تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: تفاوت حجامت و اهدای خون از دیدگاه طب جدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ツツツ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Թեհրանը

پيش فرض

حتی اگر خود وزیر بهداشت تمام دکترها هم بیان بگن حجامت تاثیری نداره من باز قبول نمیکنم چون تاثیراتش رو به عینه از نزدیک دیدم.هیچ تعصبی هم نسبت به طب سنتی ندارم.
    مثل اینکه من بگم میتونم 5دقیقه نفسم رو حبس کنم و این کار رو هم بکنم ولی کل دنیا بگه نمیشه ولی چون خودم این کارو میکنم حرف کل دنیارو قبول نمیکنم
    دیگه دلیلی برای ادامه دادن از طرف خودم نمیبینم
    موفق باشید
    Last edited by A M ! N; 02-02-2013 at 23:06. دليل: حذف نقل قول

2. 6 کاربر از ツツツ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

باز تاپیک به انحراف کشیده شد دوستان عزیز...

فعلــن تاپیک رو میبندم تا به وضعیت پستهای نامرتبط رسیدگی بشه و آرامش براینجا حاکم بشه.

ولــی یه چیزی بگم ، نیازی نیست که وقتی بحثی انجام میشه به هم دیگه تیکــــه بندازین. شما
    بحث علمیتون رو اینجا بگذارین کاری هم به پستهای هم نداشته باشید؛ مخاطب خودش تشخیص
    میده کدوم درسته؛

ممنون

4. 9 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان گرامی برای کسانی که در سده ی 21 زندگی می کنند سخن گفتن از حجامت و زالو و .. زیاد چالب نیست. در ایران به دلیل لینکه شماری عرب در گذشته های دور ایثن کار را می کردند می خواهند به آن بار علمی بدهند. شما بفرمایید و یک منبع معتبر برون مرزی از دانشنامه های معتبر جهانی بیاورید که حجامت و .. تایید کرده باشه!
    تجربه های شخصی هم اثر تلقین هست و هزار عامل دیگه می تونه تاثیر گذار باشه. دارو نماها رو می شناسید و تاثیرات اون رو ؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان گرامی برای کسانی که در سده ی 21 زندگی می کنند سخن گفتن از حجامت و زالو و .. زیاد چالب نیست. در ایران به دلیل لینکه شماری عرب در گذشته های دور ایثن کار را می کردند می خواهند به آن بار علمی بدهند. شما بفرمایید و یک منبع معتبر برون مرزی از دانشنامه های معتبر جهانی بیاورید که حجامت و .. تایید کرده باشه!
    تجربه های شخصی هم اثر تلقین هست و هزار عامل دیگه می تونه تاثیر گذار باشه. دارو نماها رو می شناسید و تاثیرات اون رو ؟
    به نکته خیلی جالبی اشاره کردی دوست من. بله دارو هایی که دارو نیستن و برای مثال قند هستن و طرف با خودن اونا درمان میشه.

7. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماست من ترشه !
    شما میخواین تاثیرات حجامت (طب سنتی) رو با طب جدید اثبات کنید ! خب هیچ وقت یک دکتر نمیاد بگه کارای من تاثیر نداره برو حجامت کن ...
    شما دارونماها و تلقین رو در درمان موثر میدونید ولی یک روش درمانی چند هزار ساله رو که بسیاری از اون نتیجه گرفتن (حتی اگر گفته دانشمندان و پیشوایان در تاثیرات مثبت اون فاکتور بگیریم و فقط حرف افراد تحت درمان رو قبول کنیم) باز هم بی تاثیر میدونید ؟!

خواهشاً از روی تعصب دینی نظر ندین . همون دانشمندان مسلمان ایرانی که از این روش استفاده و توصیه میکردن بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس برای بکار گیری در طب جدید قرار میگیره .

9. 4 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

همون دانشمندان مسلمان ایرانی که از این روش استفاده و توصیه میکردن بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس برای بکار گیری در طب جدید قرار میگیره .
    دوست عزیز. به باقی بحثتون اصلا کاری ندارم. اما این جمله که نقل قول کردم صرفا یک افسانه ایرانیه و بس. یکی از صد ها خیال بافی ها ما در مورد افتخارات خودمون.

11. 8 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز. به باقی بحثتون اصلا کاری ندارم. اما این جمله که نقل قول کردم صرفا یک افسانه ایرانیه و بس. یکی از صد ها خیال بافی ها ما در مورد افتخارات خودمون.
    دست شما درد نکنه .نباید کلی اشاره میکردید(زمان و موضوع و فرد و شخص و همه و همه).اقلا بگید در مورد حجامت کتب ثبت شده ای نداریم و... همچنین اشاره کنید که منظورتون زمان حال هست نه گذشته.در زمان فعلی هست که حرفی برای گفتن نداریم
    مثال:
    “قانون” سه بار به‏طور کامل و چندین‏بار به‏صورت گزیده به زبان لاتین ترجمه شده است و از اوایل قرن دوازدهم میلادی تقریباً در تمام دانشگاه‏های اروپا کتاب درسی بوده است. در جای‏جای کتاب، تصاویری از اعضا و استخوان‏های بدن نیز کشیده شده است. در حال حاضر تنها پنج نسخه کامل عربی از قانون در جهان ثبت شده‏اند که همگی در کتابخانه‏های اروپا و امریکا نگهداری می‏شوند.

13. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    عزیز میخونی نوشته رو ؟ یا فقط اماده به حمله میای تو تاپیک؟ دیگه انتظار اینکه یه مطلب خونده بشه بعد جواب بهش داده بشه انتظار زیادی نیست . هست ؟

نوشته دوستمون:
    بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس
    یعنی الان داره تدریس میشه

و جمله من در جواب این نوشته است. که هیچ ارتباطی با اینکه چند صد سال پیش داشته تدریس میشده و الان تو کتاب خونه هاشون نگه داری میشه نداره. و در مباحثات تاریخ علم بهش پرداخته میشه.

اگه به من جواب میدی درست بخون بعد جواب بده. اگه نه متن خودتون رو کامل بزارید بدون نقل قول از من .
    همچنین اشاره کنید که منظورتون زمان حال هست نه گذشته.در زمان فعلی هست که حرفی برای گفتن نداریم
    در زمان حال هست اما شما عجله داری.

15. 7 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شرمنده شاید ربطی به بحث نداشته باشه فقط در جواب دوستمون عرض میکنم .
    بله هنوز هم تدریس میشه و هیچ وقت هم افسانه نبوده ، ولی نه به اون شکلی که شما تصور میکنید ! اگر واقعاً فکر میکنید اونها میان اصل کتاب مربوط به یک دانشمند مسلمان رو در دانشگاه های خودشون تدریس میکنن سخت در اشتباهید همون زمان قدیمش هم اینطور نبود . اونها کتاب رو تحریف میکنن ولی ما که میدونیم این کتاب مربوط به کیه ! نمیدونیم ؟

افتخارات در ایران وجود داشته و داره و افسانه نیست متاسفانه ما که داشتیم هیچ کاری نکردیم ولی اونها که نداشتند چنان مستند سازی و تحریف کردند که همه باورکردند .

17. 6 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

حتی اگر خود وزیر بهداشت تمام دکترها هم بیان بگن حجامت تاثیری نداره من باز قبول نمیکنم چون تاثیراتش رو به عینه از نزدیک دیدم.هیچ تعصبی هم نسبت به طب سنتی ندارم.
    مثل اینکه من بگم میتونم 5دقیقه نفسم رو حبس کنم و این کار رو هم بکنم ولی کل دنیا بگه نمیشه ولی چون خودم این کارو میکنم حرف کل دنیارو قبول نمیکنم
    دیگه دلیلی برای ادامه دادن از طرف خودم نمیبینم
    موفق باشید
    قبول دارم حرف ایشون رو
    البته اهدای خون هم یه خوبی داره که کلیه ازمایشها رو رایگان ازت میگیرن

19. این کاربر از Drug Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •