیست بلکه تنها یک مکمل درمان هست و بیشتر جنبه تلقین و بزرگداشت حرف گذشتگان رو داره هر چند که یک روش چینی حجامت هست که واقعا موثره ولی من کسی که بلد باشه پیدا نکردم و بنابراین روش yrd بهترین راه بود و خیلی هم جالب بود چون اصلا خونی از رگ خارج نشد بلکه فقط از طریق یونالیزاسیون تمام سموم بدن در 24 ساعت در یک کیسه سرم جمع شد ولی خب اولش چندتا آزمایش خون داشت و در نهایت برای وصل کردن دستگاه باید در بیمارستان بستری باشید و این که دکتر انقدری ماهر باشه که رگ درست رو ببره.در این کار همون طور که میدونید تمام عناصر موجود در بدن از جمله آهن و ..... به صورت یون قرار دارند در این کار ابتدا مثلا تمام یون های سرب بعد به ترتیب بقیه یون های مضر خارج شده و اگر یونی در بدن کم باشد وارد بدن می کنند تا تعادل بدن برقرار شود.
    والا من در حد تجربیات شخصیم صحبت کردم و اون مسئل ای که شما میفرمایید هم برام خیلی جالب شده این روش دقیقا اسمش چیه؟قاعدتاyrdمخففش هست میتونم اسم کاملش رو بدونم؟
    و اینکه قاعدتا اینکاره هزینه بر و وقتگیر حتما دارای سیستم پیچیده تر و جدیدتری هست بنابراین من و امثال من که احاطه ای نداریم براین موضوع نمیتونیم قضاوت درستی داشته باشیم
    و آیا احتمالا منظورتون یونیزاسیون خون نیست؟ در واقع زدایش یون های موجود در خون باید در اثر یونیزه کردن خون باشه(چیزیه که من فکرمیکنم و مطمئن نیستم)
    یک چیزه متفرقه جالب رو میدونید؟ اگر به مدت چندین روز شما فقط از آب مقطر استفاده کنید به دلیل اینکه یونهای موجود در خون رو از بدن خارج میکنه خواهید مرد!
    شاید ازاین شیوه بعدها بشه استفاده کرد و کاری کرد که فقط یونهای مضر دفع بشن؟!((خیال پردازی ژول ورن گرایانه شد ))
    Last edited by Atghia; 01-02-2013 at 15:39. دليل: تصحیح اشتباه املایی

9. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

والا من در حد تجربیات شخصیم صحبت کردم و اون مسئل ای که شما میفرمایید هم برام خیلی جالب شده این روش دقیقا اسمش چیه؟قاعدتاyrdمخففش هست میتونم اسم کاملش رو بدونم؟
    و اینکه قاعدتا اینکاره هزینه بر و وقتگیر حتما دارای سیستم پیچیده تر و جدیدتری هست بنابراین من و امثال من که احاطه ای نداریم براین موضوع نمیتونیم قضاوت درستی داشته باشیم
    و آیا احتمالا منظورتون یونیزاسیون خون نیست؟ در واقع زدایش یون های موجود در خون باید در اثر یونیزه کردن خون باشه(چیزیه که من فکرمیکنم و مطمئن نیستم)
    یک چیزه متفرقه جالب رو میدونید؟ اگر به مدت چندین روز شما فقط از آب مقطر استفاده کنید به دلیل اینکه یونهای موجود در خون رو از بدن خارج میکنه خواهید مرد!
    شاید ازاین شیوه بعدها بشه استفاده کرد و کاری کرد که فقط یونهای مضر دفع بشن؟!((خیال پردازی ژول ورن رگایانه شد ))
    نه نگو خیال پردازی نیست هر کاری حتما یه روش ساده تر موثرتر و ارزون تری برای انجامش حتما هست. دکتر من حین کار هم از اصطلاح یونالیزاسیون یعنی دادن یون و هم یه اصطلاح دیگه که شاید همین یونیزاسیون به معنی گرفتن یون استفاده می کرد.این لغت کلا تو دهن من نمی چرخه احتمال این که اشتباه بگم یا از لحاظ املایی غلط باشه هست.در مورد مخفف چیه بزار برگه های بیمارستان نگاه کنم مطمنم اون تو نوشته بود.

11. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

راستی من میگم که انار و آب انار هم قطعا تاثیر داره و این که نظرتون راجع به پد دفع سموم کینوکی چی هست یه سری میگن خوبه من تا حالا نخریدم لطفا تجربه استفاده ازش رو بگید.
    در طب سنتی خوردن یک انار کامل صبحها بصورت ناشتا توصیه میشه و قاعدتا هم تاثیر گذار هست

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

محدودیت سنی نداره ؟؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ببخشید چی محدودیت سنی نداره؟

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

ببخشید چی محدودیت سنی نداره؟
    حــجــامت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •