کنسل کنید و بقیشو بعدا انجام بدین مشکلی پیش نمیاد
تست رو رو حالت scan and repair انجام دادین ؟
بدسکتوری پیدا کرد ؟ و اونو ریکاوری کرد ؟
کنسل کنید و بقیشو بعدا انجام بدین مشکلی پیش نمیاد
تست رو رو حالت scan and repair انجام دادین ؟
بدسکتوری پیدا کرد ؟ و اونو ریکاوری کرد ؟
سلام.... متاسفانه چند روز گذشته سایت برام بالا نمیاومد..... هاردم رو بدسکتور گرفتم و کامل درست شد... یعنی برگشت به چند لحظه قبل از خراب شدنش و نیاز نشد حتی ویندوز رو نصب کنم!! همه چی درست شد...
سلام دوستان میشه کمکم کنید کامپیوتر من گاهی (هر چند ماه یک بار) وقتی که میخوام روشنش کنم تو صفحه اول گیر میکنه یعنی ویندز بوت نمیشه و وقتی اینتر رو میزنم صفحه کلا سیاه میشه و هر کاری کنم خوب نمیشه الا این که دو تا سیم وصل شده به هارد رو بر میدارم و کامپیوتر رو ریستارت میکنم و وقتی تو همون صفحه اول بهم یاد اوری که هارد شناخته نشده دوباره سیم های هارد رو وصل میکنم و دوباره رسیتارت میکنم خوب میشه میشه بگید مشکل از چیه هاردم مشکل داره؟ اساتید اگه امکان داره یه کمکی بدن ممنون میشم
اگه مشکلتون با تعویض ویندوز درست نشه برید تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هارد
درست نشد این مشکل بیشتر از طرف هارد است کل اتصالات هارد رو چک کنید و کابل دیتا رو عوض کنید و جاشو هم عوض کنید
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و در آخر رم سیستم رو چک کنید
یک عکس از تب health نرم افزار hdtune هم بزارین
این مشکل هارد من گه گداری این طوری میشه میخواستم بدونم واسه هاردم که مشکلی پیش نیومده میخواستم بدونم یه وقتی نسوزه قبلا یه صدایی از هارد میومد که انگاری بهش میگن صدای مرگ چون این صدا مشخص کننده اینه که هارد داره میسوزه ولی خوشبختانه دیگه خیلی وقتی صدایی ازش نمیاد
Last edited by majideblis; 01-10-2012 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)