تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: فوري: باز هم درد كليه !

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزيز شما به راحتي ميتونيد از اين دكتر شكايت كنيد - اشتباه واضح در عمل جراحي انجام شده
    بريد به نزديك ترين كلانتري شكايتتون رو مطرح كنيد راهنماييتون ميكنن
    دوست گرامی تشخیص اینکه آیا پزشک ایشون اشتباه کرده یا خیر کار شما نیست . راهنمایی اشتباه شما فقط ایجاد استرس و هزینه زیاد برای ایشون می کنه .

2. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز مادرم رفت سونو گرفت

سنگ 4 ميلي كه دكتر كاري نكرده بود كه خودش بيوفته شده بود 6 ميلي !!!!!!
    الان رفتن دكتر با خاله م
    دكتر از تهران برگشته
    پولا رو جمع كرده بوده بره سفر !!!

يعني بعد از عمل نيومد بگه حالت چطوره ؟!!!
    دوست گرامی . سنگهای کوچک درمان خاصی ندارند و فقط باید با مصرف زیاد مایعات و افزایش فعالیت کمک به دفع آنها کرد . در مواردی که سنگ تکان نخورد و شروع به بزرگ شدن کند و به کلیه آسیب بزند توصیه به عمل جراحی می شود

4. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    با تشکر از دقت شما امید وارم پاسخ هام ابهامات شما رو بر طرف کنه.

اولا که اگر شما پست اول این تاپیک رو بخونید ایشون اشاره کردن که سنگ مادرشون از نوع لبنی است و مادرشون در ماه رمضان فقط شیر می خورد و پرسیدند که به نظر شما از شیر هست سنگ کلیه ی مادرم؟ و به بنده گفته بودند که دکترشان با این که گفته سنگ از نوع لبنی است باز لبنیات رو مصرف کنند تا به پوکی استخوان دچار نشوند و بنا بر این اقدام به ارسال پست درباره ی شیر کردم.

ثانیا اگه شما پست بنده رو با دقت بخونید مشاهده می کنید که این مطلب توسط بنده نوشته نشده و توسط دکتر ذرین آذر متخصص بیماری های داخلی فوق تخصص در بیماریهای دستگاه گوارش٬ کبد و کیسه صفرا پزشک تغذیه و درمان طبیعی و ساکن امریکا و رفرنس(منابع) مطلب همگی در پایین مطلب ذکر شده.
    حالا شما قضاوت کنید که ایا این مطالب ایا از یک نفر با تخیل قویست یا از دکتر متخصص و دارای منبع از مراجع مختلف.

در ضمن یک فرد چگونه می تواند ادعا کند که فلان مطلب در علم نیست؟! خوب وقتی شما درباره ی مطلبی جستجو نکنید معلومه به ان دست نخواهید یافت؟!
    مثل این که من میوه ای مثلا گلابی را نشناسم. بعد فردی از وجود گلابی خبر دهد و من بگویم که خیر هیچ کجا بحثی از وجود داشتن گلابی نشده.!!
    در صورتی که این من بوده ام که از وجود ان بی اطلاع بوده ام.
    دوست عزیز با کمی جستجو در اینترنت می توانید به مطالبی که توسط متخصصان در ضمینه ی مضر بودن شیر نوشته شده دست یابید.

ممنون میشم که بعد از تحقیق بنده رو از نتایجش اگاه کنید و اگه مستنداتی دارید که مضر بودن شیر حرفی غلط است بنده را نیز از وجود آن مستندات آگاه کنید.

با تشکر منتظر پاسختان هستم.
    ببینید دوست عزیز در مورد ارتباط سنگ کلیه با لبنیات باید بگم که در این مورد هیچ ارتباطی وجود ندارد یعنی سنگهای کلیه از نوع کلسیم اگزالات ( به قول شما لبنی !!!! ) نیز منع مصرف لبنیات ندارند و استفاده از لبنیات تا حد متعارف در این سنگها مجاز و توصیه شده است . مرجع آن هم کتب اورولوژی اسمیت می باشد که اگر می توانید لطفا مطالعه کنید .
    نکته دوم این است که به فرض محال هم شیر در این مورد خاص مضر باشد ولی در جوابیه همچین فردی ارائه این مطلب که کلا شیر ماده غذایی مضری می باشد درست نیست و باید در همین مورد خاص یعنی سنگ کلیه بحث نمود و نه بیشتر
    در مورد مساله بعدی باید بگم که هر دکتری که شش تا تخصص و فوق تخصص داشت و در آمریکا که زندگی می کند که مرجع نمی باشد و اگر شما حرف ایشون را می زنید باید یا در این مورد اطلاعات کامل داشته باشید و یا اینکه تعصب زیادی نداشته باشید و طرفداری زیاد نفرمایید .
    دوست عزیز جستجو در علم به معنی سرچ در اینترنت نیست که شما می فرمایید جستجو کنم . مطالب علمی مرجع می خواهد که این مراجع کتب علمی تایید شده می باشند و نه مقالات اینترنتی و یا صحبت فلان دکتر . !! شما که اهل جستجو هستید جستجو کنید و در مورد مزایای شیر و ببنید چقدر مقالات متعدد می آید حال باید کدام را پذیرفت ؟؟
    در این موارد همانطور که عرض کردم کتب مرجع که در هر علمی کاملا مشخص می باشند حرف آخر را می زنند و نه مقالات . حال اگر شما این ادعای خود را در یک کتاب مرجع معتبر به بنده معرفی کنید مطمئن باشید آن را می پذیرم .
    در مورد گلابی هم این را بگویم مطمئنا بنده خیلی بیشتر شما آن را می شناسم و در مورد حرفی که می زنم اطمینان کامل دارم
    موفق باشید

6. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببینید دوست عزیز در مورد ارتباط سنگ کلیه با لبنیات باید بگم که در این مورد هیچ ارتباطی وجود ندارد یعنی سنگهای کلیه از نوع کلسیم اگزالات ( به قول شما لبنی !!!! ) نیز منع مصرف لبنیات ندارند و استفاده از لبنیات تا حد متعارف در این سنگها مجاز و توصیه شده است . مرجع آن هم کتب اورولوژی اسمیت می باشد که اگر می توانید لطفا مطالعه کنید .
    نکته دوم این است که به فرض محال هم شیر در این مورد خاص مضر باشد ولی در جوابیه همچین فردی ارائه این مطلب که کلا شیر ماده غذایی مضری می باشد درست نیست و باید در همین مورد خاص یعنی سنگ کلیه بحث نمود و نه بیشتر
    در مورد مساله بعدی باید بگم که هر دکتری که شش تا تخصص و فوق تخصص داشت و در آمریکا که زندگی می کند که مرجع نمی باشد و اگر شما حرف ایشون را می زنید باید یا در این مورد اطلاعات کامل داشته باشید و یا اینکه تعصب زیادی نداشته باشید و طرفداری زیاد نفرمایید .
    دوست عزیز جستجو در علم به معنی سرچ در اینترنت نیست که شما می فرمایید جستجو کنم . مطالب علمی مرجع می خواهد که این مراجع کتب علمی تایید شده می باشند و نه مقالات اینترنتی و یا صحبت فلان دکتر . !! شما که اهل جستجو هستید جستجو کنید و در مورد مزایای شیر و ببنید چقدر مقالات متعدد می آید حال باید کدام را پذیرفت ؟؟
    در این موارد همانطور که عرض کردم کتب مرجع که در هر علمی کاملا مشخص می باشند حرف آخر را می زنند و نه مقالات . حال اگر شما این ادعای خود را در یک کتاب مرجع معتبر به بنده معرفی کنید مطمئن باشید آن را می پذیرم .
    در مورد گلابی هم این را بگویم مطمئنا بنده خیلی بیشتر شما آن را می شناسم و در مورد حرفی که می زنم اطمینان کامل دارم
    موفق باشید
    خوشحالم که می بینم شما فرد منطقی هستید و میشه با هاتون بحث کرد.
    مورد اول این که دکتر به ایشون گفته بود سنگ لبنی هست و به قول من نیست. و من فقط برای سنگشون لبنیات رو نگفته بودم و برای پوکی استخوان گرفتن مادرشون هم بود.(مطلب می گفت که لبنیات باعث پوکی استخوان می شود.)

مطلب دوم یه بحث تقریبا مفصله و یه جورایی ربط به تفاوت در نگاه ما دو نفر به نظام حاکم بر دنیا داره.
    ببینید اگه اون مراجع علمی نخوان انسان ها بدونن لبنیات ضرر داره چی؟ منظورم اینه که اعلام مضر بودن لبنیات با منافع اونا در تضاد باشه؟
    همون طور که می دونید بخش اعظم بودجه ی مراکز علمی(دانشگاه ها,مراکز تحقیقاتی و...) رو صنایع تولید مواد غذایی تامین می کنند. یعنی این مراکز شدیدا وابسته به پولی که از صنایع غذایی می گیرند هستند.
    با این شرایط خوب معلومه که مراکز علمی لبنیات رو برای انسان مضر اعلام نمی کنند چون بر خلاف منافع صنایع غذایی و در نتیجه بر خلاف منافع خودشون هست.
    پس بنا بر این شما نمی تونید مطلبی درباره ی مضر بودن لبنیات در مراجع main stream علمی پیدا کنید.

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست گرامی . سنگهای کوچک درمان خاصی ندارند و فقط باید با مصرف زیاد مایعات و افزایش فعالیت کمک به دفع آنها کرد . در مواردی که سنگ تکان نخورد و شروع به بزرگ شدن کند و به کلیه آسیب بزند توصیه به عمل جراحی می شود
    آفرين به كلامت
    خود شما هم ميگي سنگ كوچك نيازي به جراحي نداره
    ولي دوستمون ميگه دكتر سنگ 4 ميليمتري رو جاي 6 ميليمتري برداشته اين اشتباه فاحش در جراحي نيست ؟

9. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

جالب اينجاست كه بارها دكتر اعلام كرد بايد فردا عمل بشي و سنگ 6 ميلي كه داره به كليه صدمه هم ميزنه خارج بشه و عمل بشه !!!

وقتي مادرم با برگه سونو دوباره پيش اين دكتر رفت كه اين چه كاري بود
    ميگه چرا اينقدر استرس داري ؟؟؟؟
    يه عالمه قرص اعصاب و آرام بخش نوشت داد دست مادرم ! همه رو ريختيم تو آشغالي !!
    تمام ايراني ها رو اين دكتراي .......... قرصي كردن !

بله مادرم استرس داشت !
    چون دكتر افسانه مسرت قرار بود سنگ شش ميلي رو عمل كنه و وقتي فهميد سنگ شش ميلي هنوزم تو كليه ش هست
    دستاش شروع به لرزيدن كرد و باز هم اتاق عمل يادش اومد !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوشحالم که می بینم شما فرد منطقی هستید و میشه با هاتون بحث کرد.
    مورد اول این که دکتر به ایشون گفته بود سنگ لبنی هست و به قول من نیست. و من فقط برای سنگشون لبنیات رو نگفته بودم و برای پوکی استخوان گرفتن مادرشون هم بود.(مطلب می گفت که لبنیات باعث پوکی استخوان می شود.)

مطلب دوم یه بحث تقریبا مفصله و یه جورایی ربط به تفاوت در نگاه ما دو نفر به نظام حاکم بر دنیا داره.
    ببینید اگه اون مراجع علمی نخوان انسان ها بدونن لبنیات ضرر داره چی؟ منظورم اینه که اعلام مضر بودن لبنیات با منافع اونا در تضاد باشه؟
    همون طور که می دونید بخش اعظم بودجه ی مراکز علمی(دانشگاه ها,مراکز تحقیقاتی و...) رو صنایع تولید مواد غذایی تامین می کنند. یعنی این مراکز شدیدا وابسته به پولی که از صنایع غذایی می گیرند هستند.
    با این شرایط خوب معلومه که مراکز علمی لبنیات رو برای انسان مضر اعلام نمی کنند چون بر خلاف منافع صنایع غذایی و در نتیجه بر خلاف منافع خودشون هست.
    پس بنا بر این شما نمی تونید مطلبی درباره ی مضر بودن لبنیات در مراجع main stream علمی پیدا کنید.
    ببنید دوست عزیز اصطلاح غلط در هر صورت غلطه . اینجا یک محیط عمومی می باشد و هر فردی با هر سطح تحصیلات و درکی ممکن است این مطالب را بخواند لذا باید در اظهار نظر ها خیلی دقیق باشیم به این معنی که یا چیزی را می دانیم و می توانیم از نظر علمی از آن دفاع کنیم و یا اینکه اظهار نظر قطعی نکنیم و فقط نظر شخصی خودمان بگوییم .
    در مورد سنگ لبنی بنده به صراحت می گم که این اصطلاح غلطه و نباید در استفاده از آن اصرار بشه
    با نظر دوم شما کاملا مخالفم و اصلا اینطور نیست که بودجه مراکز تحقیقاتی را صنایع غذایی تامین کنند . شما بر چه اساس این حرف را می زنید . آیا در این مورد مدرکی دارید ؟ آیا صنایع غذایی فقط لبنیات هستند که مدیران آن مانع گفتن حقیقت بشوند ؟ به نظر شما آیا صنایع غذایی دیگر مانند غذاهای فسد فود و یا تنقلات صنایع بزرگتر و یا پر سود تری نیستند و قدرت نفوذ بیشتری ندارند ؟ پس چطور است که همه جا صحبت از مضرات این نوع غذا ها می باشد ؟؟!!! این نشان می دهد که مطالب علمی کتب مرجع تحت تاثیر این عوامل نیستند .
    حتی اگر به فرض محال هم نظر شما درست باشه در هر صورت ما در زندگی برای هر موردی باید مرجعی داشته باشیم و به آن اعتماد کنیم و نمیشه همه چیز را اینقدر بد بینانه باهاش برخورد کرد . اگر اینجور باشه هر کسی میتونه ادعا بکنه که نظرش درسته و به این صورت در همه موارد هرج و مرج پیش میاد . در مورد علم پزشکی و علوم وابسته به آن نیز مراجع کاملا مشخصند و حداقل ما که با این مسائل سر و کار داریم باید به این مراجع اعتماد کنیم و طبق آنها عمل کنیم شما را نمی دانم و هر طور که دوست دارید می توانید فکر کنید . ولی بدانید این نوع طرز فکر بجز استرس و نگرانی از هر مطلبی فایده دیگری برای شما ندراد

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آفرين به كلامت
    خود شما هم ميگي سنگ كوچك نيازي به جراحي نداره
    ولي دوستمون ميگه دكتر سنگ 4 ميليمتري رو جاي 6 ميليمتري برداشته اين اشتباه فاحش در جراحي نيست ؟
    دوست عزیز من فکر می کنم که شما متوجه شدید . عمل جراحی انجام نشده که سنگ 4 میلی بجای 6 میلی برداشته شده باشد . مساله اینجاست که یک سنگ 4 میلی وجود داشته که عمل نشده و شده 6 میلی متر و دوستمون از این مطب شاکی هستند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوست عزیز من فکر می کنم که شما متوجه شدید . عمل جراحی انجام نشده که سنگ 4 میلی بجای 6 میلی برداشته شده باشد . مساله اینجاست که یک سنگ 4 میلی وجود داشته که عمل نشده و شده 6 میلی متر و دوستمون از این مطب شاکی هستند

مطلب به اين سادگي رو با توضيحات روان من چرا پيچيده ميكنيد ؟!!

بنده اول عرض كردم كه سونو كه گرفتيم يه سنگ 4 ميلي بود يك سنگ 6 ميلي
    برديم دكتر
    ايشون گفتن 4 ميلي تو مثانه هست خودش ميوفته
    6 ميلي تو كليه هست داره آسيب ميرسونه و همين فردا بايد بستري بشيد براي عمل !
    يعني چي ؟؟؟ ديگه راحت تر از اين ميشه توضيح داد ؟ يعني اينكه قرار بود 6 ميلي رو عمل كنه دكتر ...

بعد از عمل
    دوباره درد گرفت و سونو انجام شد از همون دكتري كه قبلا سونو گرفته شده بود ( يعني دستگاه ها يكي بوده )

و سنگ 6 ميلي ملاحظه شد !!!

دكتر مگه قرار نبود 6 ميلي رو عمل كنه طبق گفته هاش ؟؟؟ خب رفتيم دكتر و با وقاحت ميگن
    نه ! شما آب بخور تحرك داشته باش تا اون 6 ميلي بيوفته ! ما 4 ميلي رو عمل كرديم !!!!!!!!!

با بيهوشي نخاعي كه مادرم هر وقت راه ميره سر درد شديد ميگيره
    دكتر انتظار داره كه تحرك داشته باشه كه 6 ميلي كه عمل نكرده بيوفته !!!

يك ميليون كه گرفت و يه آبم روش !!! ولي سنگ 6 ميلي هنوزم هست !!! تاسف بايد خورد براي اين دكترا ....

14. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

مسئله يك تومن هم نيست !
    مسئله اينه كه اين دكتر كاري كه بايد انجام ميداد رو نداد
    عمل انجام شده ! درد رو بدن مادر من هست
    درد رو كشيده
    ولي اون سنگ رو كاري نكرده !!! يعني چي واقعا ؟؟

يعني اينكه دوباره ميخواد يك تومن ديگه بديم واسه سنگ 6 ميلي ؟!!!!

قرص اعصاب ميدن كه سنگ بيوفته !!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •