آقا اتا من از فلش 2 گیگ تست گرفتم و نتیجه رو مشاهده میکنید. (هر دو یک جور سرعت داره) حال راهی هست که بتونیم بفهمیم مشکل از پاوره یا از مادربورد؟
![]()
آقا اتا من از فلش 2 گیگ تست گرفتم و نتیجه رو مشاهده میکنید. (هر دو یک جور سرعت داره) حال راهی هست که بتونیم بفهمیم مشکل از پاوره یا از مادربورد؟
![]()
آخرین ورژن بایوس موجود در سایت مربوط به سال 2009 هست . اگر ورژن بایوس مادربردتان پایینتر هست پیشنهاد میکنم که با رعایت نکات ایمنی و احتیاطی آپدیت کنید (حداقل یک درصد احتمال خرابی مادربرد به خاطر آپدیت اشتباه باید در نظر بگیرید) . البته ورژنی که در سایت اصلی هست برای حل مسئله دیگر هست تا مشکلی که شما دارید (Fix show overclock fail message in POST) .
بعنوان آخرین راه و مطمئن ترین راه حل ، خرید یک کارت USB3 و نصب آن بر روی یکی از اسلاتهای خالی (PCI Express ×1) مادربرد هست .
روی مین در قسمت اسلاتهای خالی سه قسمت هست که با نامهای pc1 pc2 pc3 مشخص شده .آیا منظورتون هیمن هاست.یا مادربورد من قابلیت پشتیبانی از کارت usp3 رو نداره؟
من 2 تا seagate backup plus دارم یکی 500 گیگ و دیگری 1 ترا ...
500 گیگ به PS3 وصله و 1 ترا دم دستی هست...
سرعت عالی، شناسایی عالی ضد ضربه هم نیستمهمتر از همه 1 سال گارانتی سازگار داره که گارانتی معتبریه
به نظر شما هارد اکسترنال 1 ترابایت وسترن دیجیتال با قیمت 249 هزار تومن می ارزه؟!
مادربرد شما اگر Biostar p31b-a7 باشد پس یک اسلات PCI Express ×16 دارد که برای VGA هست و همچنین دارای دو اسلات PCI Express ×1 و سه اسلات PCI هست (طبق مشخصاتی که در سایت سازنده هست) . اکثر کارتهای usb3 که دیدم متناسب با اسلات PCI Express ×1 بوده . شاید برای PCI هم پیدا بشودکه با وجود دو اسلات PCI Express ×1 ضرورتی ندارد مگر اینکه از اسلاتها برای کارت دیگری استفاده کرده باشید و پر باشند .
در عکس زیر کارت usb3 (برد آبی رنگ) که برای PCI Express ×1 هست دیده میشود در زیر آن کارت SATA هست که برای PCI Express ×4 میباشد .
قیمتها متغیر هست و بستگی داره که از کجا میخرید . شاید ارزانتر هم پیدا بشود یا اینکه همین 249 هزار تومن ارزانترین باشد ولی مدلی که انتخاب کردید گزینه مناسبی هست .
Last edited by ata.royalfalcon; 08-05-2014 at 12:40.
بله اتا خان دو اسلات کوچک رو دقت نکرده بودم الان دیدم موجوده.و آیا بعد از وصل کردن کارت USB3 احتیاجی به نصب نرم افزار خاصی هست یا خیر؟
معمولاً به همره این کارت ، یک CD درایور هم موجوده که بایستی نصب بشود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)