خب مسئله اينجاست اگر يكي رو دعوت كني يكي ديگه رو دعوت نكني بعدا ناراحتي پيش مياد پس من نظرم اينه كه مراسم كوچيك باشه در زمان عقد ولي در حد 150 نفر مثلا قوم و خويش دو طرف بيان و بس
نظر شما چيه؟؟
با تشكر
خب مسئله اينجاست اگر يكي رو دعوت كني يكي ديگه رو دعوت نكني بعدا ناراحتي پيش مياد پس من نظرم اينه كه مراسم كوچيك باشه در زمان عقد ولي در حد 150 نفر مثلا قوم و خويش دو طرف بيان و بس
نظر شما چيه؟؟
با تشكر
سلام دوست عزیز
در این ک مجلسی باید گرفته بشه تصمیم با خودتون و همسر و خانوادهاتونه///اصلا نگران حرف مردم نباش...مردم همیشه و همه جا حرف میزنند.تو ایران بیشتر حرف منفی میزنند...
به نظرم اگه تو مراسم عروسی سعی کنی فقط و فقط فامیلهای درجه 1 رو دعوت کنی خیلی از خرجهای عروسی کم میشه..فامیلهای دور هم اگه تونستن و خواستن میتونن برای دیدن عروس و داماد و دادن هدیه هاشون به خونشون بیان...
در مورد سفر هم بگم که سفر زیارتی میتونه پربارتر باشه و پربرکت تر...واقعا 20 میلیون خرج 1 شب کار احمقانه ای میتونه باشه که فرهنگ غلط باعث بوجود اومدنش شده...وگرنه سنتها خیلی هم زیبا هستند...جامعه و افرادی که دارن توش زندگی میکنند این خرجهای گزاف رو به ما و در اصل به خودشون تحمیل کردن
نمیدونم چرا ما ایرانی ها انقدر ضعیف هستیم...واقعا چشم و هم چشمی و خرجهای بیهوده عروسی برای اینکه از دیگران کم نیاورده باشیم پست ترین کار دنیاست..
هر کسی یکبار عروس یا داماد میشه .... همه چیو باید تجربه کرد . عروسی بگیر ... به وقتش ماشینم میخری و اینقدر با خانومت سفر بری که بالا بیاری ....
هر جورم باشه عروسی به نظرم بگیری بهتره .
+
این آقایون یا خانومی که میان میگن عروسی نگیر دارن شعار میدن ....
استارتر تایپک آیا حاضری از افرادی که نظر دادن بپرسی که اگه شما جای من بودی چه میکردی ؟
حاضر بودی واسه خودتم همین اتفاق بیفته و عروسی نگیری ؟
خیلیا با این نیت نظر میدن که مال من که نیست ، میگم برو مسافرت ..... حالا که نوبت خودشون میشه این حرفا میره کنار .
Last edited by Eblis 2011; 10-01-2013 at 01:05.
سلام
دوست عزیز کاشکی واقعا با 10 میلیون که شما گفتی قضیه حل بود که دیگه واقعا غمی نبود ولی ...
به هرحال نظر منم اینه که پیش خودت فکر کن عروسی باید بگیری برای چی که بعدش همه بشینن بگن آفرین عجب عروسی بود و ... و شما هم با حرف مردم دلت خوش باشه و یا اینکه با تمام سنگ تمومی که گذاشتی بشنوی یه سری گفتن این چه عروسه بود و نارحتت کنن و ...
حالا شما و همسر آیندتون اگر حرف مردم و فامیل ها خیلی برات مهمه به هر دلیلی و فکر میکنی که اگر با یه عروسی مفصل میتونی تا آخر عمر با حرف مردم خودت و خانومت رو خوشحال کنی این کار کن ولی اگر این چیزها برات اهمیت نداره و فکر میکنی میتونی خوشحال بودن با همسرتون رو از طریق مسافرت یا خرید ماشین یا با هر چیز دیگه ای که خوشحالتون میکنه انجام بدی اون کار رو انجام بده
نظرم هم اینکه (اگر از لحاظ مسکن مشکلی نداری) به جای اینکه پولت رو یه دفع بدی بری مسافرت خارج که اینم خیلی خوبه میتونی طوری برنامه ریزی کنی که هر ماه با خانومت بری یه شهر مسافرت حالا بزار مردم هرچی میگن بگن مهم اینه که شما از زندگیت لذت ببری خوب بعضی هام هم با حرف های مردم در مورد زندگی خودشون از زندگی لذت میبرن و اگر اون حرف ها باب میلشون نباشه زندگیشون میشه عذاب .
سلام دوستان
ممنون بابت نظراتتون
اکثرا با نگرفتن موافق بودن و همچنین خودم فقط موندم اگر بفهمم عروس خانم بخواد بگیره چاره چیه؟؟؟ فرض کنید توضیح دادم و توجیه نشد چه می شه کرد؟؟؟
می خوام نظر سنجی اضافه کنم به تاپیک ولی گزینه ش رو نمی بینم
از کجا می تونم نظر سنجی اضافه کنم به تاپیک؟؟
با تشکر
اگه ایشون بخوان بگیرن باید بگیرید دیگه! اصلا دنبال این نباشید که توجیه کنیدنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه راضی شون هم بکنید بعدا با دیدن یک عروسی حسرت میخوره! از اون بدتر شما رو مقصر میدونه
اینم حرف حسابیه
دوستان بازم بیان نظر بدن مخصوصا اونایی که ازدواج کردن و عروسی نگرفتن
با تشکر
فامیلای دور فقط واسه دادن هدیه بیان و برن ؟؟؟!!!! آره میتونی تو کارت بنویسی فقط واسه دادن هدیه مراجعه شود
فرهنگ غلط نیست این رسم عروسی !!! خرج و مخارج بالاست ربطی به فرهنگ نداره آخه
آقا عروسیت رو بگیر با مهمانای کمتر و خرج کمتر ،اینجوری هیچ حرف و حدیثی باقی نمیمونه ، هم خودت راضی هستی هم مهمانا هم خانواده شما و عروس خانوم ،، صلوات ،،،
موافقم
حالا مثلا می شه روز عقد این مهمونی رو گرفت یا باید به اسم عروسی یه روز دیگه گرفت؟؟؟
با تشکر
مراسم عقد رو توی دفتر خونه با حضور فامیلای دجه یک بگیرینحالا مثلا می شه روز عقد این مهمونی رو گرفت یا باید به اسم عروسی یه روز دیگه گرفت؟؟؟
و بعد مراسم عروسی کم خرجی بگیرین که همه چی بدون حرف و حدیث تموم شه
این عروسیا که همش شده چشم و هم چشمی
هر چی جمعتر بهتر هم زیر بار خرجای یه شبه الکی نمیرین هم میتونین پس انداز خوبی داشته باشین
البته اگر هم بخواین برای خودتون خرج کنین میشه
با داشتن بهترین فیلمبردار و بهترین آتلیه و بهترین تالار و ...(من اینو بیشتر میپسندم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)