تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: در حال حاضر خرید Xbox360 بهتره یا PC ؟؟؟

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یعنی چی؟خوب معلومه که pc بهتره در ضمن 560ti بالای 400 هست یه 6870 همچین قیمتی داره

2. 4 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصولآ فلسفه ی کنسول های بازی و PC با هم متفاوت است ان هم زمین تا اسمون،عمدتآ کنسول ها زمان لانچ شدن قدرت بالاتری نسبت به PC ها دارند تا در برابر رشد روز افزون قدرت سخت افزار PC کم نیاورند و بتوانند چند سالی در برابر PC ها مقاومت کنند برای مثال زمانی که Xbox 360 معرفی شد دارای یک پردازنده ی 3 هسته ای بود در حالی که دنیای PC تازه در حال پذیرش پردازنده های 64bit بود و یا زمانی که PS3 رونمایی شد قدرت گرافیکیش دو برابر برتربن کارت گرافیک زمان خود یعنی Fx 6800 ultra بود.
    یکی از برتری های کنسول های بازی هم مچ بودن فوق العاده ی سخت افزاری ان هاست،برای مثال: بازی Gears of war 3 با ان گرافیک حیرت انگیزش به راحتی بر روی Xbox سال 2005 اجرا می شود اما شما برای اجرا همین بازی با همین گرافیک و فریم ریت باید یک PC با سخت افزار سال 2011 یا 2012 تهیه کنید ان هم با قیمتی به مراتب دو برابر Xbox.
    جناب campuzlit بنده Xbox fan نیستم و می دانم که گرافیک کرایسیس 2 نسخه ی PC دلنواز تر و برتر از نسخه ی Xbox است اما تفاوت این دو نسخه فاحش و به صورت اختلاف یک نسل نیست.
    جناب ArashMiniStar بنده تفاوت سری FX و Core i5 را می دانم،تفاوت رم باس 2000 و 1600 و اختلاف قیمت فاحششان را هم می دانم و اگاهی دارم کارت gtx 560 ti یکی از غول های گرافیکی و مناسب بازار است اما سیستمی که من معرفی کردم یک سیستم High End بود نه یک سیستم مطلوب.
    جناب bestnips اگر بخواهیم منطقی به قضیه نگاه کنیم شما در حال حاضر یک PC نسبتآ خوب و مطلوب برای اجرای نرم افزار،دیدن فیلم و گشت و گذار در اینترنت دارید و تنها شما به یک سیستم قوی تر برای اجرای بازی ها جدید با بالاترین تنظیمات به صورت روان ان هم برای حداقل دو سال را دارید که خوب اگر قصد خرید کیس جدید را دارید باید حسابی خرج کنید و در ضمن بازی های انحصاری و بسیار زیبای Xbox را هم از دست می دهید و از ان بدتر زمانی که کنسول های نسل بعد (Xbox Next Gen) رونمایی شود و شما گرافیک خیره کننده ی ان ها را که دست کمی از انیمیشن های هالیوودی ندارند مشاهد کنید قطعآ به حرف من خواهید رسید در واقع شما هر چقدر هم PC قدرتمندی بخرید برای اجرای روان بازی های سال ها 2013-2014 کم خواهد اورد و ان زمان نیز باید مثل امروز میلیونی خرج کنید تا PC خود را ارتقاع بدهید،اما اگر امروز Xbox 360 بخرید دو سال بعد نیز می توانید نسل بعدی این کنسول را بخرید.
    در کل:
    اگر یک وسیله ی صرفآ برای Game می خواهید*کنسول بازی بخرید
    اگر یک وسیله ی همه کاره می خواهید*کامپیوتر بخرید
    Last edited by mostafa_360; 19-07-2012 at 16:13.

4. 3 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

کسی اینجا نگفته که قدرت سخت افزاری xbox از pc ببشتره.
    حرف بازی هستش که xbox به مراتب راحت تر هستش والبته بهتر.
    گفتم خیلی از گرافیک نمیدونم اما گرافیک لپ تاپم GTX560 هست اما همه چیز رو تا آخر نمیتونم زیاد کنم.(MSI GT780 ) که 16گیگ رم ddr3 داره و کارت gtx 560 و cpu core i7 2670
    یعنی شما میگین که همین gtx 560 تا 2 یا 3 سال دیگه همه بازی ها رو با نهایت گرافیک اجرا میکنه ؟!
    در ضمن سایت معتبر gamespot ویدئوHD مقایسه Battlefield 3 رو واسه کنسول و PC گذاشت و تفاوت این همه که میگین زیاد نبودش.(اون عزیزی هم که سوال کرده میتونه بره ویدئو مقایسه تک تک این بازی ها رو ببینه و خودش هم نظر بده)
    شما میتونی 1200 بدی یک سیستم که فعلا میتونه بعضی بازی ها رو با جزئیات بیشتر اجرا کنه(هرچند با کمتر از gtx 580 بعید میدونم و مطمئن باش به 1 سال هم دووم نمیاره) و 2 یا 3 سال بعد که نسل جدید کنسول اه اومد و این گرافیک هم کلا دیگه معمولی حساب شد، شما یا باید بیخیال بازی های جدید بشی یا سیستمت رو ارتقا بدی که تا اون موقع باید همه چیز رو عوض کنی(هرچند با خرید pc باید کلا بیخیال خیلی بازی ها شده باشی)
    شما میخوای کلا سیستم رو عوض کنی پس بیشتر از200 تومن واسه مانیتور و اسپیکر و موس و کیبورد خرج میشه و کمتر از 1 تومن واسه قطعاتی میمونه که حداقل 100 تومنش رو پول خود کیس میدی.
    در ضمن باز هم اومدن بازی ها که واسه pc اگه منتشر بشن دیرتر میان حسابی و مشکل کرک کردنشون که بعضی وقت ها خیلی طول میکشه رو هم در نظر بگیر
    همون حرف mostafa_360 رو میزنم :
    اگه واسه بازی میخوای کنسول
    اگه واسه چیز های دیگه هم حتما میخوای pc بخر.
    اما اگه واسه بازی سیستم خریدی مطمئن باش پشیمون میشی.

این عزیزان pc ذوست از وقتی کنسولxbox360 با ps3 اومد کلا علاقه زیادی به کوبیدنشون (خصوصا 360 )دارن.موقعی هم که من میخواستم بگیرم خیلی pcدوست ها همین رو میگفتن به من اما بینهایت خوشحال هستم که pc رو دوباره ارتقا ندادم و کنسول خریدم.
    دوست عزیزی که اینجا سوال رو پرسیدین اینجا بخش کامپیوتر هست که طرفدار های متعصب PC اینجا هستن با اطلاعات زیاد،همین رو توی بخش کنسول های فروم مطرح کنید تا پاسخ های کامل تری ببینید.

6. 3 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کسی اینجا نگفته که قدرت سخت افزاری xbox از pc ببشتره.
    حرف بازی هستش که xbox به مراتب راحت تر هستش والبته بهتر.
    گفتم خیلی از گرافیک نمیدونم اما گرافیک لپ تاپم GTX560 هست اما همه چیز رو تا آخر نمیتونم زیاد کنم.(MSI GT780 ) که 16گیگ رم ddr3 داره و کارت gtx 560 و cpu core i7 2670
    یعنی شما میگین که همین gtx 560 تا 2 یا 3 سال دیگه همه بازی ها رو با نهایت گرافیک اجرا میکنه ؟!
    در ضمن سایت معتبر gamespot ویدئوHD مقایسه Battlefield 3 رو واسه کنسول و PC گذاشت و تفاوت این همه که میگین زیاد نبودش.(اون عزیزی هم که سوال کرده میتونه بره ویدئو مقایسه تک تک این بازی ها رو ببینه و خودش هم نظر بده)
    شما میتونی 1200 بدی یک سیستم که فعلا میتونه بعضی بازی ها رو با جزئیات بیشتر اجرا کنه(هرچند با کمتر از gtx 580 بعید میدونم و مطمئن باش به 1 سال هم دووم نمیاره) و 2 یا 3 سال بعد که نسل جدید کنسول اه اومد و این گرافیک هم کلا دیگه معمولی حساب شد، شما یا باید بیخیال بازی های جدید بشی یا سیستمت رو ارتقا بدی که تا اون موقع باید همه چیز رو عوض کنی(هرچند با خرید pc باید کلا بیخیال خیلی بازی ها شده باشی)
    شما میخوای کلا سیستم رو عوض کنی پس بیشتر از200 تومن واسه مانیتور و اسپیکر و موس و کیبورد خرج میشه و کمتر از 1 تومن واسه قطعاتی میمونه که حداقل 100 تومنش رو پول خود کیس میدی.
    در ضمن باز هم اومدن بازی ها که واسه pc اگه منتشر بشن دیرتر میان حسابی و مشکل کرک کردنشون که بعضی وقت ها خیلی طول میکشه رو هم در نظر بگیر
    همون حرف mostafa_360 رو میزنم :
    اگه واسه بازی میخوای کنسول
    اگه واسه چیز های دیگه هم حتما میخوای pc بخر.
    اما اگه واسه بازی سیستم خریدی مطمئن باش پشیمون میشی.

این عزیزان pc ذوست از وقتی کنسولxbox360 با ps3 اومد کلا علاقه زیادی به کوبیدنشون (خصوصا 360 )دارن.موقعی هم که من میخواستم بگیرم خیلی pcدوست ها همین رو میگفتن به من اما بینهایت خوشحال هستم که pc رو دوباره ارتقا ندادم و کنسول خریدم.
    دوست عزیزی که اینجا سوال رو پرسیدین اینجا بخش کامپیوتر هست که طرفدار های متعصب PC اینجا هستن با اطلاعات زیاد،همین رو توی بخش کنسول های فروم مطرح کنید تا پاسخ های کامل تری ببینید.
    دوست عزیز که می گی اینجا طرفداران متعصب پی سی هستند خود من اینطور نیستم و روی pc تعصب ندارم فقط با توجه به اطلاعاتی که از کنسول و پی سی دارم نظر می دم. واین یک امر طبیعی هست که در آخر عمر کنسول ها، از pc عقب می افتند و اگه الان کنسول های جدید می اومدن به نظر شما ما باز pc رو پیشنهاد می کردیم؟
    اول باید بگم که هیچ وقت گرافیک لپ تاپ رو با مدل مشابه دسکتاپش مقایسه نکنید. 560 ti با 560 کلی فرق داره . چه برسه به مدل لپ تاپش. و همواره مدل مشابه لپ تاپ چند پله ضعیف تر از از مدل دسکتاپ هست. و 560 لپ تاپ اصلا گرافیک شاخی نیست.
    بعد من بودجه ایشون رو ندیدم و در پست هام هم گفتم که حداقل یه 560 ti نیاز دارن و غیر از این بهتره که برن کنسول بخرن.
    در ضمن این حرف من از روی تعصب نیست بلکه واقعیته چون خودم دیدم گرافیک بازی هایی مثل کرایسیس 2 اصلا قابل مقایسه با کنسول نیست.
    اگه بحث بازی های انحصاری و این حرفاست که خب دیگه ......
    و اینکه مشکل نداشتن کرک و زودتر اومدن بازی ها و .... یه مزیت برای کنسول هست. اما دلیل قانع کننده ای برای خرید کنسول نیست.
    این حرف رو هم قبول ندارم که با اومدن کنسول های جدید به کلی سیستم های فعلی از دور خارج می شن و دیگه قابل ارتقا نیستند. چون همین الانش سخت افزار ها خیلی جلوتر از کنسول هستند . شما که می گین همراه گرافیک باید بقیه قطعات رو هم ارتقا داد لزوما اینطور نیست و همونطور هم که یکی از دوستان گفتند اگه پردازنده و رم مناسبی خریداری بشه که محدودیت ایجاد نکنه بعدا صرفا با تعویض گرافیک می تونن همون قدرت رو بدست بیارند. و باید دقت داشت که مهمترین چیز برای اجرای بازی در pc قدرت گرافیک اون هست و بقیه قطعات باید محدودیت ایجاد نکنند.حتی الان با سی پی یو 4 هسته ای 4 سال پیش بازی ها به راحتی اجرا می شن و تازه زیاد هم هستند.
    نکته دیگه ای هم که هست اینه که استارتر از کامپیوتر فعلیش غیر از بازی چه استفاده ای می کنه؟
    چون سیستم ایشون قدیمی هست و احتمالا تا چند وقت دیگه جوابگوی کارهای روزمره هم نیست.
    پس بهتر نیست که یه پی سی خوب بگیره تا هم باهاش بازی کنه و هم چند وقت دیگه نیاز به تعویض سیستم نداشته باشه.
    اگه 360 بخره تا دو سال دیگه هم 360 قدیمیه و هم کامپیوترش قدیمی شده.
    Last edited by campuzlit; 19-07-2012 at 16:59.

8. 4 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همیشه پی سی بهتره مگر در مورد بازی های خاص

10. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اول بگم من "دوست عزیز" زیاد گفتم واسه این بود که اسم یوزر های دوستان یادم نبود واسه همین همش میگفتم "دوست عزیز"

در مورد سخت افزار گفتم اطلاعات ندارم و هیچ جا هم نگفتم که xbox قوی تر نیست.
    بله عقب میفتن که سازنده ها نسل جدید میدن بیرون ولی با این بودجه نمیشد چیزی بهتر از کنسول بست بعد هم ایشون هدفشون بازی بود که انصافا کنسول کم دردسرتر و راحت تر هست و الان که 2-3 سال آخرش هست یک مقداری از PC عقب تر هست ولی با توجه به مجموع بازی ها و امکاناتی که کنسول واسه بازی میده کنسول بهتر هست.
    والا به خدا من فیلم های مقایسه Battlefield 3 نسخه PC که دیگه حسابی سر و صدا کرده بود رو با کنسول دیدم ولی اون همه تفاوت فاحش توش ندیدم.
    بحث بازی های انحصاری ،نبودن یا نیومدن بازی واسه pc یا نیومدن کرک یک مزیت واسه کنسول هست ولی وقتی هدف از ارتفا سیستم بازی کردن هستش این میتونه دلیل باشه و دلیل مهمی هم هست. (بازم میگم وقتی هدف از ارتقا فقط بازی هست).
    شاید منظورم رو بد رسوندم ، منظورم این نبود که کنسول بیاد نسل گرافیک های الان قدیمی حساب میشه و میدونم که گرافیک xbox قدرت کمتری از گرافیک های معمول فعلی داره و میدونم که سخت افزارهای فعلی خیلی قوی تر از سخت افزار کنسول ها هستن. منظورم این بود که 2-3 سال دیگه (موقعی که نسل جدید کنسول میاد) این گرافیک های الان دیگه با گرافیک هایی که اون موقع توی بازار هستن و واسه با نهایت گرافیک و جزئیات بازی کردن استفاده میشن قابل مقایسه نیست.(منظورم به اومدن کنسول نیست، به فاصله زمانی 2-3 سال هستش)
    بله لزوما احتیاج به تعویض نیست اما وقتی بخواد دوباره بخواد یک گرافیک عالی دیگه استفاده کنه واسه سیستمش احتمال اینکه مادربوردش مناسب اون قطعه نباشه کم نیستش و ممکن که با عوض کردن اون نیاز به تعویض cpu و رم هم باشه.
    البته بازم سر حرفم هستم که واسه صرف بازی کنسول بهتر هست چون هزینه به مراتب کمتر و ماندگاری بیشتری داره و از نظر تنوع بازی هم تنوع بیشتری داره. البته اگه پول واست مهم نیست PC هم خیلی خوبه اما باز هم قضیه دیر اومدن یا نیومدن بازی ها والبته کرک شدنشون هست.
    من با توجه به بودجه که میگفتن pc بهتری میشه خرید گفتم از روی تعصب میگن. تا حالا توی این بحث ها شرکت نکرده بودم ولی دیده بودم چطوری بعضی ها بیخود کنسول رو میکوبیدن و البته آخرش هم دعوا میشد الانم اگه کسی واقعا از روی تعصب حرفی نزده و حرفم باعث ناراحتیش شده ، معذرت میخوام.

12. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اول بگم من "دوست عزیز" زیاد گفتم واسه این بود که اسم یوزر های دوستان یادم نبود واسه همین همش میگفتم "دوست عزیز"

در مورد سخت افزار گفتم اطلاعات ندارم و هیچ جا هم نگفتم که xbox قوی تر نیست.
    بله عقب میفتن که سازنده ها نسل جدید میدن بیرون ولی با این بودجه نمیشد چیزی بهتر از کنسول بست بعد هم ایشون هدفشون بازی بود که انصافا کنسول کم دردسرتر و راحت تر هست و الان که 2-3 سال آخرش هست یک مقداری از PC عقب تر هست ولی با توجه به مجموع بازی ها و امکاناتی که کنسول واسه بازی میده کنسول بهتر هست.
    والا به خدا من فیلم های مقایسه Battlefield 3 نسخه PC که دیگه حسابی سر و صدا کرده بود رو با کنسول دیدم ولی اون همه تفاوت فاحش توش ندیدم.
    بحث بازی های انحصاری ،نبودن یا نیومدن بازی واسه pc یا نیومدن کرک یک مزیت واسه کنسول هست ولی وقتی هدف از ارتفا سیستم بازی کردن هستش این میتونه دلیل باشه و دلیل مهمی هم هست. (بازم میگم وقتی هدف از ارتقا فقط بازی هست).
    شاید منظورم رو بد رسوندم ، منظورم این نبود که کنسول بیاد نسل گرافیک های الان قدیمی حساب میشه و میدونم که گرافیک xbox قدرت کمتری از گرافیک های معمول فعلی داره و میدونم که سخت افزارهای فعلی خیلی قوی تر از سخت افزار کنسول ها هستن. منظورم این بود که 2-3 سال دیگه (موقعی که نسل جدید کنسول میاد) این گرافیک های الان دیگه با گرافیک هایی که اون موقع توی بازار هستن و واسه با نهایت گرافیک و جزئیات بازی کردن استفاده میشن قابل مقایسه نیست.(منظورم به اومدن کنسول نیست، به فاصله زمانی 2-3 سال هستش)
    بله لزوما احتیاج به تعویض نیست اما وقتی بخواد دوباره بخواد یک گرافیک عالی دیگه استفاده کنه واسه سیستمش احتمال اینکه مادربوردش مناسب اون قطعه نباشه کم نیستش و ممکن که با عوض کردن اون نیاز به تعویض cpu و رم هم باشه.
    البته بازم سر حرفم هستم که واسه صرف بازی کنسول بهتر هست چون هزینه به مراتب کمتر و ماندگاری بیشتری داره و از نظر تنوع بازی هم تنوع بیشتری داره. البته اگه پول واست مهم نیست PC هم خیلی خوبه اما باز هم قضیه دیر اومدن یا نیومدن بازی ها والبته کرک شدنشون هست.
    من با توجه به بودجه که میگفتن pc بهتری میشه خرید گفتم از روی تعصب میگن. تا حالا توی این بحث ها شرکت نکرده بودم ولی دیده بودم چطوری بعضی ها بیخود کنسول رو میکوبیدن و البته آخرش هم دعوا میشد الانم اگه کسی واقعا از روی تعصب حرفی نزده و حرفم باعث ناراحتیش شده ، معذرت میخوام.
    بله من با این حرف شما موافقم که با بودجه ایشون اگر صرفا کامپیوتر رو برای بازی می خوان و بس، بهتره برن کنسول بخرن و خیال خودشون رو راحت کنن.(با این بودجه یه سیستم کامل به از کنسول نمی شه خرید) اما اگه استفاده دیگه ای هم دارن اینجا عنوان کنن تا بهتر بشه راهنمایی کرد. چون سیستم ایشون دیگه قدیمی شده و اگه از کامپیوتر استفاده دیگه ای هم می کنن بهتره سیستم جدید بگیرن تا با یک تیر دو نشون بزنن.

14. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ادامه این بحث بی نتیجه هست به چند دلیل :

1-مقایسه PC با کنسول غلط هست
    2-مقایسه کیفیت اجرای بازی ها ی PC و کنسول از پایه غلط هست چون در PC جزییات به مراتب بیشتر هستن به همین دلیل هم حجم نرم افزاری بالاتر میره و هم عرضه محصول نهایی بدلیل پیچیدگی های نرم افزاری دیرتر خواهد بود این مورد در عنوان های مطرحی مثل BF3 و BM : AHC و Crisys 2 و چندیدن عنوان دیگه کاملا مشهود هست

توصیه می کنم این بحث بی نتیجه همین جا خاتمه پیدا کنه

16. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bestnips's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از راهتمایی های همه دوستان اعتراف میکنم که اصلا فکرشو نمیکردم یه تاپیک بزنم که تا این حد دوستان لطف کنن و در مورد تاپیک نظر بدنواقعا ممنون بعد از خوندن راهنمایی های دوستان به این نتیجه رسیدم که PC بخرم بهتره (البته در اینکه با هزینه ای که من میخوام بکنم خرید Xbox بهتره کاملا با نظر دوستان موافقماما منظورم از اینکه گفتم میخوام یه سیستم جمع کنم برای بازی این نبود که استفاده ی فقط و فقط از بازیبه این خاظر گفتم برای بازی میخوام که مطمئنن سیستمی که بتونه بازی های جدید رو رون اجرا کنه پس بدون شک برای کارهای دیگه ای که با PC انجام میشه هم سیستم خوبیهبازی زیاد بازی میکنم اما به هر حال بازی کردن فقط یکی از کارهاییه که با PC انجام میدمبه همین خاطرخرید PC رو انتخاب میکنم
    در خصوص اینکه بعضی از دوستان میگن اگه یه سیستم خییییلی خوب بخری بازم بعد از 2...3 سال دیگه بازی های جدید رو رون اجرا نمیکنه،اما:
    من این سیستمی رو که الان دارم رو یعنی:
    Ram: 2GB DDR2
    VGA : Nvidia 9400GT 1GB
    Cpu: pentium 4 intel 3.00Ghz
    این سیستم رو حدودا سال 85-86 خریدم یعتی حدودا 6 سال پیش که اون موقع یادمه شد 700 تومن،البته اون موقع Ram و گرافیکش این نبود،بعد حدودا 2 سال پیش یه ram یک گیگ + گرافیک 9400جی تی رو براش گرفتم که رو هم شد نزدیکای 110 تومن.....و الان با اینکه 6 سال از خرید این سیستم میگذره اما تموم بازی های روز رو بدون هیچ مشکل و رون باهاش بازی کردم،غیر از battlefiled3 و NFS Run و Max payne 3 ...... البته روی MW3 هم زیاد رون نبودپس خرید PC اونقدرام ضرر تو خریدش نیست
    بازم از راهنمایی های همگی ممنونم
    Last edited by bestnips; 19-07-2012 at 19:35.

18. 2 کاربر از bestnips بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zelda64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کنسول به درد بازی‌های انحصاری می‌خوره. و فقط گیمرهای حرفه‌ای می‌دونند مزه بازی انحصاری یعنی چی.

در لیست بهترین بازی‌های هر ساله همیشه چند عنوان انحصاری مخصوص کنسول وجود داره که گاهی اوقات مثل سال 2006 تا 2010 بهترین بازی سال انحصاری PS3 و XBOX360 بودند.

ولی به قول دوستان PC برای اجرای بازی‌های مشترک بین PC و کنسول در کیفیتی بالاتر از کنسول به کار می‌آید.

20. این کاربر از zelda64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •