تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: این گل رز چشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیروز آفتاب بود گلهارو گذاشتم تو پله ها یه هوایی بخورن رفتم استراحت کنم ,بیدار شدم دیدم بارون زده حسابی همه جای گل رو شسته بود خیالمو راحت کرد
    همش با یه لیوان یه کمی آب کنار گل می ریزم ,من که دیگه ازش ناامید شدم

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

اون گل سفید تو عکس دقیق معلوم نیست ولی شبیه گندیگی میمونه.شما اگه وایتکس دارید یه ته استکان بریزید تو ابپاش و چند برابرش اب بریزید واسپری کنید رو شاخ وبرگ. اکثر بیماری ها ازجمله قارچی و باکتریای رو از بین میبره.موفق باشید

3. 2 کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنونم که راهنمایی می کنید, متاسفانه اینجا مثل ایران نیست که بری سوال کنی خوب راهنمایی کنن, از کارکنان یه گلخونه بزرگ پرسیدم چیکارش کنم میگه هر روز آبیاریش کن آخه مگه میشه رز رو هر روز آبیاری کرد؟ از این سم ها هم انگاری سردرنمیارن ,بدبختی باید ترجمه هم بکنم ,دیگه بی خیالش شدم, برگهای سبزش که شاداب بود هم دارن خشک میشن ,فکر کنم ریشش از بین رفته, اگه صابخونمون بزاره فردا برم تو باغچش بکارم ببینم خوب میشه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

راستی تو همین خاکی که واسه گلدونش گرفته بودم ریحون و تره کاشتم , چند روزه سبز شدن,خیلی هم خوب دارن رشد میکنن,فکر نکنم مشکل از خاکش باشه همون یه بیماری گرفته یا ریشش گندیده

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

فکر کنم خاکی که شما خریدید خاک طبیعی نباشه که اکثرا کوکوپیت+پرلیت ویا کوکوپیت خالی هستد.این نوع خاک از پوست نارگیل تشکیل شده وزیاد منبع غدایی نداره وشما باید مواد غدایی رو به صورت محلول به همراه اب بهش بخورونید.اگه میخواید گل رو بیرون بکارید و هوای بیرون شما زیر 5 درجه باشه فکر کنم دوباره این تاپیک باید گردو خاک بخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه دیگه به سلامتی یخبندون تموم شده الان دیگه 5درجه هست ولی تو گرد و خاک خوردن تاپیک شک نکنید چون دیگه امیدی به گلهای من نیست
    خاکش رو گفت واسه شمعدونی, کاکتوس و سبزی و ... میتونی استفاده کنی ,ههههههههههههه حالا چه خاکی هست که به همه چی میخوره من نمی دونم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

پس اونجا هم به سلامتی کم کم یه بهار اروپایی خواهید داشت.خاک که خریدید ببینید مثل همونیه که من گفتم؟براش مواد غذایی یا همون کود نداد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یه زمستون طولانی مثل اینکه بهار می خواد بیاد, ولی هنوز هم نمیشه به هوا اطمینان کرد
    خاکش که فکرکنم فقط همون کوکوپیته, چون الیاف نارگیلو بینش دیدم, بهش گفتم واسه تقویت سبزیجات چی دارین, یه بسته بزرگ نشون داد گفت این تقویت کننده سبزیجاته ولی تقریبا 5کیلو بود تو همون بسته های پلاستیکی که خاک می ریزن, خیلی زیاد بود منم نگرفتم, آخه 200تومن بدم واسه تقویت کننده!!آخه جاهم ندارم اضافشو بزارم , سه هفته دیگه میام ایران, ببینم اگه تقویت کننده مایع پیدا کردم می گیرم
    امروز رفتم یه گلخونه دیگه گفت زرد شدنش نرماله(اینجا کلا هرچیزی پیش بیاد از نظرشون نرماله) ,باید شاخه های زرد رو کوتاه کنی, یه نایلون هم بکشی روی رز تا یه هفته دیگه تا رطوبت توش بمونه , چون ریشه ها نتونسته از خاک جدیدی که ریختی پاش آب رو جذب کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

200 هزارتومن؟خیلی ببخشید ولی اون گلخونه دار یا اشتباه گفته یا اشتباه ترجمه شده.اگه خواستی برا سبزیجات کود مایع بگیری بگو ارگانیک بده.کوکوپیت بهترین نوع بستر کشت هست به خاطر زهکشی خوب تنفش ریشه حرکت سریع اب وجذب خوب توسط ریشه فقط تنها مشکلی که داره اینه که باید حداقل روزی دوبار بهش اب بدی که یکبار همراه مواد غذایی باشه.

11. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باور کنید تقریبا 200تومن میشه , گفت برای تقویت خاک ها هست, که انواع مختلفی داشت برای گلهای مختلف و سبزیجات,فکر کنم موادغذایی بود که باخاک ترکیب بود چون تو کیسه های پلاستیکی که خاک می ریزن بود, نیازی به ترجمه نبود چون بالای بسته ها قیمت میزنه, واسه سبزیجاته 300 کرون بود که یه بسته 5کیلویی بود و به درد من نمی خورد, به پول ایران همون دویست میشه,تازه بعضی هاش بودن که مال گلهای دیگه بود400 کرون هم بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •