تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: اعجاز قرآن کریم

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در موزه سلطنتی مصر واقع در شهر قاهره یک مومیایی وجود دارد که گفته می شود که بدن همان فرعونی است که در زمان موسی در رود نیل فرق شده است.مدتی پس از غرق شدن جسد فرعون عده ای جسدش را پیدا می کنند و او را مومیایی کرده و در اتاق مومیایی ها قرار می دهند.در سال 1981 بنا به در خواست دولت فرانسه این جسد برای تعدادی از آزمایشات به فرانسه انتقال یافت و بسیاری از جراحان که یکی از آنها پروفوسور موریس بوکای بود کار تحقیقات بروی جسد فرعون را آغاز کردند.موریس بوکای و همراهانش پس از برسی های بسیار در یافتند که این جسد علیرغم اینکه در آب دریا افتاده است بسیار سالم باقی مانده است!و کمتر از سایر اجساد آسیب دیده است. در آنجا بود که یکی از حاضرین که مسلمان بود آیه 92 سوره یونس را برای موریس بوکای خواند:و بنی اسرائیل را از دریا عبور دادیم. فرعون و سپاهیان وی بیدرنگ مسلحانه و فراتر از حد خود آنها را دنبال کردند، تا وقتی که داشت غرق میشد گفت: ایمان آوردم به اینکه خدائی غیر از خدائیکه بنی اسرائیل (فرزندان یعقوب) به او ایمان اوردند وجود ندارد و همیشه مسلمان خواهم بود ـــ حالا! در حالیکه تا پیش از این از سپردن بنی اسرائیل سرباز زدی و همیشه نیز مفسد بودی ـــ امروز فقط بدن تو را نجات میدهیم تا برای افراد پس از خودت درسی باشد. هر چند خیلی از مردم از آیات ما غافلند.موریس بوکای همه شب را به مومیایی نگریست و به فکر فرو رفت که چگونه ممکن است که این مومیایی که در سال 1898 کشف شده باشد قرآن 1400 سال قبل به این موضوع اشاره کرده باشد.بوکای به مطالعه تورات و انجیل نیز پرداخت اما در آنها به این موضوع اشاره نشده بود موریس بوکای بعد از برگرداندن جسد به مصر تحقیقات خود را به طور وسیع بروی قرآن آغاز کرد و آیات عملی بسیاری در آن یافت و نتایج تحقیقات خود را در کتابی بنام قرآن انجیل و علم به ثبت رساند و بنا به گفته ی عده ی فراوانی به اسلام گروید.
    Last edited by رستگار15; 04-12-2012 at 17:13.

2. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اینجا یه نرم افزار قرآنی آنلاین هست که واقعا محشره میتونید جهت دسترسی کامل و سریع و تطبیق مطالب این تاپیک ، بهش مراجعه کنید

خب من تو قسمت جستجو در متن قرآن ، کلماتی مانند اجر رو نوشتم ، همه ی مشتقات اون رو پیدا میکنه مثله اجرهم و اجرکم و ... که میشه 130 مورد.منظور از تعداد تکرار کلمه ی اجر فقط به معنی اجر و مزده یا با مشتقاتش؟؟

4. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نظر شخصی خودم رو می گم : در بعضی مواقع دلایلی که برای اعجاز قرآن آورده میشه باعث سبکی و کم شدن اعتبار سخن شخص می شود . من خودم قرآن رو به عنوان یه مسلمون قبول دارم و ملحد هم نیستم ( یه وقت پستم پاک نشه یا بن نشم )
    یه چند نکته به ذهنم رسید که میگم . البته من می دونم که شما فقط مطالب رو از جاهای دیگه نقل کردین و نظر مستقیم خودتون نیست .
    ================================================== ================================
    در مورد پست 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد اون تکرار لغت ها . در بعضی موارد ذکر میشه که تعداد این کلمه برابر تعداد اون کلمه هست . من یه وقتی با یه روحانی بحث می کردم که این تعدادی که شما نوشتی ( یه کتابچه ای نوشته بود ) درست نیست ( نرم افزار های قرآنی زیادی هستند که قابلیت جستجوی کلمه رو دارن ) اولش انکار می کرد ولی بعدش کلمه های دیگه رو هم به اون کلمه اصلی اضافه می کرد مثلا اول می گفت تعداد روز و شب در قرآن برابره ولی بعد که بهش نشون دادم این طور نیست می گفت که کلمه یوم و ایام رو با هم بگیریم با تعداد لیل و لیالی توی قرآن برابر میشه . شما خودتون میتونید با این سایت یه جستجو رو انجام بدین :
    ببینید تعدادکلمه "ایات" چندتاست و با تعدادی که توی اون پست هست یکی هست یا نه ( و کلمه های دیگه رو ) .
    دوم اینکه تعداد کلمه ها رو اگه هم برابر باشه معانی اون کلمه ها خیلی با هم فرق داره . شما تفسیرهای قرآن رو بخون . یه کلمه هست ولی 10 تا معنی از مفسرهای مختلف براش هست . مثلا همین ایام . یه جا جمع روز هست ولی یه جا به معنی روزگار هست و یه جا یه معنی دیگه . یه جا دیگه مثلا کلمه من و سلوی رو نگاه کنین . مفسزین نمیدونن دقیقا چی بوده . یا جایی که آدم از بهشت به زمین اومده . گفته آدم رو از جنت (بهشت) به زمین آوردیم . خب همین جنت توی عربی معانی دیگه هم داره . علامه طباطبایی میگه احتمال بسیار زیاد معنی جنت در اینجا باغ سرسبز و آبادی روی همین کره زمین بوده . و .... ( شما حداقل تفسیر المیزان و طبرسی و نمونه رو یه دور روخونی کن میبینی چقدر در معنی اصلی کلمه ها اختلاف هست )
    شما یه جایی گفتی نیاز به دلایل راحت تر داری نه در حد سهروردی و .... دلیل راحت معنیش دلیل ضعیف که نیست . دلایل بالا باید حداقل توی این دوره و زمانه خریدار داشته باشه .
    ================================================== ================================================== ====
    در مورد پست 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بیشتر تشبه هایی هم که از عوامل جغرافیایی توی قرآن شده رو هم بعضی مواقع اون قدر توضیح و تفصیل داده میشه که به منظوری که گوینده می خواد برسه . در حالیکه توی ادبیات تشبیه یعنی عبارتی که در مختصرترین حالت صفت مشترک دو چیز رو بیان کنه . حالا شما پستی که برای تشبیه کوه به ابر هست رو ببین . چقدر طول و تفصیل ( و گاها غیرعلمی ) برای اینکه اثبات بشه کوه مثل ابر روان حرکت میکنه ( حتی حرکت قاره ها با دور تند هم طی چندین میلیون سال رو توی مستندهای زمین شناسی ببینین اصلا حال حرکت روان ابرها رو نداره ) .
    به نظر من در این جور موارد که توصیف ها یا اشاره های قرآن به زمین و آسمون ها و عوارض طبیعی به عنوان دلیل ذکر میشه بیشتر بازی با کلمات هست تا رسیدن به دلیل علمی که ثابت کننده اعجاز باشه که به ذهن هیچ بشری نرسیده باشه. اگه این دلیل اعجاز هست باید برای اول توی قرآن ذکر کرده باشه و به ذهن انسان ( حداقل در زمان نزول قرآن ) نرسیده باشه در حالیکه ما داریم خیلی از اطلاعاتی در مورد زمین شناسی و حتی ستاره شناسی که برای مردمی هست که چندین هزار سال قبل از نزول قرآن زندگی می کردن .
    ================================================== ===========================
    در مورد پست 7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا یه سحاب آسمونی رو به گل رز گلگون تشبیه کردن و گفتن شبیه اون عکس سحابی هست ( سوای اینکه سحابی و اختر و شهاب و .. معانی مختلفی دارن )
    اگه همون سایتی رو که قبلا گفتم رو برید و سوره الرحمن رو بیارید ترجمه های زیر از تفاسیر گوناگون هست :
    رنگی سرخ چون رنگ چرم از آیتی / گل سرخ گون و روغن روان ، الهی قمشه ای / چون چرمی سرخ و گلگون / روغن گداخته ( همون طور که دیدید هیچ کدوم گل رز گلگون رو نگفته بودن این همونه که میگم تشبیهات قرآن و کلماتش چندین معنی براش ذکر میکنن و اختلاف توش هست .
    ================================================== ========================
    در مورد پست 8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفتین که ثقب یعنی چاله و ستاره ثاقب یعنی همون سیاه چاله .... حالا تمام تفسیرها رو نگاه کنید : همه گفتن "ستاره درخشان "
    در مورد پست 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من نمیدونم توی کدوم پژوهش علمی ثابت شده که رفتار و خوی حیوونی که گوشتش توسط انسان خورده میشه وارد روح انسان میشه ؟ اگه هست چطور کشف شده که فقط خوک بی غیرت و بی ناموسه !! اگه این طوره حتما گوشت خروس همه رو باغیرت میکنه ( خروس به غیرتش و ناموسیش معروفه ! ) حالا اگه این گوشت خوک این قدر میتونه تاثیر داشته باشه که حروم باشه گوشت حیوانات دیگه چه تاثیری داره ؟ کسی تحقیقی در این زمینه نکرده ؟ گوشت گوسفند چی ؟ گاو ؟ بز ؟ شیرماهی ؟؟
    در پست 21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما عکسی رو گذاشتین که گفتین برا فرعونی هست که زمان موسی از آب نیل گرفته شده و بعدا مومیایی شده . این عکس برا رامسس دوم هست . از این منبع میگم : ramsess II mummy رو توی جستجوی عکس گوگل بزن کلی نتیجه برات میاره
    این رامسس دوم پدر مادر داره ( پدرش معلومه مادرش معلومه سال تولدش معلومه سال وفاتش معلومه جنگ هاش معلومن حتی میدونیم که آخر عمری دندون دردهای شدیدی داشته ! کلی چیز از زندگی شخصیش میدونیم ولی این افسانه ای که توی آب افتاده و بعد از آب گرفتنش و مومیاییش کردن توی هییییچ نوشته ای از دوران فراعنه مصر نیومده . اگه هست ارایه بدین . منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اصلا همین صفحه ویکی پدیا رو ببینین . کلی مطلب داره برا رامسس که میگن :
    He is often regarded as the greatest, most celebrated, and most powerful pharaoh of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا جسدش رو پیدا کنن !!!! و بعد مومیایی کنن !!!!!
    ================================================== =======================
    دوستان عزیز برا آشنا شدن با قرآن حدقل 2 تا تفسیر بخونین ( تفسیر المیزان رو پیشنهاد می دم ) بعدش هم مطالعه خودتون رو در جنبه های مختلف زیاد کنید . دلایلی که ذکر کردین چند دهه هست که همین طور ذکر میشه و تکرار میشه . یه بار هم به نقدش فکر کنین

پ ن : آقا اگه این پست قراره پاک بشه حداقل اصلاحش کنیین و پاکش نکنیین . وقت گذاشتیم براش

6. 6 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قضیه اینه که اعجار قرآن بسیار فراتر از این مسائله اما ما گیر دادیم به تعداد تکرار کلماتش

8. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

داداش شما هم دو دستی نچسب به دو تا منبعی که خودت دیدی
    من چند بار گفتم که جنبه های اعجاز قرآن بسیار بالاتر از چیزیه که ما اینجا میگیم اما این دلیل نمیشه چیزهایی که میگیم اشتباه باشن!
    اگه پست های قبلی رو نگاه میکردی گفته شده که آیات قرآن در مورد علوم مختلف بیان شدند پس در نتیجه میتونند به شکلهای مختلفی تفسیر بشن

10. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

اینجا یه نرم افزار قرآنی آنلاین هست که واقعا محشره میتونید جهت دسترسی کامل و سریع و تطبیق مطالب این تاپیک ، بهش مراجعه کنید

خب من تو قسمت جستجو در متن قرآن ، کلماتی مانند اجر رو نوشتم ، همه ی مشتقات اون رو پیدا میکنه مثله اجرهم و اجرکم و ... که میشه 130 مورد.منظور از تعداد تکرار کلمه ی اجر فقط به معنی اجر و مزده یا با مشتقاتش؟؟
    اول باید ببینیم این برنامه درسته؟
    متعصب عمل نمیکنم ،احتمال اشتباه در اعداد وجود داره چون خودم ننوشتم از یک سایت دارالقرآن قم برداشتم ،منبع داره و فکر میکنم سایت به اون عظمت (واسه یکی از مراکز علمی قم بود) نمیاد خودشو با یه چیز دروغین خراب کنه

12. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داداش شما هم دو دستی نچسب به دو تا منبعی که خودت دیدی
    من چند بار گفتم که جنبه های اعجاز قرآن بسیار بالاتر از چیزیه که ما اینجا میگیم اما این دلیل نمیشه چیزهایی که میگیم اشتباه باشن!
    اگه پست های قبلی رو نگاه میکردی گفته شده که آیات قرآن در مورد علوم مختلف بیان شدند پس در نتیجه میتونند به شکلهای مختلفی تفسیر بشن
    عزیز . ما که توی این تاپیک نمی خوایم با هم دعوای لفظی داشته باشیم . شما چند مورد رو ذکر کردی من هم با چند مثال اونا رو نقد کردم . شیوه نقد من هم این بود که دونه دونه پست های شما رو خوندم و بعد با حوصله اونا رو ذکر کردم و یکی یکی هم بررسیش کردم . لطفا اگر امکان داره شما چیزایی که من گفتم رو دونه دونه در موردش نظر بده . به طور کلی گفتن و بدون مصداق گفتن به این صورت که "جنبه های اعجاز قرآن بسیار بالاتر از چیزیه که ما اینجا میگیم " و "
    آیات قرآن در مورد علوم مختلف بیان شدند پس در نتیجه میتونند به شکلهای مختلفی تفسیر بشن "
    راه حل مناسبی برای مورد تاپیک نیست و اعجاز قرآن رو این جوری نمیشه ثابت کرد .
    من هم به دو تا منبع اکتفا نکردم . گفتم حداقل دو تا تفسیر بخونین بعد نظر بدین . این که نشد دو تا منبع ! شما هم استنادت فقط به این هست که یه سایت نمیاد اعتبار خودش رو خراب کنه . این هم دلیل محکمه پسندی نیست .
    بیاید این جدال های لفظی رو کنار بذاریم و با دلایل صریح و قاطع بحث کنیم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

در مورد پست 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد اون تکرار لغت ها . در بعضی موارد ذکر میشه که تعداد این کلمه برابر تعداد اون کلمه هست . من یه وقتی با یه روحانی بحث می کردم که این تعدادی که شما نوشتی ( یه کتابچه ای نوشته بود ) درست نیست ( نرم افزار های قرآنی زیادی هستند که قابلیت جستجوی کلمه رو دارن ) اولش انکار می کرد ولی بعدش کلمه های دیگه رو هم به اون کلمه اصلی اضافه می کرد مثلا اول می گفت تعداد روز و شب در قرآن برابره ولی بعد که بهش نشون دادم این طور نیست می گفت که کلمه یوم و ایام رو با هم بگیریم با تعداد لیل و لیالی توی قرآن برابر میشه . شما خودتون میتونید با این سایت یه جستجو رو انجام بدین :
    ببینید تعدادکلمه "ایات" چندتاست و با تعدادی که توی اون پست هست یکی هست یا نه ( و کلمه های دیگه رو ) .
    دوم اینکه تعداد کلمه ها رو اگه هم برابر باشه معانی اون کلمه ها خیلی با هم فرق داره . شما تفسیرهای قرآن رو بخون . یه کلمه هست ولی 10 تا معنی از مفسرهای مختلف براش هست . مثلا همین ایام . یه جا جمع روز هست ولی یه جا به معنی روزگار هست و یه جا یه معنی دیگه . یه جا دیگه مثلا کلمه من و سلوی رو نگاه کنین . مفسزین نمیدونن دقیقا چی بوده . یا جایی که آدم از بهشت به زمین اومده . گفته آدم رو از جنت (بهشت) به زمین آوردیم . خب همین جنت توی عربی معانی دیگه هم داره . علامه طباطبایی میگه احتمال بسیار زیاد معنی جنت در اینجا باغ سرسبز و آبادی روی همین کره زمین بوده . و .... ( شما حداقل تفسیر المیزان و طبرسی و نمونه رو یه دور روخونی کن میبینی چقدر در معنی اصلی کلمه ها اختلاف هست )
    شما یه جایی گفتی نیاز به دلایل راحت تر داری نه در حد سهروردی و .... دلیل راحت معنیش دلیل ضعیف که نیست . دلایل بالا باید حداقل توی این دوره و زمانه خریدار داشته باشه .
    این برنامه ای که معرفی کردید رو دیدم و خودم تست کردم ،دقیق همینا نمیشد ولی نزدیک بهم بود خیلیاش برای همین احتمال میره تمام مشتقات این کلمات رو در نظر گرفتند و محاسبه کردند.به هر حال بازم فکر نمیکنم یه سایت علمی یا اصلا یه آدم معمولی بیاد سر بیکاری یه سری عدد سوار کنه و بنویسه!
    در مورد پست 6
    بیشتر تشبه هایی هم که از عوامل جغرافیایی توی قرآن شده رو هم بعضی مواقع اون قدر توضیح و تفصیل داده میشه که به منظوری که گوینده می خواد برسه . در حالیکه توی ادبیات تشبیه یعنی عبارتی که در مختصرترین حالت صفت مشترک دو چیز رو بیان کنه . حالا شما پستی که برای تشبیه کوه به ابر هست رو ببین . چقدر طول و تفصیل ( و گاها غیرعلمی ) برای اینکه اثبات بشه کوه مثل ابر روان حرکت میکنه ( حتی حرکت قاره ها با دور تند هم طی چندین میلیون سال رو توی مستندهای زمین شناسی ببینین اصلا حال حرکت روان ابرها رو نداره ) .
    به نظر من در این جور موارد که توصیف ها یا اشاره های قرآن به زمین و آسمون ها و عوارض طبیعی به عنوان دلیل ذکر میشه بیشتر بازی با کلمات هست تا رسیدن به دلیل علمی که ثابت کننده اعجاز باشه که به ذهن هیچ بشری نرسیده باشه. اگه این دلیل اعجاز هست باید برای اول توی قرآن ذکر کرده باشه و به ذهن انسان ( حداقل در زمان نزول قرآن ) نرسیده باشه در حالیکه ما داریم خیلی از اطلاعاتی در مورد زمین شناسی و حتی ستاره شناسی که برای مردمی هست که چندین هزار سال قبل از نزول قرآن زندگی می کردن .
    شاید بتونم ایرادی که به عددها گرفتی قبول کنم ولی این یکی رو هیچ رقمه راضی نمیشم
    هیچکدام از حرفهای قرآن بازی با کلمات نیست.هر کلمه و حتی فتحه و ضمه ای که در قرآن به کار رفته همگی برای شناسوندن حقیقت و علوم به بشریت در زمانهای مختلف هست.اینکه کوهها مثل ابرها در حرکت هستند دلیل نمیشه باید سرعتشون هم یکی باشه! شاید نوع حرکتشون و هزارو یک چیز دیگه ای که توی حرکتشون هست و ما نمیدونیم با هم یکی هست.به نظرم پست مورد نظر دلایل خوبی داره بهتره دوباره با دقت بخونی!
    در مورد پست 7
    اینجا یه سحاب آسمونی رو به گل رز گلگون تشبیه کردن و گفتن شبیه اون عکس سحابی هست ( سوای اینکه سحابی و اختر و شهاب و .. معانی مختلفی دارن )
    اگه همون سایتی رو که قبلا گفتم رو برید و سوره الرحمن رو بیارید ترجمه های زیر از تفاسیر گوناگون هست :
    رنگی سرخ چون رنگ چرم از آیتی / گل سرخ گون و روغن روان ، الهی قمشه ای / چون چرمی سرخ و گلگون / روغن گداخته ( همون طور که دیدید هیچ کدوم گل رز گلگون رو نگفته بودن
    این همونه که میگم تشبیهات قرآن و کلماتش چندین معنی براش ذکر میکنن و اختلاف توش هست .
    ( سوای اینکه سحابی و اختر و شهاب و .. معانی مختلفی دارن ) ربطی به معنی آیه نداره!
    معنی مستقیم آیه که کاملا گویا هست و جای بحث نمیذاره:
    آنگاه که آسمان شکافته شود تا چون گلسرخگون و چون روغن گردد.
    با نگاه به عکس سحابی میشه فهمید
    در مورد پست 8
    گفتین که ثقب یعنی چاله و ستاره ثاقب یعنی همون سیاه چاله .... حالا تمام تفسیرها رو نگاه کنید : همه گفتن "ستاره درخشان "
    عینا چیزی که ذکر شده:
    "ثاقب" به معناي چيزي است كه چاله را ايجاد مي كند.
    دوست عزیز سیاه چاله ها از چه چیزی بوجود میان؟
    "ستاره درخشان "
    در مورد پست 11
    من نمیدونم توی کدوم پژوهش علمی ثابت شده که رفتار و خوی حیوونی که گوشتش توسط انسان خورده میشه وارد روح انسان میشه ؟ اگه هست چطور کشف شده که فقط خوک بی غیرت و بی ناموسه !! اگه این طوره حتما گوشت خروس همه رو باغیرت میکنه ( خروس به غیرتش و ناموسیش معروفه ! ) حالا اگه این گوشت خوک این قدر میتونه تاثیر داشته باشه که حروم باشه گوشت حیوانات دیگه چه تاثیری داره ؟ کسی تحقیقی در این زمینه نکرده ؟ گوشت گوسفند چی ؟ گاو ؟ بز ؟ شیرماهی ؟؟

بعید نیست که بجز دلایل علمی این هم یکی از دلایل حرام بودن گوشت خوک باشه.اگه مردم همه مال
    حلال
    بخورند! و به دستورات اسلام عمل کنند غیرت هم خواهند داشت.جدا از این مسائل ذبح مرغها و خروسها همه به صورت اسلامی نیست.

((مهم اینه که حیوون بی غیرتی حلال گوشت نیست)))

در پست 21
    شما عکسی رو گذاشتین که گفتین برا فرعونی هست که زمان موسی از آب نیل گرفته شده و بعدا مومیایی شده . این عکس برا رامسس دوم هست . از این منبع میگم : ramsess II mummy رو توی جستجوی عکس گوگل بزن کلی نتیجه برات میاره
    این رامسس دوم پدر مادر داره ( پدرش معلومه مادرش معلومه سال تولدش معلومه سال وفاتش معلومه جنگ هاش معلومن حتی میدونیم که آخر عمری دندون دردهای شدیدی داشته ! کلی چیز از زندگی شخصیش میدونیم ولی این افسانه ای که توی آب افتاده و بعد از آب گرفتنش و مومیاییش کردن توی هییییچ نوشته ای از دوران فراعنه مصر نیومده . اگه هست ارایه بدین . منبع
    اصلا همین صفحه ویکی پدیا رو ببینین . کلی مطلب داره برا رامسس که میگن :
    He is often regarded as the greatest, most celebrated, and most powerful pharaoh of the
    حالا جسدش رو پیدا کنن !!!! و بعد مومیایی کنن !!!!!
    این رو اخبار سراسری تلویزیون هم اعلام کرد!
    عکسی که بهش اشاره کردید:

اگر خوشبینانه نگاه کنیم این دو تا عکس شبیه هم هستند.این فراعنه همه از یک خاندان بودند.ولی دلیل نمیشه که یکی باشن.بالفرض هم که باشن شاید فرعون همون رامسس دوم بوده(اسم همه ی پادشاهان مصر فرعون بوده) البته من از تاریخ زیاد سر در نمیارم.تی وی میگفت با تحقیقاتشون فهمیدن که این غرق شده و بعد از این قضیه به داستان موسی(ع) اشاره شده،حرف زیاده ولی در حقیقت اتفاق تفاوتی ایجاد نمیکنه.یه جا هم شنیدم این رو جدیدن پیدا کردن(اون عکس پست خودم رو)
    ثابت شده اون عکسی که گذاشتم مال فرعون زمان موسی هست چون غرق شده و ...گزارش تلویزیونیش هم خیلی جالب بود اگه تونستید اون گزارش رو تو اینترنت پیدا کنید حتما ببینید.
    Last edited by رستگار15; 05-12-2012 at 16:11.

15. 3 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

اینم یه ایمیل که امروز واسم اومده:

حجاج چرا دور خانه خدا خلاف جهت عقربه‌های ساعت طواف می کنند؟

خبرگزاری فارس: شاگرد پروفسور حسابی بر اساس علم فیزیک، علت اینکه جهت انجام طواف دور خانه خدا خلاف جهت عقربه های ساعت است را تشریح کرد.
    حسین اردکانی، دکترای علم فیزیک و از شاگردان پروفسور حسابی در گفت وگو با خبرنگار جامعه فارس گفت: هر آنچه در شارع مقدس وجود دارد دارای مبنای علمی است به طوری که در

اعمال حج آمده است که جهت حرکت برای طواف به سمت چپ و خلاف جهت عقربه های ساعت باشد یا اینکه اکثر مراجع تقلید می گویند که بهتر است در ناحیه در خانه خدا تا مقام ابراهیم طواف انجام شود.
    وی افزود: تمام اینها از نظر علم فیزیک قابل اثبات است. در نیمکره شمالی که خانه خدا واقع شده است وقتی هر ذره یا جسمی خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخد 5 نیرو به آن وارد می شود که جمع این نیروها و انرژی ها به سمت داخل است. در بحث طواف هم همین است، ذرات در اینجا انسان ها هستند و مجموع این نیروها نیز به سمت مرکز که همان خانه خداست هدایت می شود.
    این فیزیکدان ادامه داد: اگر در طواف، چرخش به سمت راست انجام می شد در علم فیزیک آمده است که گریز از مرکز رخ می داد و طبق قانون فیزیک ذرات که در اینجا انسان ها هستند به سمت بیرون پرتاب می شدند و نیروی آنها به سمت مرکز که همان خانه خداست هدایت نمی شد.

اردکانی گفت: حالا اگر خانه خدا در نیمکره جنوبی واقع می شد حتماً در دین ما تأکید بر این می شد که باید در جهت عقربه های ساعت یعنی به سمت راست، طواف خانه خدا انجام شود.
    وی درباره تأکید بر طواف بین در خانه خدا و مقام ابراهیم نیز اظهار داشت: هر جسم متحرکی که حرکت دورانی دارد اگر شعاع کم شود، سرعت آن به طور ناخودآگاه زیادتر می شود و تمایل و تمرکز آن به سمت داخل و مرکز بیشتر می شود به همین دلیل اکثر مراجع می گویند که در این فاصله طواف خانه خدا انجام شود چون با این تمرکز، صعود و عروج رخ می دهد.
    این دکترای علم فیزیک معتقد است که همه چیز در دنیا بر اساس علم فیزیک قابل بررسی است اما علم انسان در این حد نیست که تمام آنها را دریافت کند.

-- M.Alizadeh

Last edited by رستگار15; 13-12-2012 at 11:54.

17. 5 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

مطالب به قدری خنده دار و سطحی هست که ارزش جواب دادن هم نداره. فقط اشاره ای گذرا به بعضی از اشتباه ها می کنم:

مخالفان پيغمبر اكرم نه در آن زمان و نه در زمانهاى بعد - كه اكنون چهارده قرن از آن مى‏گذرد - نتوانسته‏اند به اين مبارزه طلبى پاسخ بدهند
    با چه سندی این حرف رو مطرح می کنید در حالی که مخالفان قرآن بارها و بارها جملات و گفتارهایی رو برای رد این تحدی ارائه کرده اند و ادعا کرده اند که این مطالب در حد قرآن هست؟ اصولا این «مثل» بودن در چه زمینه ای باید باشه و آیا چه کسی صلاحیت داره قضاوت کنه که آیا متن مورد نظر «مثل» قرآن هست یا نه؟ داوری این تحدی با کیست؟ با مسلمانان یا غیر مسلمانان؟ به علاوه در این تحدی این متن جدید از چه زاویه ای باید بررسی بشه؟ این تحدی کلا از بیخ و بن مشکل دار است و خود یکی از اشتباهات قرآنی است.

نمونه‏هايى از اشارات علمى
    و كوه‏ها را در زمين پا بر جا و استوار نهاديم تا مبادا[زمين]آنان[مردم]را تكان دهد و بلرزاند
    اگر دارید از مطلبی علمی که در قرآن مطرح شده صحبت می کنید بد نیست ادعای خودتون رو از لحاظ علمی اثبات کنید. بر طبق کدوم سند علمی ادعا می کنید که کوه ها مانع از لرزش زمین می شوند، در حالی که خود کوه ها از لرزش زمین به وجود آمده اند و بیشترین لرزش ها در مناطق کوهستانی به وجود میاد؟

در بخشى از گفتار حضرت امیر (ع)در این باره آمده:«زمين به رغم حركت‏هاى خود از لغزش ولرزش و فرو پاشيدگى نگاه داشته شد.»از اين گفتار سه نكته به دست مى‏آيد:

1- زمين داراى حركت‏هاى گوناگون است،ولى به رغم اين حركت‏ها آرامش وتعادل خود را حفظ كرده است.

2- پوسته زمين مستحكم است و از هم نمى‏گسلد و لايه‏هايش گسسته نمى‏شود،تا ساكنان و بارهايش را در درون خود فرو نكشد.

3- زمين در حركت وضعى و انتقالى و برخى حركت‏هاى ديگر،آرام و استواراست و از مدارهايى كه به طور منظم در آن مى‏گردد، بيرون نمى‏افتد.
    با چه رویی حرکت رو در جمله ی بالا به حرکت وضعی و انتقالی زمین تعبیر می کنید؟ چطور می تونید این مفاهیم عملی و دقیق رو به جمله به این کوتاهی تحمیل کنید و بعد بگید از این گفتار این سه نکته به دست می آید؟ می تونید توضیح بدید چرا این سه نکته به دست می‌آید؟

دشوارى تنفس با افزايش ارتفاع
    گذشته از اینکه آیا این موضوع در اون زمان جنبه ی علمی داشته یا نه، آیا می تونید ثابت کنید که هیچ بشری این دشواری تنفس در ارتفاعات بالاتر رو احساس نکرده بوده که بخواد به دیگران منتقل کنه؟ آیا ممکن نیست این تنگی نفس یک تجربه ی انسانی بوده باشد؟

نخستين آفريده‏اى كه خدا خلق كرد،چيزى است كه‏تمامى اشيا از آن است و آن آب است‏
    دوستان مستحضر هستید که علم ثابت کرده اولین مولکولهایی که در نتیجه ی به هم پیوستن کوارک ها تشکیل شده اند هیدروژن هست نه آب که خودش تشکیل شده از هیدروژن و اتم سنگین تر اکسیژن باشه.

باقی ایرادات بماند که مربوط به جهانشناسی بطلمیوسی و ... است. بد نیست که انسان اندکی فکر کند. خود قرآن شما هم انسان رو همیشه به تفکر دعوت کرده ولی می دونسته که اکثرتون این کار رو نمی کنید و به صورت طعنه آمیزی این مسئله رو بارها بهتون گوشزد کرده.

19. 8 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •