تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 33 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 329

نام تاپيک: سریال ویلای من

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پوستر، عکس بازیگران به همراه نقش‌هایشان و جلد اولین مجموعه/ «ویلای من» / به همراه ویدیوی مهران مدیری

اسامی بازیگران این مجموعه در عنوان‌بندی این سریال به ترتیب حروف الفبا چنین آمده است: سیامک انصاری، برزو ارجمند، کمند امیر سلیمانی، رابعه اسکویی، امیرکاوه آهنین جان، بهار ارجمند، افسانه چهره‌آزاد، پانته‌آ رهنمون، ماندانا سوری، الیکا عبدالرزاقی، رضا فیض نوروزی، مهدی فقیه، محسن قاضی مرادی، هادی کاظمی، مریم کاویانی، علی لک پوریان، عارف لرستانی، مهران مدیری، شبنم مقدمی، علیرضا محمدی، نگین معتضدی، دریا مرادی دشت، غلامرضا نیکخواه، علی برقی و مهرداد مسعودنیا.

مهران مدیری
    در نقش ارسلان مشکات

سیامک انصاری
    در نقش هدایت

برزو ارجمند
    در نقش فرید

نگین معتضدی
    در نقش وکیل آقای مشکات

رضا فیض نوروزی
    در نقش آلبرت (سر پیشخدمت)

کمند امیر سلیمانی
    در نقش حوری خانم (سر آشپز)

همهٔ بازیگران مجموعه «ویلای من»

جلد اولین مجموعه «ویلای من»

* ویدیو توضیح مهران مدیری درباره پایان نافرجام قهوه تلخ و آغاز پخش ویلای من
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 11 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

جدیدترین ساخته مهران مدیری، با نام «ویلای من» از 26 دی‌ماه وارد شبکه نمایش خانگی می‌شود.

مدیری، برزو ارجمند، سیامک انصاری، عارف لرستانی، کمند امیرسلیمانی، الیکا عبدالرزاقی، هادی کاظمی، مریم کاویانی، مهدی فقیه، رضا فیض نوروزی و ... از جمله بازیگران این مجموعه ویدئویی هستند.

داستان «ویلای من» درباره پیرمردی 90 ساله و پولدار است که قرار است به ‌زودی فوت کند. وی هشت فرزند دارد و فرزندانش که تعدادی از آن‌ها در خارج از کشور حضور دارند، می‌خواهند به نوعی بر سر پیرمرد کلاه بگذارند و سرمایه او را بالا بکشند. در این میان یکی از فرزندان که در ایران کارمند بانک است و پسر خوب خانواده به شمار می‌رود با دیگر خواهران و برادران همراه نمی‌شود و حتی پدر را هم در این راه کمک می‌کند.

«ویلای من» یک سریال 44 قسمتی طنز به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مدیری و فیلمنامه‌نویسی امیر مهدی ژوله و خشایار الوند است که بصورت هفتگی در بسته‌بندی‌های دو قسمتی طی 22 هفته در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد.

مدیری پیش از این سریال‌، سریال ناتمام «قهوه تلخ» را با اکثر بازیگران همین سریال در شبکه نمایش خانگی کارگردانی کرده بود.

4. 3 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

و قبل از اون یک تشکر بزرگ به همه ی شما بدهکارم به خاطر استقبالتون ، به خاطر کپی نکردنتون و به خاطر حمایت شگفت انگیزی که از قهوه ی تلخ کردید.
    والا چیزی که ما دیدیم فقط کپی قهوه تلخ بود
    اونم نه تنها کپی یه قسمت، بلکه کپی چندین قسمت در یک پکیج

البته مهم اینه که مردم بفهمن این پکیجا چون کپیه نخرن که متاسفانه نمیفهمن !

قهوه تلخ واقعا ارزش وقت گذاشتن و دیدنم نداشت ! من تا قسمت 13 ارجینال خریدم و بعدش اصلا بی خیال دیدن سریال شدم.
    چون فهمیدم دارم پولمو هدر میدم ...

این سریال اینجور که معلومه قراره هر هفته دو قسمتی بیاد با قیمت 3000 تومن ... اگه اینجوری باشه میصرفه آدم حمایت کنه.

واقعا فیلم سازی کار آسونی نیس، هر صنعتی مشکلای خودشو داره.
    خیلی زحمت میکشن تا یه فیلم بسازن.
    من ارجینال میخرم اگه دیدم ارزش نداره دیگه نمیخرم و نمیبینم.

6. 8 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

به نظر من این اثر یکی دیگر از کارهای خوب مدیری خواهد شد به تجربه برام ثابت شده هر کاری که خود مدیری نقش اولش یا یکی از نقشهای اصلی را بازی کنه یکی از اثرهای ماندگار او خواهد شد مانند مرد هزار چهره یا دو هزارچهره
    من که بازم اریجینال میخرم هنرمند چیره دستی مانند مدیری ارزشش رُ داره که یه بار دیگه بهش اعتماد کنیم به خاطر همه زحمتهایی که برای شاد کردن مردم تو این همه سالها عمرش انجام داده

8. 5 کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

به نظر من این اثر یکی دیگر از کارهای خوب مدیری خواهد شد به تجربه برام ثابت شده هر کاری که خود مدیری نقش اولش یا یکی از نقشهای اصلی را بازی کنه یکی از اثرهای ماندگار او خواهد شد مانند مرد هزار چهره یا دو هزارچهره
    من که بازم اریجینال میخرم هنرمند چیره دستی مانند مدیری ارزشش رُ داره که یه بار دیگه بهش اعتماد کنیم به خاطر همه زحمتهایی که برای شاد کردن مردم تو این همه سالها عمرش انجام داده
    موافقم چون مدیری خودش نقش اول بازی میکنه ممکنه خیلی سریال خوبی بشه.
    اما هنوز معلوم نیس فیلمنامه ی این سریال و نویسندگیش به پای مرد هزارچهره یا دو هزار چهره برسه !
    به نظر من که این دو نویسنده نمیتونن مث محراب قاسم خانی بنویسن !

10. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ای کاش محمدرضا هدایتی تو لیست بازیگرا بود

12. 6 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این یکیو هم می خواد بفروشه ؟؟؟

فکر نمیکنم کسی بخره ...

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

توزیع «ویلای من» از ۳بهمن آغاز میشود

سریال «ویلای من» به کارگردانی مهران مدیری و سرمایه‌گذاری مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» سوم بهمن ماه به شکل کاملاً منظم و گسترده در سراسر کشور توزیع می‌شود.
    بنا بر این گزارش، این مجموعه قرار است با دوبله کردی و ترکی و سه زیرنویس فارسی، عربی و انگلیسی در بازار منتشر شود. این سریال از سوی سه پخش ‌کننده توانمند کشور به شکل متمرکز و مویرگی، در زمانی کوتاه در تمام نقاط ایران، منظم و متداوم در اختیار مخاطبان عزیز قرار داده خواهد شد. این پخش‌ها عبارتند از: گلرنگ‌پخش، گلپخش اول و آرین پخش پیشرو که هر سه شرکت از شرکت‌های تابعه گروه صنعتی گلرنگ هستند. موسسه گلرنگ رسانه سرمایه‌گذار و مجری طرح این سریال است و اهدای جوایز نیز با ضمانت این موسسه صورت می‌پذیرد. شرکت صنایع الکترونیک گلرنگ نیز که دارای جدیدترین خط تولیدی DVD روز جهان است، تولید DVDهای این سریال را برعهده دارد و از آن جا که تمامی این شرکت‌ها عضو گروه صنعتی گلرنگ هستند، هماهنگی کاملی به منظور عدم وقفه در تولید و توزیع سریال وجود خواهد داشت که موجب اطمینان خاطر مخاطبان از بابت نظم و تداوم پخش سریال است. این سریال ۴۴ قسمت دارد که در بسته‌بندی‌های دو قسمتی طی ۲۲ نوبت در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد. از جمله بازیگران سریال ویلای من می‌توان به سیامک انصاری، برزو ارجمند، کمند امیر سلیمانی، رابعه اسکویی، ماندانا سوری، الیکا عبدالرزاقی، رضا فیض نوروزی، هادی کاظمی، علی لک پوریان، عارف لرستانی و نگین معتضدی اشاره کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 4 کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من که دو قسمت ابتدایی رو دیدم.
    به نظرم بد نیست. حالا باید ادامه پیدا کنه تا معلوم بشه چقدر موفقه.

اما یه سوال.
    تو دی وی دی برای قرعه کشی گفته شده کد 12 رقمی روی دیسک رو ارسال کنیم و از توی سایت سریال هم با 4 رقم سمت راست کد می تونیم وارد بشیم اما مشکل اینه که روی دیسک کد 13 رقمی موجوده نه 12 رقمی !!!!
    وارد هم نمی تونم بشم.

17. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم خریدم چون امروز تازه اومده بود فکر کردم اولین نفری می شم که دیده ماشالله بچه ها چه ترو فرزند. یه قسمت دیدم راجع به همونم می کم البته خوب قسمت اول که معمولا مقدمه است آدم انتظاری نداریه ولی اوایلش خسته کننده بود ولی اونجا ها که خودش وارد شد قشنگ بود و خنده دار تا حدی. و موافقم وقتی خودش بازی می کنه سریالاش بهتر از آب در می آد.در باره دوبله هاشم بگم که هم ترکی رو گوش کردم هم کردی به نظرم واضح تر از صداری سز صحنه بود که البته شاید خیلی هم تعجب آور نباشه و دوبله هاشم خوب بود.

19. 5 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •