بایوس رو آپدیت کردم
تنها راهی که مونده به نظرم تست روی یک سیستم دیگه هست وگرنه باید ببرم گارانتی که مادام العمر هست
بایوس رو آپدیت کردم
تنها راهی که مونده به نظرم تست روی یک سیستم دیگه هست وگرنه باید ببرم گارانتی که مادام العمر هست
آقا امروز بردم روی یک سیستم دیگه تست کردم کامل 8 گیگ رو تونست استفاده کنه سیستم طرف حتی با اون رمی که میگم سیستم من بالا نمیومد سیستم اون تنهایی بالا میمومد و چهار گیگ رو میشناخت![]()
پس رم ها سالمه
اگه مشخصات رم ها یکی باشه و یکی باشن و اسلات حافظه هم مشکل نداشته باشه شاید این مشکل از پاور سیستموتون باشه با یک پاور دیگه سیستمتون رو چک کنید
بایوس رو هم که آپدیت کردین
پاور از چه نظر میتونه مشکل داشته باشه ؟؟؟
پاورم green 530a-eu هست خیلی ضعیف نیستکارت گارفیکی هم نذاشتم که خیلی برق و ولتاژ کم بیاره
حالا یه کاری کردم کل این مستندات و مشکلات و با اسکرین شات ها رو برای بخش ساپورت ایسوز فرستادم شاید مشکل از مادربرد باشه
کلا خیلی مشکل عجیبی هست
شما مگه با اون رم هایی که سیستم بوت میشه رو همه اسلات ها تست نکردین ؟وقتی رو همه اسلات ها بوت میشه میشه گفت مین مشکلی نداره
من میگم با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید و همه رم ها رو سیستم رو بزارید و تست کنید
اره ولی یک موردی دیدم توی دفترچه مادربرد یکم من و شک انداخته این رم من توی لیست Qualified Vendors Lists این مدل رم من نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست با یک پاور دیگه یکم سخت هست کلی دنگ و فنگ داره باز و بسته کردن
شما مگه دوتا ماژول 4 گیگ از یک برند و بایک مشخصات ندارین ؟
چرا دارم دوال چنل هست. توی این لیستی که توی توضیحات مادربرد نوشته Qualified Vendors Lists این مدل ماژول کینگ استون رو ننوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسوز اینجوری جواب داد
اقا ما این بایوس رو کلیر کردیم اول جواب نداد گرفتم جفت رم ها رو در اوردم کلیر کردم بدون رم روشن کردم بعد دوباره خاموش کردم اون رمی که مشکل داشت گذاشتم درست کار کرد چهار گیگش رو شناخت سیستم رو هم بالا آورد دوباره خاموش کردم اون یکی رم رو گذاشتم سیستم رو اوردم بالا دیدم باز داره چهار گیگ میشناسه هیچی دوباره جفت رم ها رو برداشتم کلیر کردم روشن کردم و خاموش کردم این دفعه جفت رم ها رو با هم گذاشتم و روشن کردم نتایج رو زیر میتونید ببینیدDear Valued Customer,
Thank you for contacting ASUS Technical Service.
Please clear CMOS for a try.
If possible, please change other memories for test.
If still, please contact your retailer for further check.
Sorry for the trouble. Wish you a good day.
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us again.
Best Regards,
Cherry
ASUS Global Technical Support Center
توی بایوس 8 گیگ رو شناخت
و توی ویندوز هم تونست کامل از رم ها استفاده کنه
اما سیستم رو یک ریستارت کردم که برم توی بایوس که از 1333 بذارمش روی 1600 دیدم دوباره خودش شده 4 گیگ توی بایوس![]()
الان درست شده
فرکانس رو 1600 میکنید میشه 4 گیگ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)