تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد تغییر ساعات رایگان از 1 تا 6 به 2 تا 7 چیست؟

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تغییر ساعات به شدت مخالفم

98 83.05%
  • با تغییر ساعات تا حدی مخالفم

6 5.08%
  • با تغییر ساعات موافقم

8 6.78%
  • نظری ندارم

6 5.08%
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: نظر سنجی تغییر ساعات رایگان adsl پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه کرمونی جان تو پیج قبلی هم همینو گفتی ولی سوتی دادی گفتی 6 ساعت دانلود شبانه رایگان در صورتی که الان 5 ساعت هست از طرف کی هستی که تازه دو تا پست همش گذاشتی دو تاشم راجع به پارس
    :-))
    خب دیگه منو شما نباید باور کنیم ، پارس آنلاین *یده به خودش.
    اونهایی که این چندروز بعداز تغییر پست های منو دیدند میدونن حجم دانلود من از 1.5گیگ به کجا رسیده، امشب فقط 277مگ دانلود کرده با 512ک و به هیچ عنوان هم دانلود نمیکنه دیگه.

در رابطه با جوکی که شنیدیم بنده 1مگ نامحدود هم دارم توی 5 ساعتی که سوئیچ میشه 2500مگ نمیگیره :-))

حالا بیایم با هم حساب کنیم که سرعت ایشون چند بوده که 2500مگ گرفتند.
    4hrs * 60mins * 60sec * 120KB = 1687.5 MB
    1hr * 60mins * 60sec * 220KB = 773.4 MB
    --------------------------------------------------------------
    = 2460.9 MB

پس نتیجه میگیریم 4ساعت سرعتی بالاتر از 1مگابیت و در 1 ساعت آخر سرعت 2مگابیت بوده :-)) حالا مشترکین پارس آنلاین ببینند و خودشون قضاوت کنند که اینطوری هست یا نه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

:-))
    خب دیگه منو شما نباید باور کنیم ، پارس آنلاین *یده به خودش.
    اونهایی که این چندروز بعداز تغییر پست های منو دیدند میدونن حجم دانلود من از 1.5گیگ به کجا رسیده، امشب فقط 277مگ دانلود کرده با 512ک و به هیچ عنوان هم دانلود نمیکنه دیگه.

در رابطه با جوکی که شنیدیم بنده 1مگ نامحدود هم دارم توی 5 ساعتی که سوئیچ میشه 2500مگ نمیگیره :-))

حالا بیایم با هم حساب کنیم که سرعت ایشون چند بوده که 2500مگ گرفتند.
    4hrs * 60mins * 60sec * 120KB = 1687.5 MB
    1hr * 60mins * 60sec * 220KB = 773.4 MB
    --------------------------------------------------------------
    = 2460.9 MB

پس نتیجه میگیریم 4ساعت سرعتی بالاتر از 1مگابیت و در 1 ساعت آخر سرعت 2مگابیت بوده :-)) حالا مشترکین پارس آنلاین ببینند و خودشون قضاوت کنند که اینطوری هست یا نه !

خیلی ممنون از جناب iranian که سوتی منو گرفت
    شما اسمشو بذار جوک یا .... اینجا دادگاه نیس نیازی هم به اثبات حرفام ندارم (دلیلی هم نداره که دروغ بگم) هیچ سودی هم واسم نداره فقط واقعیتو بیان کردم حالا میخای باور کنین یا نکنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن بهتره نگاهی به لینک زیر هم بندازین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز بالاخره یکی از ایمیل های منو جواب دادن در رابطه با تغییر ساعت.... فکر کنم یک چیزی هم بدهکار شدم... نوشته دادن این مزایا جزء قرار داد پارس آنلاین نبوده و تنها برای رفاه مشتریان است!!!

من آخر نفهمیدم رفـاه ماست، به کام ماست، ماست یا دوغ؟! آخه منی که راضی نیستم الان به اسم من برداشتن به کام خودشون ساعت رو تغییر دادن یکدفعه این کجاش رفاه و رضایت منه؟؟

داشتیم زندگیمون رو میکردیم... پیشگامان 1 تا 7 صبح میده داتک تلکام هم همین طور... آسیا تک که 1 تا 9 صبح سرویس های بالای 5 گیگ رو میده... بجز چندتا شرکتی که نت خوبی هم ندارن بقیه دارن اینجوری میدن اون موقع پارس آنلاین برعکس بجای رقابت با پیشگامان که داره بزرگ تر میشه خودش رو کوچکتر میکنه...

بنظر خیلی ها 1 ساعت جابجایی چیزی نیست ولی باور کنید عادلانه نیست...

داره خودمونی میشه rezagole's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من امروز بهشون ایمیل دادم این جواب رو برام فرستادن!!!

"احتراما به اطلاع می رساند، باتوجه به درخواست اکثر مشترکین و نیاز کاربران، برای افزایش رضایت مشتریان تغییر ساعات به این شکل می باشد.
    ضمنا نظرات شما به مراتب بالاتر ارجاع داده می شود."
    جالب اینجاست که این جوابو قبلا تو سایتشونم زده بودن ولی مشخص نکردن کدوم مشترکین و کدوم رضایت؟؟؟؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من با تغییر ساعت و حتی با کم شدن ساعت رایگان موافقم اگر سوال نظر سنجی طور دیگری می بود احتمالا اکثر کاربران اینجا هم اعلام موافقت می کردند .
    شما به این سوال جواب بدید :
    آیا موفقید که ساعت رایگان از 1 به 2 منتقل بشه و در عوض ساعت 1 نیمه شب بتوانید با سرعت بالاتر یعنی همان سرعت طول روز دانلود کنید ، یا اینکه مایلید سرعت به شدت پایین بیاد و در عوض رایگان باشه .؟؟ ( فقط همین دو گزینه را دارید وارد گزینه های دیگه نشید )
    .
    درسته که رایگان زمانی مفیده که سرعت پایین نیاد و پارس آنلاین اگر میخواد رایگان بده موظفه که حداقل سرعت خریداری شده را برای من حفظ کنه اما هزار بار باهاشون بحث کردم و تجربه ثابت کرده که اینها نمی توانند در ساعت رایگان سرعت را تضمین کنند و سرعت به شدت پایین میاد بنابر این من موافقم که ساعت رایگان را کم کنند و ساعت شروع رایگان را ببرن به 2 یا 3 نیمه شب . که تا قبل اون بتونم از سرعت واقعی استفاده کنم .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •