من واقعا دیگه از ادامه این بحث خسته شدم ...
دوست عزیز من هم میدونم کلاک پایین تر 660 لنوو نسبت به 660 مثلا ایسوس باعث کاهش مثلا فریم ریت در بازیها میشه خوب اینکه بدیهی و تو هموت notebookcheck هم میتونیم اینو براحتی ببینیم و بنده نیز در پستهای قبلی به این اشاره کردم و همچنین ست کردن کلاک بالا با نرم افزار نیز انجام پذیر است ( علم اور کلاکینک) ولی بروی لبتاپ با سیستم کولینگ بسته منطقی نیست
اون مثال cpu هم برای این بود که بگم اختلاف بین gtx و gt اختلاف در نوع تکنولوژی ساخت و نوع پردازشه عزیز این اختلاف فراتر و متفاوت از اختلاف در کلاک بیشتر و core بشتر شما میتونید از این المان و فاکتورها برای قیاس gt650 با gt640 یا 660 لنوو با 660 ایسوس استفاده کنید که از یک کتگوری هستند و این مثال cpu قیاس مفاهیم و مصادیق بود نه قیاس عملی که شما میخندی !!!!!
تمام چالش بنده با شما بر سر اختلاف gt650 و gtx660 لنونو 580 بود که میگید 5% هست
سایت laptopreviews. یکی از معتبرترین سورس ها برای ریویو و مقایسه است که گاها این مطالب بیش از صد هزار بیننده دارد
فقط کافی به این مقایسه که 1 ماه پیش بین لنوو 580 و اچ پی 7000 توسط همین سایت انجام شده بندازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قسمت قیاس کارت گرافیک که مورد بحث منو شماست توجه کن ،خداروشکر همگی 2 زار سواد ترجمه رو داریم
Processor and Graphics Performance
The Lenovo Y580 has the better graphics card with the Nvidia GTX 660M. All else being equal (processor, RAM, hard drive speed) it will offer about 15% improved graphics over the Nvidia GT 650M offered with the HP dv6t-7000. Also note that the IdeaPad Y580 comes standard with this high end graphics card, the HP has to be upgraded from an Nvidia 630m to the Nvidia 650m for the sum of $75. So, if you’re looking for best graphics performance the Y580 is the winner
بطوز خلاصه میگه لنوو تنوع گرافیکی نداره و همشون از یک مدل gtx660 استفاده میکنند که همین gtx660 لنوو 15% از قویترین برد اچ پی که gt650 هست قویتره دوست عزیز دقت کن 15 درصد نه 5 درصد ودر ادامه میگه توجه کنید y580 از آخرین نسل کارت گرافیک استفاده میکنه در آخر برنده رو لنوو دونسته
حالا باز شما بیا بگو کلاک و این حرفها و 650 اچ پی قویترین 650 و اختلاف خیلی جزیی ، خیر 15 درصد اختلاف جزیی نیست
وlenovo همfبرندی نیست که بیاد دزدی کنه و شیره بماله سر مشتریهاش یه لپتاپ مالتی مدیا با گرافیک گیم ساخته و بخاطر مساله کولینگ از کلاک پایینتر استفاده کرده
باور کن تعصبی در کار نیست اما باید واقعیتها رو بپذیریم و این مباحث مبنای خرید سایرین میشود و راهنمایی غلط از هر چیزی بدتره
اگرنقدی هست خواهشا مستند و بدون کنایه باشد ....