این مگس پران و که همه دارن و باش درگیرن مهم نیس زیاد قرمزی چشمم احتمالا ماله کامپیوتره من وفتی زیاد پای کامپیوتر میشینم اینجوری میشم البته گوشه چشمام قرمز میشه
این مگس پران و که همه دارن و باش درگیرن مهم نیس زیاد قرمزی چشمم احتمالا ماله کامپیوتره من وفتی زیاد پای کامپیوتر میشینم اینجوری میشم البته گوشه چشمام قرمز میشه
خواهش میکنم دوست عزیز...
خوب پس منشا مگس پران چشمتون مشخص شد......علتش:التهاب چشم و نزدیک بینی.....
برای منم فقط تو چشمه راسته
سعی کن استفاده از مانیتور رو کم کنی......
هر وقت علائم التهاب چشم رو داشتی از قطره ها استفاده کن.....
همون طور که تو صفحه ی قبلم گفتم اگر تعداد مگس پران ها زیاد شد و همراهش جرقه و تاری دید هم اضافه شد....باید به
پزشک متخصص مراجعه کنید....چون احتمال آسیب به شبکیه وجود داره
بازم اگه سوالی بود در خدمتم........
خانم دکتر . روزی چند ساعت استفاده از کامپیوتر رو توصیه میکنید ؟
Eblis 2011 عزیز من دکتر نیستم.......فقط تجربیاتی که دارم رو با دوستان به اشتراک میزارم....
اگه مجبوری با کامپیوتر کار کنی ..........روزی 5 تا 7 ساعت بسته به نوع کارت...البته همون طور که خودتون گفتین
به ازای هر یک ساعت کار لازمه یک ربع استراحت داشته باشین......که این استراحت همراه با ورزش چشم هم که باشه خیلی مفید تره...
ممنون دکتر جان . شما مطبتون کجاست ؟
ورزش چشم چطوریاس ؟![]()
راستی کسانی که جرقه و نور می بینن ، میشه بگن دقیقا چه حالتی داره و دقیقا چی می بینن و مثلا چقدر طول میکشه. . ؟
اولش که داشت این بیماری شروع میشد براشون ، چطوری بود و چقدر پیشرفت داشته ؟
ورزش چشم:
1- سر رو ثابت نگه دارید....یه وسیله ساده مثل مداد یا خودکار رو مقابل چشم نگه دارید....حا لا این خودکار رو آهسته به سمت چپ-راست
بالا و پایین حرکت بدید و سعی کنید حرکت خودکار رو با چشمتون دنبال کنید و سر باید کاملا ثابت باشه......این حرکت رو میتونید 5 تا 10
بار انجام بدید.....
2-چشم رو 5 بار در جهت حرکت عقربه های ساعت و 5 بار خلاف جهت حرکت عقربه های ساعت حرکت بدید(بیشتر از 5 بار انجام ندید
چون دچار سرگیجه میشید)
3-به مدت 3 تا 5 ثانیه به نوک بینی یا گونه ی خودتون گاه کنید و بعد چشمتون رو ببندید این کار رو 5 بار تکرار کنید....
این ورزشهایی که رعنا جان ارائه کردند به طور مهمی برای درمان تنبلی چشم هم کاربرد داره.
مگه تنبلی چشم هم درمان میشه ؟؟؟
تا سن نهایت 9 سالگی اگه بشه با روشهای خاصی ممکنه بشه تنبلی چشم رو درمان کرد ولی بعد از اون نه
تنبلی چشم بازگشت پذیر نیست. متاسفانه
پ ن : تنبلی چشم با عیوب انکساری تفاوت داره.
کلا ورزش های چشم و ... بیشتر برای جلوگیری از خسته شدن چشم هستن و رو تنبلی چشم اثری ندارن.
بله تنبلی چشم درمان داره....
اگر به طور مادرزادی باشه حتما باید تا 10-9 سالگی درمان بشه.....
و در واقع عیوب انکساری و انحراف چشم هست که باعث به وجود اومدن این مشکل میشه...........
ورزش های چشم برای درمان :انحراف چشم- خستگی چشم- تنبلی چشم-تقویت ماهیچه چشم و.... هست.
اما تنبلی چشم میتونه در سنین بالا هم به وجو بیاد.............
تو بعضی از کارها لازمه که فرد از یه چشمش استفاده کنه ...در نتیجه باعث میشه که چشمی که در واقع بیکاره دچار تنبلی چشم
بشه.......
اتفاقا دیروز درباره ی این مسئله از مربی مون سوال پرسیدم گفت:
که برای درمان تنبلی هم می شه از این حرکات استفاده کرد ...هم از درمان معروف تنبلی چشم یعنی:بستن چشم سالم
و کار کشیدن از چشم بیمار........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)