تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 10 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 98

نام تاپيک: برنامه نود | سال ۹۲-۹۱

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پای اون مدرکی که جعل کرده بودن مهر و امضایی معاون آموزشی دانشگاه ما بود
    که چندین بار باش کنتاکت داشتیم تو دانشگاه, از اونطرف هم که تیم قهرمان بانوان 10 تا صاحب
    پیدا کرده بود. جالبتر شد وقتی مشخص شد آقای محبی با 3 رای اختلاف که احتمالا همون
    سه نفری بودن که دقیقه 90 اضافه شدن پیروز شده. واقعا چه خبره!
    تیکه توهمش که خیلی با حال بود

2. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

زودتر نظرسنجی رو بگذارید تا نظرمو درباره این برنامه افتضاح اعلام کنم

من مغرضانه نظر نمیدم این چیزایی که میگمو واقعاً بهش اعتقاد دارم چیزیم که بهش اعتقاد دارم میگم حتی اگر کل دنیا بدش بیاد
    در یک کلام شخص فردوسیپور خودش یکی از عوامل افت فوتبال ما بوده به تاریخم نگاه کنید دقیقاً از وقتی نود شروع شد فوتبال ما از نسل طلاییش فاصله گرفت به هرحال اگر نود برنامه مفیدی بود خیلی از نواقص گذشته فوتبالمونو برطرف میکرد نه اینکه روز به روز فوتبالمون بیشتر به سمت نابودی به پیش بره ! تو نود مدام حاشیه سازی شد مدام مدیرا و مربیا و داورا با ادبیات زشت به هم میپریدنو خیلی راحت با دلایلی که خودشونم باورش نمیکنن خودشونو توجیه میکردن و همین شد سرآغاز روندی در ورزش و حتی سیاست که بی شرمی بین مسئولا رایج بشه و بعد از خرابکاریاشون چیزی به نام حیا جلودارشون نباشه بلکه تو روز روشن حاشا میکردن و تو برنامه های شبیه نود اومدنو تو حیطه های غیرورزشی هم همون روند بی منطقی و ادبیات زشت رو ترویج دادن اینا زاییده نود بود بعدشم نود اومدو به مسئله ای به نام فوتبال کثف دامن زد و اتفاقاً فوتبال رو کثیفتر کرد و خیلی راحت ترفندای این کثیفی رو نشون داد تا بقیه هم یاد بگیرن ! هر مشکلی تو فوتبال پیش بیاد یه برنامس که خیلی راحت سرو تهشو هم میاره و آخر سرم نه کسی محکوم میشه و نه مشکلی حل میشه بلکه از طریق برنامه نود اتفاقاً میتونن از اتهامات و تقصیرات خودشون خیلی خوب فرار کننو تبرئه بشن برنامه از این مخرب تر هم دیدید ؟

بله نود پرمخاطبه ولی کی گفته اگر پرمخاطبه پس خوبه یا حتی فراتر از اون میگن نود و شخص عادل همه حرفاش درسته !! در حالیکه دیدن یه دعوا برای خیلیا جالبه و سرگرمشون میکنه دلیل میشه بگیم دعوا و کتک کاری کار مفیدیه ؟!! یه نظرسنجیهایی داره که واقعاً آدم یه صادقانه بودن اعلام نتایجش شک میکنه و میبینیم همیشه نظرات اکثریت نظراتی با خط خاص هست و باورش سخته که اکثریت اینو گفته باشن مردم ایران اونقدر معرفتشو دارن بهترین بازیکن لیگ رو به بازیکن بسیار ضعیفتر که تو تیم محبوبشونم هست ترجیح بدن و مدتهاست این عبارت که مثلاً میگن من طرفدار استقلالم ولی انصافاً رحمتی ضعیف بود و جملاتی از این دست رو مشنویم بله مردم ما انصاف دارن و این خطی که تو نتایج نظرسنجی نود هست قابل باور نیست یا مثلاً طرفدارای تراکتورسازی رو اونقدر کم نشون داد که واقعاً باورش سخت بوده و ... در حالیکه همه نظرسنجیهای اینچنینی که روش فقط خود تهیه کننده ها نظارت دارن مشکوک هستن نود هم خیلی بیشتر میشه بهش مشکوک شد چون کلاً برنامه ای بدنام هست لااقل برای من

امیدوارم دلال ها و کثیف کار های واقعی هر کی و هرجا که هستن برای همیشه از این فوتبال کنده شن چون دیگه از فوتبال چیزی نمونده که بخوان بمکن و کثیفترش کنن !
    Last edited by tootam; 19-11-2012 at 22:53.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شكست به آن بزرگي در 90 گم شد!/ يادداشت روز: بي‌آزارترين عادل تاريخ!

ديشب رفع تكليف برنامه 90 و نقد خنثاي ميهمان كارشناسش در باب شكست تيم‌ملي مخاطب را هم چنان دلزده كرده بود كه خيلي‌ها مثل عادل ترجیح مي‌دادند زودتر زمان سپری شود و به دعوای جذاب داوران و دادوفریاد غیاثی برسند

سايت گل- «مهم‌ترین عامل ناکامی‌های اخیر تیم ملی‌ فوتبال ایران را کدام گزینه می‌‌دانید؟» اين بازی پیامکی و حضور ۱۵ دقیقه‌ای دکتر بیژن ذوالفقارنسب براي نقد نتایج اخیر تیم ملی‌ فوتبال ایران، تمام مسئولیت‌پذیری برنامه ۱۹۰ دقیقه‌ای "نود" در شب گذشته براي بررسی شکست تیم ملی‌ بود!

بعد از يك هفته شكست‌بار براي فوتبال ايران، رويكرد عجيب عادل در برنامه ديشب تلاشی شبیه به رفع تکلیف بود که مشخص نشد به جست‌و‌جوی کدام دلیل اساسی‌ و جدی است. و البته با پیشنهاد دکتر ذوالفقارنسب که بهتر است براي تيم ملي کمیته فنی تشکیل شود (و لابد در راس این کمیته هم نیاز به دکتر داریم!) در چشم بر هم زدنی‌ همان نسخه‌ي پرسپولیس را این بار برای تیم ملی‌ پيچيدند و تمام!

عادل ديشب عادل ديگري بود. او اين بار بر خلاف هميشه به اين رسم كليشه‌اي ميهمان‌هايش عمل مي‌كرد كه وقتي می‌خواهند کسی‌ را نقد کنند اول بايد كمي تعریفش را بکنند؛ «البته ایشون می‌دونن که ما کلی ارادت داریم خدمت‌شون و چندین بار هم خدمت رسیدیم!» انگار فردوسي‌پور در طول این 15 دقیقه تبدیل به بهرام شفیع شده بود. با این تفاوت که مدام میان حرف‌های مهمان نمی‌‌دویید، اما به همان کیفیت و خنثی، گویا در انتظار سپری شدن این 15 دقیقه اجباری بود. تلاشی شبیه به رفع تکلیف فقط براي اين‌که امروز كسي بابت نپرداختن به شكست تيم ملي معترض نباشد.

اگر قرار است کارشناس به برنامه بیاید اما از حضور او هيچ نتیجه‌ای –ولو کوچک- گرفته نشود، اگر قرار است مدام احتیاط پیشه کنیم که به جایی برنخورد، پس اساسا دلیل قبول زحمت چیست؟! کارشناس بیاید که از به چالش کشیدن نقش فدراسیون شانه‌ خالی‌ کند و انگشت‌ها را به سوی دستیار‌ان غیرایرانی(؟!) کی‌روش نشانه رود که فرهنگ بازیکنان ایرانی را نمی‌فهمند؟ از کدام درک فرهنگی‌ صحبت می‌کنید جناب دکتر؟ اين‌که فدراسیون در تدارک تیم ملی‌ ناتوان است کجایش يك مشکل فرهنگی است؟ كجاي اين موضوع به درک مربی‌ و سرمربی‌ از نیاز‌های فرهنگی‌ اجتماعی بازیکنان تیم ملی‌ فوتبال گره خورده؟ چگونه است كه بازیکن شهرستانی ما به اروپا مي‌رود و آن‌جا میان آن همه غیرایرانی ستاره می‌شود، اما اینجا مربی‌ از آمریکا برگشته‌ي تیم‌ملی‌ و مارکار آقاجانیان به صرف اقلیت مذهبی‌ بودن تبدیل به غیرایرانی‌هایی می‌شوند که بازیکنان ما را خوب درک نمی‌کنند؟! و البته باز هم سكوت عادل كه حتي پس از این همه سال اشاره نمی‌کند که بازیکنان مشهدی و تهرانی که در اروپا بزرگ شده اند «دورگه» نیستند، آن‌ها هر دو رگ‌شان ایرانی است.

ديشب رفع تكليف برنامه 90 و نقد خنثاي ميهمان كارشناسش در باب شكست تيم‌ملي مخاطب را هم چنان دلزده كرده بود كه خيلي‌ها مثل عادل ترجیح مي‌دادند زودتر زمان سپری شود و به دعوای جذاب داوران و دادوفریاد غیاثی برسند. اين عبور نرم و بدون مزاحمت از كنار مهم‌ترين موضوع هفته، برنامه هميشه‌موفق 90 را اين بار به علامت سوالي بزرگ در ذهن فوتبال‌دوستان تبديل كرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/11/20

5. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

«نود» پنجشنبه شب پخش می‌شود

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا، «نود» با اجرا و تهیه‌کنندگی عادل فردوسی‌پور به دلیل ایام عزاداری دوشنبه شب پخش نشد تا در نخستین دقایق روز جمعه (دهم آذر ماه) از شبکه سه به روی آنتن می‌رود.

این برنامه بررسی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال را در دستور کار قرار خواهد داد.

7. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

در برنامه ديشب نود مهمان برنامه ابراهيم تهامي در مورد يك مسئله وحضور خودش وميناوند در يك محل!!(احتمالا ديسكو)
    حرف زد كه به گفته خودش او پشت در مونده ولي ميناوند رفته داخل!!

فارس:وی در مورد اینکه چه کسی مخالف حضور او در تیم ملی بود گفت: در آخرین سفری که با تیم ملی به تورنومنت چهارجانبه هنگ کونگ داشتیم با مهرداد میناوند در مکانی حضور یافتیم که نباید می رفتیم. مهرداد داخل حضور داشت و من کنار در بودم. نمی دانم چرا مهرداد که داخل بود را به جام جهانی بردند اما من را که بیرون حضور داشتم نبردند!
    مجری برنامه اعلام کرد مهرداد میناوند تماس گرفته و اعلام کرده نباید این حرف ها زده می شد که تن خانواده من بلرزد و مادرم به بیمارستان برود. به خاطر دهداری ها، بختیاری زاده و سعداوی جواب شما را نمی دهم. درخواست می کنم یک روز به من فرصت بدهید تا بیایم صحبت کنم. ای کاش تهامی با وجدان تر برخورد می کرد.

خداييش اين همه بازيكن موثر با خلاق وبا ادب داشتيم كه نقش اشكاري در حماسه ملبورن داشتند نميدونم چرا اين بابا رو اورده بودن؟
    Last edited by ragbar12; 30-11-2012 at 12:51.

9. 3 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این عتیقه رو دیشب عادل از کجا اورده بود؟؟

sent from my open source device

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خداييش اين همه بازيكن موثر با خلاق وبا ادب داشتيم كه نقش اشكاري در حماسه ملبورن داشتند نميدونم چرا اين بابا رو اورده بودن؟
    این عتیقه رو دیشب عادل از کجا اورده بود؟؟

حالا بنده خدا اومده 2 کلمه حرف راست بدون سانسور زده شده عقب افتاده و عتیقه!!

13. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه همش داشت مزخرف ميگفت.١٥ نفر رو دريبل كردم.بدون من تيم جام جهاني نميره.هيچوقت بازيكني مثل من نمياد.و......

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. 3 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش من شما اصلا برنامه رو دیدی؟
    میگه من 14 تا بازیکن رو تو یه بازی دریبل زدم عادل گفت کلا 11 تا بازیکن بیشتر تو زمین نیست گفت خب اون های که دریبل زدم دوباره برمیگشتند عقب باز هم دریبل شون. میکردم!
    یه جا هم گفت نه در ایران و نه در اروپا دیگه هیچ وقت بازیکنی مثل من نمیاد.
    خوب اخه ادم چی باید بگه

17. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عادل که میخواست سنت شکنی کنه یه آدم متفاوت و مرتبط با 8 آذر 76 بیاره منتها این بابا فکر میکنم از بس باهاش مصاحبه نشده بود یه جورایی عقده ای شده بود قلمبه سلمبه حرف میزد
    از همون اول و بلافاصله بعد از سلام علیک نذاشت عادل چیزی بپرسه که خودش شروع کرد که باید زودتر از ینا سراغ من میومدین و این حرفا

دو اشکال فوق العاده بزرگ داشت حرفاش
    یکی اینکه اسم بقیه رو خیلی راحت می برد حالا در مورد کسایی که فکر میکرد لیاقتشون بازی در استرالیا و جام جهانی نبوده میشه گذشت (میگیم نظر شخصیش رو گفته) ولی در مورد میناوند دیگه خیلی تابلو بود رسما تو تلویزیون داره میگه ایشون تو کشور خارجه رفته جایی که نباید میرفته! خیلی ضایعس دیگه

یه مشکل دیگش هم غرور بی حد و اندازش بود و عادلم جلوش رو نگرفته بود هر چی میخواست می گفت اول گفت فکر نمیکنم دیگه تو ایران کسی مثل من باشه دید عادل چیزی نمیگه گفت مثل من تو دنیا دیگه پیدا نمیشه!!

کاملا معلوم بود جنبه مصاحبه رو نداره

19. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •