دوست عزیز اینکه کارت 9550 در تست 3D Mark امتیازی بیشتر از FX5500 می آورد شکی توش نبود چون کلا ATI ها در این تست امتیاز های بالایی میگیرن باید تو بازی با هم مقایسه بشن
اگر benchmark از این دوتا در بازی داری بذار
دوست عزیز اینکه کارت 9550 در تست 3D Mark امتیازی بیشتر از FX5500 می آورد شکی توش نبود چون کلا ATI ها در این تست امتیاز های بالایی میگیرن باید تو بازی با هم مقایسه بشن
اگر benchmark از این دوتا در بازی داری بذار
دوست عزیز من آخرش فکر کنم گفتم نباید به این مقایسات زیاد توجه کرد.نوشته شده توسط vampire_viper
اینم مقایسه در بنچ مارکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادت نره که بازی unreal در اون سال بر اساس کارتهای انویدیا طراحی شده بوده..........
ببینید انصافا دیگه به راحتی باید پذیرفت در بازیم 9550 برتر ...انصافا بازییی نیست که با این کارت اجرا نشه.چیز دیگه ای که باید در نظر بگیری قیمت این 2 کارت هستش که با هم فرق میکنه 5700le خیلی بهتره تا 5500 ...اینو من نمیگم دوستانی که 5500 داشتند به هیچ وجه ازش راضی نیستند...شما میتونی 6600 رو برداری به جاش...یا 9600 رو ...چون کاراییشون بیشتر از این کارت هستش....
عزیز حواسم نبود اشتباه لینک دادم اونم واسه تریدی مارکت هستش:
راستی سرعت هسته و حافظه ها هم فرق میکنه.
این رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب به سلامتی Bench mark رو خودتون نگاه کردین؟؟
و شما هم به سلامتی اختلاف قیمتها در رده مربوط به کارت رو در نظر گرفتید......
مگه قیمتشون چقدر تفاوت داره تازه بعضی مدل های 9550 از 5500 هم گرون تره و شما 5500 256 مگ رو میتونی حدود 50 تومن تهیه کنی
آقا خودت جواب رو دادی...کار منم راحت کردی ...5500 تو چه رده ای از کارتا قرار داره ...9550 تو چه رده ای قرار داره؟نوشته شده توسط vampire_viper
منظورت رو از مدل نمیفهمم اگه منظورت برد کارت هستش که اون یه بحث جداست...وگرنه تفاوت قیمت در حافظه هاست...موضوع اصلی اینه که کارایی باید نسبت به قیمت مورد توجه قرار بگیره
دوست عزیز 5500 کارت بدی نیست بلکه باید دید آیا کارت بهتری وجود داره...وقتی اکثرا در مقایسه این 2 کارت 9550 رو برتر میدونند(افرادی که این 2 کارت رو امتحان کردند)پس چرا به دوستان بهترین معرفی نشه....![]()
در ضمن به نظر من اگه یکم پول بیشتر بشه آدم 5600 رو برداره بیشتر میارزه...
دز ضمن من برای نظر شما احترام قائلم ...![]()
من که از 5500 راضیم . اما اگه می شد بهترش رو میگرفتم .
مرسی جوابتون قانع کننده بود ولی مقایسه 9550 و 5500 زیاد جالب نیست چرا؟؟
چون این دو کارت از کارت های قدیمی هستند و اون موقع هم که همه میدونستن ATI برای کار های گرافیکی و nVIDIA برای بازی حتما یادتون هست بگذریم که بعدا ATI هم شروع کرد به سرمایه گذاری رو بازی و از هر دو نظر خوب شد ولی این دو کارت دقیقا جریان همین بحثه
الان بهترین کارت ارزون Priceperformance واسه ایجیپی Asus X600XT 128mb که قیمتش 45تومنه واسه PCIe هم بهترین INNO3D GEFORCE 6500 128MB/64BIT DDR2 به قیمت 53 تومن هسنوشته شده توسط vampire_viper
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)