تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: خرید لپ تا رنج 3400

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

دوسته عزیز مرسی که تا اینجا کمکم کردی اگه این بگی ممنونت میشم بین این سه تا کدوم در حین بازی گرمایی کمتری داره اینم بگی ممنونت میشم من تو این موندم
    hp dv6t 7000
    lenovo y580
    asus n56vz
    Samsung 550P5C-S02
    اخه هر کی یک نظری میده تو تاپیکا خوندم
    واقعا مشخص نیست کدوم بهتره ؟
    شما حتی 1% هم نباید شک کنی که روی دست pavilion dv6t 7000 به هیچ عنوان نیست ...
    تو هیچی نمی تونن باهاش رقابت کنن این مدلایی که گذاشتی ...
    تو طراحی بی نظیر / کیفیت دیگه بچه ها گفتن اونایی که داشتن / اسپیکر مطلقا بی نظیر Beats Audio همراه با ساب ووفر زیر دستگاه که کیفیت وحشتناکی داره /امکانات و تکنولوژی های انحصاری / و ...
    تو خریدش لحظه ای تردید نکن ...
    واقعا نمی تونم درک کنم تونسته باشی لنوو رو با اچ پی تو یه لیست بزاری ...
    اصلا دیدش چجوریه ؟
    تخته گوشت از اون خوشگل تره آخه یه کمپانی چقدر باید بد باشه ضخامت نوت بوکش مثل تخته گوشت باشه ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

واقعا مشخص نیست کدوم بهتره ؟
    شما حتی 1% هم نباید شک کنی که روی دست pavilion dv6t 7000 به هیچ عنوان نیست ...
    تو هیچی نمی تونن باهاش رقابت کنن این مدلایی که گذاشتی ...
    تو طراحی بی نظیر / کیفیت دیگه بچه ها گفتن اونایی که داشتن / اسپیکر مطلقا بی نظیر Beats Audio همراه با ساب ووفر زیر دستگاه که کیفیت وحشتناکی داره /امکانات و تکنولوژی های انحصاری / و ...
    تو خریدش لحظه ای تردید نکن ...
    واقعا نمی تونم درک کنم تونسته باشی لنوو رو با اچ پی تو یه لیست بزاری ...
    اصلا دیدش چجوریه ؟
    تخته گوشت از اون خوشگل تره آخه یه کمپانی چقدر باید بد باشه ضخامت نوت بوکش مثل تخته گوشت باشه ....
    دوسته عزیز خواهشن دلیل منطقی بیار این حرفتو قبول ندارم شما باید یک تست بگیری از نظر گرافیکی خوب همه میگن لئو خودم هم قبول دارم ولی اچ پی اسپیکر های خوبی داره و مقاومه و صفحه نمایش خوبی داره تا اونجایی که من میدونم اما از نظر های دیگه مثه گرمایی مثه طراحی وغیره.............باید برسی بشه.راجبع سامسونگ اطلاع نداری؟ این مدلی که گفتم ؟دوسته خوبم؟وایسوس که میگن از نظر گرمایی نیمرو میشه روش پخت D:
    Last edited by apple021; 06-12-2012 at 22:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

مگه لپ تاپ فقط کانفیگه که همه خوبن ؟
    هر کمپانی یه شاسی زد قطعه ریخت روش میشه لپ تاپ ...؟
    پس اختلاف بین برندها از کجا میاد اگر قرار باشه همه خوب باشن ؟
    دوست عزیز من اگر قرار باشه به کسی مشاوره بدم یا اینکارو نمی کنم یا درست راهنمایی می کنم چون دوست ندارم انتخابی داشته باشی که فقط برات راضی کننده باشه و لذت نبری !
    رکم بهت بگم بهم برخورد گفتی هر کسی یه حرفی می زنه ...
    هرکسی کیه مگه هرکسی می توته در مورد یه مقوله تخصصی که نیاز به آشنایی و بررسی و تجربه درست داره حرف بزنه ...
    این تصور غلطه که هرکسی مثلا یه مدل داشت پس می تونه به شما کمک کنه ...
    بحث نوت بوک یه موضوع خارج از تعصبه نه این که فلانی اچ پی داشت بگه اچ پی اون یکی ایسر داشت بگه ایسر که متاسفانه جزء صفات خیلی از ایرانی ست ...
    من اگر خیلی عامیانه از اچ پی گفتم چون می دونم و تجربه داشتم و بررسی های زیادی کردم چون دوستام کلا کارشون این هست نه این که بگم خودم یه اچ پی خریدم پس توام بخر ...
    شما اگر یه نوت بوک حرفه ای می خوای که از همه نظر سر باشه باید تو اچ پی دنبالش بگردی نه برند دیگه ...
    اشتباه نشه این به معنای زیر سوال بردن برندهای دیگه نیست و فقط مفهوم جمله من اینه که اچ پی خیلی بهتره ...
    اینم که میگن لنوو کیفت داره چنین چیزی نیست زمانی متوجه میشی نداره که باهاش کار کنی ...
    کلش ایراده ...
    البته برای کسی که یه لپ تاپ معمولی می خواد لنوو عالیه ولی برای کسی که همه چی تموم می خواد نه ...
    اچ پی الان برترین برند کامپیوتر دنیاست و خیلی پرفروشه و این رتبه از اواخر 2009 تا الان ادامه داره و چیزی نیست که بدون دلیل و پشتوانه باشه ...
    یه آماری هست میگه اچ پی که تو دنیا اوله تو غرب اروپا خیلی بیشتر اوله !
    یعنی فروشش اونجا خیلی بیشتره از نقاط دیگه دنیا ...
    این مساله خیلی واضخ یه چیزی رو میگه اونم اینکه حتما نوت بوک های فوق العاده عالی و با کیفیتی داشته که انقدر اروپایی های سخت گیر بهش تمایل داشتن ...
    پس تو این که کیفیتش خیلی بالاتره از برندهای دیگه اصلا شک نکن ...
    سامسونگ هم تازه کاره ولی خیلی خوب شروع کرده ولی خیلی جاداره تا بشه برندی مثل اچ پی که تخصصش کامپیوتر هست ...
    پس خرید از اچ پی معقولانه تر به نظر میرسه !
    Last edited by PersianEm0b0y; 06-12-2012 at 22:34.

4. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نظرت رو راجبع اسوس N56VZ  میگی اون چطور اونم بگی ممنونت میشم ؟از نظر گرمایی و فن همین نمیخوام زیاد اذیتت کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من پاسخ پیغام رو اینجا میدم .
    ببینید دوست عزیز نوت بوک های با کانفیگ بالا همون طور که کاربر ازشون انتظار پرفورمنس عالی داره به همون اندازه هم گرما داره و این کاملا Balance هست ...
    مثال ساده این که یه اتومبیل مثل Veracruz که سواری عالی داره به همون اندازه هم خرج داره و سوخت مصرف می کنه ...
    این خیلی واضحه که انتظار ما از نوت بوک تناسب مستقیم داره با کانفیگ دستگاه ...
    شما نمی تونی بگی من چیپ گرافیک 650M می خوام تو بازی با دمای 40 کار کنه چون چنین چیزی ممکن نیست ...
    اما می تونی این انتظار رو داشته باشی چیپ شما با توجه به معماری و تکنولوژی ساخت تو بازی دماش بیشتر از مثلا 70 نشه ...
    این کاملا معقوله و تناسب داره با انتظار شما ...
    بحث گرمایی که شما مطرح کردی شاید بیانش از طرف شما کمی اشتباه باشه طوری که چیز خارج از محدوده انتظار معقول برداشت میشه ...
    شما باید بدونی زمانی که دست روی یک کانفیگ بالا میزاری به همون اندازه که انتظار عملکرد بالا داری باید به همون اندازه هم خرج کنی ( چه مالی و چه از نظر مسائل گرما و ...)
    کمپانی هایی که چنین کانفیگ های بالایی رو نوت بوک میزارن مسلما سیستم کولینگ خوبی هم براشون در نظر می گیرن طوری که کنترل دمای دستگاه از عهده سیستم کولینگ بربیاد ...
    می خواد اچ پی باشه یا اسوس باشه هر دو عالی هستن اما فرق هایی هم دارن به لحاظ طراحی شاسی / مدار درونی / اتصالات درونی به لحاظ کنترل گرما و ....
    مسلما تو این موضوع اچ پی بهتره چون تو این کار تخصص داره اونم از نوع بیشترش در مقایسه اسوس ...
    اما آیا این تخصص فقط درمورد یه فن ساده ست ؟
    مسلما ااین طور نیست چرا که اچ پی از لحاظ طراحی درونی و بیرونی تو سطح خیلی بالاتری از اسوس قرار داره ..
    وقتی یک نوت بوک طراحی درونی و جایگذاری قطعاتش عالی باشه مسلما خنک تر هم هست ...
    شما نوت بوک های اچ پی رو اگر تو دست گرفته باشی می بینی یه Balance فوق العاده ای دارن یعنی قطعات طوری رو شاسی قرار گرفتن که کاملا تعادل رعایت شده و این بسیار حسن بزرگی هست ...
    ضمنا رتبه اول هم نشون دهنده خیلی چیزاهست و این که حتما کیفیت بالایی داره که همه می خرن ...
    من تاکیدم خیلی زیاد رو اچ پی هست اما بقیه رو هم خوب می دونم اما نوت بوک فقط کانفیگ نیست که براساس اون بشه انتخاب کرد ...
    اولویت های خیلی بالاتری وجود داره ...
    N56 بسیار دستگاه خوبی هست اما من طراحی شو اصلا به روز و ارگونومیک نمی دونم و حالت شرقی مانند( شرق آسیا ) توش خیلی واضحه و خیلی هم جواده ...
    البته اینجا موضوع سلیقه هم پیش میاد و این که به کدوم تمایل داشته باشی ...
    از لحاظ کولینگ هم خیلی خوبه اما تو این موضوع نمیشه اختلاف خاصی بین برندها دید ...
    یعنی نمیشه گفت مثلا دمای عادی اچ پی روی 45 اسوس رو مثلا 55 ...
    همون طور که گفتم اولویت های بالاتر و مهم تر دیگه ای هم هست ...
    من در کل انتخاب آخر و برنده رو اچ پی می دونم چون واقعا نمیشه اسوس رو از لحاظ طراحی و اسپیکر و ...با dv6t 7000 مقایسه ش کرد ..
    اما از لحاظ کانفیگ مثل هم هستن ...
    ضمنا اچ پی قسمتی جدا برای قرار دادن MSSD داره که در سال آینده بیشتر تو بازار میان و مجبوب تر میشن اما اسوس چنین چیزی رو نداره و این عیب بزرگی هست ...
    البته مزایای اچ پی باز بیشتر از این جرفاست !
    ضمنا اسپیکر اسوس مثل مدل قبلیش یعنی N55 همچنان نویز داره و مشکلات سوکت /تاچ پلاستکی /کیبرد تو هم و وحشتناک برای تایپ و ...هم داره .
    Last edited by PersianEm0b0y; 06-12-2012 at 23:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    یه سوال دارم.
    بین این دو گزینه موندم:
    Samsung 550 P5C S02
    dv6t-7000
    مشخصات سخت افزاریشون دقیقا یکیه به جز صفحه سامسونگ که 1600*900 است.
    من بیشتر برای کارها عمرانی (اتوکد) و همچنین مطالعه پی دی اف می خواهم.
    خودم hp probook 4530s دارم و از کیفیتش واقعا راضیم مخصوصا کیبوردش. کیفیت سامسونگ چطوره؟
    یه سوال دیگه هم دارم. لپ تاپی با مشخصات سخت افزاری dv6t-7000 ولی با صفحه 13.3 وجود داره. یعنی سی پی یو 4 هسته ای نسل سوم و کارت گرافیک مستقل ...
    با تشکر...

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتماد نکن 4 تا یوزر تا حالا عوض کرده هر 6 تاش بن شده تو کل پست هاش هم گفته hp حالا هرچی هم مضخرف باشه باز گفته hp گویا خودش فروشنده هست

9. 2 کاربر از irainian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببين بحث تعصبي که ايشون به hp دارن کاملا بيخود هست!‌
    همين برند سال 2008 يا 2009 بود که با با گندي که زد کلي لپتاپ با چيپ سوخته رو دست مشتريها گذاشت!
    . متاسفانه کاملا مشخصه که ايشون از نزديک y580 لنوو رو نديده... باهاش کار نکرده... و..... من خودم 2 سال y560 داشتم . بشدت ازش راضي بودم .تا اينکه مشکل برا بوجود اومد الان هم زير دست تعمير کار هست... ولي اين دليل نميشه که بگم لنوو گند زده!‌ لنوو بهترين سيستم کولينگ رو داره . اينارو نگفتم تا بري و لنوو بخري... خواستم اينارو بهت بگم که توي ايران همه سنگ خودشونو به سينه ميزنن. من الان خودم نزديک 2 سال هست که اين لپتاپ هاي بازار رو زير نظر دارم.... در حال حاظر هم فقط منتظر اين هستم ببينم وضعيت لپتاپ خودم چي ميشه.. وگرنه بدون درنگ y580 ميخريدم ....
    البته اينو هم بگم با تحقيقاتي که داشتم صفحه نمايش dv6t7000 حدود 7 درصد از y580 بهتر هست... در ازاش لنوو گرافيک قدرتمند تر همراه با 64 گيگ ssd در اختيار کاربر ميزاره.....
    البته اينو هم بايد قبول کرد که لپتاپ براي استفاده طولاني مدت نيست.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ب
    البته اينو هم بگم با تحقيقاتي که داشتم صفحه نمايش dv6t7000 حدود 7 درصد از y580 بهتر هست...
    در ازاش لنوو گرافيک قدرتمند تر همراه با 64 گيگ ssd در اختيار کاربر ميزاره.....
    البته اينو هم بايد قبول کرد که لپتاپ براي استفاده طولاني مدت نيست.
    این 7 درصد رو چجوری حساب کردی
    اون 64 گیگ SSD رو مجانی در اختیار کاربر نمیذاره تو ایران قیمت یه 128 گیگش رو میکشن رو لپتاپ میفروشن!!!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

7 درصدشو ضمني گفتم. سايت لپتاپ ريويو مقايسشون کرده بود.. هر دو در يک زاويه... صفحه hp يک مقدار بهتر بود....
    شما وقتي ميري hp ميخري . پول برندشو هم ميدي ديگه.... ولي وقتي ميخواي لنوو بخري معمولا پول قطعاتشو ميپردازي
    لنوو سال 2003 بود که بخش کامپيوتر ibm رو خريد... الان سري thinkpad زير نظر خود ibm توليد ميشه! شما خودت در نظر بگير که ibm اگه حتي 1 درصد ميديد کار لنوو بده اصلا اسم خودشو خراب نميکرد!‌
    الان چند ساله اکثر لپتاپهاي شاخ لنوو با سيستم کولينگ مسي در اختيار کاربر قرار ميگيرن... خودتونم خوب ميدونيد که مس براي سيستم گرمايشي خيلي خوب جواب ميده...الان قيمت ssd با 3240000DVD هست!‌در صورتي که با بلوري خالي حدود 3450 هست..!
    پس معلوم ميشه تو ايران اين چيزا معني نداره... اينا 1 دستگاه وارد ميکنن طبق يک فرمول خاصي يه مبلغي بهش اظافه ميشه
    فقط اين لنوو يک ايرادي داره... اونم قيفانه نسبتا يقرش نسبت به hp هست.... ولي حتي 1 لحظه به کيفيتش شک نکن.
    البته من نميخوام بگم برندهاي ديگه بد هستن... ولي واقعا hp , سوني اپل ... پول برندشونو از کاربر ميگيرن. يعني همون ارم سوني روي دستگاه يعني 300 400 تومن پول زياد!

الان سوني يک لپتاپ داره با صفحه فول اچ دي ميده 3500 ولي گرافيکش مسخرست... asus هم n53 داره با صفحه فول اچ دي گرافيک بهتر! 200 تومن از اون ارزونتر ميده.... البته اگه بحث کلاس گذاشتن باشه . حتي بچه کوچک هم ميفهمه که اپل و سوني داخل ايران خوب جواب ميده...
    من که 2 سال پيش لنوو رو خريدم فکر نميکردم کيفيتش راضي کنه منو... واقعا کيفيت ساختش بالا بود... من وظيفه خودم بود که در حد توانم شما رو راهنمايي کنم.. اميدوارم از هر برندي گرفتي راظي باشي....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •