ویرایش شد...
خودم فهمیدم![]()
ویرایش شد...
خودم فهمیدم![]()
Last edited by thecrow; 06-02-2013 at 02:22.
سلام به هنرمندان فروم..
سعي ميكنم اگر استقبال شد ازين به بعد يه سري نكات ريز درمورد نوازندگي رو براي دوستان قرار بدم بلكه دوستان استفاده ببرند..
"به هيچ وجه زماني كه دستتان سرد است گيتار نزنيد!!"
ببينيد،وقتي كه هوا سرده بايد از دستكش استفاده بشه چونكه سرما به مفاصل دست صدمه وارد ميكنه.
و از اونجايي نوازندگان گيتار از مفاصل دستشون بيشتر از يك انسان عادي كار ميكشن،بايد بيشتر مراقب دستانشون باشن،دستايي كه قراره تا انتها براشون گيتار بزنه.اين نكته براي تمامي گيتاريست ها صادقه،چه الكتريك چه كلاسيك چه پاپ و..
پس يادتون باشه هميشه در هواي سرد دستكش بزنيد و از دستانتون مراقبت كنيد.
و خواهشن در هواي سرد "به هيچ وجه گيتار نزنيد".كه در اصل با اين كار پدرِ دستاتون رو در مياريد.
موفق باشيد..
Mehrdad Sh.
eee خودت فهمیدی؟ نشد که! حد اقل پرسش و پاسخ رو با هم میزاشتی بمونه که بقیه هم استفاده کنن. حالا مال کی بود؟
J.S Bach - air on C string
به حق آقای دانشمند راست می گه که یکی از زیباترین ملودی هاییست که تا به امروز تصنیف شده است.
دارم کتاب آقای دانشمند رو کشف رمز می کنمانقدر حق تدریس این کلاس های خصوصی زیاد شده
که دیگه نمی ارزه پیش استاد برم تصمیم گرفتم خودم تمرین کنم.
کسی سوالی داشت تا اونجایی که بتونم کمک می کنم.
متشکرم
ما که استاد نداریم راهنماییمون کنه.
گفتم از اساتید انجمن یه کمکی بگیرم (که می دونم تعدادشون کم نیست) بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم.
در مورد همون قطعه ی بالا یه مشکلی دارم.
به این عکس دقت کنید:
این قطعه در گام دوماژور نوشته شده که این نشون میده هیچ نتی به طور پیش فرض دیز دار یا بمل دار نیست.
اگر به اون دو تا نتی که با قرمز علامت زدم دقت کنید می بینید که هیچ علامت دیز و بملی هم ندارن.
اما کتاب گفته که این دو نت رو با انگشت چهارم دست چپ بگیریم.
در صورتی که من فکر می کنم با توجه به اینکه در پوزیشن اول هستیم
نت اول که D هست رو باید با انگشت سوم و نت دوم که G هست رو هم باید با انگشت سوم گرفت.
به نظرتون داستان چیه؟؟؟؟![]()
سلام
شما هنوز در كتاب اول دانشمند هستيد.انگشت ٤ شما(دست چپ) بايد تقويت بشه و روي اون تسلط پيدا كنيد.
همونطور كه گفتيد،ميزان ششم در پوزيشن اول هست و نيازي به تغيير پوزيشن نداريد.
بعدها خودتون متوجه ميشيد كه اين ميزان رو به اين صورت گرفتن چقدر آسون تره..ولي تا اون موقع سر از خود تغييري نده..
موفق باشي..
Mehrdad Sh.
آلبوم موسیقی ˈهزار و یک شبˈ به نوازندگی گیتار ˈلیلی افشارˈ منتشر شد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا ، در این مجموعه 15قطعه ای آثار اسپانیولی (فاندانگو، پاساکالیا، زاپاته آدو) از خوئاکین رودریگو در کنار ˈوالس ونزوئلاییˈ و ˈسس پردرچوˈ از آنتونیو لائورو، ˈگریستن یک ستارهˈ از آنتونیو کاریلیو، ˈنامˈ از دومنیکونی و ˈصدقه برای رضای خداˈ از آگوستین باریوس منگوره عرضه شده است.
در بخش دیگری از این آلبوم موسیقی ˈچهار ترانه ایرانیˈ (مستم مستم، دختر بویراحمدی، رشیدخان، پیش درآمد اصفهان) ودو ترانه آذربایجانی (سنه دگالماز و کوچه لره سوسپ میشم) شنیده می شود .
افشار متولد تهران و از نوازندگان بزرگ گیتار کلاسیک در جهان است که برای چندین سال به عنوان بهترین نوازنده گیتار کلاسیک جهان انتخاب شده است.
وی نخستین زن در جهان است که در رشته اجرای گیتار کلاسیک به درجه دکتری دست یافته و دکترای خود را از دانشگاه ایالتی فلوریدا دریافت کرده است.
افشار تاکنون در جشنواره های متعددی از جمله جشنواره بین المللی موسیقی فجر شرکت کرده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)