تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: کمک برای خرید هارد اکسترنال 1 ترابایت با کیفیت به همراه USB3 (اساتید نظر بدهند....)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا اتا من از فلش 2 گیگ تست گرفتم و نتیجه رو مشاهده میکنید. (هر دو یک جور سرعت داره) حال راهی هست که بتونیم بفهمیم مشکل از پاوره یا از مادربورد؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین ورژن بایوس موجود در سایت مربوط به سال 2009 هست . اگر ورژن بایوس مادربردتان پایینتر هست پیشنهاد میکنم که با رعایت نکات ایمنی و احتیاطی آپدیت کنید (حداقل یک درصد احتمال خرابی مادربرد به خاطر آپدیت اشتباه باید در نظر بگیرید) . البته ورژنی که در سایت اصلی هست برای حل مسئله دیگر هست تا مشکلی که شما دارید (Fix show overclock fail message in POST) .

بعنوان آخرین راه و مطمئن ترین راه حل ، خرید یک کارت USB3 و نصب آن بر روی یکی از اسلاتهای خالی (PCI Express ×1) مادربرد هست .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

روی مین در قسمت اسلاتهای خالی سه قسمت هست که با نامهای pc1 pc2 pc3 مشخص شده .آیا منظورتون هیمن هاست.یا مادربورد من قابلیت پشتیبانی از کارت usp3 رو نداره؟

داره خودمونی میشه Kom_eil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 2 تا seagate backup plus دارم یکی 500 گیگ و دیگری 1 ترا ...
    500 گیگ به PS3 وصله و 1 ترا دم دستی هست...
    سرعت عالی، شناسایی عالی ضد ضربه هم نیست مهمتر از همه 1 سال گارانتی سازگار داره که گارانتی معتبریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر شما هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن دیجیتال با قیمت 249 هزار تومن می ارزه؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی مین در قسمت اسلاتهای خالی سه قسمت هست که با نامهای pc1 pc2 pc3 مشخص شده .آیا منظورتون هیمن هاست.یا مادربورد من قابلیت پشتیبانی از کارت usp3 رو نداره؟
    مادربرد شما اگر Biostar p31b-a7 باشد پس یک اسلات PCI Express ×16 دارد که برای VGA هست و همچنین دارای دو اسلات PCI Express ×1 و سه اسلات PCI هست (طبق مشخصاتی که در سایت سازنده هست) . اکثر کارتهای usb3 که دیدم متناسب با اسلات PCI Express ×1 بوده . شاید برای PCI هم پیدا بشودکه با وجود دو اسلات PCI Express ×1 ضرورتی ندارد مگر اینکه از اسلاتها برای کارت دیگری استفاده کرده باشید و پر باشند .

در عکس زیر کارت usb3 (برد آبی رنگ) که برای PCI Express ×1 هست دیده میشود در زیر آن کارت SATA هست که برای PCI Express ×4 میباشد .

به نظر شما هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن دیجیتال با قیمت 249 هزار تومن می ارزه؟!
    قیمتها متغیر هست و بستگی داره که از کجا میخرید . شاید ارزانتر هم پیدا بشود یا اینکه همین 249 هزار تومن ارزانترین باشد ولی مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 08-05-2014 at 12:40.

8. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله اتا خان دو اسلات کوچک رو دقت نکرده بودم الان دیدم موجوده.و آیا بعد از وصل کردن کارت USB3 احتیاجی به نصب نرم افزار خاصی هست یا خیر؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله اتا خان دو اسلات کوچک رو دقت نکرده بودم الان دیدم موجوده.و آیا بعد از وصل کردن کارت USB3 احتیاجی به نصب نرم افزار خاصی هست یا خیر؟
    معمولاً به همره این کارت ، یک CD درایور هم موجوده که بایستی نصب بشود .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •