تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: هدف شما؟

داره خودمونی میشه truy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    mashhad

1

خیلی از آدمها وقتی بچه هستند آرزو های بزرگی دارند و یا تو سنهای مختلف اهداف مختلف و بزرگی دارند و رفته رفته که سنشون میره بالا آرزو و اهدافشون هم کوچیکتر میشه برای همین هستش که میگن آرزو بر جوانان عیب نیستش
    ولی امیدوارم شما و بقیه دوستان به همه آرزوهاتون چه کوچیک یا بزرگ برسید و آرزو های بزرگتون هر چی سنتون بیشتر میشه کوچیک نشه .
    آره همینطوره منم کوچیک بودم کلی ارزو دست نیافتنی داشتم اما اون زمان امید داشتم!
    اما الان هدف کوتاه مدتم اینه که زودتر دانشگام تموم شه و سربازی برم و کار پیدا کنم و مستقل زندگی کنم
    هیچی الان بیشتر از تنها بودن برام آرامش بخش نیست

2. این کاربر از truy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

در نظر بگیر هدف یه نفر دیگه رفتن تو یه رشته ای باشه که برای شروعش باید کلی پول خرج کنه تا وقتیبه هدفش رسید اونم مثل شما خوشحال بشه و حسه خوبی داشته باشه و بتونه از اون طریق حتی به مردم هم خدمت کنه تکلیف اون چی میشه
    اینها واقعیت جامعه هستش که به قول شما خیلی ها رو پژمرده کرده ولی چه نا امید بشی چه امیدوار باید واقعیت رو قبول کنی
    من اهداف زیلدی داشتم و دارم.یکیش این بود که نقاش بشم.دیوونه نقاشیم.دوستانی که دستی در هنر داشته باشن میدونن قیمت وسایل نقاشی سرسام آوره.ما هم وضعمون توپ نیست.معولی هستیم از لحاظ مالی و برامون پرداخت چنین مبالغ هنگفتی واقعا مشکل بود.اما واقعا نمیدونم چطوریو.الان هم که به گذشته نگاه میکنیم خودمونم نمیفهمیم کی و از کجا جور شد که الان به هدفم رسیدم و هنوزم ادامه میدم

مشکلات مالی سختهبه خدا میدونم.اما اینم میدونم که اگه از ته قلبت ازش بخوای اونوقته که خواستن توانستن است

4. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

دوست عزیز وقتی به یکی میگن هدف از فلان کار چیه که خودش استارت کار رو زده باشه مثلا شما یه کاری رو شروع میکنی مثلا رفتن به کلاس زبان یا دانشگاه یا یه مسافرت بهت میگن هدفت چیه
    اما زندگی رو که خودت شروع نکردی که دنبال هدف باشی
    این نظری هست از عقل ناقص من
    خودت شروع نکردی؟
    به عالم زر اعتقاد داری؟

اکر که اعتقاد داری که حله اما اگه اعتقاد نداری ازت میخوام که یه لحظه با تمام وجودت به خودت فکر کنی،به کارات به حرفات.گاهی اوقات حتی خود من از خودمون ناراضی هستیم اما اینو با نارضایتی از زندگی اشتباه میگیریم.خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم.زندگی خیلی قشنگه دوست خوبم.این آدمان که زشتش میکنن.فقط من و تو مقصر نیستیم درد یکی دو تا نیست.اما امید فقط واسه دلخوشی نیست.امید مسیر زندگی آدم رو عوض میکنه.فقط باعث نمیشه که خوشحال بشی و سعی کنی ادامه بدی.بهت حرکت میده،انرژی میده ،هدفمندت میکنه
    در هر صورت من فکر میکنم مشکل شما چیزیه که هنوز متوجه نشدی،زندگی حدسیه که میزنی.من اینجور مواقع مشاوره با یه کاردرست رو هم خودم میرم هم پیشنهاد میکنم بری.

نام خانوادگیم را پدر بزرگم انتخاب کرد و نامم را پدرم.....راهم را خود انتخاب میکنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

من تو زندگیم هیجان میخوام....ماجراجویی و... در کل میخوام اگه قسمت بشه تا 10-12 سال دیگه برم دنیا رو بگردم و...
    یکی از آرزو و هدفامم اینه که برم سوار هلی کوپتری چیزی بشم (از بالای صخرم باشه مشکلی نیست!) خودمو از اون بالا بندازم پایین.......
    بعد از این کارام هم یه زنی بگیریم و ....
    البته قبل از همه اینا یه شغل و درآمد خوب میخوام....
    منم از بچگیم یکی از هدفام گشتن دور دنیا بوده
    دوست دارم جاهای عجیب غریب رو ببینم
    حتی جاهایی که تا حالا هیچ کس نرفته رو پیدا کنم
    ایشالا یه کار خوب پیدا میکنم
    بعد هر دو سه ماه یه بار که یه پول درست حسابی جمع میشه یه جا میرم

امیدوارم به این هدف خوشگلت هم برسی

7. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خودت شروع نکردی؟
    به عالم زر اعتقاد داری؟

اکر که اعتقاد داری که حله اما اگه اعتقاد نداری ازت میخوام که یه لحظه با تمام وجودت به خودت فکر کنی،به کارات به حرفات.گاهی اوقات حتی خود من از خودمون ناراضی هستیم اما اینو با نارضایتی از زندگی اشتباه میگیریم.خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم.زندگی خیلی قشنگه دوست خوبم.این آدمان که زشتش میکنن.فقط من و تو مقصر نیستیم درد یکی دو تا نیست.اما امید فقط واسه دلخوشی نیست.امید مسیر زندگی آدم رو عوض میکنه.فقط باعث نمیشه که خوشحال بشی و سعی کنی ادامه بدی.بهت حرکت میده،انرژی میده ،هدفمندت میکنه
    در هر صورت من فکر میکنم مشکل شما چیزیه که هنوز متوجه نشدی،زندگی حدسیه که میزنی.من اینجور مواقع مشاوره با یه کاردرست رو هم خودم میرم هم پیشنهاد میکنم بری.

نام خانوادگیم را پدر بزرگم انتخاب کرد و نامم را پدرم.....راهم را خود انتخاب میکنم.
    ببین رفیق من نمیدونم شما چند ساله تونه اصلا جنسیت تون چیه شاید شما تو شرایط من بودید همین حرف ها رو میزدین
    خیلی از ما فکر میکنیم که آرزوی مردن رو داریم اما اگه فقط یه لحظه جای یه بیمار سرطانی که فقط چند روز دیگه از زندگیش مونده قرار بگیریم حاضریم هر چی داریم بدیم که زنده بمونیم
    تو این شرایط مطمئن باش من مردن رو ترجیح میدم یک درصد رو شک نکن برام پیش اومده ....
    بله زندگی خیلی قشنگ هست اما نه برای من یا امثال من
    من هم قبل از خدمت تفکرات خوبی داشتم اما وقتی رفتم خدمت یه چیز های دیدم که از زندگی پشیمون شدم

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشکل ما اینه که دنیا رو خیلی جدی گرفتیم.زندگی تنها بازی هست و کسی تو این بازی زودگذر برندس که واسه بعد مرگش هم چیزایی داشته باشه... زیاد سعی نکنید تو این دنیا به هرچی خواستین برسین. چون عمر محدود ما این اجازه رو نمیده. و خواسته های دنیایی هم بی ارزش هستن و نباید به دنیا و زرق و برقش دل ببندیم اخه ارزششم نداره فرض کن دنیا رو بهت دادن اخرش چی؟ بعد از مرگت یه ذره از مال دنیا رو با خودت اونور میبری؟ ولی اگه داری و در راه خدا خرج کنی یا اگه سعی کنی بدست بیاریو نیتت کسب مال حلال باشه خیلی ارزشمند هست و در دنیا سود کردیم.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

مشکل ما اینه که دنیا رو خیلی جدی گرفتیم.زندگی تنها بازی هست و کسی تو این بازی زودگذر برندس که واسه بعد مرگش هم چیزایی داشته باشه... زیاد سعی نکنید تو این دنیا به هرچی خواستین برسین. چون عمر محدود ما این اجازه رو نمیده. و خواسته های دنیایی هم بی ارزش هستن و نباید به دنیا و زرق و برقش دل ببندیم اخه ارزششم نداره فرض کن دنیا رو بهت دادن اخرش چی؟ بعد از مرگت یه ذره از مال دنیا رو با خودت اونور میبری؟ ولی اگه داری و در راه خدا خرج کنی یا اگه سعی کنی بدست بیاریو نیتت کسب مال حلال باشه خیلی ارزشمند هست و در دنیا سود کردیم.
    خیلی هم خوب نیستش دنیا رو جدی نگیری
    دیدیم دوستانی رو که زندگی رو به ... گرفتن و هر کی هم میدیدشون می گفتش خوش به حالشون آب تو دلشون تکون نمیخوره اما حالا که چند سال از اون موقعه گذشته نمیگم ما به جایی رسیدیم اما وضع اونا رو که میبینیم فقط میگیم خدایا شکرت
    چرا آدم واسه خواستش سعی نکنه ؟ مهم این نیستش که بهش برسی یا نه (دنبال نتیجه باشی) مهم اینکه واسه چیزی که بهش علاقه داری حداکثر تلاشت رو بکنی(بهتر از زندگی روزمره نیست؟) نتیجه رو هم به موقعش میبینی اما مهمتر از اون پول و شرایط و راهنما هستش در ضمن خواسته های دنیوی که همش مادی نیستند اما ممکنه اگر به هدف و خواستت برسی برات پول و مادیات رو هم بیاره و به قول شما از طریق همین مادیاتش بتونی دست دو نفر محتاجم بگیری که اینجوری به خواسته روحی و معنویتم رسیده باشی .

12. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من آرزو داشتم همیشه تو برج مراقبت فرودگاه کار کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برادر من یسه دیگه سی سال هست دارن ملت رو با این شعار ها گول میزنند دست از سر این ملت بردارید
    نه خیلی ملت ایران ملت شادی هستند و همیشه در حال بزن برقص هستند از یاد اون دنیا رفتند
    شما به فکر خودت باش

15. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من آرزو داشتم همیشه تو برج مراقبت فرودگاه کار کنم
    من مدت حدود 2 ماه تو برج مراقبت بودم اون چیزی که تو فیلم ها میبینی نیست خیلی فرق داره و سختی کار ادم رو نابود میکنه

17. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •