سلام بر شما دوست گلم . نکات جالبی گفتی . دلم نیومد فقط ی تشکر خالی بزنم . نیاز بود حتما ازت صمیمانه تشکر کنم . صحبتات تا حدود زیادی راجع ب من صدق میکنه . ممنون .فقط نبینم دیگه پیشم ازین
شکلک ها استفاده کنیا
![]()
سلام بر شما دوست گلم . نکات جالبی گفتی . دلم نیومد فقط ی تشکر خالی بزنم . نیاز بود حتما ازت صمیمانه تشکر کنم . صحبتات تا حدود زیادی راجع ب من صدق میکنه . ممنون .فقط نبینم دیگه پیشم ازین
شکلک ها استفاده کنیا
![]()
Last edited by Eblis 2011; 02-01-2013 at 02:51.
دوستان شما زمانی که اعصابتون خرده و کلافه و بی حوصله هستین چیکار میکنین ؟
من تازه تاپیکت رو دیدم
من الان 9 ماهه که اینطوری هستم.کاملا کلافه و بی حوصله.ورزش هم نمیکنم و یه جورایی حالش رو ندارم.اصلا حال هیچ کاری رو ندارم.باورت نمیشه که به زور رفتم برای خودم یکی دو ماه پیش بعد از یک سال لباس خریدم.منی که هر فصل لباس جدید میگرفتم ببینم کارم به کجا رسیده.به زور درسامو میخونم.دلیلش رو هم میدونم چیه.از وقتی که یه نفر (که بینهایت دوستش داشتم)از زندگیم رفت اینطوری شدم.به معنای واقعی کلمه میتونم بگم داغونم.
منتظر یه اتفاق خوبم تو زندگیم اما هنوز رخ نداده.با اینکه 9 ماه شده اما هنوز نتونستم فراموشش کنم و فکر نمیکنم بتونم اصلا اینکارو انجام بدم
سلام دوست گلم .
ممنون که در بحث شرکت کردی . ولی من اصلا مسئله ام سر عشق و عاشقی و دختر نیست . چون عواقبش رو میدونستم ... یه چیزایی تو مایه های تو که الان اینجوری شدی . من اصلا عاشقی و اینا نیست اما حس و حال تورو دارم با یه تغییر اونم اینکه من ورزش میکنم اما بازم اینجوری بی حوصلم .
دلیلش رو نمیدونم . بعضی ها میگن از نت و موبایل و این چیزا کمی دوری کن و یا حداقل کمتر بیا نت . اما ما نسلی هستیم که با این چیزا بزرگ شدیم . اگه یه روزی نت نباشه و یا قطع باشه انگار یه چیزی گم کردیم به قول یک جمله که میگه :
دیشب اینترنتم قطع شدرفتم یه ذره با خانواده نشستم،باهاشون آشنا شدمبه نظر آدماى خوبى میان
برو دنبالش
یا اینکه تا آخر عمر این حس باهات میمونه حتی اگه یکی بهترشو پیدا کنی.
سلام.
من ارشد این حالت رو دارم! اگه یکی دم خونه تیکه تیکه کنن حوصله ندارم پاشم بینم کیه،من ۱ سالی هست اینطوریم.مطمینم روحیه و اعصاب هست اما کامپیوتر و امواج موبایل تشدیدش میکنه.
حداقل ۱۱ساعت روزی با تبلت و لبتاب و موبایل سرکار دارم.
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
بالای 50 بار رفتم دنبالش
بعدا فهمیدم که ازدواج کرده![]()
سلام
یه بار رفته بودم عطر بخرم ، طرف خیلی حرفه ای بود ، قبله اینکه عطر رو انتخاب کنم یه سری سوالها در مورد سن ، شغل ، طبع و .... میپرسید .
وقتی خواستم برای خودم بخرم ، گفتم رشتم کامپیوتره ولی فلان عطر رو میخوام ، گفت اون عطر به دردت نمیخوره ، ما بررسی کردیم ، کسایی که در روز زیاد با کامپیوتر سرو کار دارن اعصابش زودتر خورد میشه و اکیدا باید از عطر های تند خودداری کنن . ( تشدید میکنه )
موفق باشید.
اوه
پس چاره ای نیست..
آخه هر شروعی یه پایانی داره
و هر پایانی یه شروع دیگه داره
الآن شما جمله دومی هستی.
مشکل من اینه که نمیتونم به شروع دیگه فکر کنم.اصلا نمیتونم به کس دیگه ایی فکر کنم.توی این ۹ماه خیلی سعی کردم اما نشد و فکر میکنم کسی باشه که شرایط منو درک کنه دیگه پیدا نمیشه.
واقعا حس تنهایی خیلی بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)