آره همینطوره منم کوچیک بودم کلی ارزو دست نیافتنی داشتم اما اون زمان امید داشتم!
اما الان هدف کوتاه مدتم اینه که زودتر دانشگام تموم شه و سربازی برم و کار پیدا کنم و مستقل زندگی کنم
هیچی الان بیشتر از تنها بودن برام آرامش بخش نیست
آره همینطوره منم کوچیک بودم کلی ارزو دست نیافتنی داشتم اما اون زمان امید داشتم!
اما الان هدف کوتاه مدتم اینه که زودتر دانشگام تموم شه و سربازی برم و کار پیدا کنم و مستقل زندگی کنم
هیچی الان بیشتر از تنها بودن برام آرامش بخش نیست
من اهداف زیلدی داشتم و دارم.یکیش این بود که نقاش بشم.دیوونه نقاشیم.دوستانی که دستی در هنر داشته باشن میدونن قیمت وسایل نقاشی سرسام آوره.ما هم وضعمون توپ نیست.معولی هستیم از لحاظ مالی و برامون پرداخت چنین مبالغ هنگفتی واقعا مشکل بود.اما واقعا نمیدونم چطوریو.الان هم که به گذشته نگاه میکنیم خودمونم نمیفهمیم کی و از کجا جور شد که الان به هدفم رسیدم و هنوزم ادامه میدمدر نظر بگیر هدف یه نفر دیگه رفتن تو یه رشته ای باشه که برای شروعش باید کلی پول خرج کنه تا وقتیبه هدفش رسید اونم مثل شما خوشحال بشه و حسه خوبی داشته باشه و بتونه از اون طریق حتی به مردم هم خدمت کنه تکلیف اون چی میشهاینها واقعیت جامعه هستش که به قول شما خیلی ها رو پژمرده کرده ولی چه نا امید بشی چه امیدوار باید واقعیت رو قبول کنی
مشکلات مالی سختهبه خدا میدونم.اما اینم میدونم که اگه از ته قلبت ازش بخوای اونوقته که خواستن توانستن است![]()
خودت شروع نکردی؟
به عالم زر اعتقاد داری؟
اکر که اعتقاد داری که حله اما اگه اعتقاد نداری ازت میخوام که یه لحظه با تمام وجودت به خودت فکر کنی،به کارات به حرفات.گاهی اوقات حتی خود من از خودمون ناراضی هستیم اما اینو با نارضایتی از زندگی اشتباه میگیریم.خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم.زندگی خیلی قشنگه دوست خوبم.این آدمان که زشتش میکنن.فقط من و تو مقصر نیستیم درد یکی دو تا نیست.اما امید فقط واسه دلخوشی نیست.امید مسیر زندگی آدم رو عوض میکنه.فقط باعث نمیشه که خوشحال بشی و سعی کنی ادامه بدی.بهت حرکت میده،انرژی میده ،هدفمندت میکنه
در هر صورت من فکر میکنم مشکل شما چیزیه که هنوز متوجه نشدی،زندگی حدسیه که میزنی.من اینجور مواقع مشاوره با یه کاردرست رو هم خودم میرم هم پیشنهاد میکنم بری.
نام خانوادگیم را پدر بزرگم انتخاب کرد و نامم را پدرم.....راهم را خود انتخاب میکنم.
منم از بچگیم یکی از هدفام گشتن دور دنیا بوده
دوست دارم جاهای عجیب غریب رو ببینم
حتی جاهایی که تا حالا هیچ کس نرفته رو پیدا کنم
ایشالا یه کار خوب پیدا میکنم
بعد هر دو سه ماه یه بار که یه پول درست حسابی جمع میشه یه جا میرم
امیدوارم به این هدف خوشگلت هم برسی
ببین رفیق من نمیدونم شما چند ساله تونه اصلا جنسیت تون چیه شاید شما تو شرایط من بودید همین حرف ها رو میزدین
تو این شرایط مطمئن باش من مردن رو ترجیح میدم یک درصد رو شک نکن برام پیش اومده ....خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم
بله زندگی خیلی قشنگ هست اما نه برای من یا امثال من
من هم قبل از خدمت تفکرات خوبی داشتم اما وقتی رفتم خدمت یه چیز های دیدم که از زندگی پشیمون شدم
مشکل ما اینه که دنیا رو خیلی جدی گرفتیم.زندگی تنها بازی هست و کسی تو این بازی زودگذر برندس که واسه بعد مرگش هم چیزایی داشته باشه... زیاد سعی نکنید تو این دنیا به هرچی خواستین برسین. چون عمر محدود ما این اجازه رو نمیده. و خواسته های دنیایی هم بی ارزش هستن و نباید به دنیا و زرق و برقش دل ببندیم اخه ارزششم نداره فرض کن دنیا رو بهت دادن اخرش چی؟ بعد از مرگت یه ذره از مال دنیا رو با خودت اونور میبری؟ ولی اگه داری و در راه خدا خرج کنی یا اگه سعی کنی بدست بیاریو نیتت کسب مال حلال باشه خیلی ارزشمند هست و در دنیا سود کردیم.
خیلی هم خوب نیستش دنیا رو جدی نگیری
دیدیم دوستانی رو که زندگی رو به ... گرفتن و هر کی هم میدیدشون می گفتش خوش به حالشون آب تو دلشون تکون نمیخوره اما حالا که چند سال از اون موقعه گذشته نمیگم ما به جایی رسیدیم اما وضع اونا رو که میبینیم فقط میگیم خدایا شکرت
چرا آدم واسه خواستش سعی نکنه ؟ مهم این نیستش که بهش برسی یا نه (دنبال نتیجه باشی) مهم اینکه واسه چیزی که بهش علاقه داری حداکثر تلاشت رو بکنی(بهتر از زندگی روزمره نیست؟) نتیجه رو هم به موقعش میبینی اما مهمتر از اون پول و شرایط و راهنما هستش در ضمن خواسته های دنیوی که همش مادی نیستند اما ممکنه اگر به هدف و خواستت برسی برات پول و مادیات رو هم بیاره و به قول شما از طریق همین مادیاتش بتونی دست دو نفر محتاجم بگیری که اینجوری به خواسته روحی و معنویتم رسیده باشی .
من آرزو داشتم همیشه تو برج مراقبت فرودگاه کار کنم![]()
برادر من یسه دیگه سی سال هست دارن ملت رو با این شعار ها گول میزنند دست از سر این ملت بردارید
نه خیلی ملت ایران ملت شادی هستند و همیشه در حال بزن برقص هستند از یاد اون دنیا رفتند
شما به فکر خودت باش
من مدت حدود 2 ماه تو برج مراقبت بودم اون چیزی که تو فیلم ها میبینی نیست خیلی فرق داره و سختی کار ادم رو نابود میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)