تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما هر چند وقت یکبار به حمام میروید؟

راي دهنده
100. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • روزی ۲ یا ۳ بار

4 4.00%
  • هر روز (روزی ۱ بار)

15 15.00%
  • هر ۲ روز یکبار

38 38.00%
  • هر 3 روز یکبار

18 18.00%
  • هر 4 روز یکبار

5 5.00%
  • هر 5 روز یکبار

0 0%
  • هفته‌ای یکبار

7 7.00%
  • ترتیب مشخصی ندارد (گاهی اوقات در فاصله زمانی کوتاهی و گاهی دیر...)

13 13.00%
صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: حمام !

داره خودمونی میشه aryamtz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران.!!کاش نبودم اینجا

پيش فرض

من شنیدم واسه اعصاب هم خوبه و آرامش بخشه .... تو یه فیلم دیدم میگفت گاوا رو قبل از سلاخی از تو یه تنگنای کوچیک با آب سرد رد میکنن تا آروم تر باشن ...!

البته بلا نسبت ما ادمها.

2. 2 کاربر از aryamtz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    اقا من تقریبا دو روز یه بار حمام میکنم و بیشترین فعالیتم راه رفتن تو خونه و نهایتا تایپ کردن هستش!!!! حالا فوقش تا دم در برم و سوار ماشین بشم و کولر روشن برم به جایی که میخوام برم.... بنابراین عرق نمی‌کنم...
    ولی متاسفانه اکثر اوقات احساس میکنم که بوی عرقم میاد و همیشه خودم رو تو جمع جمع میکنم و نمی‌تونم راحت باشم... حتی حمام روزانه رو هم یه مدت تست کردم ولی نتیجه‌ای نگرفتم!!...

همچنین می‌تونم بگم که بعضی اوقات که از حموم میام بیرون و دارم خودم روخشک میکنم، اگر از صابون استفاده نکرده باشم زیر بغلم بوی عرق میده!!( چه وقتی موها رو گرفته باشم چه وقتی نگرفتم!!) چیکار کنم؟!
    عاخه چرا من اینجوریم؟! یا خودم حس میکنم فقط هان؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @

اگه یه مدت برین باشگاه خوب فعالیت کنید بدنتون تنظیم میشه.

5. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام....
    اقا من تقریبا دو روز یه بار حمام میکنم و بیشترین فعالیتم راه رفتن تو خونه و نهایتا تایپ کردن هستش!!!! حالا فوقش تا دم در برم و سوار ماشین بشم و کولر روشن برم به جایی که میخوام برم.... بنابراین عرق نمی‌کنم...
    ولی متاسفانه اکثر اوقات احساس میکنم که بوی عرقم میاد و همیشه خودم رو تو جمع جمع میکنم و نمی‌تونم راحت باشم... حتی حمام روزانه رو هم یه مدت تست کردم ولی نتیجه‌ای نگرفتم!!...

همچنین می‌تونم بگم که بعضی اوقات که از حموم میام بیرون و دارم خودم روخشک میکنم، اگر از صابون استفاده نکرده باشم زیر بغلم بوی عرق میده!!( چه وقتی موها رو گرفته باشم چه وقتی نگرفتم!!) چیکار کنم؟!

سلام

حموم که میری حتما از صابون یا شامپو بدن برای شستشو استفاده کن

همچنین استفاده از سیگار و مصرف غذاهایی که دارای سیر وادویه زیاد هستن ...تاثیر مستقیمی رو بوی عرق بدن دارن

اگر از دئودورانت ها و در کل ضد عرق هایی که استفاده میکنی نتیجه نگرفتی.....از زاج پودر شده استفاده کن خیلی خوب جواب میده..

7. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام....

از وان استفاده کن

9. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

از خوشبو کننده ها و مواد ضد تعریق مثل مام های جامد استفاده کنید ولی حتما حتما بلافاصله بعد از حمام و خشک کردن بدن چون اگر بعد از حمام کردن و عرق کردن استفاده کنید فایده ای نداره.

حتما هم پوست بدنتون رو اصلاح کنید بعد از اصلاح از خوشبو کننده استفاده کنید.

یه جا مطلب مفیدی بود براتون میذارم بخونید:
    ۱٫از خوردن ادویه، زردچوبه، فلفل، خردل، سس گوجه فرنگی، پنیر کهنه، تخم مرغ، روغن سرخ شده، کالباس، سوسیس و اغذیه نظیر آن خودداری کنید و همراه غذا از سبزی تازه و میوه استفاده کنید. همچنین استفاده از مواد لبنی مثل شیر و ماست را فراموش نکنید.

۲٫ پیشگیری بهترین روش برای مبارزه با بوی بد عرق است. اگر عرق روی بدن نماند ، بو نیز نمی‌گیرد. برای بسیاری از افراد شستشوی مرتب بدن برای رهایی از شر بوی بد کفایت می‌کند؛ البته شستشو با آب خالی کافی نیست چون نمی‌تواند بخوبی عرق را از سطح پوست پاک کند. برای دستیابی به نتیجه مطلوب باید از شامپو و صابون‌ها استفاده کنید.

۳٫ بعد از شستشوی بدن با آب و صابون و خشک کردن کامل بدن، بلافاصله از ترکیبات ضد‌عرق برای زیر بغل خود استفاده کنید. توجه داشته باشید دئودورانت‌ها مانع تعریق نمی‌شوند بلکه مانع متصاعد‌شدن بوی بدن می‌شوند. در حالی که ضد تعریق‌ها مواد شیمیایی هستند که تعریق را کاهش می‌دهند؛ البته ضد تعریق‌ها در اکثر موارد حاوی دئودورانت نیز هستند که بوی بدن را دفع می‌کند.

۴٫ حتما بدن خود را مرتب خشک کنید زیرا باکتری‌ها به سختی در مناطق خشک بدن زنده می‌مانند.

۵٫ لباس‌های نخی بپوشید. زیرا لباس نخی و کتانی عرق را بهتر به خود جذب می‌کنند. در مقابل لباس‌های نایلونی عرق را از سطح بدنتان کمتر جذب کرده و با باقی ماندن این عرق در سطح پوست، خود بخود بوی بد نیز استشمام می‌شود.

۶ . سیگار نکشید. مصرف سیگار علاوه بر بدبو کردن دهان، موجب بدبو شدن عرق نیز می‌شود. در نظر داشته باشید که هفته‌ها طول می‌کشد تا بوی بد سیگار و اثر آن در عرق بدن بعد از ترک از بین برود.

۷٫ لباس تمیز عامل مهمی ‌برای جلوگیری از بوی عرق است. هر بار به حمام می‌روید لباس‌هایتان را عوض کنید و لباس‌های تمیز بپوشید. گاهی در مناطق گرم و شرجی لازم است لباس‌ها را روزی چند بار عوض کرد.

۸ . برخی بیماری‌ها موجب تعریق بدبو می‌شود، در این مواقع چاره‌ای جز درمان بیماری اصلی وجود ندارد.

۹٫ موهای زیر بغل و کشاله‌ران خود را به‌طور مرتب بتراشید. وجود مو در این منطقه موجب مساعد شدن شرایط رشد برای باکتری‌ها می‌شود.

۱۰٫ در هفته یک‌بار استفاده از صابون آنتی باکتریال، گوگرددار و ترکیبات ضد قارچ می‌تواند میزان باکتری‌های مزاحم و بدبو شدن عرق را کم کند.

11. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان من وقتی برنج خالی بخورم هم روش فلفل قرمز و نمک می‌ریزم.... قبلا عادتم نمک ریختن زیاد بود...(من یه بار رو کل غذا نمک و فلفل می‌پاشم.... بعد هر بار که قاشق میزنم!!!! یه بار روی قاشق و بعد هم روی غذام دوباره نمک و فلفل می‌ریزم!!(واقعا این کارو میکنم و بزرگ‌نمایی نیست!)....
    کلا حجم فلفل و نمک دریافتیم خیلی بالاست..... ایا این تاثیری داره؟!

اگه یه مدت برین باشگاه خوب فعالیت کنید بدنتون تنظیم میشه.
    متاسفانه فرصت باشگاه رفتن ندارم...(راستش حال و حوصله‌اش رو ندارم!! ولی شاید دفاع شخصی رو برم یه مدت...!! اونم باشگاه محسوب میشه؟! یا فقط بدنسازی؟)

حموم که میری حتما از صابون یا شامپو بدن برای شستشو استفاده کن
    الان دیگه مجبورم که از صابون استفاده میکنم دیگه!!

همچنین استفاده از سیگار و مصرف غذاهایی که دارای سیر وادویه زیاد هستن ...تاثیر مستقیمی رو بوی عرق بدن دارن
    سیگاری نیستم ولی فلفل رو گفتم که مصرفم شدیده!! البته یکی دو روزه کنار گذاشتم دیگه و احساس میکنم که بهتر بودم تا اینکه امروز باز با همبرگر میزان زیادی فلفل خوردم!!!! که باز الکی عرق کردم...

اگر از دئودورانت ها و در کل ضد عرق هایی که استفاده میکنی نتیجه نگرفتی.....از زاج پودر شده استفاده کن خیلی خوب جواب میده..
    حالا ضد عرق چه مدلی و چیش خوبه اصلا؟!

از وان استفاده کن
    نداریم!( جای گذاشتن!!)

از خوشبو کننده ها و مواد ضد تعریق مثل مام های جامد استفاده کنید ولی حتما حتما بلافاصله بعد از حمام و خشک کردن بدن چون اگر بعد از حمام کردن و عرق کردن استفاده کنید فایده ای نداره.
    اوکی.... مطالبتون هم بسیار عالی بود ممنون..... باید دقیق‌تر بخونم ببینم ماجراش چیه...

من اگر واقعا بتونم چاق بشم و این بوی عرق رو حل بکنم، نصف مشکلات زندگیم حل شده، نصف دیگش هم درست کردن پاور این کامپیوتر لعنتیه که مدام نیم ساعت یه بار خاموش میشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

متاسفانه فرصت باشگاه رفتن ندارم...(راستش حال و حوصله‌اش رو ندارم!! ولی شاید دفاع شخصی رو برم یه مدت...!! اونم باشگاه محسوب میشه؟! یا فقط بدنسازی؟)

آره دفاع شخصی چرا که نه ، از بدنسازی هم بهتره ، تحرک درش بیشتره.

در مورد نمک و فلفل باید عرض کنم بله تاثیر مستقیمی بر سیستم تعریق بدن دارند، کلا کافئین و غذاهای ادویه دار باعث تعـــرق بیــــشتر میـشه.

مصرف اینارو به کل تعطیل کن. از ضدعرق استفاده کن ، برندهای Secret یا Dove خیلی خوبه اگه اصلش گیرت بیاد ، اگر فرد عـــصبــی یا استرسی
    باشین مستعد تعرق بیشتر هستین. برای جلوگیری از تعرق دارو هم تجویز میشه ، و همچنین اگر تعرق خیلی شدید باشه دکتر ممـکنه از بوتاکس
    استفاده کنه.

شما فعلن همونطوری که عرض کردم ، مصرف ادویه رو کنار بگذار و مدتی در باشگاه فعالیت کن ، خواهید دید که چقدر وضعیتت بهتر میشه.

14. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما فعلن همونطوری که عرض کردم ، مصرف ادویه رو کنار بگذار و مدتی در باشگاه فعالیت کن ، خواهید دید که چقدر وضعیتت بهتر میشه.
    راستش دیشب خیلی عالی بود و و کلا دیروز عرق نداشتم!!! فک کنم تقصیر خود فلفل نامرد بود!....
    حالا باشگاه رو هم میرم که اوضاع بهتر و خوبتر بشه...
    خوبی شهر مرزی هم اینه که همه چی اصلی یا نیمه اصلیش گیر میاد!! و اصل ایتالیایی ساخت تهران و کرمانشاه‌ش رو نمی‌تونی گیر بیاری!!!

16. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

یه چیز دیگه هم من شنیدم زیاد که میگن مصرف چای سبز برای جلوگیری از تعرق زیاد خوبه. ولی دفعات بیشتری نیاز به دستشویی پیدا میکنید.

18. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •