تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: PC تا 3 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

چند تا پیشنهاد
    اول اینکه به جای صرف هزینه خیلی بالا برای پاور با برند هایی مثل coolermaster و ... از برند super flower استفده کنید که کیفیتش کاملا مثل برند های معروفی هست که تو ایران قیمتاشون الکی بالاست و قیمتش خیلی مناسب تره
    کیس رو ترجیحا از دو برند antec یا super flower بردارید چون هنوز زیاد دست فروشنده های فوق العاده با انصاف ما زیاد نیفتاده تا گند بزنن تو قیمتش
    پس اگه امکان داره مدل هاش رو هم مد نظر دارید بگید تا بتونم بیشتر راجع بهشون تحقیق کنم. مخصوصآ مدل های Advance کیس که کولینگ خوبی داشته باشن و این کولر های درست حسابی و بزرگ راحت توش جا بشن.و پاور با رندامان بالا در حدود 800W
    و همینطور درمورد اینکه کدوم فروشگاه ها باید دنبالش باشم. چون انگار زیاد راحت گیر نمیاد.
    super flower رو قطعآ در نظر میگیرم، مخصوصآ به خاطر مدیریت بودجه ای که میخوام انجام بدم تا شاید بتونم cpu بهتر بگیرم.شاید 3770k! به خاطر اهمیتی که راه اندازی VM به تعداد زیاد برام داره.

ممنون از تمامی دوستان.
    همونطور که گفته بودم، میخوام پاییز سیستم رو به امید خدا خریداری کنم
    یکی دو روز قبل از خرید ازتون مشاوره نهایی رو میگیرم
    اگه باز هم راهنمایی داشتید ممنون میشم به فیض برسونید
    با تشکر
    Last edited by arash_nik; 31-08-2012 at 19:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پس اگه امکان داره مدل هاش رو هم مد نظر دارید بگید تا بتونم بیشتر راجع بهشون تحقیق کنم. مخصوصآ مدل های Advance کیس که کولینگ خوبی داشته باشن و این کولر های درست حسابی و بزرگ راحت توش جا بشن.و پاور با رندامان بالا در حدود 800W
    و همینطور درمورد اینکه کدوم فروشگاه ها باید دنبالش باشم. چون انگار زیاد راحت گیر نمیاد.
    super flower رو قطعآ در نظر میگیرم، مخصوصآ به خاطر مدیریت بودجه ای که میخوام انجام بدم تا شاید بتونم cpu بهتر بگیرم.شاید 3770k! به خاطر اهمیتی که راه اندازی VM به تعداد زیاد برام داره.

ممنون از تمامی دوستان.
    همونطور که گفته بودم، میخوام پاییز سیستم رو به امید خدا خریداری کنم
    یکی دو روز قبل از خرید ازتون مشاوره نهایی رو میگیرم
    اگه باز هم راهنمایی داشتید ممنون میشم به فیض برسونید
    با تشکر
    در مورد antec اگه پاوراشو پیدا کنی بهترین گزینس ولی برای کیسش مدل 1200 رو بگیر من خودم دارم بدنش مثل تانک میمونه از نظر فضا برای کولینگ هم دستت کاملا بازه
    و در مورد super flower تو سایتش یه چرخی بزن اکثر مدلای بالاش تو ایران هست به شخصه مدلای 800 تا 1000 وات برنزش رو پیشنهاد میکنم چو راندمانش با سری های گلدش خیلی فرق نمیکنه ولی بازم اگر میخوای امار دقیقشو داشته باشی یه فروشگاهی هست به اسم اوا تو بازار کامپیوتر رضا نمایندگیشه از اونجا میتونی امار بگیری در مورد انتک هم شرکت کولینگ سیس تو بازار کامپیوتر خوارزمی وارد میکرد میتونی از اونا امار قیمتشو بگیری چون من به شدت با قضیه کارایی با توجه به قیمت موافقم میگم اول قیمتاشو بگیر بعد میتونی تصمیم منطقی بگیری ببینی کدومو بگیری بهتره

3. این کاربر از omidnejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shayankh450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    London-UK

پيش فرض

سلام دوستان من دارم میرم لندن و می خواهم انجا یکpc راه بندازم و بوجه ام 2500پوند است که میشه 120000000ریال
    لطفا یکم زودتر

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما برو لندن تا ببینیم چی میشه راستی این بودجه واسه چند pc تو اونجا جواب میده اونجا گرون ترین قطعه در حد 200-300 پوند بالا نمیزنه مثل یه 3960
    ما که این همه رفتیم امریکا خداییش خرید pc تو ایران یه حال دیگه داره اونجا فقط دنبال موبایل و تبلت باش مثل زباله ریختن و کسی نیست جمشون کنه
    رسیدی بگو راهنماییت میکنیم

داره خودمونی میشه shayankh450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    London-UK

پيش فرض

من 2 هفته دیگه دارم میرم
    دوست عزیز خبر دارید apple imac چنده راستش من برای اهنگ سازی و DJ می خواهم
    من خودم یک galaxy s3 و یک لپ تاپ asus g53sx دارم
    من تا3000پوند میتونم بدم پول برام مهم نیست
    Last edited by shayankh450; 06-10-2012 at 22:42.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •