تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: بی حوصلگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام بر ابلیس عزیز

عزیز من نمیدونم روزی چند ساعت پای پی سی هستی ولی این رو میدونم که اگر خیلی زیاد پای پی سی بشینی به مرور باعث سر دردهای شدید و بی حوصلگی و خستگی های مفرط و به مرور حتی باعث عصبی شدن میشه مخصوصا اگر بهش بی خوابی و سایر شرایط بد و خوب زندگی خصوصی رو اضافه کنی (که همه کم و بیش این شرایط بد و خوب رو توی زندگیشون دارند)

من خودم یکی از بزرگترین آرزوهام که توی یه تاپیک دیگه هم گفتم اینکه کاشکی میشد برم یه هفته ای یه جایی دور از هر چی پی سی و موبایل و تی وی و ... حتی جایی که هیچ بنی بشری نبود فقط یه هفته زندگی میکردم و فقط نفس میکشیدم ... زندگی کردن توی شهرهای بزرگ و شلوغ و این زندگی ماشینی به مرور ادم رو تبدیل به ادم آهنی میکنه و احساسات رو از بین میبره اون موقعست که آدم به مرور از درون حس بی حوصلگی و بی قراری و ... حتی عصابنیت بهش دست میده چرا که روح آدم از درون داره فریاد میزنه از این طرز زندگی و از این نا آرامی ها و چیزهایی که خودت هم گفتی توی جامعه می بینی و ... خسته شدم و ...

دوستان بیشتر چیزها رو مثل ورزش کردن و ... گفتن منم چیزی که به ذهنم میرسه اینکه تا جایی که خودت صلاح میدونی از پی سی و موبایل و تی وی و ... یه کم دور شو و جاهایی برو که بهت یه کم بیشتر آرامش بده و همراه با سکوت باشه و البته در مورد عصبانیتت اینکه یکی از دوستان گفت ورزش رزمی خیلی درست گفت ورزش رزمی که توش مبارزه داشته باشی و بتونی اونجا خشمت رو تخلیه کنی خیلی بهت کمک میکنه و البته مراقب باش که خارج از محیط نت خشمت خدایی نکرده باعث ایجاد دردسر نشه (البته اگردر اون حد باشه )

در مورد ناعدالتی کاملا درکت میکنم (مراجعه شود به امضا ء) و اینکه سعی میکنی حرفت رو برنی و یا حقت رو هم بگیری تحسینت میکنم چون خیلی ها رو میشناسم (البته توی دنیای واقعی ) انقدر توی سرشون زدن و صداشون در نیومده به نوعی به این زندگی کردن عادت کردن اگرچیزی از نظرت شما ارزش به حساب میاد که از بابت اون ممکنه خیلی چیزها رو از دست بدی یا شرایطت بد بشه ولی بقیه برای اون کار شما خیچ ارزشی قائل نباشن شما اهمیت نده و فقط به ارزش های خودت مثل همین نادیده نگرفتن بی عدالتی عمل کن

بلا نسبت دوستان این تاپیک ممکنه خیلی ها این حرفات رو درک نکنن چرا که نفسشون از جای گرم در میاد و تو شرایطش نبودن و فکر میکنند خودشون بدترین شرایط عالم رو داشتن و شاید خیلی از حرف های شما برای اونا مفهومی نداشته باشه پس اینکه بخوای دیگران رو قانع کنی که ارزش های شما هم از نظر اونا ارزش شناخته بشه کار بی فایدست چرا که عقاید و سلیقه ها متفاوته و البته مهمتر از اون شرایط آدمها با هم فرق میکنه و محیطی که توش بزرگ شدن و ...

ایشااله که موفق باشی عزیز
    سلام بر شما دوست گلم . نکات جالبی گفتی . دلم نیومد فقط ی تشکر خالی بزنم . نیاز بود حتما ازت صمیمانه تشکر کنم . صحبتات تا حدود زیادی راجع ب من صدق میکنه . ممنون . فقط نبینم دیگه پیشم ازین شکلک ها استفاده کنیا
    Last edited by Eblis 2011; 02-01-2013 at 02:51.

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان شما زمانی که اعصابتون خرده و کلافه و بی حوصله هستین چیکار میکنین ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من تازه تاپیکت رو دیدم
    من الان 9 ماهه که اینطوری هستم.کاملا کلافه و بی حوصله.ورزش هم نمیکنم و یه جورایی حالش رو ندارم.اصلا حال هیچ کاری رو ندارم.باورت نمیشه که به زور رفتم برای خودم یکی دو ماه پیش بعد از یک سال لباس خریدم.منی که هر فصل لباس جدید میگرفتم ببینم کارم به کجا رسیده.به زور درسامو میخونم.دلیلش رو هم میدونم چیه.از وقتی که یه نفر (که بینهایت دوستش داشتم)از زندگیم رفت اینطوری شدم.به معنای واقعی کلمه میتونم بگم داغونم.
    منتظر یه اتفاق خوبم تو زندگیم اما هنوز رخ نداده.با اینکه 9 ماه شده اما هنوز نتونستم فراموشش کنم و فکر نمیکنم بتونم اصلا اینکارو انجام بدم

5. 5 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من تازه تاپیکت رو دیدم
    من الان 9 ماهه که اینطوری هستم.کاملا کلافه و بی حوصله.ورزش هم نمیکنم و یه جورایی حالش رو ندارم.اصلا حال هیچ کاری رو ندارم.باورت نمیشه که به زور رفتم برای خودم یکی دو ماه پیش بعد از یک سال لباس خریدم.منی که هر فصل لباس جدید میگرفتم ببینم کارم به کجا رسیده.به زور درسامو میخونم.دلیلش رو هم میدونم چیه.از وقتی که یه نفر (که بینهایت دوستش داشتم)از زندگیم رفت اینطوری شدم.به معنای واقعی کلمه میتونم بگم داغونم.
    منتظر یه اتفاق خوبم تو زندگیم اما هنوز رخ نداده.با اینکه 9 ماه شده اما هنوز نتونستم فراموشش کنم و فکر نمیکنم بتونم اصلا اینکارو انجام بدم
    سلام دوست گلم .

ممنون که در بحث شرکت کردی . ولی من اصلا مسئله ام سر عشق و عاشقی و دختر نیست . چون عواقبش رو میدونستم ... یه چیزایی تو مایه های تو که الان اینجوری شدی . من اصلا عاشقی و اینا نیست اما حس و حال تورو دارم با یه تغییر اونم اینکه من ورزش میکنم اما بازم اینجوری بی حوصلم .

دلیلش رو نمیدونم . بعضی ها میگن از نت و موبایل و این چیزا کمی دوری کن و یا حداقل کمتر بیا نت . اما ما نسلی هستیم که با این چیزا بزرگ شدیم . اگه یه روزی نت نباشه و یا قطع باشه انگار یه چیزی گم کردیم به قول یک جمله که میگه :

دیشب اینترنتم قطع شدرفتم یه ذره با خانواده نشستم،باهاشون آشنا شدمبه نظر آدماى خوبى میان

7. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Maximum-Dev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من تازه تاپیکت رو دیدم
    برو دنبالش
    یا اینکه تا آخر عمر این حس باهات میمونه حتی اگه یکی بهترشو پیدا کنی.

9. این کاربر از Maximum-Dev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام.
    من ارشد این حالت رو دارم! اگه یکی دم خونه تیکه تیکه کنن حوصله ندارم پاشم بینم کیه،من ۱ سالی هست اینطوریم.مطمینم روحیه و اعصاب هست اما کامپیوتر و امواج موبایل تشدیدش میکنه.
    حداقل ۱۱ساعت روزی با تبلت و لبتاب و موبایل سرکار دارم.

Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2

11. 2 کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برو دنبالش
    یا اینکه تا آخر عمر این حس باهات میمونه حتی اگه یکی بهترشو پیدا کنی.
    بالای 50 بار رفتم دنبالش
    بعدا فهمیدم که ازدواج کرده

13. 3 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام.
    من ارشد این حالت رو دارم! اگه یکی دم خونه تیکه تیکه کنن حوصله ندارم پاشم بینم کیه،من ۱ سالی هست اینطوریم.مطمینم روحیه و اعصاب هست اما کامپیوتر و امواج موبایل تشدیدش میکنه.
    حداقل ۱۱ساعت روزی با تبلت و لبتاب و موبایل سرکار دارم.

Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2

سلام

یه بار رفته بودم عطر بخرم ، طرف خیلی حرفه ای بود ، قبله اینکه عطر رو انتخاب کنم یه سری سوالها در مورد سن ، شغل ، طبع و .... میپرسید .
    وقتی خواستم برای خودم بخرم ، گفتم رشتم کامپیوتره ولی فلان عطر رو میخوام ، گفت اون عطر به دردت نمیخوره ، ما بررسی کردیم ، کسایی که در روز زیاد با کامپیوتر سرو کار دارن اعصابش زودتر خورد میشه و اکیدا باید از عطر های تند خودداری کنن . ( تشدید میکنه )

موفق باشید.

15. 5 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Maximum-Dev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بالای 50 بار رفتم دنبالش
    بعدا فهمیدم که ازدواج کرده
    اوه
    پس چاره ای نیست..

آخه هر شروعی یه پایانی داره
    و هر پایانی یه شروع دیگه داره

الآن شما جمله دومی هستی.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مشکل من اینه که نمیتونم به شروع دیگه فکر کنم.اصلا نمیتونم به کس دیگه ایی فکر کنم.توی این ۹ماه خیلی سعی کردم اما نشد و فکر میکنم کسی باشه که شرایط منو درک کنه دیگه پیدا نمیشه.
    واقعا حس تنهایی خیلی بده

18. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •